bubekica, hvala na pozitivnim vibrama i brzom odgovoru! :-)
koja sam ja tuka, uopće mi nije palo na pamet da utriće mogu popiti :lol:, samo me proganjalo kako će biti grozno uguravati ih u to smeđilo
Printable View
bubekica, hvala na pozitivnim vibrama i brzom odgovoru! :-)
koja sam ja tuka, uopće mi nije palo na pamet da utriće mogu popiti :lol:, samo me proganjalo kako će biti grozno uguravati ih u to smeđilo
biska draga jesi vadila betu ?!
:fige:
meni evo tek 2dpt.nisam nešto pretjerano napuhana :?: malo osjetim donji dio stomaka a (.)(.) ništa.
jedino šta me noćas poplašilo su grčevi oko pupka koji su trajali kratko al su me baš poplašili,mislim rano je za grčeve.
draga lara, nisam stigla jutros...
probdjela sam cijelu noć s užasnim grčevima, smeđarenje se pretvorilo u crvenilo i potop :( :( :(
ujutro sam se jedva izvukla iz kreveta i teeeškom mukom odjurila na sastanak...ma koma
uglavnom, ići ću sutra ujutro.
hvala ti puno, puno, puno na figicama, ne mogu riječima opisati koliko me sve vezano uz ovaj forum diže, snaži i liječi :heart:
znam da ovaj naš prvi pokušaj vjerovatno nije uspio, ali zahvaljujući svima vama imam više snage no što bi ikada mogla zamisliti za nove pokušaje.
ljubim vas sve i javljam sutrašnji rezultat bete!
Draga Biska drzi se..potpisujem svaku tvoju rijec, vezano za forum, cure i price koje daju snagu za dalje :)
Ja sam naravno dobila u ponedjeljak potvrdu iz centra, da je beta nula...opet sam krenula na posao, al jedva cekam da ponovno krenemo sa postupkom..samo ovaj put definitivno idem odmah raditi..
svima vam zelim puno srece i jedva cekam da ugledam sretne vijesti na forumu ..nadam se da ce ih dana u dan biti sve vise :*
Biska, Ledamo žao mi je cure! Nadam se da će sljedeći put biti više sreće! Držite se!
biska, ledamo, držite se :love2:
lara39, loly, tina_julija, valiana, tikki i ostale betočekalice, sretno, čuvam fige za veliku betu :)
Ledamo, vidiš ja sam čvrsto odlučila u sljedećem postupku ostati doma barem tjedan dana :) jer me sada proganjaju ti grčevi koji su krenuli nakon što sam počela raditi, iako je moj posao fizički totalno nezahtjevan.
Jutros sam izvadila betu, rezultat će biti tijekom dana, pa javim.
Vibrice do neba i natrag svim betočekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Danas 7 dnt, od jučer konstantni pritisak dosta nisko (kao kad imam jako pun mjehur) i jučer me nešto strašno zabolilo malo ispod pupka, ali trajalo par sekundi i to je to. Ovaj put trudim se ne proučavati i za sada mi dosta dobro ide, ali zato za dva, tri dana slijedi :psiholog:
Loly :fige: da je to to!
Loly sretno ti draga, :fige: da uspije!
I ostalim čekalicama sretno!!!!
Loly sretno i da ti bude dobitno:-D.Ja se ne mičem iz kreveta jer mene od transfera još sve boli tak ak sam duže stojim sam me počne bolit jajnici pikaju...ma ja niš ne proučavam sam mi je več dosta ležanja ali drugačije nemrem.Zato jedva čekam taj 23.9 da mogu dalje nastavit.Svima puno sreče i što manje stresa
Loly drzim ti palceve :) nek ti ovih par dana do bete prolete :*
Biska jesu li stigli rezultati?
Ja sam sad bila dva i pol tjedna doma..to je bilo stvarno previse...Buduci da radim u uredu, nemam nekog fizickog naprezanja...Psihicko naprezanje je opet druga stvar :( medjutim evo otkad sam se vratila na posao, sve mi je totalno svejedno..samo da napokon dobijem svoju bebicu ;)
Ledamo draga, evo upravo mi je na mail stigao nalaz i očekivano, beta je 0 :cry:
Što reći, boli me vidjeti tu nulu, ali tu nikakve pomoći nema osim krenuti dalje.
Tako da - idemo dalje, što prije, što pozitivnije, ohrabrene ogromnom količinom velikih beta naših betočekalica na forumu!
Moj transfer je bio 5.9 i čekam do 23,9 za beturinuuuuuu:-D
biska,Ledamo,jako mi je žao ženice drage...:love2::love2:
Draga Biska, tako je, idemo dalje, nema odustajanja..znam da je tesko, ali moramo biti jake, jer novi pokusaj je pred nama. Zelim ti da se sto prije oporavis od svega, pa da mozes planirati sljedeci i nadam se zadnji postupak :*
Meni od danas oko podne izrazito jaka bol dosta nisko, boli me konstantno, na trenutke se ne mogu ni ispraviti kako boli. Sad već postaje neizdrživo, bol je kao kad imam ovulaciju. Jel to možda ima veze s mjehurom? Normalno piškim. Već sam :gaah:
Jesi zvala doktora? Nemam iskustva sa takvom situacijom, nadam se da ce se cure javit.. Drzi se!
[QUOTE=Loly;2478836]Meni od danas oko podne izrazito jaka bol dosta nisko, boli me konstantno, na trenutke se ne mogu ni ispraviti kako boli. Sad već postaje neizdrživo, bol je kao kad imam ovulaciju. Jel to možda ima veze s mjehurom? Normalno piškim. Već sam :gaah:[/QU
kako je? mene je bolilo 7-8 dnt po noći isto jako dosta al nije bilo konstantno i tad mi je bila implantacija,možda je to sad kod tebe, javi kako si?
Noćas mi je bilo dosta lakše, osjetim još uvik lagani pritisak ali samo povremeno i nije bolno. Ali ono jučer je bilo strava.
Željkice kakva je bila ta tvoja bol? Jeli trajala samo tu noć?
Danas 8 dnt nikakvih drugih simptoma, sve 5 :-)
loly meni je 8 dt krenulo boliti ko da cu dobiti al ne jako nego lagano , a vec sledece jutro sam imala uzasne bolove neizdrzive al to je bila posljedica hiperstimulacije.
Loly drago mi je da se smirilo sve i nadam se da je to bila implanatcijska bol i da su se mrvice dobro smjestile :-)
bol je bila jako oštra i još me ja dan dva poslje bolilo lagano odnosno više kao kad trebam dobit i bilo mi je vruće-zima svi simptomi da vještica stiže tako da sam bila cili postupak otpisala,ali očito je to bila impl , ajme kako bi volila da je to i kod tebe!!!!!!!!!!!uf kad ono vadiš betu?
Evo mene s pitanjcem..danas mi je 8dt sad popodne neki čudan osječaj u trbuhu uz konstantne bolove jajnika koji mi nedaju mira danima.Ali ovo s trbuhom nisam nikad imala pa pitam..kao da su mi u trbuhu neki žmarci i kao da mi je koža tijesna(zmija po kineskom horoskopu pa vjerno prikazujem)onak kao da če puknut ak se ispravim...baš čudan osječaj...:?:
Eto i mene sa pitanjcem... Sad sam na dnevnom ulosku primjetila uteogestan pomjesan sa neki svijetlo smedjim iscjetkom? Nis me ne boli? Punkcija je bila 2.9.
nadam se da je implantacijsko!
loly, valiana, tina_julija i ja se cure nadam da je u pitanju implatacijsko i da su
se bebice čvrsto uhvatile za svoje mame.
kod mene tek 4dpt.sinoć lagani bolovi u donjem dijelu stomaka i ledja, (.)(.) kroz dan jučer ništa navečer počele bolit al ne kad ih dotaknem nego onako osjećam
u njima bol dok sjedim.Loše spavala užasno, jutros ništa,ko da ništa nisam radila.al zato sad ponovo počeo bolit stomak i (.)(.).rano je za išta još uvik to utrogestan radi svoje.
kao i temperatura koja se jučer i danas vrti oko 37, 37.2
i užasno sam nervozna danas
velika :kiss: svima
Bas sam se prepala da je to to... Prosli postupak nisam uopce imala iscjedak... :(
pozz svima!!!
pls,pomoć,prvi puta ovako daleko ....
upravo sam pročitala nalaz:42.78 IU/L.....
da li je to preniska vrijednost obzirom da mi je danas 14dpt ...
čekalice kakvo je stanje,ima li simptoma ?
To ti je 15. dpo, nije rano, Loly.