da,tako sam i ja,postepeno smanjujem dozu. Za tri tjedna imam kontr.pa se nadam da ćemo ukinuti!
Printable View
linalena, ja inače ne pijem kavu, prvih 6-7 tjedana trudnoće nisam pila colu. Ali sad mi dođe želja, pa rijetko popijem gutljaj-dva-tri. Ne pretjerujem i smatram da je ok
Ja sam utriće brzo ukidala - od 8tt svaki dan jedna kuglica manje. Moja dr smatra da nije potrebno da se uzimaju dulje, neka nova istraživanja što već. Zagnjavila sam ja nju jer sam bila u strahu, ali valjda bude i dalje dobro
Draga moja Bab, pa ti se već naveliko maziš sa svojim bebicama! :-D:-D Čestitam ti, dušo! Da ti brzo prođu bolovi i da brzo dođete kući! :zaljubljen:
Bab čestitam ti od srca!
Milasova :kiss:
Jutro moje dame! Kavica, čaj, kakao... jedino nemam cole. A naravno tu je i - doručaaaaak!
milasova, beba kaj kažu bebice?
Muma eeee draga moja, svaka ti čast! :njam:
ma da si mi malo bliže došla bi ja na pravi doručak, izbora ne fali,a još kad ti sve to neko servira...mmmmmmmm
Moja bebica samo zeza..sad nece van,zabetonirala se u busi i ne mrda:-)
A dobro,sutra je sluzbeno termin..pa mozda ceka da to ispostuje..
Beba,kakvo je kod tebe stanje?
Cure bok! Evo moja mala dama izgleda da želi danas upoznati mamu... Prije neki sat i pol mi je pukao vodenjak i eto me u bolnici... Slušam kako lupka srce moje male dame :)
123beba aaaaaaaaaaaaaaa,još samo malo,dama ipak hoče van,svi smo uz tebe!
sretno i neka sve prođe brzo i bezbolno! puse!
123beba i milasova - držim fige da se što prije mazite sa svojim smotuljcima! :)
Osjećaj je još i ljepši nego možete zamisliti.
123beba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude brzo i da se bol zaboravi odmah
a mi imalo pozitivnu srčanu akciju:heart:, vidi se GV, ŽV i pored toga nekaj malo kaj treperi - makar ja baš i nisam sigurna jel sam dobro vidla al vjerujem dokici - hvala im na današnjem danu, baš su mi bili dragi, čestitali, smješkali se u prolazu; i ne moram više kod njih nego kud mi je volja
sada tamanim dinju jer nemam kaj drugo za jest a imam želju za bijelom lepinjom sa paštetom i salamom, a to neću i neću; već za ručak blitva i oslić
123beba,da porod prode brzo i sto je manje moguce bolno..sretno!!!
Linalena,cestitam!!! Suprr vijesti
Linalena, super, baš se sad cerim od sreće.. znam kakav je osjećaj
Ja sam dugo odoljevala nezdravoj hrani, ali sad ne mogu stalno. Moram se malo i time počastiti :-D
Jao lijepih li vijesti!!!
123beba nek ti je ovo najljepši dan na svijetu! Nek je brzo, što manje bolno i da se brzo ljubite! Mislimo na tebe!!!
milasova8 tvoja bebica prepušta važnost ovog dana maloj dami, a onda će i ona!
linalena prekrasno! :-D nek snažno kuca još cca 8 mjeseci!
butterrfly101 kod mene je doručak obavezan, samo ti svrati kad budeš u blizini, ima uvijek svega :njam:
123beba sretno :-D
linalena :klap: za malo :heart:
cure nakon tog prvog sramećeg srčeka kada ste imale pregled, rekli mi za jedno 2 tjedna kada bi imala baš pregled i ne znam ja kaj se još tada radi?
Meni rekla da se nakon prvog uzv naručim u devetom tjednu. Ja malo fulala računanje pa idem u 10tt (nisam znala da je 9+x dana već 10.tjedan :lol:), a onda nakon toga opet u 12tt, radi kombiniranog probira
Prije tog pregleda (sad u čet idem) sam sad vadila krv i radila nalaz urina (koji naravno ima leukocite i bakterije, čeka me dalje urinokultura, ali to ću vidjeti nakon uzv-a i dogovora s dr)
123beba, sretno, neka prođe čim prije i čim bezbolnije!
milasova8 sretno i tebi!
linalena bravo za srčeko, neprocjenjiv osjećaj, jel tako?!
123 beba i Milasova nek vam prodje porod sto brze i bezbolnije ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Linalena cestitam na malom kuckajucem :heart:
Ja sam imala preglede na 5+2, 6+5, 9+2, 12 tt....... I od onda u prosijeku svakih 3-4 tjedna....
joj koliko lijepih vijesti :)
bab čestitam na dječici.
123beba sretno! da što prije dobiješ bebicu u naručje.
milasova još malo i ti ćeš držati svoj smotuljak.
linalena bravo za srčeko!
oprostite svi koje sam preskočila.nije namjerno. nemam baš vremena sve čitat kraj moje cure.
svima veliki pozdrav!
beba lijepo što si nam javila situaciju, svi smo uz vas i želimo što bezbolniji porod.....a onda čekamo priču!
linalena čestitam za srčeko!
123beba ajde super da je krenulo! nek bude brzo i sto bezbolnije, i da se sto prije vratite kuci...
linalena-terminuso :-D i ovdje za srceko
lina ja sam imala uzv na 5+3 kad smo vidjeli srčeko da treperi i slijedeći uzv na 8+3, nikakav drugi pregled samo uzv. Idući je bio na 12+0 kad je bio kombinirani.
linalena :-D bravo koka!!
123beba ~~~~~~~~~~~~~ neka bude sto brze i sto lakse
a ja sam danas dobila jos jednog necaka :heart:
Linalena čestitam!
Čestitam i teti Ginger!
Cure svima puno dobrih ~~~~~~~~~~~
123beba????????
Cure, moja Eva je stigla u 23:14... 3720g i 51 cm čiste ljubavi... :)
123beba,cestitam na princezi:-)
U 01:45 je stigao i nas frajercic tezak 3290 i dug 50 cm:-)
Porod za pozeljet,potpuno fizioloski..otisla u radaonu u 00:30 i rodila u 1:45..
Presretna sam!??
123beba i Milasova :-D:-D:-D:-D
čestitiam, mamama i tatama, bakama i djedovima
123beba i milasova8, čestitke na bebicama :-D :-D!!! Uživajte u toj sreći i ljepotii!!!
123beba:zaljubljen:, milasova:zaljubljen:, čestitam na vašim bebicama, uživajte!!!
Čestitam novim mamama i bebama, mi slijedimo vaš put :-)
Dobro jutro! Poslužujem kavicu, a može i rakijicu da nazdravimo bebama od 123beba i milasova8!
Dobrodošli na svijet bebači!
Mame - bravo!
Čestitke ponosnim obiteljima, prijateljima, rodbini :)
cure, čestitam!:heart::heart:
123beba i milasova8, čestitke na bebicama!!!!!!!!!:-D:-D
Beba123, Milasova čestitam od srca na malim mirisnim smotuljcima :zaljubljen:. Sad slijedi uživancija