Dobar trening od sat vremena. Imam male bolove od jucerasnjeg:)
Svima koji pauziraju lijep odmor zelim. Danas kazaliste navecer :)
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Printable View
Dobar trening od sat vremena. Imam male bolove od jucerasnjeg:)
Svima koji pauziraju lijep odmor zelim. Danas kazaliste navecer :)
cure, držite se :ghug:
ja odradila Z beginner 1 i odmah zatim Z beginner 2 :-D
meni je to taman! super su vježbe, čak sam neke i modificirala na teže, napravila više ponavljanja odnosno
težu verziju ali sve u svemu, baš sam fino odvježbala, ipak se bolje čovjek osjeća kad može pratiti tempo :angel:
i bome osjetim noge, a fino sam se i umorila
ajd nek neka dobra duša pogleda koliko na pretplatu ima tih Z beginner-a?
Svima bravo!
Ja sam danas trcala, drugi put ovaj tjedan, sutra treci...
Lili - wow, naklon. Kad narastem voljela bi biti kao ti :D
Preko 20 km...wow. Ja sanjam o 10 km u komadu, ali blizu sam :)
Vratila sam se trcanju 4 mjeseca nakon drugog cr i u ovih skoro 5 mjeseci vidim napredak skroz...ali me ovaj drugi cr puno duze zeza...
bravo za sve vjezbacice :klap:
lili svaka cast! ja jos sanjam te velike kilometraze :)
bolesnima ~~~~~~~~~~~~~~~~
ja cu od zuzi nesto kasnije, ne znam jos sta...
Na pretplati imaš beginner vježbe kojih mislim da nema na youtube, barem ja nisam vidjela
imaš beginner strength, beginner cardio i kettlebell for all levels, svakog po 10 komada. Zamišljeno je da ideš b cardio 1, b strength 1, kettlebell 1, pa još jednom tako i to je prvi tjedan (7. dan bi se trebalo radit arm balance, ali od toga sam brzo odustala). Idući tjedan broj dva. Dakle svaku da radiš dva puta. Ali meni nije trebalo dvaput, svaku sam radila po jednom. Dok dođeš do broja 9 i 10, ovi cardio workouti postanu i x, već su malo zahtjevniji, i kad to prođeš možeš pratit ove vježbe iz rasporeda.
Meni je taj program bio super jer mi je bio taman dovoljno težak da je inspirativan, i stvarno sam puno napredovala, pogotovo u cardio dijelu, kojeg sam čak i zavolila, što je nevjerojatno :D Sada radim raspored koji stavlja, teže stvari modificiram, nekad radim manji broj ponavljanja, ali uglavnom izguram nekako do kraja
Ja sanjam tri minute trcanja u komadu...a ove kilometraze su mi nedostupne jos duze vrijeme:)
tang, hvala :)
mogla bi probati malo kombinirati ove z beginner pa ću vidjeti za dalje :)
Lili wow, pa ti svaki vikend polumaraton odradis.
Danas speed 2.0 iz focusa, bas mi je odgovaralo hopsanje 25 min bez stanke, uz 300 swingova s 12 meni dosta :mrgreen:
Ivana, i ti swingas 300 :*
Super!
Ja sam odswingala isto 300 sa 16-icom, nesto prije dorucka, nesto prije rucka i sad.
Trcala sam 5 km i na pola puta stala i radila malo hanging knee raises na spravama.
I sad sam ubacila i petominutni 58 koji je ubitacan.
A zhang je napravila jucer cetiri takva i trcala :lool:
Tang, koji cardio od beginera preporucujes? Kad se pozelim nekog cardia, a da nije body crush :D
ja sam napravila danas ovaj https://www.youtube.com/watch?v=ihzL...etkXGPMi0jrsT6
umrla sam!
Ti lili, svaki tjedan polumaraton jedan, i to s pejsom pod oblake..odlicna si fakat..ja se mogu pohvalit s nicim..menga krece..napuhana skoro da odletim i jos krepana ko macka..bit ce bolje..
Odradila hiit cardio sa blendera i 3runde po 10X sest vjezbi sa bucicama za ruke.
pa vi tu o čoksama raspravljate,da sam znala prije bi čitala...:mrgreen:
slažem se, otkad sam izbacila šećer pogotovo,meni ona udara u zube,imam osjetljivu caklinu i eto,bolno mi jest Milku....
ajmeee,ne Lindt u kolač,on je za nepce i ono polaaaako da se topi....
ja prije nisam mogla pojest čoksu za kuhanje,bila mi pregorka a one su cca 40-50%, sada mi je normala 70%-85%
ona Lindt od 99% mi je ipak too much,prodje samo uz kavu...
moja paradontologica ima ordinaciju malo iznad gdje je bila ta Leonidas butiga u Medvedgradskoj,kad sam zadnji put prolazila prenerazila sam se,pa kako je takva butiga mogla propast??????
ja jučer iz znatiželje stala na vagu,dakle dobila sam 12kg u trudnoći,otišlo je odma 8kg i evo me sad na 56kg ne bi imala ništa protiv da ostanem na toj brojci,samo moram vratit mišiće,sad vidim da sam ipak nešto imala jer su mi baš izdušili kvadricepsi skroz a i ruke...malo oblika je ipak bilo,sad sam opet čačkalica...:(
vi koje ste friško rodile, da li ste nosile steznik 24/7 ili se skida po noći? sestra me krsti da ga moram navečer skinut a meni se čini da ne treba....
stomak mi bolje izgleda sada nego nakon prve trudnoće,skroz se povukao,nisam jedino još pogledala dijastazu,malo me strah...:scared:
ko kaže da moram čekat 6 tjedana za vježbu,evo s čim startam: https://www.girlsgonestrong.com/3-ex...ost-pregnancy/
ovo je stvarno penzionerski....
skulirana pogledaj malo ovo. https://www.youtube.com/watch?v=e_pS5DGMnMA
Poslje drugog poroda patila sam od lakše inkontinencije, ali dovoljno da npr. skakanje vijače bude turbo nezgodno. Kažu da su ove vježbe puuuuno bolje od kegela. Meni su pomogle. Ovo možeš odmah početi raditi.
Hej sinoc sam bila lijena tipkati pa nisam ni bolesnima zazelila brz oporavak i eto mi se vratilo,mm sinoc zavrsio na hitnoj sa jakom gnojnon anginom. Starijem sinu su isto opet natekle mandule i sad samo cekam dalje....
Skulirana, znam da te svrbi vjezbanje,ali bolje se strpi..radje sad malo pricekaj pa da kasnije motes vjezbati kako treba nego da se zeznes nesto jos
Meni je sinoc pukla koza na noznom palcu,onako ko posjekotina. Nemam problema sa tvrdom kozom na stopalima jer to redovito servisiram vec pretpostavljam da sam ih nabila vjezbajuci bosa na plocicama. Tamo odradjujem sva skakanja jer sam najtisa posto uflavnom vjezbam kad malci zaspu. Sad me bas boli kad hodam.
Ajme cure koje ste vi zvijeri s tim kilometrima i 300 swingova, svaka cast!
Anci, beginner cardio 9 i 10 su cini mi se x, probaj njih
A jelda je grozan onaj 5minutni, u pocetku mi je izgledao kao super ideja, kad ono!
Ja sam sinoc imala uzasno tesku vecer s djecom, kad su napokon zaspali, slozila sam clown face ko Alicia, uzela vijacu i skakala dok se nisam osjetila bolje.
Danas ne znam sta cu, mozda da probam i ja tristo swingova. Popodne smo pozvani na tortu kod frendica :D
Skulirana ja nikad nisam nosila steznik, trbusnima sam dala malo vremena, kasnije plank i sve se sredilo
Ali mi je tesko zamislit da ga nosim i kad spavam, mene i carape previse stezu
Tigric, i meni je tako bila pukla koza, proci ce za par dana, ja sam ocistila bivacinom da se ne upali
Al joj ja ne mogu nikako skakat bosa, jednom kad budem radila jump rope cardio kettlebell cu se vjerojatno stalno izuvat obuvat :lool:
A joj cure hvala, sad se vec crvenim :-)
Poslije smo b ili i u Tuheljskim toplicama bas su mi prijale. Nije da ja nesto planiram nego je to zimska baza koju kroji trener a zimi se nabijaju kilometri.
ja se zazelila intervala i jedva cekam jedan dan si slozit takav trening.
skulirana daj se skuliraj :lol: pa nece vjezbanje pob jec a ni misici. Ja nisam nosila steznik nijedan put iako sam 2.put imala manju dijastazu.meni se cini logicnijim da misici rade sami da im steznik i pomaze i odmaze.
ajme cure koliko swingove bravo bravo.
meni je isto girja otkrice stoji mi u boravku pa znam je uzet onako usput i odradit s njom. A tek kad postanem iskusnija s njom...
a ja bome imam (doduše skroz blagi) muskulfiber od jučer,
nakon skoro 3 mj. focusa i "beginner" vježbi :lol:
danas zato samo malo strechinga :)
eh da, skulirana, stvarno ne žuri... još si vježbala takoreći do kraja trudnoće,
ako sam ja nakon skoro godinu dana ljenčarenja postigla praktički isti tonus mišića kakav mi je bio za samo 2 mj. focusa
i ti ćeš :)
tijelo pamti + sjeti se kad napraviš pauzu u vježbanju, onda ti tek mišići rastu ko blesavi,
dođe ti da namjerno ne vježbaš malo duže pa da vidiš rezultata
zato...ljenčari malo :)
i vele ne stezniku koliko ja znam...
Nisam ni ja nikad nosila steznik. Trbuhu je sa svakom trudnoćom trebalo vise vremena da se vrati,ali uspjelo je ako ne milom onda silom :lool:
Tigrić,nadam se da se neće zakomplicirati s malim.
Skulirana, steznik je za one koje girju takle nisu. Za cas ces se vratiti zahvaljujuci tome kaj si vjezbala. Svaka cast !
ni ja nisam nosila steznik. skulirana, daj vremena stomaku da se vrati. i polako s vjezbama, misici ce se brzo vratit
tigric nadam se da ce tm i maleni brzo ozdravit ~~~~~~~~~~~
summer jesi ti bolje?
flopi kako je danas?
ja cu danas vjerojatno rest. planiram cili dan ljencarit, ucit s djecom, gledat serije... mozda i buhtle popodne napravim. eto takvi mi je dan :mrgreen:
da ne puse mozda bi trcala a ovako necu nista jer sutra imam trening u teretani a jos osjecam misice o ovih zadnjih par dana pa cu odmorit malo :)
Ja sam napravila lifted butt 11x.
Radila sam one front squat i pendulume s tezom girjom.
Uz to i ovih 300 swings, mislim da ce mi sutra biti uspjeh sjesti na wc :lool:
Sutra i prekosutra nisam na poslu vec na nekom seminaru i malko se radujem maknuti se.
I nosila sam steznik oba puta :lool:
ja moram prijavit da imam žuljeve od girje :lool:
mislim da mi je to od jučerašnjeg jednoručnog, on mi je obično brutalniji za ruke
danas sam dosad napravila 100 swingova, po 50 u komadu usput :) vidit ćemo još dokle ću stić
Kakva je ovo fijaka danas popodne, nikoga?
Joj, mb ja volim buhtle, mljac.
Flopi javi nam se, jesi bolje?
Danas core cardio i 300 sw.
jučer bio rest, a kako izgleda i danas će biti
sutra ću do teretane na razgovor i dogovor
steznik ni ja nisam nosila ni jednom, a trbušni mišići mi prvi budu vidljivi čim malo vježbam
razmišljala sam i ja o ovih 300 swingova, ali mi je to ipak too much, pa je ostalo na razmišljanju - da sam bar krenula dio, pa da sam nešto odradila, ali, ali...
maloprije sam ispekla pačalinke jer su me gladuši opsjedali za nečim slatkim i sad sam se prejela i ne mogu zamislit da mašem s girjom
Jao, palacinke. To bih napravila da nisam krepana. Mozda jednu malu turu.
Ja danas cijeli dan rintam po kuci, jucer smo landrali i kad sam dosla doma sam psa otfurala u setnju i odradila trening i nista po kuci nisam napravila.
Danas je rest od vjezbanja, jedino ovih 300 swingova. Do 200 sam dosla, jos 100 me ceka.
:cupakosu: zasto dan nema vise sati? Jos si fantaziram da cu i nokte nalakirati. I malo bih se izmasirala...i one palacinke sa pocetka posta...
Svim bolesnima i ustekanima saljem vibre.
I da, skulirana....take it easy.
Ne znam sjecas li se, pred 3 godine sam bila na operaciji stitnjace, nisam tada vjezbala preko 2 mjeseca. I sve sam nadoknadila bez problema. Nece ti nista nigdje pobjeci... :-*
Vibre za ukocene gripozne bolesne.
Skulirana ja nikad nisam noslia steznik. Oba puta dosla doma s kilazom s kojom sam zatrudnila.
Meni je problem nakon poroda. Tad nabijam kile.
Samo za Ginger iza mene je prva polovica prve faze BR. Jos cu malo se tezati s tima a onada na focus. Volim tu dinamiku.
ja sam napravila tih 300 swingova, od toga 140 sad kad sam se vratila s torte
jel to onda ko da je nisam ni jela?
ma boli me briga, torta je bila savršena
evo ova: https://www.facebook.com/teamamutoff...type=1&theater
ko ima naranče nek obavezno napravi
300 swingova je kul, ali meni je previše radit to uz trening. nije stvar snage, koliko vremena. ali možda mogu onako usput kad imam par minuta izut se i odmahat 30ak, pa koliko se skupi kroz dan.
Tang, jako mi se svidja torta. Volim tu kombinaciju.
I ja sam ugurala nekako tih tristo swingova, ali nije lako.
Ne samo zbog zuljeva koje sam dobila :lool:
Isla sam popodne u kino, konacno sam ulovila vremena malo udovoljiti mladjoj sladjoj. Starija vise ne zeli crtice, a mala i ja volimo i nikako da ulovimo vrijeme.
Sad je petasica imala plakat za napraviti s prijateljicom, a znam da to kod njih traje :mrgreen: pa je konacno dobri dinosaur dosao na red :heart:
Sent from my iPhone using Tapatalk
drage cure,vec vas duuugo citam i moram vam se zahvaliti na svim postovima,savjetima i podrsci koju,kako dajete jedne drugima,tako i nama koje dodemo malo pronjuskati sta radite hehe :-) uglavnom,ja sam vjerna svojoj jill iako ponekad,doduse rijetko, vjezbam i s bobom i fitness blenderom al nekako se uvijek vratim jillian i bfbm,nmtz i killer b&t.taman sam si sredila liniju al sam pauzirala par mj s vjezbanjem i sad imam 3 kg viska koje sad moram sredit.i celulit naravno. sretno svima s vjezbanjem!
Pratim citav dan. Danas pauza. Mala zakurila, nadam se boljoj noci. Steznik nakon poroda nije obavezan ali rukavice za girju ili utege su must have :)
Anci slicne puteve imamo i ja danas popodne bila.u kinu al s muzem sami :heart: napokon.
starci uzeli preko dana klince kod sebe a mi malo uzivali.
i Anci uzivaj u naredna 2 dana volim takve seminarske dane :-)
Ja sam veceras kombinirala malo utega, malo girje, trake...i tako.
ma joj žene krivo ste me shvatile...ne želim ja sad krenut vraćat mišiće, pa za to mi treba girja koju ne planiram uzimat u ruke još 6 tjedana...
u linku što sam vam postala piše da se mora krenut čim prije ali s ovakvim stvarima košto mi je i Optimistična linkala (fala ti),dakle ne radi estetike nego funkcije mjehura i dijastaze! nažalost,nakraju sam opet tiskala na porodu unatoč stolčiću tako da mi je potpuna kontrola nad mjehurom još uvijek nemoguća...:(
a i meni bi uvijek na treningu kad bi skakali vijaču ili radili jumping jacks procurilo malo na gaćice... pa sad moram odma poradit na tome da nakon 2gog poroda ne bude još gore!
steznik ima dvojaku ulogu ali ko bitnija je ona sa vraćanjem organa na svoje mjesto (a ne da vizualno uvuče stomak)....zato ga ja nosim,ali evo nakon tuširanja sam ga skinula i odsad idem spavat bez njega...mogu vam reć da mi ne fali,neki je iritantni....
eee,da ima li koja molim vas Meridu Hrabru sinkroniziranu? ili da zna gdje ima na netu da radi?
mala mi je gledala na engl i obećala sam joj nać sync verziju i nikako,sve ovo što ima po netu zapinje....:(
obećala je da će mi dat ruku ako i ja zaplačem....:lol:
halo djevojke :-)
evo me, danas sam tek prodisala
ubio me ovaj bronchitis, preležala sam 4 dana
pošto vidim da ide na bolje već se bolje osjećam
I radujem nekom treningu ali ne prije vikenda
najprije ću popiti sve antibiotike I pošteno se odmoriti
što se tiče izazova svaka cast ali ja to ne bih mogla
a ni htjela
što ja znam, imam neki otpor prema vježbanju koje se proteže kroz cijeli dan
kad odvježbam jednom to je to, valjda ipak nemam dovoljno izražen taj sportski kod :mrgreen:
skulirana super da se dobro osjećaš i da je sve prošlo dobro!
kako se zove maleni visuljak?