Meni dao 1660 :mrgreen:
Odoh hibernirati 8-)
Printable View
Meni dao 1660 :mrgreen:
Odoh hibernirati 8-)
Moj doručak iznosi 1430 kcal
ne valja mu ta računica :coffee:
sta si to doruckovala :lool:
maruska patike su nam dobre :)
:lool:
Moj je 550: zobene,Zobeno mlijeko, jagode, banana i zlica bademova maslaca.
Eto zasto ja ne doruckujem :mrgreen:
Opet boot camp:
Zagrijavanje AMRAP 3min
5 half burpee
10 lunges
20 mountain climbers
Napavila 3runde
I onda trening
200m farmers walk s 2x12kg
30 pull ups (s trakom)
30 kettlebell swings 12kg
30 cucnjeva s bacanjem medicinke
30 sit ups
200 run
Napravila 2 runde.
Super mi je bio trening!
A kako da to unesem u MFP?
Kao circuit trening.
Ja sam danas krenula vjezbati, ali sam odustala. Jako sam lose jela, poklopila mi se zurba i strka vec par dana. A i mogao bi taman biti rest day.
Ja sam si sama stavila 2000kcal, uz trening, to bude i vise unesenih.
i meni kaze 1200 kcal, fak! ma ja sam odustala od tog MFP jer neman pojma koliko koja vjezba trosi kalorija pa neman pojma sta triban upisat
Evo danasnjeg primjera: jela sam bas lose (inace nosim milijon zdjelica pakirane hrane na posao) i unijela sam 1345kcal.
nisam mogla odraditi trening. Nije ni cudo.
Meni treba min ovih 2000, i to ako ne vjezbam.
aha, tnx zhang! i insanity i focus i zuka, sve spada pod circuit jel
Danas sam uzela predah od shauna i tonija pa isla trcati. Bas mi je teako islo.
Zadnji put sam trcala prije tri tjedna i bas se to osjeti.
Oko 5 km, brzina oko 6:45. Malo sporija. Al kaj sad :D
Betty, namjesti si u settingsima da ti mjeri pace, ne speed. Da te mozemo pratiti lakse :d
Cure pomoc!
I nakon dva dana pauze, mene bole koljena :-(
Skoro nista od cardia nisam mogla napraviti
Bas sam tuzna i ne znam sta sad
Bolje da se ne hvalim šta sam doručkovala, a tek ostatak dana :drama:
a sve to pod izlikom da mi zbog mentalnog napora treba više hrane (trenutno učim)
Ginger ne znam šta bi ti rekla osim da su i mene koljena rasturala i još uvijek me rasturaju, iako manje od kad sam kupila tene pa u njima vježbam.
Ginger, izguglaj vježbe istezanja za koljena i malo odmori ili radi samo ono što ne opterećuje koljena.
I ja sam večeras trčala, 6 km lagano, da se uvjerim da su koljena u redu. Morat ću se bolje zagrijavati i istezati, kod tih ozljeda je najgore što ih tako lako zaradiš, a onda može mjesecima potrajati da ih se riješiš.
I mene danas bolila koljena i trenerica kaze da sam sigurno radila krivo iskorake u drugom levelu 6w6p. A drugi level je pun iskoraka . Savjet mi je da moram sto vise tezine prebaciti unatrag, a ne opterecivati koljena pri iskoracima. Dobro je, jos ucim....
Ostala sam paf danas u Zasad skulirane... koje trake, koji utezi... ja sam jos mala beba uu ovom svemu kad vas vidim :) prava ste motivacija!
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
jutros 31km. Sve mi nekako teško i sporo išlo danas....
Danci, ako je tako, onda jos veci bravo!
Ja sam 15 min booty camp by Anci :lool:
I koma dorucak danas :lool:
A ja cardio party remix.
E taj sam već malo teže pratila.
Brzo mi to sve izmjenjuje.
Al dobro je.
Danas osjećam kvadricepse od prekjučerašnjih čučnjeva bez broja.
ja sam sinoc rip't circuit
taj mi je najdrazi
radi cijelo tijelo, izmjenjuje cardio i snagu
a posebnu utjehu mi daje sto je svaka vjezba cca minut i nema ponavljanja, 25 razlicitih vjezbi
tako, kako god mi je mrska, znam da je trebam samo toliko izdrzati :mrgreen:
ojla curke, samo sam preletila postove, ne stignem vas pročitati... gužva na poslu, gužva doma :)
jučer me zvali iz vrtića da dođem po malu, ima petu bolest. navodno je epidemija, tako da znate ako koji od vaših klinaca dobije neobičan osip po licu, a kasnije i tijelu, radi se o petoj
Maruška, hvala ti :love2: ne bih for free, a ne znam da li bi mi odgovarale, nisam stigla ni pogledati komentare o veličini. pokloni Ancinoj curki :)
ako me netko treba u vezi maslaca ili bilo čeg drugog (za vikend sam free i za kakvu kavicu jedan na jedan ili jedan na više :lool:)... pliz, šaljite mi pp jer ne stignem stalno pratiti temu.
Anci, nisam još stigla spakirati maslace, stvarno nisam stigla disat zadnjih dana, budem za vikend pa šaljem u pon.
završila sam Insanity recovery week, u pon krećem s drugim dijelom. jedva čekam pojačano ludilo :mrgreen:
summer čija je vježba taj rip't circut?
Ima i gamma neki ript.
Ne sjecam se, ova u beti nema utege?
Ono sto je meni specificno za ript je da radi sklekove i uspit skace na rukama :lool:
I ja sam se malo poigrala s ovim My fitness palom, nisam odavno. U biti, najviše me živcira što ne mogu točno odrediti kalorije i nutritivne vrijednosti koje sam unijela u sebe. Sve je ovo meni onako, otprilike.
Najveći mi je unos ugljikohidrata, a proteini i masti se izmjenjuju, kako kad.
Dopušten mi je dnevni unos od 1530 kalorija.
Btw, unijela sam jučer koliko odradim cardia u teretani - pola sata jakim tempom i pola sata slabijim tempom - to izgori 480 kalorija! Wow! Za vježbe snage ne piše koliko kalorija troše...
Anci, Summer, ja od rip't up iz gamme koji sam radila jučer imam popriličnu upalu zadnje lože, unutrašnjosti butina i guze...
ja sam danas od 13 do maloprije spavala. noge ne osjecam. sinoc sam dosla doma iza 1 (ili bolje receno jutros). gotova nam je skolica, ali ja noge ne osjecam bas najbolje. inace sam dvije veceri radila i iza sanka LOL. na srecu ne pravog, vec tamo di smo imali skolicu. zabavno je bilo, ali to je fakat tezak posao. mislim da cu noge danas cijeli dan drzati poviseno.
pa neki lagani cardio nikad nije zgoreg napraviti :lol:
Spajci, da bih rijec rekla!
Ja danas na knap s vremenom, vec idem dalje. Ali napravila Zcut i otusirala se. Vec sam bar 1 km od kuce :D
Nek nam je svima vikend pun laganog cardia :*
:lool: spajalice
Boot camp:
200m run
50 squats
200m run
50 dips
200m run
50 sit ups
200m run
50 lunges
200m run
Dosla sam do pola druge serije
Trcanje nakon 50 dubokih cucnjeva je neprocjenjivo! :mrgreen:
MFP mi kaze da mogu pojest jos 600 kalorija, idem ga poslusat
Ides, betty, koja lista!
Ja sam imala tri vjezbe i cetiri runde. Ubiju me burpiji i to oni competition. Cak vise nego pravi. Bas se zadisem.
Na kraju me zuzi stigla u zadnjoj rundi pa sam je morala pauzirati.
betty :klap: svaka cast!
anci sta si ti radila
ja danas insanity plyometric cardio circuit
Zcut. Ide ovako:
10 forward backward lunges (iskorak naprijed pa natrag pa jump lung)
10 santana push ups (sklek, utezi u rukama pa jedna ruka gore, izvines se u stranu)
10 competition burpees
4 runde