A joooooj, ljubi, pa zašto, kako? A imala sam tako dobar feeling. Tak mi je žao, žao, žao! Moja intuicija pada u vodu, a zašt je baš sad zakazala miša mu. :cry:
Printable View
A joooooj, ljubi, pa zašto, kako? A imala sam tako dobar feeling. Tak mi je žao, žao, žao! Moja intuicija pada u vodu, a zašt je baš sad zakazala miša mu. :cry:
Ljubilice... žao mi je...
Ljubice jako mi je žao... :-(:love2:
Moja beta danas 973.9 jos sam kao u bajci, kao da se nekome drugome ovo dogadja a ne meni, drage moje hvala vam na podrsci. :-)
:-(
:-( beta 0 :-(
Anna a joooj pa nije valjda :-(
Tonkica bravo draga!!!! Odlicno
Anna ajoj žao mi je...:-(
Baš tužan dan...
Jedino svijetlo baca lijepo duplanje od tonkice,čestitam draga!
A tako je teško skakati i žaliti u istom postu..
O Bože! Anna1! Žao mi je!:-(
Koja će ovo bit siromašna lista za 7! Samo dvije trudnoće ako sam uspjela pohvatat od nas 13 ili koliko nas je bilo!:-(
:-(:-(:-(
Žužy dobro si rekla! Tonkice bravo za duplanje!:-)
Anna žao mi je draga
cure moje sa Vama je lakše dijeliti lijepe ali i tužne vijesti..... tonkica superička za duplanje, uživaj u bajci....
Ljubilice, veliki veliki zagrljaj ti saljem :love2: drzi se miska!
Anna, zao mi je :love2:
Nadam se cure, da ce iduci puta biti lijepe bete!
Tonkica :-D :-D
Anna :no: pa kaj to sa 7.mjesecom.....baš izgleda otužno...
Ja bila na malom izletu i nisam stigla vidjeti rezultate..tek sada vidim ove tuuzne vijesti..
Ljubilice moja ja nema rijeci utjehe jer sam isto tuzna... Drzi mi se.
Anna1 zao mi je...
Tonkice cestitke jos jednom!
Ljubilica i Anna1 jako mi je zao...
I ovdje da Vas pozdravim ;)
Veliki pozdrav svima
Napokon se godišnji bliži kraju, pa će ove naše stranice "živnuti"......nadam se da ste se odmorile,skupile snage i strpljenja.....i da krećemo u nove pobjede
Svima :* :* i puno sreće
Mi čekamo vješticu (kraj mj) pa se vidimo -veselimo,radujemo,isčekujemo....
pozdrav drage moje :kiss:
i ja čekam vješticu za koji dan i radujem se novom postupku,čekanju punkcije,tansfera i bete.
nadam se da će mo se družit na ovim stranicama i bodrit jedna drugu.
Na pocetku vas sve lijepo pozdravljam, te vam zelim mnogo snage i strpljenja u iscekivanju rezultata, te mnogo mnogo srece :)
Zadnje dvije godine smo pokusavali dobiti bebicu, medjutim nije klapalo :( Nakon obavljenih pretraga, ustanovljeno je da ja imam PCO, antitijela protiv spermija, a kod muza je dijagnosticirana oligozoospermia, te nam je predlozena ICSI oplodnja.
Prvi put smo posjetili centar za neplodnost pocetkom 3.mjeseca (u Njemackoj zivimo).
U subotu, prije 3 dana, sam imala prvi transfer, na treci dan od punkcije. Uspjeli su punktirati 11 jajnih stanica, od cega je 10 bilo zrelih, i 8 su ih uspjeli oploditi..Tri su vracena (dva petostanicna, jedan cetverostanicni, svi A kvalitete), ostale smo zamrznuli. Trudim se misliti pozitivno, ali ponekad je jako tesko. Osluskujem svoje tijelo, citam vase postove po forumima..mada iskreno zelim se opustiti, ne misliti na to..Imam jos bolove od punkcije..Na dan punkcije sam mislila da cu umrijeti, nisam mogla nikako hodati, ispraviti se..a o obavljanju nuzda da ne pricam. I dalje imam bolove podno stomaka, te u donjem dijelu ledja.
06.09 imam termin kod doktora za pravljenje testa trudnoce...kao sto mi je doktor na kraju rekao..sad mi ostaje samo moliti se i drzati palceve..Nadam se da cemo svi uskoro primiti vesele vijesti :bye::kiss:
Ledamo pozdrav i tebi i puno :fige::fige::fige::fige::fige:
Hvala ti Orhideja puno :)
Trenutno sam malo zabrinuta, nadam se bezrazlozno.Od dana punkcije, sve do sinoc, imala sam bolove. Jutros kad sam se probudila, nisam nista vise osjetila. Tu i tamo, kratko lagano probadanje. Sad sam trazila o tome po internetu i nadjem na jednom forumu, da to zapravo nije dobar znak..Imala sam blazi oblik hiperstimulacije, al nista, sto se nije moglo podnijeti. Uglavnom, na tom forumu pise, kako je toj djevojci takodjer bol prestala preko noci, otisla je kod ginekologa i on joj je rekao da su ciste, koje je dobila u stimulativnom procesu, postale manje,a da to nije dobar znak, jer bi se one naime pod utjecajem lucenja hcg-a trebale povecavati. Da li netko zna nesto o tome?? Ne zelim gubiti nadu, ali kad ovako nesto procitam tesko je :-(
Ledamo, nemoj se bedirati.
Danas ti je tek 3 dan poslije transfera, a to je prerano za lucenje hcga i pogorsavanje hs.
Ima na ovoj temi nekoliko puta ponavljani post sto se dogada koji dan pt pa malo prouci.
Sretno i tebi i svim trenutnim i skorim cekalicama bete! :fige:
Hvala Maca, na brzom odgovoru i utjesnim rijecima..to mi je uistinu trenutno bilo jako potrebno :*
Ledamo hvala na podjeljenom iskustvu kako to rade u Njemačkoj, i naravno držimo palčeve da uskoro objaviš veliki plus! A na simptome pokušaj obraćati što manje pažnje, neke ih imaju hrpu, neke skoro ni jedan (npr. ja), tako da - glavu gore, think pink! Sretno!
Hvala Muma :) Cestitam na najljepsem mogucem bozicnom poklonu :) Nek sve prodje u najboljem redu :*
Evo mene opet :-)
Nakon sto su mi neki dan bolovi prestali, jutros sam osjetila lagano ziganje u donjem dijelu stomaka, tocno u sredini.Bilo je kao da me netko iglicom bode.Tjekom dana jos sam par puta osjetila to probadanje, s tim da je bilo malo jace, ovaj put s nozem:D
Cure, jel se dan transfer racuna kao prvi dan? Meni je transfer bio u subotu, znaci li to da mi je danas 6.dan? Malo sam zbunjena, jer sam naisla na razlicite informacije. Sorry sto zamaram :oops:
draga, danas ti je 5dpt, 5. dan poslije transfera, dan transfera je 0. dan... moja topla preporuka ti je da ignoriras simptome - bilo ih je puno sa raznim simptomima i betom nula i isto tako puno bez ijednog simptoma i troznamenkastom betom. sretno! :kiss:
Hvala Bubekica :) Ma ja se trudim ignorirati ih, ali nekad to ide malo teze..vjerojatno me je vec sto puta u zivotu tako zigalo, ali nikad nisam obracala paznju na to :)
Cure jel i vas muci nesanica..zadnje tri noci bol me probudi, traje samo desetak minuta, ali dovoljno da mi razbije san, te da docekam zoru uz neki film..toliko sam iscrpljena..sva sreca da ne moram ici na posao. Dobila sam dva tjedna bolovanja :)
Idem sad u laganu setnju, a vama svima zelim lijep i opusten vikend :*
Ledamo, kako se držiš?
Meni je danas 5 dpt, mučim se sa sporim protjecanjem dana i baš mi fali pričati s nekim tko prolazi isto...
:-D pozdrav svima!!!
evo skupila malo hrabrosti pa da se i ja priključim.
ukratko:
zadnje dvije godine u pokušajima,
trenutno u iščekivanju, isto danas 5 dpt u prirodnom ciklusu,ovaj puta prilično "cool"jer ipak je to prrodnjak, pa se nismo ni nadali da ćemo doći do ovdje:oops:
Draga Biska, zelim ti prije svega puno snage da izdrzis dane do bete, za koju ti zelim da bude jako jako velika :*
Kako se drzim? Zelim vjerovati da je sve u redu proslo, da cu prekosutra cuti prelijepu vijest..ali nekako imam osjecaj da ipak nije tako, i onda samu sebe mrzim jer mislim negativno :( Vise nemam nikakvih bolova, samo sto sam dosta iscrpljena..
Zadnja dva dana imam osjecaj, da cu svaki tren dobiti..ali opet znam, to ne mora nista znaciti.
Poslije cu kupiti test i ujutro raditi, mada ne znam koliko ce mi to pomoci kad sam trenutno u ovakvom losem stanju :(
slonice! :-D
joj baš krasno što si se javila :)
super za prirodnjak i superrr za "cool" stanje! moje je već skoro pa hot :mrgreen:
ovo nam je prvi pokušaj i zapravo se osjećam prilično osamljeno. obitelji i bliski prijatelji znaju, vibraju skupa s nama, ali da nema Rode mislim da bi svisnula.
kako se osjećaš? mrvica je 3dnevna ili 5dnevna?
Hvala ti draga Ledamo, uzvraćam tu identičnu želju jer nam nema druge nego preživljavati dan po dan :love2:
Prekosutra bi trebala vaditi betu?
Ne puštaj crne misli u sebe, tu sam već tisuću puta pročitala da prisutnost ili odsustvo simptoma ne znači ama baš ništa!
tnx za dobrodošlicu:roll:
ma meni je ovo sveukupno gledajući peti pokušaj,vjerovatno sam se ispraznila uz one prethodne,osluškujući,iščekujući,strepeći i na kraju se razočaraš...
čak sam i pomislila odustati, ali šetajući CITy C.nalatjela na svog MPO dr. koji me u par rečenica potaknuo
da ne odustanem i eto tako za par dana dogovorili stimulirani za 11.mj. a obzirom da mi je bio početak ciklusa, probali loviti "prirodni"...
i ulovili...asp. 28 tog, et. 30 tog, vraćen 4stanični embrij...
i sad čekamo ...
inače,pokušavam ne tražiti nekakve simptome, a sada kako mi ide,to je već druga priča...
uglavnom dobro se osjećam
što se tiče vašeg prvog pokušaja, ne brini niste sami:ja sam ti pravi dokaz, jer iako se do današnjeg dana nisam usudila pridružiti na forumu,redovito sam sa svakim novi
pokušajem pratila kaj se događa na forumu...zamisli koliko nas još ima koje se ne usude javiti na forum
i samo da znaš da znam nekoliko cura kojima je uspjelo iz prvog pokušaja, to želim i tebi:yes:
Evo i mene da se tu zaletim....
Danas 4dnt...apsolutno nikakvi simptomi...
Beta na petak 13.
strašna neka ti je sretan taj petak 13 i da je to zadnji put da ides na postupak!
Strašna ~~~~~~~~~~ za najljepši petak 13.
Hvala cure.. :)