Uostalom imas zivi dokaz kraj sebe da mozete!
Uostalom imas zivi dokaz kraj sebe da mozete!
Nedaj se zadarmamica..nije bitno koje je dijete po redu..moje misljenje je da zelja za dijetetom nije ni manja ni veca od onih zena koje imaju ili nemaju djecu..mislim da im je jednako...ruzno je ovo reci al kad je meni sestra zatrudnila nisam znala bilu joj cestitala ili bi plakala..ljubomora me izjela al nakon dva dana me proslo tako da mogu svatit kako ti je bilo.
U svakom slucaju sretno i sorry zbog dugog posta
Po meni nije isto imat jedno dva tri ili niti jedno djete. Nitko nije ni spomenuo da je njezina zelja jaca ili slabija od moje ili bilo cije.
Samo sam htjela reci da ce joj mozda biti lakse kad vidi koliko zena ne moze ni to prvo ostvarit. Niti da je lose ili krivo osjecat se jadno ako je netko t a ti ne mozes.Ja jako dobro znam sta je ljubomora na tudu trudnocu. Ali isto tako znam da to nije zdravo, a ne mogu si pomoci. Moja sogorica je rodila par dana nakon sto sam ja trebala rodit prvi put. Ona je svoje djete dovela doma a ja svoje ne. I bila sam jadna tuzna ljubomorna i bjesna i sretna u isto vrjeme jer sam bila t mj dana vise od nje i htjela sam pobjec glavom bez obzira. Jer sam htjela to djete vise od iceg na svjetu. Tako da o toj ljubomori znam apsolutno sve.
Nivesa mislim da je to grozno iskustvo i nez kako bi se ponasala da se meni nesto tako desilo..al bezobzira na sve na ovom forumu mi je super kako ste jedna drugoj velika podrska..zao mi je samo sta se nisam prije prijavala da vrijeme do trudnoce svama provodim sl eto...zelim svima ali bas svima srecu..nisan tila da moj post dozivis kao neki napad na tvoje misljenje...
Nivesa zao mi je.
Ajmo o necem drugom...
Ja ih imam dvoje kuci pa niti jednu bebu nisam zeljela primiti, niti sam isla frendicama koje su rodile u posjetu.Sve skupa u godini dana sam drzala dvije bebe, koje su mi gurnute u ruke. To su sve normalni osjecaji, ljubomora se rada i za manje stvari a kamoli ne za ovako velike i vazne.
Ne..dapace! Mislim da svatko ima pravo na svoje misljenje. I tvoje mi ne predstavlja napad na moje nego izmjenu iskustva i misljenja. Svi smo razlicito a opet isti jer sve smo u nekom periodu bile ljubomorne na neku trudnicu.
Ja osobno na svaku koja je prosla kraj mene i svaku mamu sa kolicima itd.... tak da znam o cemu ZM govori i kuzim ju. Ali isto tak dok se nisam dogovorila sama sa sobom da vise ne smijem tako radi sebe mi je mozak registrirao svaku trudnicu kao "prjetnju" a kasnije kao nesto sto i ja zelim.
A zelim bit koturajuca trudnica koja ne moze nikud zbog trbusine. :) I to je ono sto sve tu zelimo. Bez obzira na broj djece koju vec imaju ili nemaju. I bilo je dana kad sam bila jadna i sretna jer je tu netko objavio + .I opet i opet i opet...ali sam se pomirila s cinjenicom da tu ne mogu nista vise od onog sto poduzimam. Bar ne trenutno. I eto sad ja imam + od kojeg mi se treau gace jer zamisljam sve moguce i ne moguce odvratne scenarije u svojoj glavi. I osto znam da nebi smjela pa opet to radim jer nemam gumb da izbrsem iz glave ono kaj se dogodilo... i eto opet se vracam na ono u pocetku, da mi je prva t prosla kak treba sad bi pucala od veselja a ne skrivala od drugih da sam t i umirala od straha.
Ja samo dvije od onog dogadaja. I ti jer je jedan moj necak a druga mala od male :) koja je isla kod mene na praksu.
Ma gle sve su to stvari moje au normalne na zalost ...i ljubomora i ljutnja. Tu smo jer smo u istim problemima bez obzira imale djecu ili ne. I Yummy ima curku i Sreca i puno cura tu. To ne umanjuje njihovu ni tvoju zelju za jos jednim. Sve smo tu iz istih razloga. A to je jer zelimo ono najlinepse u svom zivotu a do toga ne mozemo. Zato smo jedna uz drugu i uvjek cemo bit. Jer nema frendice kojoj cu rec trecinu onog kaj vama tu kazem. Od iscjedka njegove boje mirisa, vrjeme sexa i ostale stvari :)
Rade ti ZM pisni jps koji test ;)
Teških tema ste se prihvatile...
Nije lako sve prolaziti, svatko se nosi kako zna i umije. Teško je kad je želja velika, a ne možemo ničime utjecati da ju ubrzamo, već čekati. A kad se čeka, vrijeme tako sporo prolazi.
Odrasla sam u domu i želja mi je vise od ičega podariti svom djetetu sreću, radost i djetinjstvo.
Skupa se držimo. Jače smo :)
Sto te ne ubije te ojaca :) zato ceno mi bit najjace mame na svjetu :)
Mozda da pitas? Jer on pospjesuje cirkulaciju a to je jako bitno za maternicu
Moj nije pio. Pa ne znam...
lista za 14.10.2014. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :heart::heart::heart:
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 49 dc +
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
odbrojavalice: 8-)
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10 dc
sunce moje malo ~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~6 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5 dc
Jutro!
Ajmo komadi, kava, čaj, kakao, po željama.
Jutro.
Jutro, cure!
Nema me nikako ovdje! U nekom sam drugom filmu. Ali škicnem kad stignem!
Želim nam svima plodnu jesen!!!
Družim se s vama još ovaj ciklus prije nego li uđem u 3. postupak, no polažem velike nade u to da ostanem trudna prije postupka!!! Nada umire zadnja, kaj ne?! :!:
Jutro žene, osjecam se nekako lijeno ustat iz kreveta. Hvala MAMI sto si ponudila i kakao :)
Jutro. Ni meni se neda ustat iz kreveta a moram :(
Pocela mi se gadit hrana.nista mi nije privlacno.oko zeludca mi bude muka...ko nalet leptira.koda sam dan prije pila.tako mi je bilo i jucer popodne.
Nemoj odma crnjake . Mozda je ova dobitna!! Koji ti je dpo?
Obicno nakon biokem.zene ostvare normalnu t!
pitat cu dr., al maternica je ok, tako da mislim da nece trebat, kod mene je problem bio antiO, al sad smo ju, uz malu pomoc lijekova, dobili tako da... :fige:
ma da? ne pije, on pije cink, selen, vitamine, ulja neka i to, za poboljsanje s-grama
zadarmamice :fige: bit ce to ok, samo ne brini (znam da je lako rec, tesko napravit) ali zbilja probaj se opustit ;-)
ivana i kod mene je problem pcos sa ano jajnicima...
to nam nitko nije reko :lol: odma krecemo!
nivesa ti si lucky girl :-)
Pa ocito da. Jer 6 ginekologa je bilo sigurno da ja nikad necu spontano ostat t. Al eto me i drugi put. Nadam se sa sretnim krajem.
pa da... mi nismo uspjeli u 2god pa se eto bacili u mpo... sad ce uspjet, to znam :-) samo malo strpljenja... a isto i tebi, uvjerena sam da ce biti sve ok :-*
evo i mene :)
23dc , cekam 27dc nadajuci se da M nece doci.
grudi pocele bolit kao i inace pred M pa me strah da i ovaj mj nista ....
cekamo pa cemo vidjet ...
Javljam se s izvješćem.
Danas bole grudi, čini se da je O, a dragog nema da pokrijemo i današnji dan. Nadam se da je ostalo nešto od subote :)
Sretno Zadarmamica! Ne sumnjam u +
Ak ti je O danas sigurna sam da je ostalo.
:)
Pozdrav curke! Kako ste mi danas? Eto, kod nas predivan, suncan dan, pa mi je odmah raspolozenje odlicno! Jos uvijek imam heavy metal okus u stima od kojeg mi se riga, ali sam dosla do zakljucka da alge pomazu. Isto tako je magnezijevo ulje od velike pomoci. Ujutro mi je uvijek muka+proljev, i onda sam sigurna da sam trudna. Navecer pucam od zdravlja i mislim da sam si sve umislila. Sogorica mi treba doci tek u srijedu, pa cemo vidjeti. Pored svega toga ne znam da li da se veselim ili se pripremim na najgore, s obzirom na povijest mojih pobacaja. Najbolje je sve staviti u Bozje ruke jer on najbolje zna kad je moje vrijeme za novu bebu...ipak, bilo bi puno lakse bez tih spontanih...