Jutro!
Hb slobodna, kafenišem sama, mm radi al popodne ćemo nadam se negdje u zujanje.
Printable View
Jutro!
Hb slobodna, kafenišem sama, mm radi al popodne ćemo nadam se negdje u zujanje.
VUBS, meni isto ovaj skracen ciklus, dobila na 21dc a inace su 33-36dc Nadajmo se u cetvrtom onda plusicima nekim :)
Samo da pozdravim!
...pa.....pozdrav! :lool:
:bouncing:Jel moze iskustva nekoga tko je koristio LH trakice? Kako, kad i koliko piskit? Jel dovoljno jednom dnevno? Navecer, ujutro? :bouncing:
Ja nisam koristila ali ovak, piski jednom, al ne prvi jutarnji urin nego tam negdje oko podne. Onda kad trakica pocne tamniti je preporucljivo piskiti vise puta dnevno da uhvatis tj da ne propustis pik. Odnosno ono kad ti je skroz tamna crtica ( ko kontrolna ili tamnija). I kad to uhvatis znaci da nastupa O. I onda na posao taj dan i ja bi preporucila slijedeca dva dana, znaci jedno 3 dana sexa hahaha.
To je ono kolko ja znam...
Haha hvala Jagodice. Ovaj ciklus ce bit keksa vise nego ikad:lol:
Hvala vam drage moje :ghug: i dalje vas pratim i držim fige :fige:
Bok cure - počela sam piti doksiciklin sinoć, jutros druga tableta... Menge jos nema!!
Budite vrijedne za vikend :*
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 18.3.2016.:preskaceuze:
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :-D:dancingfever:
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~41.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice: :love2:
mami2~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
tanita14~~~~~~~~~~~~~~23.dc
jagodicabobica ~~~~~~~~~ 20.dc
Ninci ~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
Ives000~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
Limeta ~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
Narancica000~~~~~~~~~~~ 5.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
vjerujem u bolje sutra ~~~~~ 2.dc
Cheerilee,dobro nam došla u ljubičice!!!
Ooo brzo je prosao ovaj ciklus!
Sad jos da se strpim dva tri dana pa radim testic!
Kristinice :love: baš volim što nas obiđeš :* kako si?
narancice dobro ti je jagodica objasnila, jedino da se na dodam.. ne moraš puno puta piškiti u jednom danu.. 1-2 puta popodne i gledaj da ti je razmak od zadnjeg mokrenja 2h. da ne razrijediš urin.
MonaLi baš super, eto bude i terapija brzo prošla.. pa onda brisevi i :fige: da iskorijenite beštiju iz prve
Jagodice pozdravi i tebi...kak si ti nama danas?
Evo curke i mene malo k vama. I danas sam si natovarila posla evo me sad sjela malo odmorit pa reko idem vas malo obić.
Evo ja i mm smo odlučili pokriti ovaj ciklus.. uhvatili smo jućer popodne "Lh pik.. " i odluka je pala u sekundi..sad čekamo.
Baš me zanima što će mi gin. reći u utorak..nadam se da neće dobit fras kad mu kažem da smo mi pokušali prije klomifena :oops::roll:
Ne polažem velike nade..ako i ne uspije, odmah krećemo s klomifenima tako da sam ok sa svime.
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~~~:fige: za pozitivan testić :love:
Ives - ulovila si Lh? Pa to je odlično, jesi ikad prije to ulovila? Prije klomifenom i ciljanih?
Prije trudnoće nikada.. prvi put sam uhvatila lh-pik odmah nakon stimulacije klomifenom i taj ciklus mi je urodio " +"
Nakon induc.pob. cikusi su mi se unormalili i sad imam redovito "O". Prošli ciklus nisam imala "o" a jučer me toliko bolio lijevi jajnik da sam mislila da ću skrenit..
I kaže mi mm " pa možda je ovulacija" ja otošla popiškit trakicu kad ono ll I eto mm bio u pravu :)
Nešt nam je govorilo da pokušamo.. i pokušali smo. Sad ćemo vidjeti jel upalilo. U glavnom ..Sad me više prpa što
će mi reći gin :lool:
Ives, terminišo :D pusu šaljem!
Tanita moja draga.. riječi ti se pozlatile :*
Rekla sam ja da bumo jajca razbijale :D
Dobila sam gljivice. Kaj se moze kupiti bez recepta? Canesten? Moram sutra u nabavku jer bu mi ćuća zgorila. Ne vjerujem da sam ih dobila! Grrrrf
Mona, neka si ti krenula, sad ce i M pomalo.
tanita..di si ih dobila?
canesten ide bez recepta
ives ...sretno
mislim da te nema kaj biti strah, proslo je vec dosta ciklusa...svu srecu zelim
Kak mislis di? Na ćući :D
Ives - ajde super, to mi zvuci obećavajuće. Kod vas je ionako bio problem samo O, a sad ju imas :) šanse su ti velike. Držim fige :)
Jutro!
Tanita - da canesten ide bez recepta, ali postoje i vagninalete na bazi čajevca... Samo neznam dal ih ima svugdje za kupiti (neznam kak se zovu)...
Ja sam znala koristiti ulje čajevca, kap dvije na gačice, i prošlo je...
Jutro curke moje drage.. zasjalo sunčeko a odmah i ja s njim. :mama:
Tanita, imala si ti pravo za jajca :lol: (već si ko prava mama, uvijek si u pravu )
Vubs, Mona hvala na ohrabrenju.. sad sam i ja poćela vjerovati :klap:
Jao ko će čekati sad 15 dana :cupakosu:
Eto mm , ja i naš mali pas.. odosmo u prirodu.. tj
U vikendicu malo opustit moždane vijuge.(radom) lijep je dan pa treba to iskoristiti. Danas ću kasnit malo sa listom..ćim dodjem doma, učitat ću je. :zbogom:
Jutro, curke!
Uzivajte u suncu, ja sigurno hocu.
Ives, ma brzo ce 10dpo, tad vec mozemo krenuti sa testiranjima :)
Cheerliee, samo nakapam na gacice? Do navecer bum izludila.
Mona, ima li M?
Da, ili na dnevni ulozak al neki prirodniji, ne always i slicna plastika :)
Je, tak sam napravila, odmah mi je bolje. Hvala ti :*
Ives svakaa cast za uhvaceni pik! Daaaaj da urodi plodom!!!!! :) :heart:
MM i ja smo odlucili ovaj ciklus pokriti svaki dan.:-D pa sta bude!
Ivees vidim stedis trakice pa ko frajerica piskis samo kad je pik ;-). Hahaha, nek je sa srecom draga! Pusti ti ginica, znam da ti je dobar ali ak se uhvati morat ce i on "go with a flow" (kojeg peseka imas?!)
Mona drzim fige da iz prve sve rijesis!
Tanita jel bolje? :lool:
Ja vam moram nekaj ispricati, i djelovi su sramotni i nisu za javnost ali nemrem neg rec kak je bilo.
Ugl ukratko obavljala sam nuzdu(onu drugu) i kad sam se obrisala skuzila da mi je na papiru dosta sluzi rastezljive. Pretpostavljam da je bila veca kolicina...pa...zblg napora koji su ulozeni. E sad me muci ovako: Da li je moguce da je ta sluz nuspojava vaginaleta? Meni je ja negdje 21 dc a inace traju oko 26.
Vec sam skuzila zadnjih par dana tu sluz ali puno manje pa sam zaljucila da je sigurno od tabletica. Onih dana kad je trebala bit O vec 2 mj nije bilo niceg slicnog.
Eto sori kaj sam se raspisala ali koga da pitam nego vas?!
Tanita - nista od moje M jos. Nekako koda me jajnici bole danas :/
Jagodice - zanimljiva priča... I meni se to znalo dogoditi kad sam imala ovulacije, da mi 2 puta u ciklusu bude sluz... Ne znam zašto.
Meni je opce nije bilo jos od prvog mjeseca. A sad vec jedno 3 dana...onak idem piskit i kad se skidam mi se razvuce. To da su meni ciklusi po 35 dana jos bi i shvatila, al ja za 6 dana trebam dobit.
Mozda ti M veceras stigne. Jesu tebi ciklusi i inace neredoviti tj dal ti vec kasnila tak?
Mozda da telefonski nazoves dr? Meni moj prosli put reko da odstupanja od 7 dana (ranije ili kasnije ak stigne) su normalna. Osim ak je vise od toga...
Jagodice - pa meni jesu neredoviti ali uvijek su mi M dolazile od 20-29 dana, a zadnja 2 mj ide i preko 40. Kao za inat sada kad mi je bitno.
Tanita ja sam si zacrtala da neću piškiti prije 15dpo,
zadnji put sam počela piškiti 8dpo..uhvatila sam sjenice 12dpo i sve si živce pojela do 17dpo dok nije pravo potamnila.
Jagodica, ja mislim da ti je ta sluz od ovulacije, a ne od tabletica, možda si imala kasnu ovulaciju??? :aparatic:
Jel stižu LH trakice? E da... a pes mi je tibetanski španijel, udomili smo ga dok je imao 10mj..
sad ima tri godine i doslovce je moj priljepak. Obožavam to čudo i zbilja si ne mogu zamislit život bez njega.
Narancice , hvala ti draga. I tebi želim isto.. i pravo kažeš.. najbolje svaki dan pa nemožeš omanut!!! :lol:
MonaLi, s obzirom da imaš pcos, dugi ciklusi nisu nikakvo čudo. Na žalost i to je jedan od simptoma pcosa.
I sama muku mučim s tim. Bez duphastona rijetko kad bude kak treba.
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 20.3.2016.:preskaceuze:
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :-D:dancingfever:
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~42.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
Odbrojavalice: :love2:
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
tanita14~~~~~~~~~~~~~~24.dc
jagodicabobica ~~~~~~~~~ 21.dc
Ninci ~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
Ives000~~~~~~~~~~~~~~18.dc
Limet ~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~~6.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
vjerujem u bolje sutra ~~~~~ 3.dc
Mami ,dobro nam došla u ljubičice!!!Sretno!!!!
Mami nadam se da nema spottinga!! :love:
Ives jel moguce da je O 5 dana prije M?
I da mi se da oprostis "razvlaci" vec 3 dana... Doduse kod nas zena sve je moguce.
A moja ljubav mi vec 2 dana govori da idem piskiti na "stapic" nikak da mu dokazem da je rano hhahaha!
Lh sam se prije ovog C javila nekoj zeni s njuskala i nije odg i nakraji sam i ovaj mj bez njih bila.
Mi smo se odlucili nabaviti peseka i vec gledali po netu. Onda kak smo se preselili je pala druga odluka a ja sam rekla, jedna po jedna beba! Pa sad cekamo ovu svoju zimsku da napravimo. :D
Ako ti je bila kasna ''O'' onda ćeš vjerojatno dobiti malo kasnije i ''m''
Ajme curke kako mene rasturaju jajnici... jedva hodam.. užas!
Moze moze, jedno 9 mj kasnije recimo!
e da... to bi fakat bilo dobro :D Ja se nadam da sam ja svoju isto ispratila bar na jedno godinu i pol hahahah
Ola!
Od jutra sam van stana, sad došla doma, speglala, stavila novu turu prati i sad odmor.
Meni i danas lh pozitivna (peti dan za redom), a inače nisam piškila poslije prve pozitivne, pa ne znam kaj se događa. Po boli sam sigurna da jo O bila prije par dana, ali me ove lh drže u čudnom raspoloženju :) Bum sad guglala kaj bi to moglo biti (upale, ciste...blablabla).
Ives, ja jš niti jednom nisam izdržala da ne piškim do 15dc ako sam imala testove doma, tak da sam sigurna da prvi piškim iduću nedjelju (10dpo, mislim).
I ja imam dvije mačketine koje me oduševljavaju svaki dan. I peseki su mi super, ali ako ikad kupimo kuću; obaveza da se moram dići kad on hoće, ne dolazi u obzir :D
Jagodice, ako će ti kazsniti, onda ćeš znati jel to bila O sluz.
Nara, u boj! u boj! :) svaka čast, moj bi odustao odmah drugi dan od te ideje, ali ako bi izdržao dva dana za redom, ja bi bojkotirala treći dan!
Mona, baš mora sad zaje...