Barbi- trci po stol, stigao je :-)
Bijelog ima jos 10ak kom.
Printable View
Barbi- trci po stol, stigao je :-)
Bijelog ima jos 10ak kom.
koji?
jel malm ili micke?
ma micke, 100%. U subotu je bilo prek 10 mickea - očito sada skuplaju Micke po Svijetu i šalju u HR
ahahahaha
a hrvati se prebacili na malm
da, i sada nema Malma
Kutni bijeli je stigao
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/pr...970/#/20220968
Kava sa mlijekom je fenomenalna.:-D
I marinirani losos i torta od jabuka
Thx bubice, upravo sam vidjela, dragi juri odmah poslije posla! Makar piše na webu da ih stiže još i sutra i prekosutra... neka.
Nije to apri ni Malm ni Micke, naš je Borgsjo.
Mislimnda im to nijeninfo da ih stizr jos nego procjena koliko ce ih prodati..tj koliko ce ih bit taj dan na lageru..požuri ti svejedno ;-)
a ljudi su stvarno nevjerojatni...
Na blagajni gdje je znak da trudnice i invalidi imaju prednost se bune i jamraju jer moraju pustit ženu koja je u zadnjem mjesecu trudnoće :drek:
Omg, živim blizu Ikee i još nisam bila u njoj i kad čitam vaše komentare ni nemam volju.
Koju smrznutu tortu preporučate?
nego, jel ima koji jumbo po gradu na kojem mi sina reklamiraju?
Ja ne vidjeh. a znas koliko mi je podrucje djelovanja.
prošli tjedan moji uzeli garderobni ormar u Ikei..... oću to!!! ima čak i pregrade za sunčane naočale i nakit.... :zaljubljen:, kad se otvore vrata svjele ledice, ko u izlogu.
Hvala , probat ćemo!
Vidjela sam da imaju više vrsta, pa da baš ne omanem :)
Bila sam prije tjedan dana, u popodnevnim satima, nije bila gužva.
Kupila dvije sitnice, snimila okrugli stolić za kupaonu, baš mi tako nešto treba. To ću kupiti idući put.
Bitno da sam na odjelu hrane kupila neke kekse sa srčekom (bez veze) i smrznuta peciva sa cimetom. E ta peciva su super,6 ih je u pakiranju, mljac!
http://www.vecernji.hr/hrvatska/ikea...kuirana-961278
koji bombastičan naslov, kad ono vježba...
Svaki potpis na tortu, nešto predobro!
ahahahhaha moram vam copy-paste ovaj vic:
ZAGREB ODUVJEK IMA TRAMVAJ - A OD NEDAVNO I IKEA-u
Bračni par ode u IKEU i kupi ormar. Potom muž ode na posao, a žena odluči sama složiti ormar. Rečeno-učinjeno! Kad je ormar bio gotov, žena ga ponosno promotri sa svih strana, a u tom času prođe ulicom tramvaj ....kako je stan bio na prvom katu u staroj kući, od vibracija se vrata ormara sama otvore.... "Hm, morat ću učvrstiti sve vijke", pomisli žena i da se naposao. Kad je završila, stane pred ormar - ljepši nego ikada - kad opet prođe tramvaj i vrata ormara se opet uz škripu otvore. "K'vragu!" vikne žena i odvijačem stegne sve vijke do kraja i više od toga! "Probaj se sad otvoriti" ukori ormar... Prođe još jedan tramvaj i "hop!" vrata se opetotvore! Žena, sva uzbuđena i jako ljuta nazove IKEU! "Sramota!" "Kakav ste nam to ormar prodali!"
Servis u IKEI odluči pomoći i poslati jednog stručnjaka. Pola sata kasnije on stigne - u radnoj odjeći, s natpisomIKEA na prsima. "Gdje je ormar?" upita ženu. "Vi ste ga sastavili?" nastavi, tonom koji jasno govori što misli o ženama - majstorima u kući.
Popravi sve vijke i spone, stane usred sobe, pokaže na ormar i reče "Evo!". U toulicom prođe tramvaj i "škrip" - vrata ormara se opet otvore!
"Nevjerojatno!" veli majstor! "to još nikada nisam vidio!". Baci se na posao i sve jako dobro provjeri i učvrsti. Opet prođe još jedan tramvaj i vrata se još jednom sama otvore! "Pa to je neviđeno!" veli majstor iz IKEE. "Znate što, gospođo - ja ću ući u ormar, zatvoriti vrata i vidjeti kad se vrata počnu otvarati gdje je zapravo problem!" . Tako i napravi...
U međuvremenu, u taj se čas kući vrati muž s posla! "Oh - složila si ormar, draga!" veli muž, ode do njega i otvori vrata... IKEA majstor stisnut u ormaru blijedo ga pogleda i reče : "Gospodine, vi mi nikada nećete vjerovati, ali ja ovdje samo čekam tramvaj...
:lol::lol::lol::lol:
koliko ste me istraumatizirali,sinoc sam sanjala da su me pregazili kolicima i uzeli mi ispred nosa zadnji krevet koji sam htjela kupit za malu...
sve mi se cini da cu nakraju ja najduze zasjest u restoran i provat sve po redu....:)
U svakom slučaju Ikea je tom "vježbom" napravila dobru reklamu. Po portalima ne prestaje se pisati o toj robnoj kući.
Ali te vježbe rade i u Austriji.
Mene više smetaju kodovi preko razglasa pa ti misli o čem oni briju.
Kod 500 navodno znači izgubljeno dijete.
nego, jučer popodne su imali glazbenu podlogu: NEW KIDS ON THE BLOCK. Prvi ili drugi njihov album. LOOOL
Koji flashback!
ako pored artikla na internetu piše da nema snille uredskog stolca, onda ga nema ili je bolje provjeriti?
zovi
net laže
joj hvala ti! nadam se da stvarno laže, majmun. treba mi ko oko.
samo ću anpisati da moj auto sam zna put do i iz Ikee.
a kaj je najgore - još nisam gotova sa kupovinom, a sve zato jer odjednom ne mogu prevesti sve što trebam kupiti
ne da možda ima, nego ga neće biti sljedeća 4 tjedna :-/
ako je netko vidio negdje bijeli jeftini daktilo stolac nek javi.
znam da nema tako jeftinoga, ali do 250 kn.
ma da ali sad kad i imaju blagajne koje su označene sa pravom prvenstva LJUDI se bune... prestrašno nešto
Frajeri uzdišu naglas: joj, baš smo odabrali blagajnu i sad se sve prave trudne i okreću očima.
Naglašeno bulje u mene.
Baba iza mene (koja sam s trbuhom do zuba) nagovara svoju kćer da kaže da je i ona trudna :shock: pa da se ugura prije mene :dvostrukishock:
Zato volim da postoji tabla/natpis i da osoblje bude educirano jer je i ovako dovoljno mučno tražiti prednost a kamoli ako to pravilo ne postoji
isto je bilo i sa mickeom
i onda ja bezveze nazovem i veli žena: ima, dolazite
čovjek stvarno treba biti uporan