Je znam, al ga se bojim :mrgreen:
To cu nakon ljeta. Nekad valjda.
Printable View
Je znam, al ga se bojim :mrgreen:
To cu nakon ljeta. Nekad valjda.
Odlicno je kako se napreduje na ovom topicu. Ja se sad bojim ninja jumpsa, Shauna sam savladala. I ti ćeš. Nije taaaako strašno.
Jučer sam v-hold napravila bez problema. Trbuh mi je ostao u trbušnoj šupljini. Znači da se i dijastaza smanjila. Ma, 6pack smao što nije.
LaLzag dobrodošla i super za dosadašnje vježbanje, napredak i regrutaciju kolegica! Zajedno smo jače! ;)
Zhang, Kavi, meni bed da se zbog mene prebacuje druženje, makar mu se nadam :oops:
Palči, tebi trčanje baš ono sjelo ko kec na desetku, ko meni bic :-D
Cubana, kako ti se općenito sviđa TJ? Ja sam čula da je odličan ali baš me zanima tvoje mišljenje.
Prijave: sinoć 24km pod opterećenjem :), jutros Piramida. Anci, meni se jaaaakkkooooo svidjela!!!! Zadnju rundu PU sam morala malo dužu pauzu od njihove uzet, ostalo savršeno! Čak sam i težine super uzela tako da mi zadnje runde budu teške. Prezadovoljna! Sad si razmišljam da bi mogla radit gammu hybrid uz bic. Zaboravila sam kako je ovo dobro! Izbacila bi samo speed jer mi je za cardio dovoljan bic.
LalZg, dobro došla!
Ako ti se sviđa vježbati s Jillian, ima ona neki program za noge. Mislim da se zove Lean & thight legs; ima ga na YouTube-u.
Bila sam i ja probala nešto pisuckati po fitnesspalu, ali mi duže treba da upišem što sam pojela nego da pojedem. :-) Pa sam odustala.
Sinoć je odbojka bila stvarno fenomenalna, atomska, pravi gušt; opet sam kasno došla kući tako da sam preskočila jutarnje vježbanje. A obzirom na raspored za ostatak dana, mislim da će danas biti rest day.
duma, javi se!
kavi, što ću s gumom/trakom?
LalZag, dobrodošla :)
Duma, gdje si nam? Nemoj samo viriti, kreni s prijavcima :love2:
Cure, jel treba nekome guma za Body Revolution?
Dajem u free najam :)
Ne znam što ću s trčanjem. Vjerovale ili ne, deblja me. Ok, znam da me ne deblja trčanje nego hrana, ali nenormalno sam gladna kad trčim uz redovne treninge... sad sam napravila pauzu 10 dana s trčanjem, radila sam samo Insanity, i konačno se ponovno osjećam normalno i ne moram pojesti slona svaki dan :lool:
LaLzag dobro dosla!
mamice bravo!
e, nasmija me s victorijinim andjelima (ovo sa ful sminkom me podsjeca na one s plaze s isto ful sminkom i nakitom, a meni se odmah smuci, jer mi se mota po glavi kak se ispod tog pudera i maskare znoje :bljakic:
Aaaa, dijete zove, odoh...
E, samo da prijavim odmor jucer - pocela i odustala, koljena me rasturala, nisam mogla jumping jacks :nope:
Evo mene opet. Tu sam i pratim vas redovno. Curke, svaka čast.
Ja sam u gužvi zadnjih mjesec dana, ali i dalje dva puta tjedno zumba i još jednom tjedno ubacim nešto iz alpha focusa. I kad vrijeme dozvoli bicikliram na posao i natrag. Neki dan rolanje.
Ja cu danas yogu navecer. Bas mi treba- bole me misici ledja i ruku, mislim od onih levitirajucih burpija. A bome mi godi i da vjezbam bosa jer su me moje nove supergenijalne cizmice tako nazuljale da me boli i plahta preko stopala dok spavam.
Kavice ja ne znam sto bih ti rekla. To nikad nisam osjetila. A ni MM koji trci svaki dan..mozda palci zna zakaj se to javlja, ili vikki.
svrco :klap:
ja neman pojma sta cu danas, neman inspiracije... nesto bi od zuzi al ne znam sta... ako ne naidje inspiracija onda t25
Možda ovisi o dobu dana kad se trči?
Teoretski razmatram jer se planiram dogodine upisati u školu trčanja :-)
Mislim da nije trčanje to koje me prekomjerno izgladnjuje, nego kombinacija s Insanityjem... valjda je previše cardia pa mi je organizam u šoku. No osjećam se super, puna snage i elana, samo sam glaaadna...
Cubana, poslat će ti Maruška trake, ajd se čuj s njom u inbox... pa kad tvoje stignu proslijedi ove nekom drugom kome bude trebalo.
Bok Švrćo :)
ja danas pocinjem cetvrti tjedan bete
bas mi se svidja beta, vise od alphe
cak se mislim napravit i nje jos jednu turu, prije game
vidit cu kako cu se osjecat za dva tjedna
meni je shaun divan, ali chalene mi je najdraza - jillian mi je prema njima sva suhoparna
turbo fire mi je bio genijalan trening, da ne traju onako dugo opet bih ga ponavljala, ali brzo dodju do sat svaki dan
ali kickova, udaraca, plesa, ona mi je simpa, glazba je savrsena, aaa, push it, push it real good (vertex :P)
steta sta imam ocd pa ne kombiniram treninge - mozda kad SVE pozavrsavam (:lol:) i focus theta i psi i omega - proberem neke njene najdraze
mene ovaj koncept kao kod tati (jel ona?) di pogledas vjezbe pa radis sam ni najmanje ne privlaci
jos si ne vjerujem
meni triba ona focus progress trakica sta oznacava koliko jos vjezbu trebas raditi
i dobra glazba, i zabava - zato je chalene po mojoj mjeri
mozda i ona sta novo ima, nisam gledala, bas cu pocirit
e da, veliki :naklon: svima i moje divljenje za sva postignuca, i ona pocetnicka, i ona vrhunska
kavofob, nešto se takvo i meni dogodilo. Malo odmori od nečega. Puno vježbi snage i izdržljovosti i puno kilometara. Gladna kao vuk i nabila kile. Sad sam na dva treninga snege tjedno, ostalo je trčanje i fokus na skidanju kila. I nakon tri mj. nemam težine u listovima i bolovima očito zahvaljujući zelenišu u sokovima. :-)
ja planiram ovaj vikend počet trčat
bit će vjerojatno nedjelja jer u sub najvjerojatnije radim
jutros tbc, ruke me nisu baš slušale, jadno je to bilo
Lalzg dobrodosla.
Ja vec dva dana pisem u my fitness pal i on kaze da trebam jesti oko 1500 kalorija dnevno. Jel to malo premalo? Ajme meni koliko kruh ima kalorija! Ja pojedem 500-700 kalorija na dan samo kruha. Valjda se puno trosim pa nemam viska kila, al ovi brojevi me sokiraju. A i nastavljam se debljati vjezbajuci, ili sam se pocela cesce vagati (jednom tjedno).
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
za tebe ko dojilju je to svakak malo kalorija
Imat će neki Piyo u lipnju.
https://www.google.hr/url?sa=t&rct=j...66111022,d.bGQ
lalzg dobrodošla
A jok jok, zavrsili smo avanturu zvanu dojenje nedavno (moram updejtat temu na kojoj sam pisala). Buduci da mrvica nikad nije puno dojila, ne vjerujem da sam puno trosila na to.
App kaze da 35 min jill trosi oko 233 kcal.
Ja ću prijaviti danas dodatak svom vježbanju - mouintain climberse i ono high knees skakutanje.
Trener mi je umirao od smijeha i govori: "vidi je, vidi je! šta vježba više iz tebe! samo da može jesti!" :lol:
nisam nigdje pisala o prekidu jer nije mi to bio plan, ovaj prekid je bio samo nastavak na njenu nezainteresiranost za cicanjem. O nasim mukama po dojenju tj njenom nejedenju pisala sam na ovoj temi http://forum.roda.hr/threads/81969-N...-na-vagi/page2. apdejtat cu je danas, sutra..
Zaboravila sam...
Prošla narudžba sa SD mi je baš bila promašena. :-( Sve sam isfalivala. Nadam se da su "sukupovačice" bolje prošle.
Pa tako poklanjam dvoje hlače: http://www.sportsdirect.com/golddigg...lcode=67802307
Oboje su veličina S, jedne dark fuchsia, druge dark green.
Ako je netko zainteresiran...
Saf, to su nekakve okvirne brojke jer su računate prema nekakvim srednjim vrijednostima (godine, težina, HR). Međutim, da, nisu visoke. I to je jednostavno tako.
Recimo ja sam jučer za 24km "pod opterećenjem" potrošila 850kcal (1h 20min), a jutros uz T25 Pyramid 350 (25min)... Kavi s insanity-em potroši otprilike 800kcal po treningu (makar oni kažu 1000kcal) i tako...
mamice :klap:
men's'čini da bi meni inseniti trebo :mrgreen:
Al je zgodno vidjeti da pločica cornyja (koju sam upravo pojela) ima 188 kalorija. Pa kad to vidim na papiru nekako je teze pojesti ju nego kad ne znas koliko "nosi".
Ja sam mislila sad pojesti neke kekse al necu jer sam lijena unijet u aplikaciju. Igrat cu se s njom tjedan dana pa cu je izbrisat, jer meni je to kontraproduktivno :lol:
Nego, izgleda da cu uzet Garminov Vivofit. Imam opaku nagodbu s muzem. Ispunit cu mu zelju da 5 dana radi 24/7 i da ga te dane ne zovem kad je gotov s poslom, a kuca i djeca su moja obaveza tih 5 dana. Weeeeee
Danci, nije lose ovo s gammom, 350! Trcanje mi potrosi tu negdje.
Inace, ja jedem dosta kad se zbroji tako da, ako ne bih vjezbala, zacas bih se ubucila :D
Upoznala sam Cubanu! Koliko ti godina imas?! :mrgreen:
I da, puno uspjeha s resistance band ti zelim :)
35. Malo?
Ma izgledas mi jako mlada :)
Djevojce!
Tu smo negdje onda, ja cu na ljeto toliko. Ah.