Onda lijepo stisni zube :mrgreen:
Printable View
Duplić iz fokusa! Opet sam po planu i programu, čak i one s OKP-om bi bile zadovoljne.
danas extreme circuit i ab interval!
Ja sam stigla na pola Ins i baš me zanimalo kako će mi alpha cardio sada "sjesti". Odradila sam ga večeras i nije ništa lakši nego prije, samo je nekako kraći i odradila sam ga bolje, najbolje do sada ustvari. Kad sam bila gotova, kapalo je s mene :)
Jupi za nas sve! :lool:
Lakse mi je sad.
Mb i marta, naklon za duplice! Svaka cast :)
Danci svaka čast!
Ginger super za skupljanje opreme :-D
F**k! Sad sam vidila da mi je popodne stigao mail od DHLa. Neki Exception i da ih kontaktiram. Ovo mi se do sada desilo samo kada se očekivalo da platim carinu... Pa nije valjda!?
maruska nadam se da nije nista. zar SD ne shipa iz EU?
http://www.portaloko.hr/clanak/kad-o...-dana/0/60199/
Malo motivacije :)
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
pijavak od sinoc 22.30 - 4.dan 30ds-a i jos ih ne mogu pratiti, mislim na onu laksu verziju
al malo manje umirem...i skoro pa normalno hodam :mrgreen:
bravo ginger :klap:
bas sam se sjetila kad sam davno davno vjezbala 30ds da prvih par dana nisam mogla hodat ni ruke podignit, jao koji su to bolovi bili!
da ti kazem jos da sam odustala nakon levela 2 :lool:
i da sam level 1 ponavljala par puta :lool:
Bravo Ginger!!! To se traži!!!! I super za bučice!
Maruška, miša mu! Meni su bili s(kršitelj koda)ali iz Uk ako se dobro sjećam...i tu ne bi smjelo bit nikakvih problema...držim fige!
Vrijeme je ngjdlfughd tako da ne znam šta ću danas. Samo znam da me ruke i dalje peku užasno...
Mene vuče da napravim nešto od Zuzi danas. Moram malo prekopati temu da vidim što ste u zadnje vrijeme radile od njenih treninga :)
Ginger, ja sam 30ds odradila svega par puta, mozda 5 dana pa sam se prebacila na 6w6p . Tu level 1 traje 21 dan. Taman da se ufuras. Sad se ufuravam u level 2. Mene od vjezbanja boli samo kad prijedem par puta dvoranu u iskoracima. Iako mi to nije tesko, mojim misicima se to ne svidja.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Napravi 57icu. Ili 26icu i jos nesto.
Mislim da ću 57. Taj trening sam radila prije par mjeseci, baš me zanima jesam napredovala ili nazadovala... imam dojam da sam se u sklekovima pogoršala, ali mi je izdržjivost definitivno bolja nego prije.
moje je iskustvo (više puta dokazala sama sebi) da je Shaun kralj za podizanje kondicije i izdržljivosti dok su Tati i Tony definitivno kraljevi za snagu. Zuzika je neka mješavina, kod nje napreduje sve ali puno manje izraženo nego kod ovih prvih, što je i logično obzirom na usmjerenost u treninzima. Zato sam sigurna da ćeš 57-icu odradit puunnnooo bolje ;-)
Ja sam bijesna ko ris :cupakosu:
Nakon mjesec dana brljavljenja po razlicitim treninzima, uz onih 10 rest days na pocetku mjeseca i toga sto sam kao htjela malo definicije pa sam bila na cca 1700kcal, moja snaga je pala u piksu marmelade :cupakosu:
Vracam se svojim treninzima i min 2100kcal dnevno. Hebes trbusnjake, ako ne mogu odraditi posten trening.
a za danas sam si bila smislila takav bonboncic od treninga. Da riknes. A odradila sam pola od planiranog. I to na skrge.
tako da, do 7mj ne smirglam nikakvog shauna, zuzi, boba i ekipu. Ima da si sama napaprim da se pusi. I od tati cu odraditi.
Grrrr...
Kavi, ja sam od zuzke snimila mislim 114 kao zanimljiv...njega cu jednom kad se ohladim od ljutnje.
Danci, probaj mazati ruke sa bepantenom. Ima losion za kupiti.
ja mrzim kad pocrvenim, a prirodno sam bijdla kao sir. Prije mi se znalo dogadati da ne razmisljam pa zaradim opekline. Sada sam pametnija pa se mazem cim sunce izmili..
jao Zhang.....
ajd polako. Vjerujem da si za tjedan dana pravilne prehrane i treninga na razini di si ostavila. Znaš kako to funkcionira.
i ja sam ljuta zbog snage, i moja je drastično pala pa ću sad ubacivat više push-pull-swing-press treninga, ali bic nedam, bez obzira kakva snaga bila. Doći će opet zima kad se neću moć vozit pa ću pumpat sklekove :-x
Zhang, vjerujem da si ti kroz tjedan dana na konju ;)
Ja sam radila tatiannine abse i bas si mislila sto bih jos kad sasa spomene 26-icu.
Rucak je riba i krumpir salata s mladim lukom, mljac. Nemam nista da me privlaci osim jagoda. Tak da sam na sigurnom :lool:
mažem se sa la Roche Posay Lipikar, lijepo pomaže. A vjeruj mi da mi se neće ponovit. Od sad kad izađem, mažem se faktorom 50.
Prošle godine sam imala alergiju na sunce pa sam morala i posebne kreme koristit sa antialergenima, al sad nije bilo nikakvih drugih nuspojava :zbunj:.
Inače kažu da se to može desit, da se nekad javi nekad ne, al meni laiku je to baš čudno..
Anci :mrgreen: najbolje igrati na sigurno. Dobro si me sjetila jagoda.
bas mi je zao da ti iduci vikend ne pase... budemo opet nekad ponovile. :-)
Ma znam da ce se vratiti snaga, ali tako sam se bila nabrijala na ovaj trening. Mozak fura, a tijelo zastajkuje....
:) i ja isto.
Napravila sam 26icu, super je, bas mi je trebalo tako nesto.
samo jedna provjera: mi smo dogovarale za subotu 10.05. jelda?! Jer u nedjelju i mi idemo na krizmu....
Ginger bravo :klap:
Ja sam jučer navečer čitala malo motivacijske priče na Fitmama.com i super su za motivaciju nas početnika, poviri malo ak imaš vremena.
Ne stignem vas čitati, no prijavljujem uzbrdično trčanje po pljuščini. Pekle su nas oči od kiše, paralelno su nas auti zapljuskivali valovima vode - frikovi. :lol:
palci bome svaka cast :naklon:
to si sa skolicom trcala?
zhang doc ce sve brzo na svoje misto :love:
ja sam bila na masazi, prvi put!
ajme kako mi je bilo dobroooo! sigurno nije zadnji :mrgreen:
danas sam mislila onaj od tati za guzu, mislim da ga je vikki jucer linkala? neki sa stolicom.
pamtim sve ove koje spominjete (zwow 26, 57 i 114) da ih cirnem poslin s laptopa :)
malena beba - jesam, nije nas bilo puno, samo najluđi. I divno za masažu, ja se još uvijek opirem, osim mm.
Danči, fasciniraš tim brojkama!
Ginger samo polako i čudno je i krasno kad umjesto cvijeća počnu kupovati opremu za treninge.
palci stvarno si frik :lool: al moj naklon do poda!
je, bas je cudno i smijesno - al mm je tak ponosan jer sam pocela vjezbati, najradije bi mi sve odmah kupio (on je, za razliku od mene, sportski tip)
zhang samo polako, ne se srditi, vi koje ste u formi lako nadoknadite :-)
mb :klap: za masazu
moja sveki masira (zavrsila iz hobija neku priznau skolu u slo za to) al nikako otici :roll:
I za mene sutra pauza :-(
Nisam planirala, al malo mi je pozlilo danas dok sam isla u ducan
Pocelo mi je bljeskati pred ocima i skoro sam se srusila - valjda kombinacija premalo sna i fizicke izmorenosti
Jos uvijek nisam skroz dobro...muz kuha i handla djecu cijeli dan
Ginger polako....čuvaj se!
palči svaka čast tebi i društvu!!!!!! Mogu vas zamislit! I hvala na pohvali :love2:
MB, nice!
cure, da li netko slučajno planira uzimat šta sa iherba? :mrgreen:
Večeras je bilo u planu trčanje, ali ništa od toga pa sam odradila zwow 8: http://www.zuzkalight.com/workouts/zwow-8/ Zuzki je trebalo 15:21, meni 17:30 :škartoc: ali tješim se da sam pazila kako izvodim vježbe.
Zhang, mene isto nervira kako se i snaga i izdržljivost brzo gube kad brljaviš ili radiš duže pauze.
Palčice, trčanje baš zna biti avantura :-)
Ginger, vibram za brz oporavak i bravo za tm i bučice! Ja svom naručujem za poklone isključivo sportsku opremu zadnjih par godina.