Napokon :)
Printable View
Napokon :)
Šta eto ih, eto ih za pola sata :lool:
Taj njihov papamobil ko da ide u rikverc.
Da ne bude mrtvih, Jelena.
Zapresic boysi mogu slobodno reci da su imali najmasovniji koncert na Trgu.
Ja upravo stigla kući, dočekali ih na Frankopanskoj nakon 6 sati. Bilo je predivno, neopisivo, jedinstveno.
koliko se istinski divim ovim dečkima, toliko se divim i svakom onom tko ih je dočekao.
ja bih nakon pola sata morala na pišanje i sve bi palo u vodu, ode mjesto na trgu :mrgreen:
Mi smo bili tri sata na trgu kad više stvarno nismo mogli stajati na mjestu
Bilo je ludo i predivnoooo, ja sam bez texta al i umorna ko pas :lool: bem ti duže putovali od aerodroma nego iz Moskve.
Sutra pišem.detaljnije, nemam snage više. Emocije me preplavile, ko da sam trčala 40km :lool: 8h sam stajala na nogama.
Lili za to vreme si mogla dva polumaratona odraditi
Klinci su bili s nama,i stvarno im je ta tri sata bilo preveliko
Onda jurnjava prema vukovarskoj,pa prema tvojoj bivšoj firmi pa doma pješke,dosta i meni
A mali od Lovrena tek sad živnuo,ok možda nije bio cijelo vrijeme s njima,ali svejedno
Umorila sam se samo.gledajuci sve to na tv-u, nema sanse da bih izdrzala ovu guzvu uzivo.
Dosta je bilo intervencija hitne dok mi nismo otišli,putem prema HNK,svugdje gomila ljudi
Časne ispred Frankopanske s zastavicama,tam negdje su počeli biti ljudi na cesti ,sjedili u grupama.trešti iz svakog kantuna.tramvajske stanice pune ljudi po krovovima stajališta,ljudi se veru po banderama,da nešto vide.
:lol::lol:
Mi smo krenuli prema trgu, vidjeli gužvu i bojali se zbog djece, pa smo otišli na Savsku, pametna odluka jer na trgu ne bi izdržali. Sjedili smo na travi ispred Mimare u hladu i čekali 6 sati.
Red do obližnjeg Mlinara je bio 30ak metara, a ljudi su na kraju, kad je ponestalo peciva, kupovali cijele kruhove i dijelili.
Luda atmosfera, klinci presretni, a i mi.
Neki dečki do nas su skandirali: je**š prvo mjesto, drugi smoo, alee alee :lol:
ja sam 4 sata "odradila" na Frankopanskoj
nije se moglo naprijed, pa sam cekala skupa s ostalima
(nadobudno sam krenula kasnije s posla, kao oni ce vec proci, pa cu elegantno po svojoj trasi prema doma :lol:)
silom prilika sam docekala vatrene, al nije mi zao :-D:sp:
Kada je mjerač kukuruza ušao u autobus, za mene je bajka završila.
tko ili što je mjerač kukuruza? i s ćim mjeri?:trci:
mislim da je htjela reć prodavač kukuruza, takav neki je trebao na trgu ali x200
isto. i tu sve bajke o ujedinjenju završavaju. mogli su pozvat kog su htijeli u taj bus- najtrash pijance, koga god..nitko im ništa ne bi rekao. a ovako pred tom svjetinom jasno su dali do znanja što je njima fora. bljak.
Taj dio sam srećom propustila.
A sad ne znam, ne bih htjela kvariti oduševljenje, ali je li samo meni bio vrhunac ironije da baš oni pjevaju "nije u šoldima sve"? :mrgreen:
(ako nitko drugi, Mojca će me razumjeti :-) )
meni je isto bilo beveze, ali trudila sam se da mi ne pokvari. sve se nadam da je do toga došlo zato što uopće nisu razmišljali, a ne što jesu.
ma naravno da je došlo zato što nisu razmišljali
to je "ponijele me emocije" pjesma, tko tu razmišlja
ali i dalje je ironično
Pa to ti je: da bi došao do spoznaje da nije u šildima sve, moraš ih prvo dobrano imati. :mrgreen:
Tanja da he ironično i smiješno, je. Ali tko zna kako je došlo do toga, da im to bude pjesma za mundijal.
ali to je istina, tangerina. samo kažem da se ti i ja možemo tješiti oko toga, a oni znaju.
vezano uz bajku, vi niste čule da bajke ne postoje? :mrgreen:
a stvarnost je bila takva da nije bilo niti jednog jedinog incidenta, ni jučer, ni tijekom cijelog prvenstva, ni u hrvatskog ni u rusiji. stvarnost je takva da su nam ovi dani priuštili toliko veselja i toliko sreće i toliko ponosa i ljubavi i toliko pozitivnih emocija da je to divno.
stvarnost je takva da je žena direktorica repke i da ih je žena vozila do trga. stvarnost je takva da su vatreni pružili podršku djokoviću i on njima, slikali se zagrljeni, on sa hrvatskom zastavom. stvarnost je takva da je bilo još milijun pozitivnih stvari, ko bi se sad svega sjetio. da je dalić jedan tako pozitivan lik da bih ga najrađe u čelo ko kolinda poljubila. :D
stvarnost je takva da - da, mpt je neizostavni dio kad je neki domoljubni naboj u pitanju. i to je tako - to je hrvatska. ne moš to gumicom izbrisat. ali stvarnost je takva da je isti taj mpt jučer bio prilično skroman, držao se po strani, a tisuće i tisuće ljudi na trgu dizalo u zrak ruke u znaku srca i ljubavi, a nije mjerilo kukuruz.
meni cak ni "mjerac" ne moze pokvariti dozivljaj i veselje
i potpis na cvijetu
Cvijeto :naklon: :sp:
Ajme Cvijeto sad si me s ovim skromnim Thompsonom podsjetila na slatku bakicu Judith Riesmann:)). Ne mislim ja nikog uvjeravati u to da se trebao manje veseliti. Samo opserviram da nam je tako kako je bas zato sto bez skromnog Thompsona ne moze proc.
Sent from my iPhone using Tapatalk
To za bajke mi je rekao i muž. :mrgreen:
Ajde cvijeta, mozda me malo i utješiš...
kad sam pročitala da je ušao u bus i to on jedan jedini (ili s menadžerom sto je jos užasnije),
kao da me je netko polio kantom hladne vode...:cry::-x
ali stoji sto kažeš, nije bilo opernih arija i mjerenja kukuruza. Ni raznoraznih suvenira.
No opet na pozornici gledaš njega i onog Grdovića. Pa jel to jedino sto mi imamo za ponuditi?
ako već nisu sami u busu i na pozornici, a koliko sam shvatila cijeli događaj je režirao dolenčić, pa sto nisu doveli, sto ja znam Ninu Bardić, Dragojevića, Ivaniševića, vaterpoliste, zaninovicke... ili onih petoro sto du se vratili sa medaljama s matematičke olimpijade?
A vi navalile na Thompsona ko španjolska inkvizicija na herezu
i kad treba, i kad ne treba
pola milijuna ljudi na ulicama, bez incidenta, bez tučnjave, najstarija je bila na Trgu od podneva, (trijumf volje nad razumom, vratila se pokisla do kože i sva poletna)
kaže da nije bilo nikakvih problema, ljudi su okolo pomagali onima kojima je pozlilo
ma možemo biti ponosni do neba na sebe, na državu i na grad