Jeeeeeee :-D:-D
Čestitam Asper!!
Printable View
puno hvala cure, ja jos nisam dosla k sebi, stize nam cetvrto cudo :):):):)
ajde Asper sada simptome na sunce to svi volimo citati;-)
Asper, čestitam ti od srca i ovjde! Baš ste blagoslovljeni četvrtim čudom!
a sad, izvještaj od A do Ž očekujemo! :lol:
Asper,čestitke od srca...jos mi se nije desilo da se rasplačem od sreće kad čujem da je netko dobio dugoočekivani +.želim ti punoooo sreće.
viki88-jel i ako su samo rubovi takve boje?mislim...nije da sam uvijek zagledala kakve je boje ali sam sinoć primjetila da je dosta tamnije cijelim rubom.hehe već sam par puta isla gledat da se uvjerim da je još uvijek takva.
mami2-smiješno je sta sve neradimo da bi dobile bilo kakav odgovor na nase najvaznije pitanje.
Asper cestitam!!!
Hej curke moje, eto me
par dana nakon O sam imala feeling da je to to, svaki put do sada i pokazalo se tocnim, ma neki super feeling da sam trudna.
Znaci svakako drugaciji osjecaj nego u normalnom ciklusu, cicke tek zadnjih dva tri dana tek uopce postale donekle osjetljive, inace zadnjih 7-10 DC rasturaju trbuh nisko napet i na mahove streca, zadnjih dana uglavnom stalno prisutan osjecaj pritiska, al ne bola.
Na pis jurim i po danu i po noci non stop (uroinfekt iskljucen), od silnih kava ostala na jutarnjoj, povremeno popodne, pijem ko sumanuta vode i caja.
Danas me po prvi put u svim trudnocama ulovila vrtoglavica i neki osjecaj mucnine. To me i nagnalo da napravim test 25 DC, popodne :)
Jao, osjecaj je savrsen :)
keks dan pred ovulaciju (uj. i nav. ) pratim prema sluzi, i uspjelo. Znaci to je bila doslovce jedina aktivnost cijeli mjesec, nismo nikako stigli :)
Treba napraviti share,set homepage, tek tada dobijes link kaj iskopiras pa sheras
Asper - čestitke, napokon novo odbrojavanje.
Hej cure hvala puno svima na podršci :-* test je dobro prošao zadovoljna sam premda ću tek za mjesec dana saznati rezultate :-\ Asper čestitam divnoo <3 ja sam
u nedoumici kupila sam sada clearblue compact test, da ga napravim sada ili ujutro?piše da kad M izostane može u bilo koje doba dana...heelp 3 dana kasni,Asper koliko je tebi kasnila?
Darija,Asper nije kasnila...ona je test napravila prije očekivane M :-)
Ti možeš pišnuti testić kada god želiš!
:fige:
Asper, cestitam!
Curke, idem vidjeti sto je sa mojim fertility linkom.
Pusa!
Darija_os-ajmo piš-šiš:fige:
Cure evo piskila sam i nemogu vjerovati da sam pokvaren test kupila ahaha užas ovaj nešto se sam meni može dogodit..uglavnom kontrolna crta je pola plava a druge polovice nema wtf ??htjela sam gravignost mini uzet al ga nisu imali...
Wooow asper cestitam!!!!
darija a da odes po novi test?
Kakve divne vesti! Asper,cestitam :-)! A nama ostalim trudilicama zelim da imamo visestruko odbrojavanje!
Ma napravit ću ipak ujutro s jutarnjim mokracom :-\
Asper čestitke na plusu, uživaj u svojoj trudnoći ;) :-D :heart:
Nadam se da ćemo i mi ostale uskoro doživjet tu sreću i ugledat svoj plus
Darija_os tebi želim sutra isti rezultat ko što je ima Asper
Hvala crna ovcice :-*
Asper čestitkeee! Napokon novo odbrojavanje, jupiii!
Asper divno :-D Nekak sam imala filing da ne buš zdurala do sutra ujutro :mrgreen:
Evo nam i prvog odbrojavanja u 2014! :klap:
Žene, ajmo sad redaljka! (mislim s odbrojavanjima) :lol:
darija_os nam je sutra sljedeca sa + ! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veelikiii plusic :-D :-D :-D :-D
Jao cure puuuuuno hvala svima :):)
Darija, nije mi kasnila, 25 DC mi je danas, a pis sam obavila popodne, nakon neka tri sata cuvanja, mislila sam da bu mi mjehur prasnul ;)
Ja sam kupila Clearblue plus, 40 tak kn je, al mi je i u prvoj trudnoci pokazao par dana prije, tak da sam s njim bas zadovoljna, idem se spremiti na spavanac, do sutra veliki pozdrav svima :-D:-D
Bravo Asper! Kako nove cure kroz ovo odbrojavanje protutnje - prije odu nego su dosle.
Sretno Asper!
Asper čestitam!! prekrasne vijesti :-D:-D:zaljubljen:
Darija, pa kud bas da si nabasala na nevaljali test.
Mogu misliti kako si bila uzbudena i onda nist :( k jarcu
To ce biti zgodna anegdota
Jutroooo!
Darija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ čekamo te !
JuTrooo!!!
Moj graf nije normalan :(
Darija ~~~~~~~~~~ mogla bi s Asper otvoriti duplo odbrojavanje :fige:
Cure kako sliku ataciram ovdje ???Aaaa neznam nnešto slabo se vidi aaaa :-) :-)
Moras stavit na neki sajt npr imageshack, pa onda nama zalijepit link :klap:
Asper & Darija - čestitke!!!!! :-D
https://imageshack.com/
Darija,ulogiraj se tu npr pa učitaj sliku testića i skopiraj nam link da vidimo to što se slabo vidi :-D