Flopi, welcome back :-D
Tang, ja nisam sladoled al sam pizzu i palacinku sa sladoledom :-)
Djece mi nije jucer cijeli dan bilo doma pa sam uzivala u masazi, shoppingu i druzenju s frendicama.
Jucer rest, danas cu dynamix.
Printable View
Flopi, welcome back :-D
Tang, ja nisam sladoled al sam pizzu i palacinku sa sladoledom :-)
Djece mi nije jucer cijeli dan bilo doma pa sam uzivala u masazi, shoppingu i druzenju s frendicama.
Jucer rest, danas cu dynamix.
flopica, dobro došla nazad :)
joj, ja sam isto nakon ovog GO sva strgana, zna mi se to i inače dogoditi da se ne mogu nikako vratiti na staro...baš mi fali energije
mi smo iskoristili par dana u ZG za nabavku, skoro sve smo nabavili za klince za školu/vrtić tako da sam bar s tim mirna
sutra na posao, čak se i veselim :lol:
a voće - ha, ha, evo baš tražim recept za kolač od krušaka, to je voće u mom omiljenom obliku :lol:
skulirana, sve ja to odradim ali manje fleksibilno/graciozno, to ti je nekih 45 minuta, jedino me ta zadnja loža zeza u tom položaju,
inače je baš super pilates s dedom :)
Willow sad sam provjeravala ovaj tvoj video i 21 minutu. I mene na toj vježbi obavezno uhvati grč na stražnjem dijelu bedra. Da li je to radi pogrešne izvedbe?
A za kolač ti predlažem crumble od krušaka i šljiva :njam:. Lično više volim samo sa šljivama, ali kad već tražiš i kruške.
Flopi mislila sam da si banovana :lool:. Neka i odmora :-*!
Flopice skitnice falila si mislila sam na tebe neki dan. Joj kako bi ti uzivala na mojoj Silbi to je bas tip odmora koji bi te i odgovarao. Eh kad putujes sad si propustila moje opise :-)
Skulirana ajme da visid ovdje kod mene u vrtu smokava i grozdja, smokve su ogromne i zrwle pu o ih pada na zemlju i propada al mi cemo sad naravno taj proces zaustavit i pobrat prije nego padnu a grozdje je sladje nego ijedno koje sam jela ove godine. Ova kucica je preslatka ko iz snova :heart: mi svi ob ozavamoooo voce i davimo se svaki dan.
Jedva cekam bacit trk veceras ili prije sutra ujutro jer bas przi li przi.
Dynamix odvjezban.
Uz to 3x7 zgibova i leg raisesa.
Kod nas je ledeno, puse i samo cekam da kisa pljusne. Vrijeme je za raditi neke slastice :-)
Bome je. Nisam citala dugooo al sad kad jesam potvrdjuem ovo od Sani. Bas razmisaljam da li do Lucijane. Nesto nalraviti ili preskociti.
E da tri tjedna svacega al bas vjezbanja kako se prijavljuje i ne bas.
Na zalost more smo preskocili. No nadoknadili drugim izletima.
Poslije sređivanja jedne šok sobe, odradila onaj trbušni iz focusa. Težak ali izvediv, i začas mi je vrijeme proletilo. Opet me uhvatio grč na stražnjoj strani desnog bedra dok sam radila supermana.
Sad sam iz šetnje s malom i jedino sam za kreveta.
flopi, nek si nam se vratila
nadam se povratku i drugih koje su malo zapustile javljanje
odradila upravo opet otm air force style - ovaj mi je definitivno najtezi dosad
20 min bez pauze, burpees, deadlifts i squats, sve sa 5/10 kg
to je onaj centralni dio, prije toga je zagrijavanje i istezanje, treninzi su svi oko 30 min
sad cu malo seriju pa u krevet
Odradila dr. Cathy: warm up, biceps and legs x 2, i pregnancy yoga.
Sad bi i ja mogla u krevet da mi se iti malo spava ;)
Voce volim svako skoro - a najvise sirovo. Posebno lubenice. I jedva cekam da sad krene sipak!
Hm,willow i j-la, ja ne bi rekla da je do neispravne izvedbe nego da taj položaj ful aktivira taj mišić pa zaboli jednostavno jer intenzivno radi.....
mene tako presječe u preponi kad radim slide series od Zuske, tada baš ful rade ti mišići na unutarnjoj strani bedara i zna me kao nožem presjeć...
deda mi je smiješan skroz,graciozan kao neki baletan...
flopi,welcome back!ma kakvu već zimu spominješ,danas ovdje cvrčci poludjeli (preko 30°C bilo),sada vani čujem zrikavce,opet nam je lijepo ugrijalo i ja se nadam kupanju još cijeli rujan a možda i početak listopada....
j-la ni ja ti nisam bila tip od jabuka,ono zadnje voće za kojim bi posegnula...sve dok nisam otkrila cripps pink sortu...eeeeee...to je meni jabuka nad jabukama,ful sočna i slatka...a skupe ko' vrag,u Lidla pakiranje od 4kom bi kostalo 11-12kn a manje od kila...a ja i MM po minimalno jednu dnevno...
preksutra idem 7dn na Lastovo kod sis,već sam bila tužna što računam da neću vježbat jer ne mogu ništa nosit sa sobom (ne idem s autom nego katamaranom, jedan mali kufer za nas troje) i onda se sjetim da od ove god sis ispod kuće ima mini cross fit poligon,ima girji,kutija i svega....već me najavila...:-D
Uh i ja obozavam sipak/nar mljaaac
Evo me i sad tamanim grozdje fino uzmem grozd pa navali...
Bas si me nasmijala s muzevim 24satnim snom :lol:
Jedva cekam rano jutro jer sam pauzirala 3 dana too much for me mijenjaki smo lokaciju pa i onaj zglob mi bio uh jedva cekaaaam ranojutarnje dizanje i odoh u "duzinu" iako pojma nemam ovaj kraj ni staze ni kud cu trcati al nekako cu se valjda snaci :-)
:lool:
zločestoćo jedna
skoro, kako sam si fino dala oduška, vala ne žalim ako ću biti posve iskrena!
jučer 6 km ujutro u 9, presparno je bilo u šumi
danas ću nešto kratko za povratak, razmišljam još što...
nego, užasno me brinu modrice na lijevoj nozi ispod koljena
pojavile se niotkuda, poveći broj :scared:
Flopi, bas te lijepo opet citati. Sto se modrica tiče, meni isto iskoče niotkuda, ali onda malo napregnem moždane i sjetim se šetnje kroz sumu, spremanja sobe pa zakačim stolac, krevet, bilo sto. Meni ostanu tjednima... Ne znam gdje si bila, ali ako je bilo aktivno, sve je moguće. Bravo za povratničko trčanje.
lili sretno danas sa trčanjem i zglobom, nadam se da ćeš naći lijepu rutu.
Ja jučer 14 km po nasipu, oprala me i kiša. Pejs 6.17, iako sam zadnjih 4 km trčala oko 5.50. Malo sam se izvjezbala u čuvanju snage za kraj. I mene pere nervoza od prvog pm. Voljela bi imati i neki ok rezultat, oko 2 sata, al mi se sad to čini nedostižno.
ja na gruntu sad imam maline, to je meni najfinije voće. Onako delikatno, osvježavajuće, a na laganoj kremi vrhunski desert.
Mama je prije terapije radioaktivnim jodom dobila kilu malina. Kako ih nije mogla jesti, a ostali ne vole, zamrzne ih. Sad kad sam se s mora vratila, kaže, napravila sam liker, od malina :lool:. Konkretno :lool:
j-la, vidim mami nije pao napamet malinovac:angel:
ajme, maline su moje omiljeno voće :drama:
ali kod nas se ne uzgajaju, pa su za kupit bezobrazno skupe
ali kako je njima sad sezona, zar nije u lipnju?
skulirana, moram zabilježit ovu tvoju jabuku da probam, sjeti me kad dođe sezona
nama su hit Fuji, čak i moj sin kad mu nudim jabuku pita: je li Fuji ili neka bezvezna?
tang, ja imam maline tokom cijelog ljeta - neka stara sorta, ko one jagode mjesečarke. Sitne su i jaako fine.
Od jabuka su i meni Fuji super, a mali ti je super :lool:
radila sam na kraju ovaj http://domacica.com.hr/brzi-kolac-od-krusaka/
onako običan biskvitan ali sočan, sviđa se i klincima :)
moja mala se ne skida s bicikla otkako je naučila vozit bez pomoćnih, stalno smo na biciklu, jučer sam se i zeznula
pa krenula s njom pješice kao jedan mali krug a na kraju trčala uz nju ohoho tako da mi cardija ne fali ;)
Pink cripps su i meni naj, naj!!! Nisam baš luda za malinama ali imam zaleđenih borovnica, njih baš volim.
Flopi, nek si ti nama malo proputovala, brzo ćeš natrag u rutinu. Ne znam za modrice ali dogodi mi se i ovo što kjb kaže, tresnem se i skroz zaboravim.
kjb, odlično si trčala, super pejs za tu dužinu.
U subotu otrčala 11km, 6:15 i bilo mi je grozno teško, sparina, pritisak, jedva. Jučer konačno girja, nakon ravno mjesec dana, jedva sam je donijela iz auta doma kako mi se činila teška :lool:
kjb, super duzina i pejs, bravo!
ivana s, tako sam i ja nedavno prvi put nakon duze uzela utege od 5 kg u ruke pa sam se iznenadila kako su ustvari teski :aparatic:
a i ja sam si sva teska, osjecam da sam se sinoc posteno izmorila treningom, veceras je zato yoga
a jos sam i lose spavala, kad je opalilo nevrijeme oko 4 dizala sam se sve zatvarat, sklanjat, a onda sam tesko zaspala poslije
ja ne volim slatke jabuke, samo kisele, granny smith su mi bile zakon, sad se ne sjecam kad sam zadnji put pojela jabuku
doduse, s aparaticem ne smijem ni odgrizati, pa onda smoothie i dodje kao najlakse rjesenje
Ajme summer, tebi zbog aparatića sugurno onda i drugo voće pravi probleme - ne samo odgrizanje već i koštice i kožice. Sva sreća izmislili smoothie.
I bravo za odvježbano, da girje ne služe samo za držanje vrata kod bure :lol:
Ivana s, i tebi bravo za trcanje, kad je sparno baš su noge teške. Jutros bi bilo idealno, čisto mi dođe žao što sam jučer trčala. Ti ideš na Grawe?
kjb, SVE sta nije tekuce pravi probleme :aparatic:
najedoh se poluprozvakane hrane
jos samo cca godinu, ako ne produzi od pocetne procjene, mogu ja to
ce da budem lepa, misicava, vitka i savrsenog zagriza u cetrdesetima :lol:
flopi gdje si bila? (znatizeljna baba)
ja volim fuji, pink lady i breaburn.
summer, kad ces ako neces sad u cedrdesetima? :mrgreen: :heart:
u dvadesetima smo svi ionako prirodno krasni.
seni, mudro zboris :rock:
Pozdrav cure :heart:
Jedva ista stignem od kada su se djeca vratila. Stalno negdje. Odrađujem doma treninge, zadnji je bio solidan jer me danas sve lagano bolucka. Isla sam navecer u setnju pa se to pretvorilo u lagani jogging nekih 1.5km. Ovo vrijeme me ubija. Jucer jedva drzala oci otvorene. Bila sam na mjerenju vitaminsko mineralnog statusa. Selen i cink su mi u banani. Brijem da su mi te oscilacije radi hashimota. Ne vidim drugi razlog :unsure:
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Bome se o toj buri priča sa svih strana. Onda dobro da je girja bila na sigurnom.
Cure trkačice, počele su prijave za ZgCener, pa ko voli....
Hvala na obavijesti za ZgCener! :)
Ba sam i ja htjela objavit al me kjb preduhitrila.dakle.u ponoc otvorene akonidete prijavljujte se sto prije jer se popuni u roku 2-3 dana .atmosfera je fantasticna. Bit ce 3 kruga po centru.
Kjb fantastican pejs i duzina svaka cast!! :klap:
Ivana s bravo da si odradila iako je bilo tesko i sparno.
Ja jutros zbog bure promjena plana nisam isla kao duzinu nego trening 30 minuta (zbog izleta u Sibensku zupaniju) a umjesto toga uspjela sam fulat neku stazu i bila prisiljena istrcat skoro 52 min :lol: isla od Sabunika prema Privlaci i ocekivala da ce me domaci znati usmjeriti prema polju tamo je precac do Sabunika ali jok ne znaju pa udri natrag. I dok sam isla natrag fakat je puhalo pa sam gledala cestu i fulala prema Ninu onda otamo uzbrdo prema Sabunikama.
A cijelo vrijeme bura a przi sunce da skratim:
skoro 10 km (9.7 km) p.5:19 ☺
Ivana s mislim da bi mi trebala tvoja pomoc za trcanje po ovom kraju ;-)
U sub Grawe jedva cekaam fluo narukvice, to mi je prvi Grawe :-) al mi se ne zuri s mora u Zg al bas nikako.Cujem da je kisno a za Grawe najavljuju navece 29 C veselje ima da krepamo.
Ja nakraju ne idem na Grawe, bas mi je zao. Ali kumce ima rockas i ne smijem to propustiti.
Zato sam svima najavila da se 1.9.prijavljujem za Wingse i da me nitko nece sprijeciti da idem. ;-)
Kod nas se malo razvedrava pa si mislim da cu danas na trcanje.
Eccentric upper odvjezban :-)
Jakoooo sam zadovoljna s p90x3. Tezak je ali zanimljiv i zabavan.
Bravo za sve odvjezbano!
Ja vam se divim kako vi razlikujete sve te vrste jabuka :naklon:
Meni su jabuke zute zelene crvene :lol: (ajd delises)
Nema voca koje ne volim i davim se u vocu mljaaac
Sani super za Wingse i odvjezbano!!
e lili
da neke voliš a neke ne voliš
onda bi znala razliku :)
Je fakat si u pravu. Ja to onako odokativno vidim koje su mi draze al svaku mogu pojest. :-) Jedino sto mi jabuke bas otvaraju apetit.
Ja se pošteno naljenčarila, naspavala i odmorila na g.o. Nisam trčala jer volim ujutro, a bila sam lijena ustati. Sad se vraćam u kolotečinu i na trčanje. Čekaju me neke utrke na koje sam se prijavila pa će mi biti dobar poticaj. Da ih nema, ulijenila bi se, morti i prestala trčati. Ovako me one motiviraju da ostanem i nastavim. :)
Sani,
baš mi je drago da ti se sviđa P90x3 :)
ja još nisam odlučila hoću li pratiti neki novi program ili ću i dalje svaštariti od rujna ;)
Willow, j-la i ti ste mi u mislima kad vjezbam. Sve vise mi je jasno zasto vam se toliko svidio. :-)
ja cu od sljedecg tjedna poceti s tim P90x3. pvaj tejdan cu se prilagodjaat zivotu na poslu :lool:
Sani :-*
Drago mi je da ti se sviđa!
Spajka kad se priviknes na Tonyevo pričanje, čak ti se počne sviđati :lool:.
Danas lower focus, noge mi i sad klecaju.
Ušla mala neki dan u sobu dok sam vježbala, pogleda monitor i sva razočarana kaže, a gdje ti je ona vježba (P90X3). Fali joj Tony :lool:.
prijavljujem zuzkin kettlebell for all levels #3
sjećam ga se od kad sam ga prvi put radila :)