I ja uspjela otići na grupni, čak sam si po prvi put digla stepper za onu stepenicu više :mrgreen:
Jeeeee!
ali sad ću preko praznika morati malo vježbati sama, samo kako se natjerati...
Printable View
I ja uspjela otići na grupni, čak sam si po prvi put digla stepper za onu stepenicu više :mrgreen:
Jeeeee!
ali sad ću preko praznika morati malo vježbati sama, samo kako se natjerati...
Bravo, Angie :)
Ja sam jutros radila neki zwow. Danasnji kb mi izgleda bas super. Ni ne znam kad cu ga raditi. Imam goste na kasnom rucku danas. I radim :mrgreen:
Cubana, hug, misa mu, nemas ni sirup doma? :D
ja sam se jutros ubila. napravila sam body crush 8 i novi kb sa 12icom, oba su po 18 minuta.
Jesi luda, sasa! Jel dobar novi kb? Jel se iskrivljujes na onom kofer cucnju? Meni izgleda bas fora trening!
Ne, nije tezak taj kofer cucanj, mislim meni je s 12icom par zadnjih ponavljanja bilo zahtjevnije, s 8icom ce ti bit malo prelako. Najgori su swingovi, jer ih je 40, da 12 kila meni je tesko pumpat ih 40, ostalo je fakat ok.
cubana :love: suosjecam. ja sam dobila antibiotik, gnojna upala grla. sinoc sam jedva zaspala koliko me bolilo :(
Cubana i mb grlim
Al Cubana, sto nisi muza poslala u dezurnu ljekarnu?
Nama su isto planovi poremeceni, srednja ima sarlah i antibiotike 10 dana i trebala bi kao mirovati
Jos mi je jucer kihnula na najmanju :roll:
i da, definitivno nista od vjezbanja do ng
sasa ti si definitivno zvijer
spajka i ja bih vidla kolacice, ja sam big fan :mrgreen: volim ih u peci (to mi dodje kao psihoterapija) i jesti
Pusa svima
Imamo do nje jedno 12ak kilometara, a mislila sam si, malo povišene temperature ubija viruse.
MB, koma. Meni je ipak bolje. Evo i jedem i kartam. :)
Curke,da li neka od vas zna ima li kakav baby fitness na području Ičića,Opatije,Lovrana?
Obzirom da kako sam krenula NE vježbati doma,nikad neću skinut 20kg viška od trudnoće.
Nemam kamo a nije da baš želim puštat malca,pa reko da vježbamo zajedno.:mrgreen:
Bolesnicama vibrice da ozdravite. Baš vas je zaredalo.
Jučer sam se nakon jedno tri godine počastila odličnim izlaskom sa curama - od dobroh vina nema glavobolje, ali sam pregažena jer sam spavala svega četiri sata. Još smo after odradile s burekom. I danas sam na soku od naranče.
Ribica, možda možeš malca u nosiljku ili kolica pa šetnicom uz more brzim hodom. Ja sam sa svojim radila mrtva dizanja kad je imao 8-10 kila i dugo pješačila s nosiljkom. Znam da su takve vježbice postojale u Ri, ali su dosta neznojne, ne znam jesu li za skidanje kila - i je li ti to predaleko?
Zaboravih vam reći da sam se prijavila za radionice hula hoopa kod momka koji radi čuda s njim. Čisto da imam novu igračku u 2015.
Želim vam lijepe i zdrave blagdane! :-)
Vibrice bolesnima ~~~~~~~~ Baš je puno ljudi bolesno ovih dana, nema zime da pobije beštije :(
Moj mali nakon deset dana proljeva sad ima virusnu anginu, dan je ok, noć je grozna, stalno se budi zbog kašlja (a i mi s njim zaradili, naravno, grlobolju, sinuse i kašalj). Dijete koje dva mjeseca nije bilo u vrtiću da se malo oporavi i dalje je stalno bolesno :/
Uglavnom, tek sam sad sjela i dvoumila se hoću li kakav brzinski zwow ili čašu vina, pogodite što je prevagnulo :D
A joj saljem svim bolesnim zagrljaj.
Ja vjezbala danas nisam. Nismo otisli na put pa sam jutros isla u lov na hranu. Srecom dovoljno rano da ne dobijem slom zivaca.
Kolace koje napravim uglavnom ne jedem. Sem paprenjaka koji su moja ljubav od malih nogu.
Na kraju imam 9 vrsta :lool:
Sad sam klincima stavila poklon odbor, idem naci neki film i na spavanje.
I bila sam na veceri kod MMove familije i uzivala u bakalaru i fritulama. Od te gospodje sunajbolje fritule na svijetu. Svaki badnjak se ubijem u njima. Imali su i arancinei u sebi.
Sutra je novi dan. Trebala bi ujutro nesto odvjezbati prije nego nastane strka.
Vikki, nadam se da nisi vjezbala! ;)
Bas mi je zao za malca :(
Mi smo imali bas lijep dan, super femili drustvo kod nas na kasnom rucku i bas smo uzivali. Ponosna sam sto smo mm i ja u sat i pol napravili masu toga. U pola 3 sam dosla s posla, u 4 smo bili za stolom :)
Poklone sam poslagala pod bor i ne mogu docekati jutro i njihove izraze lica kad ugledaju sto su dobile. I izraz lica njihovog oca kad skuzi da su igracke :D
Mislim, zna vec sad, ali kad vidi... :lool:
Cure drage, uzivajte u Badnjoj veceri, grlim vas sve :heart:
Sretan vam Bozic drage moje!!
Bolesnima ~~~~~~~~~~
Nas su vec djeca probudila da otvore poklone. Mm i ja nase otvorimo u ponoc :mrgreen:
Na rucku smo kod sveki, bude nas 17 :)
Popodne nekad cemo kod mojih na kolace i razmjenu darova.
iza mene je Rip't Circuit.:uteg:
sretan Bozic, uzivajte sa svojima :heart:
idem u kuhinju ja sam domacica :kuhar:
Christmas morning run- 10 km, pace 5.5. Predivno jutro za trčanje. Trčala sam po centru grada koji je prekrasan, okićen i pust. Milina.
Svima koji slave sretan Božić!
Sretan Bozic :-)
I ja sam odradila, ponovila sam trening od Badnjaka prosle godine. I srusila rezultat. :-)
Sad idem dalje pripremati klopu. Za Bozic sam ja domacica, ovaj puta u nesto uzem sastavu....
bravo cure :klap:
bas ste vrijedne, cak i na bozic :klap:
ja cu pauzirat par dana, dok grlo ne prizdravi. sva sreca pa mi je i hrana bljutava :mrgreen:
e da, od muzica sam dobila utege i sportski grudnjak :) odma sam se sitila anci koja je curama kazala da zeli ktbl ako tata pita :lool:
Bravo za tvog muza, mb!
Koliko su teski da odmah pitam :D
Mene su pod borom docekale majica i jakna za trcanje. I vijaca :D iliti jump rope!
Sasa, predivan ambijent za trcanje, malo ti i zavidim ;)
Ja sam trcala 6.5, isto christmass morning run :D i sad se bacam na francusku.
Poslije vjerojatno vodimo djecu u grad :) Nismo dugo bili :D
Super poklon anci :klap:
Utezi su isti ko sta san imala (3kg) ali manji, imala sam neke glomazne
Nagodinu od 4 kg :D
I bravo za nasu obaracicu rekorda :)
Od 5 :mrgreen:
Mislio je da bi mi bili preteski :lool:
Sviđaju mi se vaši pokloni!
Anči, malo nam pohvali jaknu, tražim si i ja neku za sljedeću plaću.
Iako sam rekla da ne kupuje nišra, mm me počastio finom lampicom za čitanje. Uživajte!
I ja se danas ne odričem swinganja.
Palci, fora poklon :)
Sto citas sad?
Moja jakna je ova http://www.decathlon.hr/jakna-za-trc...d_8311466.html
Uska je, dry fit i mislim da ce biti dobra.
S novom lampicom ću na Šehića i Knjigu o Uni.
Sviđa mi se jakna i to što nije puno kunića! Inače su bolesno skupe. Baš idem malo razgledati web. Dečki mi spavaju a ja probavljam ručkove. Naime s malim djetetom blagdani ne izgledaju uvijek filmski. Bio je uzbuđen od silne obitelji pa me zalio vrućom kavom. Sva sreća stradala je samo haljina i dio mojih bedara, a ne on.
Anci super je jakna!!
Palci :love: sva sreca da nije on stradao
Sretan Božić vježbačicama!!!!
Spajka, koliko kolača, meni to izgleda ko milijun komada :-o Imaš divne pomoćnike :zaljubljen:
Anci (nisam vježbala :D), sasa, bravo za christmas morning run, ja sam zaspala noćas u tri, mali se stalno budio zbog kašlja, ustala u sedam, nisam nizašta. Ako me aka turska kava sad digne, trčat ću večeras. Dan je bio baš divan za trčanje, pogotovo po centru. Prije dvije godine sam na novogodišnje jutro trčala po Maksimiru, temp. oko nule, malo magle, sve se bijeli od inja, pokoji šetač, sa psom ili bez, i pokoji trkač, nigdje žive duše, prekrasno!
I pokloni su vam mrak. Sama sam sebi htjela pokloniti ovo za proteklu plodnu trkačku godinu, ali ipak će pričekati: http://www.sportsshoes.com/product/a...running-shoes/ Probala u intersportu, kao da trčiš po oblacima, kod nas su još 500 kn skuplje. U ovim adidasicama me boli Ahilova, nije mi pametno forsirat trčanje u njima.
Svima vam sretan Božić :heart:
Vikki, ja sam ih isto probala i predobre su i preudobne!
No, prevagnule su snizene mizunice :D
I ja ću mizunice ipak, i to jedne s ove stranice, isto snižene. Ovima ću se počastiti jednog lijepog dana kad otrčim polumaraton :)
Zaboravih zhang, znala sam da će srušiti neki osobni rekord za blagdane :klap:
Ja sam bas sad gledala svoj runkeeper profil i vidim da sam i prosle godine trcala u bozicno jutro. I novogodisnje. Tako da ovo danasnje trcanje vec postaje tradicionalni christmass morning run.
Inace, nisam trcala mjesec i pol dana (koji dan nakon cenera sam isla zadnji put) i osjeti se. Nije mi bilo lako, ali poslije sam se osjecala super.
Brzo se forma vrati kad imas dobru bazu. A i dobro je malo pauzirati :)
Sretan Božić vježbačice :-)
I vikki, drzite se s tim bolestinama.
Joj da, i super su vam pokloni.