da, znam da je 12.mj rezerviran. ali do početka 12mj---naš postupak bi bio gotov. a oni da počnu u 12mj postupak--ne idu u salu odmah
Printable View
da, znam da je 12.mj rezerviran. ali do početka 12mj---naš postupak bi bio gotov. a oni da počnu u 12mj postupak--ne idu u salu odmah
pa ja bi stigla knap mozda onda...
Cure, jel netko u kontaktu s piki?
Znam da je i ona danas trebala zvat, ne znam jel uspjela dobit. Poslala sam joj pm, ali ne javlja se.
da se javim daje postupak prekinut, pošto nisam dobro reagirala na klomife, folikuli nisu rasli, u 1 mj sam ponovo gore
Žao mi je nova21...
Pa kaj je ovo...sve neke loše vibre...
Strašna i j sam u sličnoj situaciji,trebala bih dobit 20.11.
Javi jesi li kaj uspjela
nova21 žao mi je
nova21 jako mi je žao i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da nam svima 2014 bude plodna ako vec ova nije
mona22 jesi vadila betu~~~~~~~~~~~~~~da te ugodno iznenadi
Da i ovdje objavim moja beta 2,25 :cry:
mona22 žao mi je:love2:
Draga mona, i tebi želim puno više sreće u novoj godini... Drž se maco:love2:
mona :cry:
imaš li koji smrzlić?
mona :love2:
bok cure oprostite ako sam na krivoj temi,ali nidje nemogu nac di bi postavila pitanje o tome :( ovako muz i ja krecemo u postupak za mpo pa me zanima dali on ima pravo na bolovanje u to vrijeme i ako ima koliko dugo?I koliko dugo ja moram bit prijavljena da bi imala neku naknadu za bolovanje i porodiljni?
pozdrav svima,oprostite ako sam na krivoj temi ali nigdje nemogu nac sto me zanima.Muz i ja krecemo u postupak mo pa me zanima dali on ima pravo na bolovanje,ako ima koliko?I jos koliko dugo ja moram biti prijavljena da bi imala pravo na naknadu za bolovanje?:-)
mona22, nova21 :love2:
Hvala cure...riba76 imam 4 smrzlica(2x2) tako da mi je ovaj neuspjeh malo lakše podnijet
I tako ja danas bila gore, i idemo u FET. Od danas sam na Estrofemima, 3x1. U subotu, 23.11. sam opet gore. :)
Nitko ništ ne spominje za 12.mj i hepatitis.
Upravo tako, hvala draga :*
Hvala arlena :)
Mona i nova :love2:
Strašna odlično za FET! E di bi bili kad bi uvijek slušali sestre!?! Baš mi je drago da smo se upoznale danas. Možda se sad još koji put sretnemo.
Clematis???
Strasna sretno
Hvala cure moje, piki, i meni je drago da smo se upoznale :) I naravno da cemo se sresti mozda jos koji put. Sretno ti! Clematis to i za tebe vrijedi :)
vrtirepkaaaaaaaaaaa.......