čestitam :-D
Printable View
123beba i milasova :-D :-D jeeeeeee, cestitam cure moje!! predivno!!!
milasova, al si ekspresna! i ja bih tako, ha ha
Jao jaoooooo... ovo je prekrasno iznenađenje! :-D milasova8, 123beba čestitam od srca vama i vašim najdražima! Uživajte s vašim bebicama! :zaljubljen: :heart:
Drage moje,moj porod je stvarno bio za pozeljet..
Od prvog truda do bebice u narucju ukupno 3 sata..doktori se cudili.
Bebica je super,mama odlicno:-)
Svima zelim takav porod,potpuno fizioloski..bez dripa i bilo kakvih lijekova..bez rezanja..
Ma milina
milasova,gdje si rodila?
Petrova
Ajd super, tebe se još sjećam s postupka i ne mogu vjerovati da si već postala mama, brzo je to :-)
sretno cure,čestitam vam na malim mirišljavim smotuljcima
jutro cure, vijesti za poželjet!!!!
Čestitam beba i milasova,znači sve ste lijepo i školski to odradile! Molim Vas nemojte nam zaboravit prezentirati pričicu,dali su mužići bili sa vama?
Malim bebicama sve najbolje na ovome svijetu :-D:-D
123beba i Milasova8 CESTITKE NA SMOTULJCIMA!
123 beba i Milasova od srca cestitam na princezi i princu, napokon uzivancija :zaljubljen:
Milasova zbog tvog brzog i laganog poroda mi je posebno drago, nakon svih tegoba i nesto dobro :-)
milasova stvarno si imala sreće s porodom, čestitam!
milasova čestitam :klap:
Cure, smijem li u trudnoći piti čaj od brusnice? Da probam malo urin srediti...
Ajme kakve lijepe vijesti ovdje!!! 123beba i Milasova8-čestitke!!!
milasova,123beba ajme prekrasno,cure moje čestitke od srca,a malenima velika dobrodošlica!!!:heart::heart:
milasova,123beba čestitke na bebicama od srca
Cure sretno vama i vašim obiteljima uživajte jer ste zasluzile
[QUOTE=Zima77;2448770]Cure sretno vama i vašim obiteljima uživajte jer ste zasluzile[/QUOi
hej cure da vas pitam. u borbi protiv komaraca koristim tablete, ali mi netko reče da nije preporučljivo u trudnoći,pokušala sam bez nijh ali je nemoguće. Je li baš toliko štetno,što vi koristite?
to i mene zanima. Vidjela sam u dm-u apartatic i na ambalaži je nacrtan dječiji krevetić pa pretpostavljam da ako je dobar za bebe dobar je i za trudnice.
btw.. danas sam izbrojala 15 uboda komaraca po nogama :evil: a moj dragi koji spava pored mene ništa..... grrr ... očito komarci vole trudnice
Ja koristim aparatić s tekućinom, ali mama dolje u boravku zna staviti tablete
Nema šanse da spavam bez toga. Uključim navečer, a tijekom noći ga isključim, da ne radi predugo
beba123 i milasova čestitam od :heart:
eh ja sam pak on onih kaj isture nogu samo da se tam napikne i ode negdje spat umjesto da mi zuji pored uha
skoro uopće ne reagiram dapače čak me i neće makar im se nudim
a mm izbodu poštenjski
Beba123, Milasova, bravo cure! Čestitam :heart: :heart:
123beba i milasova, čestitam!
Novopečene mame, čestitam... :-D :-D
milasova, super za porod! Bravo!
Ljubite smotuljke i uživajte!
:heart:
123beba i milasova čestitam na bebicama! :)
Milasova bravo i čestitam na smotuljku i beba tebi jos jednom!
Lijepe vijesti :zaljubljen::zaljubljen: 123beba i milasova,čestitam na bebuškama!
Milasova i 123beba... Čestitam od srca na bebama :))))
Milasova i beba čestitam od srca :) :) :) :)
Hvala Ginger. Još ću sutra provjeriti s gin. Nikad nisam u životu imala problema s mokraćom, nikakve bakterije. A sad nikako da se riješim doktora... :)