Koliko ces biti u srijedu? Oko 6tjedana?
Printable View
Bluebella :heart:
ma bit ce, znas da hoce ;-)
a moje djecojcice su ti super - loud and louder :lool:
:-*
Bluebella i Romeo,
Sretnoooooo !!!!
Romeo i Bbella, samo opusteno i sretno <3
MunKice :heart:
Aska čestitam, lijepo je čuti dobre vijesti:)
Ostalim čekalicama sretno :)
Ja sam danas 8 dan pt, još 4-5 dana i idemo po rezultate :)
Drage moje suborke,
čestitam na lijepim vijestima!! Aska :ghug: Prekrasno... :)
Munkica, samo hrabro! Vjeruj u svoju malu mrvu!
Svima ostalima punooo, puno sreće... Romeo, Bluebella... u mislima sa vama :)
I nama se bližu drugi postupak kod doktora R. Ovaj puta vjerujemo sa najljepšim ishodom :)
Hvala vam svima! :heart:
Dr. je rekla da imam tekućine u maternici i da bih mogla početi krvariti. Srećom, još se ništa ne događa i simptomi t su i dalje postojani.
Sve mi to daje tračak nade :)
15 dnt beta je 805 :) Hvala cure svima :ghug:
I zelim svim curama uspjesne postupke. :-D
Joj, aska, kako mi je drago:heart:
Ostale curke, takodjer sretno :ghug:
Bravo, Aska!
Jako mi je drago :)
Super Aska ,baš mi je drago :-D:-D
Sad se možemo i na drugima temama družiti...čestitam još jedno buduća mamice :ghug:
Aska, cestitam!
Munki, ne gubi nadu!
Bluebella, sretno sutra!
Svima vibram sve dobro : Heart:
Machu,koji su tvoji planovi za dalje? Hoces opet u Beta+ ili nekud drugdje?
Askaa,
Toooo !!! Super ti je betaaaaaaa!!! Bas mi je dragoooo !! Napokon da tipkamo o necem drugom, hahahah, a ne o folikulima i mm i ostalo, hahahah
Hahaha Mono bas si me sad od srca nasmijala.Mislim da smo nas dvije jedne od najzabrinutijih bile oko folikula,barem u Petrovoj :lol: Cak smo i uzivo 2x o tome razgovarale u bolnici ;)
aska, čestitam!
Bluebella, sretno!
Munkice, držim fige ovdje, da se tvoja mrva ipak ustoliči! I mog jednog twina su otpisali bili, pa ih eto sad :-) Mantram jako :-)
(hehe, ni nemate pojma koliko nas vas prati :-P)
Aska,
To definitivno ! Najzabrinutije, koliko sam ja proucavala rast tih folikula, svaki put slikala kosuljicu...hahahha, kad se sjetim...
A sad, da ti isto ne pricam da se brinem iz dana u dan :/, koliko te poznajem ipak se nadam da ces biti opustenija nego ja !!!!
Kad su ti rekli da dodjes na prvi uzv?? Ne jos jelda?? U Petrovoj ces sve to vodito ili kod svog socijalnog??
Bome mono jedu zabrinutost zamijeniš s drugom,ali ljepša je utjeha dok znaš da nisi sama (da si ipak trudna ) . Aska ja sam išla samo jednom u Zg na pregled a poslije sam se prebacila kod svojega,dok ostvariš trudnoću nemaš više pravo na naknadu putnih troškova (tako su bar meni rekli)pa bi svaki dolazak morala sama platiti pošto nisi iz Zagreba,bolje to uštedjeti...trebat će za bebicu :-)
Bluebella sretno danas na transferu! !
Romeo jel tebi bio transfer? ?
NinaDrv :fige: za veliku betu!!
Sretno i ostalim curama sigurno sam nesto preskočila, zato vam šaljem puno ~~~~~~~~~~ vibre da se mrvice čvrsto prime!
Mono,nisu mi jos nista javili iz Petrove kad na prvi uzv.Jucer sam nalaz dobila tek u 14 sati i poslala im mail ali nisu jos odgovorile sestre.Ne znam ni kad se inace ide na prvi uzv.Kad ste vi isle? Ako sve bude u redu mislim da cu nastaviti kod svog soc.ginekologa jer sam s njim zadovoljna.
Ja sa,išla samo na taj prvi pregled u Petrovu,onda me je doktor Strelec pitao da li bi dolazila tu ili budem kod svog ginekologa i ja sam odabrala naravno da idem kod svog . Treba im malo vremena da odgovore,napisala su mi da nastavim terapiju (utrići) i koji dan da dođem ujutro na uvz. Vjerovatno jedan dan idući tjedan će te naručiti dok doktor naš radi.
Mislim da kod mene neće biti ništa niti ovaj put, 9 dan pt, sise su se totalno ispuhale, trbuh šarafi kao pred mengu, nervoza i slab apetit također kao pred mengu...
Jel prerano da odem vaditi krv 11 dan pt (tansfer računam kao nulti dan)?
Ja mislim da nije rano,da je Machu tako nekako vadila,ali ne mora znaciti da nije uspjelo po simptomima.
aska čestitam na lijepo poduplanoj beti :klap:
na prvi uzv se obično ide sa punih 6 ili 7tt (ovisno o praksi liječnika i jačini uzv kojeg ima)
NinaDrv 11dnt nije rano za betu. meni je 9dnt bio plus na testu (transfer morule) a 10dnt beta je bila 50
mi smo danas obavili transfer, jedna rana blastica i jedna morula i tako smo i zamrznuli jednu blasticu i jednu morulu.
sad laganini do bete :yes:
Super Bluebella,nadam se da bude uspjesno :-)
Nina mislim da ako je postupak uspio 11 dan se beta mora vec pokazati.
Bluebella, sretno!
Ma budem pričekala 12 dan pt :)
Aska,
Ja sam.isla na 5 + 6 na uzv, tad su mi rekli da dodjem...
Isla sam i prije na uzv na kraju jer sam prokrvarila...
Nina,
Ne mora nista znaciti ! Ja sam betu vadila bila 7 dpt.
Ako se implantiralo, sigurno ce beta pokazati !
Bluebella,
Sretnooo
7 dpt bila je beta 110.
Ali su bili vratili dvije blastice, samo se jedna primila, iako po beti mi je dokt.rekla da su mozda oba dvije krenule ali se jedna prestala razvijati.
Prijavljujem obavljen transfer jucer...:-)
Nek bude s Bozjom pomoci...
Danas jos mirujem, od sutra normalan zivot..
Sretno svima.. <3
Blubella,
Da, nemoj...ne bi ni ja betu vadila tako rano da nisam prokrvarila bas....
Romeo,
Jejj !! Sad sretnoooo do krajaa !
Blubella,
Jesam, trudna sam, ali sam krvarila od 6 dpt stalno...nije bilo nikakav hematom prisutan...onda sam zato betu vadila 7 dpt, i onda sam jos tjedan dana imala smedji iscjedak...onda su pocele bas stresne situacije kad sam cca od 5 tjedna svakih par dana prokrvarila, jurila na hitnu....i to bas prava krv...a vec sam.imala 3 spontana pa sam bila i jos uvijek jesam u jako velikom strahu ! Krvarila sam do cca 10 tt svakih par dana doslovno...i evo moram se pohvaliti da vec cca skoro 3 tjedna ne krvarim !
Naravno da sam pitala radi cega se meni to dogadja pa su rekli da se sve to jos uvijek smatra implantacijskim krvarenjem, i kako GV raste tako na tim nekim spojevima endometrija pucaju zilice...i od tud navodno krvarenje...