MM jesmo draga, hvala na pitanju. Sreca velika svaki dan :-)
Printable View
MM jesmo draga, hvala na pitanju. Sreca velika svaki dan :-)
hvala željkice i tebi sretno kakvi su ti rezultati?
Mali Mimi... Čestitam!
14 dnt beta 95,danas 169 u petak ponavljam.
Mali Mimi, Ginger - baš ste me razveselile!:-D:bouncing: Čestitam!!!:-D
Pozdrav,
Prijavljujem da imam aspiraciju sutra ujutro, prvi puta! Bojim se hoće li dobro proći i biti stanica, kakvih i koliko...
Kako volim ove prirodne teudnoce, dokaz da uvijek ima nade! Sretno cure.
Ja imam sutra transfer, 2.dan od oplodnje. Samo jedna se oplodila tako da se ne nadam pretjerano.
i moja prva trudnoća je iz prirodnog ciklusa i što je još zanimljivo nikako mi nije polazilo za rukom ostati trudna u mlađim danima, krenulo me tek u 35-toj
Mali Mimi,čestitam od srca:-D
željkice,sretno draga!
~~~~~~~~~~~~~~~
Cestitke svim trudnicama!
Ja sam danas 7dc za ivf i bila na prvoj folikulometriji i ima 5 vecih folikula velicine 8-10 i jos nesto manjih, doktorica je bila jako zadovoljna. Sad mi je malo laknulo neka samo tako nastave :)
Hvala zuzy! Za 10 dana imam uzv pa cemo vidit jel sve ok.
željkica, Mali Mimi čestitam cure!!! Divno :zaljubljen:
Muma hvala jos sam sva pod rezervom zbog manje bete...kako ste vi?
Mali Mimi i Gabi25 čestitam... koliko lijepih vijesti :-D
željkice sretno... :heart:
Mala Mimi,pa cestitke i tebi!!!! Prekrasna vijest :)
Blubella,vidim tvoj potpis, bas mo je zao mi je za ishod :(
Cure kada sam zvala sestru u svojoj bolnici rekla je da mi sad ne treba nikakva uputnica...dali ste i vi tako? Znaći rekla je da vrijedi ova iz 3.mj ove godine.
Čestitke svim novopoečenim trudnicama i puno sreće svima nama koji krećemo u nove postupke! :-)
Ja čekam da dobijem M, pa krećemo u 2. postupak.
Jolice, uputnica D1 ti vrijedi godinu dana :-)
Bluebella žao mi je za tvoj gubitak, što se dogodilo ako mogu pitati?
Trudnoca je bila uredna, super sam se osjećala bez i jedne komplikacije, sa 16tt sam pocela osjećati lagana nepravilna stezanja,ali mi se mali razbolio i vodila sam ga doktoru, pa vaditi krv, bris grla i cijeli dan brinula o njemu i skidala mu temp. Nekako sam zanemarila bolove koji su se pojavljivali povremeno jer sam dva dana prije bila na pregledu i sve je bilo ok. Oko 3 ujutro sam se pobudila, stavila mu cepic jer je gorio od temp i otisla na wc, kad sam sjela odjednom je pocela ici krv skupa s plodnom vodom. Kad sam dosla na hitnu bebi je jos srce kucalo, phd nalaz koji sam dobila prosli tjedan je pokazao da je beba bila bez malformacija. Brisevi su svi bili cisti. Curicu smo trebali dobiti. Nema odgovora zasto se desilo to sto se desilo :-(
Pisala sam tu na temi trudilice za drugu bebu sta je sve bilo...
Sad pokušavamo opet prirodnim putem, pa mozda uspijemo. Ovaj tjedan idem raditi pretrage koje su mi preporučili, iako sve te pretrage sam u sklopu mpo-a vec radila (trombofilija, imunologija, koagulacija)..
Tebi draga zelim sreću do kraja :heart:
Bluebella, jako mi je žao... Ne mogu ni zamisliti kako je to sve proći... :-(
Sretno dalje!
Cure, molim pomoć. Pratim vas na forumu i stvarno ste mi do sad dale dosta odgovora čitajući, obzirom da se nalazim prvi puta u postupku. Danas mi je 7dnt,vraćene 2 blastociste-5dan- Fet.Kada mogu najranije izvaditi betu? Rekli su mi cca 14 dana. Sto mislite dali bi bilo pametno ici vaditi 9dnt-10dnt?
Hej! Ja sutra idem na punkciju, pa me malo strah, ne toliko bola vec kako ce to sve uspjeti. Jer od pocetnih 5 folikula sam jucer imala samo 1 koji je narastao na 17 i jos 2 manja od 12 i 13 na koja bas ne racunamo. Doktorica je rekla da zbog tog jednog moramo sad da ne bi pukao, jucer sam u 21:30 uzela stopericu.
Sljokice kako to da se folikuli nisu razvili? Sta si uzimala za stimulaciju?
Ja sam danas dobila M, tako da krece moj 2. ivf...sutra cu si dat elonvu, pa da vidimo...
Uzimala sam klomifen po 2 tablete 3-7 dan, pa nakon toga menopur 2 ampule 8-9 dan, pa 10. dan 3 ampule i nakon tog je bilo ovo stanje sto sam pisala. Ne znam zasto kod mene je uvijek tako problematicno postici zrele folikule.
Sretno mimsi u tvom postupku!
Mimsi, ja sam uzimala elonvu u dva postupka i dok je odusevljen njom..a i ja :-) piknes se samo jednom a djeluje nekoliko dana..izlucuje se postepeno (odnosno njeno djelovanje se povecava..kako da objasnim?)..to mi je super, da se ne moram pikati svaki dan..a na kraju je rast js ujednačeniji jer nema oscilacija kao što ima sa drugim injekcijama..
Sljokice, da, steta... Nemam bas iskustva s takvom vrstom stimulacije, no iskreno se nadam da ce ta jedna koju imas biti dobitna! :-)
E da,da, Fuksija, zato mi je dr.i dala sad elonvu. U prvom ivfu sam imala gonale koje sam pikala svaki dan, bilo 6 stanica al ocito nisu bile ujednacene (oplodilo se 4, dva trodnevna vracena, dva nazslost propala jer nisu bili za zamrzavanje). Nadam se da ce sad bit bolje! :-)
Mimsi, bit ce sigurno! Drzim fige ;-)
Jedino sto ju ja kupujem a dosta je skupa (oko 3000kn) :-( Ne znam da li ti dobivas od bolnice ili kako?
Hvala ti! Sretno i tebi! :-)
Ja ju dobivam od bolnice jer sam u postupku preko hzzo-a.
Danas prva fm na 6.dc. Imam 3 folikula (dva od 14mm i jedan od 11mm). Malo sam u bedu jer sam ocekivala ujednaceniji rast (elonva)...i da li to sad znaci da je to to ili ima sanse da ih bude jos? Ja sam nekak shvatila da ih elonva u isto vrijeme potakne i da ravnomjerno rastu, zato pitam. :-/
Fuksija? Ostale cure s iskustvom? Hvala! :-)
Prema svom iskustvu, ne bude ih vise..kako ti kaze na pocetku,to je to..mozda jos koji stigne al kod mene to bas i nije bio slucaj..ja sam ih znala imati 4-5 tako da ti to ni nije jako strasno..meni doktor uvijek kaze da je potreban samo jedan, onaj pravi i da nije bolje ako ih ima 10-15 svakakvih, potreban je samo jedan dobar ;-) drzim fige!
Mimsi, a gdje ti ides?
E...da, tak sam i mislila. Idem na Sv.Duh. danas mi je uveden cetrotide, al dr. je spominjala jos nesto od preksutra, mozda puregon il tak nest, nisam sigurna.
Mislim da je elonva meni bila umjesto puregona..ali sam uz puregon znala dobiti orgalutran, pa ces mozda to dobiti?
Stvarno ne znam....sve je islo nekak na brzinu i nisam uopce skuzila sto su mi rekli. Vidjet cu preksutra.
Evo i mene, podigla lijekove...dobila novi protokol..u ovom ciklusu startam sa bemfolom. Prije toga sutra moram ponoviti tsh jer mi je 3,77 iako u prvom postupku nitko nije obraćao pažnju na to. Ovaj put mi je dr rekao da mora biti ispod 3 za postupak. I tako nadam se da će sutra nalaz tsh biti ispod 3 da mogu krenuti čim dođe menga sa bockanjem.
Jolica, baš čudno da nitko nije reagirao na tsh, ja sam imala 2,50 pa su spuštali ispod 2. Meni je bilo mrsko pit opet hormone pa sam googlala i išla po drugo mišljenje i ispalo je je zaista najbolje za trudnoću imat tsh ispod 2. ( što ne znači da ne možeš ostat trudna sa više). Držim fige da možeš što prije krenut u postupak. Btw meni je uspjelo s bemfolom :-)