Hvala, nadam se da cu naci. a je li tko naisao na kljun od paje patka, sin je sad izrazio zelju za njim.....
Printable View
Hvala, nadam se da cu naci. a je li tko naisao na kljun od paje patka, sin je sad izrazio zelju za njim.....
ovo kopiram od peterlin
Još ideja:
Ružno pače - jako lagano za napraviti: Ako imaš crvenu ili narančastu kapu šiltericu, treba ti još jedna vunena crna da se navuče preko nje. Šilt će poslužiti kao kljun. Na vunenu kapu sa strane se stave dva oka (od kartona ili ovako nešto: https://www.google.hr/search?q=ugly+...dnsX6_mOMwM%3A) i uz tamnu odjeću maska je gotova.
U Lidlu ce od cetvrtka imati set posudja za 649 kn.
periku Else sam vidjela u Mulleru, ali im se lijepo zahvalila (oko 160 kn, ako se dobro sjećam).
Zna li netko gdje mogu nabaviti spavacice za dojilje? Nisam iz Zagreba, pa ako znate koji web shop ili sl.? Hvala :heart:
Dali netko zna gdje ima za kupiti Oreo kekse? Imam jedan recep u koji idu ali jih vise nema nigdje za kupiti... Ili barem neka zamjena za njih.
U Rijeci sam, ne bi bas u Zg po njih ;-)
Muller, nadam se da ima u Rijeci
Ma, to sam si i mislila, to mi na drugom kraju grada ali eto - morat ću.
Hvala!
Pa Oreo keksa ima po svim većim supermarketima... Interspar, Plodine, Konzum...
Sorry. Ja kad god lutam među policama keksa, ima ih - ali u ZG.:mrgreen:
Kostim za Mašu? Al da nije preskup, škrta i ja.
Čak bi joj i sašila (ne ja, al znam tko ;)), al bojim se da bi dva metra lijepog ciklama platna kostalo isto ko i kostim.
gdje kupiti kaustičnu sodu?
Za sto vam treba? To vam je natrijev hidroksid, ako vam treba cisti u granulama, narucujete u ljekarni. Inace razni odcepljivaci odvoda tipa Mr.Muscolo i slicni sadrze natrijev hidroksid kao gl djelatnu tvar
Sent from my GSmart Guru G1 using Tapatalk
treba mi za izradu sapuna:mrgreen:
Mislim da su cure pisale da je ima u onom dućanu na križanju Laginjine i Buerove... joj ne mogu se sjetiti kako se zove.
Kemig!
:idea:
Nešto po novom to baš i ne prodaju.
pretražila njihovu stranicu,nema:-|
Da vjerojatno jer je jako nadrazujuca, vjerojatno se promijenio pravilnik, mislim da ne moze tek tako u slobodnu prodaju. Probajte naruciti u ljekarni, pogotovo ako imate neku gdje ste stalni pacijent i znaju vas. Mi smo davali, doduse ja sam preko 6mj na porodiljnom pa se mozda i to promijenilo
Sent from my GSmart Guru G1 using Tapatalk
1. podlogu za valjanje tijesta,
2. uložak u koji se mota konop od roletni
3. brusnice, svježe
Gdje u zg kupiti tanju koznatu traku? Moj vikin treba omotati oko struka preko tunike?
A gdje malo umjetnog krzna?
Hvala cathy, tog se ne buh nikada sjetila
Inace, umjesto da tuniku sivam rucno tri dana kupila sam u zari srebrnu najicy od sintetike za 130kn s yzorkom kockica, bas ce dobro glumiti metalnu tuniku
gdje kupiti nesoljene indijske orahe
Podloge za tijesto silikonske tr2nutno imaš u Lidlu, ali bile su mi ružne, crna i tamnopllava, pa nisam ni gledala koliko para, ali kod njih to ne bi trebalo biti skupo. Možda imabna web stranici.
Uložak s federom ja mogu nabaviti samo kod svog majstora koji mi je ugradio pvc stolariju. Inače, ako je neki obični, ja bih pitala bilo kojeg majstora roletara.
Za svježe brusnice čekaj kolovoz. Sad ima samo smrznutih. Ima ih Ledo, a pogledaj i u Lidlu ako svratiš po podloguza tijesto. Inače, ja za to koristim restl voštanog platna da si ne uništim lijepi drveni stol. Kupio ga je mm u pevecu za 14kn. Savršeno.
Pa Muller je u RH.
Sviveniju sam nadopisala zbog niže cijene
Ok pogledqm tam
Tamanu sredu će bit popust bar se nadam