Sorry na duplicu nesto internet steka. :-)
Printable View
Sorry na duplicu nesto internet steka. :-)
joj, meni najteže pada kad se vratim s GO ona jutarnja žurba, sad pak moje ranoranioce ne mogu izvući iz kreveta
(a na moru su se dizali sami u 6 :oklagija: ), razvlače se, neće se obući, natežem se s njima puni sat vremena... uh
srećom pa još nije gužva u prometu pa stignem na posao na vrijeme ;)
prijavak - jutros pilates, baš uživam u njemu :)
Prijavljujem jucerasnji otrcan uspon do sela, 5,49km pace 7,57. Poanta je da nisam hodala, ni stajala nigdje osim na vrhu da okinem sliku izlaska sunca na vrhu.
Ja happy, jer sam ostvarila sto sam zamislila.
Danas zadnji dan mora, navecer pakiranje, sutra rano ujutro krecemo doma.
Cure koje se danas vraćate s mora. ne brinite. U Zagrebu jutro za poželit (a vjerujem i drugdje), nije hladno , predivno sunčano a puše vjetrić. Pa sam shodno tome napravila super trening:
10 min trčanja za zagrijavanje
25 minuta tempo pejs 5:30
5 min rastrčavanje
Kod kuće polagani streching, jer me malo bolucka tetiva u kuku, pa da to dobro istegnem. I naravno bic i stepenice do poslu.
Baš sam poletna.
Lili, super za brze dionice ujutro. Willow, i meni paše pilates ujutro
Rahela bravo, baš je super kad napraviš što si naumila.
kjb, ja te skroz kužim za ova 2 kg. To uopće ne mora biti objektivan višak ali itekako je lakše trčati bez njih. Inače, ja tebe zamišljam visoku i vitku, ne znam jesi li prije nešto spominjala ili je moja mašta :-) Šteta što sam na totalno suprotnom kraju nasipa, do Jaruna idem kad je long run, inače do Savskog mosta. Odličan trening jutros, super si ubrzala!
U Zg nije uopće hladno, dapače, skuham se svako popdne kad idem s posla, rado bih da je koji stupanj manje kad već ne mogu na plažu.
Lili, bravo i za tvoje dionice!
Jučer 9,50km, pejs 5:57. Na nasipu je bilo toliko trkača u školama, na zagrijavanju kod Boćarskog ih je bilo sigurno oko 100! Inače, u najbržoj grupi sam vidjela par cura savršenog izgleda, baš skladne, utrenirane i još crne nakon mora, mrak!
rahela, kjb, lili bravo :klap:
ovde i dalje puse :drama:
edit: ivana bravo, super pace!
Bravo kjb rahela Willow! :klap:
ah da uz hladnocu ona guzva i vreva, nikad je se ne zazelim.
Mi cemo danas do Paga pa predvece za metropolu, sta jest jest odmorila sam se ovih 19 dana. a kad me sefica safata iduci tjedan Boze pomozi al necu sad o tome mislit.
Ivana s, da visoka i vitka:lol:Ja sam mala i onak ženskasta sa povećom guzom. I jako se zacrvenim dok trčim, izgledam ko parna lokomotiva.
63 kg i 165 visoka. Definitivno bi mi sa 60 kg bilo puno lakše trčati.
Ja tebe zamišljam ko dugonogu i vitku. I super ti je pace na dužinu.
Mb, ti si ono trčala dubrovački pm? Kako se motiviraš poslije toga, odnosno koji je sljedeći cilj?
kjb tu smo negdi :mrgreen: malo si visa i laksa od mene.
pa iskreno, ne motiviram se nikako. kod mene ima slabo tih utrka... vjv cu ici na splitski pm, prije toga ne znam. trenutno ionako samo nesto pomalo trckaram
jer je prevelika guzva i vruce
Ma mb ne brini, proći će ti sad gužva pa ćeš opet moći trčati i utrkivati se. Iako ti želimo i lijepu posezonu. Svi kažu da se lako vratit u formu.
A što se izgleda tiče, sve je to OK, jedino nas Runners world sigurno neće uzet za manekenke :lol:
o kojoj udaljenosti govorimo? :lool:
bome se sa dva metra u ogledalu ne vidim :lool: a ako stanem blize onda se ne vidim cijela jer je ogledalo malo.
mislim, vidim sve mutno, ko da se ne vidim :lool:
kjb podsezona ce bit dobra, otprilike ko svake god :mrgreen:
samo nek malo zahladi po noci da se moze trcat :mrgreen:
ako ne pojaca bura ic cu vcrs :)
Ej ne znam kako mi ivana promaknu bravo Ivana i za km i pejs odlicno!!!!
Je da fakat ima zgodnih trkacica, jedva cekam pridruzit se svojoj ekipici na nasipu.
Opet sam.preskocila par postova. MB jos malo pa i sezona gotova .
A ti ces opet cim odu turisti i zahladi u trk tako ti svaku jesen :-)
Hoces MB s nama na Wings u svibnju to je skroz fora? Kazu da je super atmosfera i u Splitu posebno prolazak kroz Poljud :heart:
inace najbolja atmosfera curke u cijeloj regiji je Ljubljanski (listopad) koji propustam i ove godine al dogodine sigurno idem.
cujem da se mijenja trasa Vz PM 18.9. da nema vise trcanja kroz kukuruze nego kroz centar grada.ma ima svasta nesto :-)
http://3sporta.com/eh-da-mi-je-ovo-n...-poceo-trcati/
za one koje tek pocinju trcati ili ce mooozda jednog dana (za nase: skuliranu, Willow i j-la ;-))
Nadodajem na popis i tangerinu :-)
hvala lili, na kojem sam to popisu? :lool:
Trkačkom Tang :lool:
Baš jutros pričam šefici kako bi volila probat trčanje, al nikako se organizovat. Nudila sam joj da mi pipa mišiće na nogama, nije htjela :lool:.
aaaa trkačkom
da, da, to mi je na listi
i meni i mužu
ali ne još
lili, ja nedavno nabasala na neku staru temu u kojoj piše da sam uz callanetics trčala 2x tjedno, na to sam skroz zaboravila :lol:
valjda sam jako brzo odustala :mrgreen:
ma mene bi od trčanja odvratilo loše vrijeme, pa puše, pa mi je vruće, pa hladno, pa ne bi uopće vježbala na kraju
ovako znam što me čeka, odradim doma i to je to :mrgreen:
aaaaaa ovo je članak na koji sam naletjela prošli tjedan i onda ga više nisam mogla da ga ovdje okeljim!!
to je to, savjeti odlični!
ja sam jučer samo ležala, bila na pregledu kod okulista pa poslije obavezna glavobolja i bljak...
danas u planu pilates + s biciklom od i do teretane
Boxica, vježbaš doma pilates ili u teretani?
u teretani, doma se ne mogu prisiliti + malo mjesta pa me onda svi preskaču + baš taj tren svi nešto trebaju
uglavnom, to je mojih 1,5 sat
kombiniram nekoliko različitih treninga (pilates, pilates-yoga i strech-cardio) jer ne mogu uvijek isti dan u isto vrijeme
a vježbam jer imam problema sa kralježnicom (križima) pa moram održavati trbušnjake i leđne mišice
čim se malo zapustim + malo krivi pokret, odmah krenu bolovi
Evo mene ovdje nakon dugo vrem2na... vratila se s godišneg. Bili smo 10 dana u N. Vinodolskom. Apartman na vrhu brda. Visinska razlika do plaže 90 metara, u što je uključeno stepenište od 81 stepenice, što su moji sinovi uredno prebrojili.
Svaki dan minimalno 2x gore i dolje, do jedne plaže 1200, a do druge1600 metara, a još smo skoro svaku večer išli pješice do centra, cca 1000m. Blaženi Runkeeper sve mjeri, ali nisam ga uključivala svaki put.
Auto smo maknuli 2x kad smo išli po hranu i piće, sve ostalo pješice. Prvi dan sam crkla, zadnji sam išla gore mrtva hladna. Eh, da mi je sad zadržati tu razinu aktivnosti u Zg, bilo bi super. Noge su mi dobile mišiće, a trbuh i zadnjica više ne nalikuju na kožne jastuke. I dobro sam. Sad moram ovdje naći neku uzbrdicu, hehehe....
Natipkale ste svašta pa ću čitati naknadno. Vrijedne jeste, bravo!
Prijavljem stanku od kbella i cjelodnevno košenje trave kosom i grabljanje, prenošenje balvana i grota. Nekoliko dana od zore do mraka, s mm na viksi. Bez upale, ne mogu vjerovati. Imali smo smrtni slučaj u obitelji pa smo zanemarili slovenske gorske ljepote, na našu žalost go nije prošao nimalo romatično.
Danas se vraćam kbellu. Vama je većini, pretpostavljam, ok vježbati doma, no meni nedostaje miris teretane, zveckanje utega, entuzijasti na okupu. Nekad mi je ovakva izjava bila za :psiholog:
Super Peterlin! :)
ivana s, žuljeve središ onim čudom za pete. Moj spas da ne idem na posao kao priučena seljanka. :mrgreen:
Peterlin bravo! Umirem na kožne jastuke, he, he
Palčica žao mi je zbog smrtnog slučaja, čovjeka to baš jako zdrma i psihički i fizički. Ali da ti nedostaje miris teretane
Baš naiđoh da je Cener rasprodan u 44 sata :o
Palci, hmmm miris teretane..
Zao mi je zbog smrtnog slucaja. :-(
Peterlin, super za stepenice i ostani medju nama :-)
Danas yoga x i ab ripper, presuper! Oznojila sam se i namucila ali pasalo je.
Imam osjecaj da cu sutra imati upalu trbusnih misica :-)
Sad tipkam dok vozim sobni bic.
Ali to samo laganini, vjezbam koljena.
Sani bravo!
Peterlin izvrsno za uzbrdicu bome postenu i stepenice !
Palci potpuno te kuzim za miris fitness centra :heart:
MB ma nespretno sam se izrazila pa zbrku napravila :-)
Dakle osim St pm mislila sam da nam dodjes i na Wings na druzenje i utrku jer ti to nije tako daleko sat i nesto voznje:
Kjb da nevjerojatno sve otislo 1900 mjesta u ni puna 2 dana !!!!nevjerojatnoo!!!
Recite mi da nije hladno u Zg jer dolazimo za 2sata :-)
MB al zato imas super misicavr noge ;-)
Lili da bar :lool:
Vidit cu za wings, bude blizu sa dubrovackim pm, ovisi o terminima.
Danas nista od vjezbanja ali nahodala sam se ajme. Bila s dicom u cc1, kupili patike mazi i biljeznice i sl. za skolu. Oni bili u kinu a ja djirala. Nista nisam kupila, bravo ja!
A hebem mu trebas mene i summer pod ruku da vidis s koliko bi vrecica izasla :lol:
Mi upravo ulazimo u kvart a djeca se deru uzbudjeno:Zagreeb Zagreeb!
A ja u sebi more more :-)
Ma bi i ja al samo sportsko gledala a zbilja ne triban nista trenutno od toga.
Gledala tajice kratke pa odustala, ne znam zasto :lool:
Trebam cizme ravne al nema jos nista.
a ja jučer bila u MoS, kao idem pogledat djeci patike i papuče za vrtić, na kraju od svega kupila sebi sandale u CCC
a mislim, em su bile snižene, em je na to bilo dodatnih 40% popusta uz njihovu karticu koju sam naravno instant napravila
izašla iz dućana sa kožnim sandalama za 117kn, komentiram prodavačici: pa maltene ih nisam ni kupila, možemo se pravit da su i bile na polici :)