Dr Gunek radi u Heleni. Utorkom ima ordinaciju. Cijena pregleda je 400kn
Printable View
Thx
Sent from my iPhone using Tapatalk
Smije se. I nije ti loša ideja. Baš se spremam onamo jer dečkima je istekla pretplata (platim im 10 duplih terapija odjednom) pa moram novu. Možemo se dogovoriti. Uglavnom su moji dečki sami, a mi možemo s njima. U 3 mjeseca zna se dogoditi da im ubace poneko malo dijete ako im je frka s terminima, inače je mir. Unutra su naslonjači, imaju tv+dvd koji po želji tandrče, ali češće slušaju glazbu.
U našoj je radio i neki cd ali teta izvana mjenja glazbu
Moji se igraju , ili čitaju nekaj
ajme blago vama u Zagrebu vi imate svašta na raspolaganju
Nabavila sam zuti i plavi aerochamber za velike a maleni ima babyhaler od ranije pa sada svaki ima svoj (e da mi je dobiti doznake hihi). Uglavnom zanima me ima li negdje za nabaviti ona kao vrecica za te chambere, na foru onoga sto se dobije uz babyhaler. Mislim, pitanje je vremena kada ce se kutija raspasti pa cisto da ih imam u cemu drzati. Ima li toga uopce ili da sivam :D
2x na dan po 2dcl i zlicu meda.
Ma sivaj ;)
:D mislim da mi je to najpametnije.
Btw, ostavila sam broj u dvije ljekarne da mi jave kada ce biti pulmicorta, jos ga nema za naruciti, kazu jedino ako netko ima na zalihama, do dobavljaca je :o
I opet :(
jaffa nije valjda opet opstrukcija ? daj probaj uvest nekaj za alergiju. mozda aerius il rinolan, claritin. ocito mu se od neceg vraca,.
Je, bili smo kod pedice. 10 dana je miran bio ovaj put. Bas cu poslat mail pulmologu da vidim, zao mi ga je :( Sta bi bilo da nije na melarthu i flixu...
Ja sam nasla 1 kutiju kod nas u ljekarni. Dobro da ste rekle da je nestasica.Trazila sam ih da naruce pa ak uspiju javim vam .
Hvala. Danas su mi u jednoj rekli da nista prije 2.mjeseca :(
jaffa kako ste?
Bolje, skinut je danas sa ventolina i neka se inhalira jos danas i sutra pulmicortom ujutro i navecer. :) Nadam se ovaj put nesto duze. Hvala :)
Ovaj put je naglo krenulo, dali su mu onako potisak ventolina na svakih 20 minuta i tako 3 puta (i to nakon sto sam mu doma dala onaj koktel pulmicort+ventolin) i dalje svakih 6h ventolin a ujutro i navecer pulmicort. U ponedjeljak i utorak je bio koma a jucer naglo bolje :) Bar je brzo proslo! I dalje dreniramo jer je pun slajma i usisavamo nosek.
pričaš o bembaču ne o velikima?
Da, najmanji, 8.5mj.
Veliki su mirni od oko Bozica :) Kuc kuc.
Osim sto malenu ad zeza, ali bez ventolina su :)
Bili na kontroli...spirometrija mu je ok a kad ga dr slusa pluca nisu ok. Promijenili smo terapiju na seratide pa cemo vidjet.
pojavio se pulmicort, zvali me iz ljekarne da su nabavili dva.
dobiš ga na recept, ne plačaš ništ?
nego koja je fora s Flixotide 125 jel on za koga badava?
Jeiiii idem zvat odma.
Flixotide 125 placam cca 21kn
znači sve po starom
zadnji smo uzeli ima 2 tj, al se mjenjalo sta?
ne očito je dokrorica nekaj si zamislila rekla je mužu da nema participacije, a ovi mu uredno naplatili
kolka je participacija za Flixo 250?
pitala sam za pulmicol jel vam on badava ili plačate?
on je isto 20ak kn
ma to su nedavne romjene, par mj,nije bilo participacije prije.-
meni su uvijek za flixo125 naplatili participaciju, znači i 250 je ista lova?
a kaj s pulmicolom?
Pulmicort je sada 20ak kn isto. A dam se kladiti da ga ranije nisam placala.
Za 250 ne znam.
Isto mi je fascinantno da su nam terapiju za velikoga (antiepileptik) u jednoj ljekarni naplatili cca 10 kn a u ostalima ne?
kolko se dobi pulmicola za te pare?
20 ampulica
Podigli 2kutije, hvala lunahor :) Kutija je 24kn
Ajde super da ste uspjeli ! Treba ocito imat stalno zalihe ;)
U biti fora je sto kad ga trebamo , vrlo brzo potrosimo kutiju. Uvijek uzimaju 3x na dan 1 respulu ikaj to ti je za par dana i za jednu turu bolesti ne segne kutija. Obicno su k tome u isto vrijeme obje bolesne.
Mi se nismo cijepili ove g protiv gripe pa sad cvikamo :(