cestitam :-D :-D
Printable View
cestitam :-D :-D
Ajme kika222,tako si me obradovala :-D!!! Sretno do kraja~~~~~~~~~~~~~~!!!
kika čestitam!
Pa kika222 draga čestitam ti od srca :-D Nisam ni znala da si u postupku. Baš mi je drago zbog tebe, neka je dalje sa srećom, školski i mirno do kraja...
Mene je isto kao i kiku strah išta prijavljivat zbog straha od još jednog neuspjeha, al bubekice eto kad budeš slijedeću listu slagala, stavi me za FET u 11/2014.
Kika pa cestitam!!! Super! A ja mislila da mi promako post :)
Sara10 drzim fige za fet!!
Zuzi drzi se draga
I svima puno puno vibrica za velike beta i sto vise beba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kika222 cestitam..citam sve sto pisete, pratimm vas redovno mada rijetko pisem...al drage moje vi sve imate neke nalaze, pa se informisete, ali ja nemam nikakav nalaz kod sebe...nikad nisam ni jedan dobila
malenna88, gdje se lijecis? Kako to da nisi dobila nalaze? Znas li na koje si uopce pretrage upucena?
u svedskoj..nikad nisam dobila nikakav nalaz, a radila sam ih puno, na ginekoloskom sam bila barem 5 puta nikad nista nisam dobila na papiru. imam samo papir koje ljekove i kako da uzimam, da imamo jedan embrio zaledjen i da moze da stoji 5 godina, i jos papir kad budemo htjeli da uradimo transfer sta da uradimo
Hvala vam trudilice moje, danas idem po drugu betu, nadam se da će biti dobra:-)
Svima želim puno sreće u postupcima, a tebi draga sarice, tebi posebno želim da ti uspije:-)
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
Kika - čestitke!!!!!
Kika ~~~~~~~~~~~~ za današnju betu!
Kika čestitam i ~~~~~~~~~~~~~ za naj betu!!! Ja prijavljujem transfer sutra, a onda odbrojavanje do bete!
Svima malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Šta god treba!!!
Kika čestitam!
I ja sam od sutra pikalica. Bila upravo na UZ-u, 25 dana spreja je odradilo svoj posao-endometrijum je 2 mm sto znaci da stimulacija moze poceti. Dobila sam 150 IU Fostimon-a(+ dve doze spreja dnevno), iskreno, nisam do sad cula za to, a nije bilo ni vremena za objasnjavanje, sve se odvija kao na traci. E, uspela sam se i porezati na staklo od bocice sa vodom kad me je med.sestra obucavala kako da se bockam, tako da smo zakljucili da ce taj posao obavljati MM :-D.
drzim vam fige svima :fige:
i javljam kako su mi s posla javili da me ipak vracaju na moje radno mjesto... toliko stresa i zivciranja zbog gluposti :nope:
Evo me:-) današnja beta je 1310!!!!!! Pucam od radosti!!!
kika222 čestitam od srca.:-D:-D:-D:-D
kika :klap: :-D
kika222 :-D :-D
Ja sam sutra na prvom uzv .... 24dnt...jedva cekam :-D
kika 222 :-D !!!!
Hvala vam svima!!! Želim svakoj od vas ovaj osjećaj, posebno maratonkama:-)
kika222 cestitam !:klap: A sada dosadno i skolski do kraja !
Kika222 cestitam i sretno.
Ostalim curama također.
Mi sutra imamo drugi Uzv danas amo 6+5 pa se nadam da cemo sutra vidjeti bebicu i srceko.
Uplasena sam jako.
Ja umirem od straha, sutra je i nama 2.uzv,7+6, umirem jer ne znam šta me čeka s obzirom na krvaruckanje i iscjedak....mislim da počinjem umišljat bol u stomaku, a vjerojatnije je da je probava i plinovi jer imam stalni zatvor :roll:
marinab1304, tetagogolina puno ~~~~~~~ za sutra i vasa :heart: !
Hvala cure za informacije za kariogram.
Poslala sam mail na
predbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb.hr što nam je žuži jučer napisala (hvala žužy :) ). Sad čekam da jave termin.
Zvala sam i biologa kod Podobnika i rekao je da je cijena za kariogram po osobi 2.000kn, za za oba partnera 3.500kn i nalaz bude za 10dana.
Jesi imala uputnicu kod narucivanja?
Ja bi se narucila ali nemam uputnicu do utorka.
I da, tko izdaje za mm? Njegov dr opce prakse?
Nisam. Samo sam prilozila nalaz urologa od mm koji trazi kariogram.
posalji mail s podacima pa ce se oni javiti ako sto treba.
zvati cu sutra na sv.duh da vidim mozemo li tamo prije dobiti termin.
Da, za tm dr.opce med., a za tebe tvoj soc.gin.
Ja bih poslala mail sa svim podacima koje traze (ime, prezime, mbo, broj telefona, email, trazena pretraga). Nista ne mozes izgubiti, samo mozes dobiti ranije termin :-)
tetagogolina sladja01 ~~~~~~ :fige:
neka sve bude ok :-*
Unaprijed se ispričavam ako na pogrešnom mjestu ovo pitam..
S obzirom da smo suprug i ja već 7 god. u postupcima, do sada smo imali 6 IVF/ICSI,1 * punkcija nema stanice... dobijemo stanica
koje se oplode, transferiraju ih i onda beta 0.. zanima me dali možemo napraviti još neki od nalaza??Kako je kod supruga loš sperm.
nisu me tražili nikakve dodatne pretrage, samo one klasične papa + brisevi, hormoni... Redovno Vas pratim i vidim da je puno cura
radilo testiranje na trombofiliju..dali mislite da bi bilo pametno da i mi to napravimo? Dr.to nikad nije spomenula a ja bi htjela napravit
sve što mogu dok čekam novi postupak. Inače dok sam ležala u bolnici zbog hipera, primala sam fragmin svaki dan, i nakon izlaska iz bolnice
još 10 narednih dana..
Unaprijed hvala na odgovoru :)))
boook cure! rijetko se uključujem, ali svakodnevno vas čitam i pratim… :-) samo da prijavim – fet smo imali 23.10., jučer vadila betu i nažalost (opet) negativna (1,2).
slijedi opet čekanje, odmor od svega i nakupljanje snage za daljnje pohode :uteg:… nastavak, nadam se, u 1.mjesecu… nekako mi vrijeme bježi, ah…
svima puno vibrica i što više beba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:ghug: