pratim iz prikrajka, avatari su :zaljubljen:
svima saljem pusu, pogotovo 123beba i milasova!
Printable View
pratim iz prikrajka, avatari su :zaljubljen:
svima saljem pusu, pogotovo 123beba i milasova!
Hvala vam cure! :)
Jedva čekam da vidim forum sa pc-a jer na mobu ne vidim avatare... Sigurna sam da su prekrasni...
Evo, za dobro jutro serviram kavicu i kolače! ;)
123beba hvala na kavici i kolačima, kako je tvoja curica? Jel idete danas/sutra doma? čekamo i tvoj novi avatar
a gdje su nove trudničice? ajd komadi, pa nije tak grdo valjda
Dobro jutro drage moje :)
Evo ja danas častim velikom čašom Cedevite od limuna s puno leda... :) :)
Jutro! Krv izvadjena, urin dat, ali kazu da bi mogli utrici smetati za analizu..a sta da radim... Inace nije grdo, mucnine prisutne, ne znam sta bi jela, od svega mi je muka, a moram nesto jesti..
Ni ja jos nisam vidjela avatare a bas me znimaju..morat cu komp upalit..
Bluebella avatar je :zaljubljen:
Nama je na zadnjem uzv dr komentirao kako nam je sin fin i pristojan jer je taman zijevao i stavio rukicu preko usta, a par koji je bio prije nas na pregledu isto ceka pisonju ali je taj stalno kako je dr rekao "cackao jajca" :lol:
Moe nemam rijeci za mini Moe :zaljubljen:
bluebella ma preslatko, joj koji frejerić.... jedva čekam ić na 4d da vidim svojeg pišonju! Predivan avatar :zaljubljen: , :-D za ulazak u 21tt
vatra i ja sam pod utrićima davala urin i rekli su da to nema nikakve veze , tako da ne brineš!
drage moje trudnice od danas sam dio vasega tima ali me ne bude bas cesto jer imam mucnine cijeli dan!
Dobrodošla snupi:-D
a još čekam neke nove trudnice da se jave u klub
snupać, nek je uredno do kraja!
Mimi, meni se čini kao da je ovdje neko nepisano pravilo da se čeka srce, ha? Ili znaš već i za takve koje i dalje šute :mrgreen:
Nisam bila na ovoj temi par dana pa sam propustila čestitati milasovoj8 i 123bebi na podmlatku :-D:-D
Drago mi je milasova da ti je nakon turbulentne trudnoće porod bio idealan...beba, što da ti kažem- i ja se bojim da će mi se krasna trudnoća osvetiti u vidu krvavih očiju na porodu :love2:
snupi :-D ma nek ti je i mucno! To ce proci, a onda milina :-)
Arge :lol: ma neeema takvih koje i dalje sute, joook
I ne brigaj draga zbog odnosa trudnoca-porod, meni obje trudnoce koma, a porodi kako koji
Prvi, iako carski, mi je ostao u lijepom sjecanju, a drgi-vbac koooooma :-(
Tako da, samo ti uzivaj i dalje!
Bluebella bravi za zivahnog muskica :-)
Jedva cekam da vidim avatare kad se prikopcam na komp!
A zna doc tko sam ja jos od druge bebe :-) prokljuvili me on i Patrik jos prije tri godine, he he
E, a meni ovaj tjedan zavrsava godisnji :-( vracam se na kontinet di me ceka ambrozija :cry: i kaos na poslu....
Ne znam koji vrag mi je to trebalo, mogla sam vec biti na bolovanju, ah....
Drage moje trudnice, evo da vas malo pozdravim i poželim svima lijepe trudnoće i bezbolne porode, uživajte sa svojim mišićima :heart: :love: Baš je bilo prelijepo pripadati ovoj temi :-)
Posebno mi je bilo drago pročitati za linalenu, prije dvije godine smo se pratile na Češkoj, kad sam se tek priključila i učila :-)
Friškim mamicama čestitke!!!!!
:kiss:
Evo napokon sam na kompu, i avatari su vam stvarno :zaljubljen: Blubella i Bubimitka jel to 4D slikano? bas se super vidi!!
Ali Mini Moe je stvarno kolačić mali slatki...uh prekrasna je...
Snupi dobrodošla, i nek što prije prođu te mučnine, znam kako ti je...
Mimi doci ce ona, polako.... i ja je cekam :-D
Ginger a mogla si na bolovanje... ;-)
Snupi cestitam na ulasku u klub....sretno do kraja,ja mucnine nisam imala ni dan pa ne kapim kako je to,ali neka sto prije prodju!
snupi dobrodošla! I nek mučnine brzo prođu!
vatra i ti imaš lijepi avatar! Da ne hvalimo samo Bluebellin :P
Ma moj je bembo jos mali iako je na 6+5 bio velicine za 7+6 tako je dr napisao... Ovo u 4D stvarno super izgleda..imamo mi tu u Istri jednu privatnicu koja radi 4D uzv pa kad bembo naraste i mi cemo to isprobati..
Da, meni je tvoj bebač baš veliki. Moj je bio na 6+1 4,3mm. Iako brzo rastu iz dana u dan
Ja ću poluditi, zadnjih par dana kao da moj želudac samo ispusti hranu - stalno sam gladna...
Vatra je 3D/4D (u cemu je uopce razlika!?!), nama isto doc svaki put uslika hrpu takvih slikica i snimi cd :-)
Ova u mom avataru trenutno je slikica sa 12 tt :-)
Snupi dobro nam dosla i nek te mucnine sto prije prodju.....
Mi sutra idemo na pregled pred godisnji, nadam se da ce nam dozvoliti kupanje :-/
4d je 3d plus vrijeme. Znaci video gdje gledate kako se beba mice, a sve je kao ove 3d slike
Ako sam dobro skuzila
Trudnice moje kako spavate? Meni se uopce ne spava, evo trenutno imam dojam da je podne, za poluditi... Nije da ne spavam, ali ono idem u krevet jer je kao vrijeme za spavanje i onda sto je najbolje uglavnom brzo zaspim :lol:
Samo me malo brine sto uvijek legnem na bok, a probudim se na ledjima jer tako inace najbolje spavam.... A namjestit se udobno postaje sve vise prava misija, sta ce tek biti kasnije, do poroda jos 3 mjeseca....
Evo i ja brojim zvijezde... kao spava mi se al nikako zaspat. Spavam na boku i ledjima,ne mogu vise na trbuhu....al da mi je zaspati!!!!
ja još niti ne pomišljam otići u krevet je sigurno ne budem zaspala... i tak svaku noć :| a i kad zaspem oko 3h bude mi vruće, ako upalim klimu hladno mi je (iako nije u sobi), sanjam ružne snove.... tak da evo me u dnevnom, jednom rukom tipkam, drugu držim na buši jer se malac vrti :)
dobro jutro cure nadam se da ste se naspavale nocas.
mi juce bili kod cike doktora i bebe rastu mada jedna manja jedna veca, vec sad nisu isti. jedino jajnici jos uvijek ogromni od hiperstimulacije al valjda ce se i to smiriti.
dobro jutro dobri ljudi dobre volje i sa srcem ispod svoga srca
boss da tvoja dječica budu ili :balon: ili :love: biti će tvoji bebosi
mi bili jučer u Esplanada na Soul Fingersima pa završili u gradu na večeri (crni rižoto mmm), jer smo s pola koncerta otišli koliko sam ja bila gladna, a onda sam pojela jedva pol tanjura, a ajme kak mi je bilo fino. Al nejde u me i nejde, probala ja na silu pa mi je postalo slabo. Nisam čak ni sladić mogla
Ja u 10 više ne mogu gledati koliko mi se spava, sinoć legli u 11 i onda sam spavala ko top do malo prije, uz naravno buđenja na wc. Zadnjih dana mi je baš pojačan umor, možda zbog vrućina. Danas idem na VV endokrincu
cure u kojim tjednima su vam cice dobile žile i potamnile bradavice? čini mi se da mi se žile počinju nazirati
Jutro cure,
bluebella, spavas... Samo daj da nadoknadis nocno zujanje :-*
Boss kiss bebicama i samo neka rastu
Linlena i mene prva dva mj drzao takav umor da sam mogla i na nogama zaspati. Ali to mi je naglo proslo. Meni nisu odma potamnile ali zile su iskocile i sad se jaaaaako vide negdje oko 9tt. Jako su mi cike narasle i ne stanem u niti jedan moji grudnjak od prije...mm sav ponosan,jucer bili na moru i kaze on "opa kako ti dobro stoji ovaj kupaci" a pogled lansirao u moje ponosno poprsje :-) .
Meni se čini da su mi jedan dan bradavice tamnije, drugi da su normalne. Ali čitala sam da se to baš vidi već oko 12.tjedna
Žile imam osjećaj da su oduvijek vidljive...al ne znam, nisam prije toliko proučavala sise :lol:
ja tek juce skontala kolike su moje kad sam krenula doktoru nisu uspjele stati ni u jedan grudnjak , jos kad sam obukla haljinu sa dekolteom jadni mi muz poludio nije mogao skinuti pogled sa njih. ja neznam kako je kod vas al ja vec sad muku mucim sa gacama kupila prije 15 dana xl i sad mi opet male stezu me.
Jutro curice, moze kavica? :coffee:
Linalena meni su zile iskocile i bradavicd potamnile tek oko 10-12 tt, do tad sam i ja mogla stalno spavati i onda se sve unormalilo, a sad mi se i ne spava...
kavica,kavica,pa kako da ne!!!!! jooo ja zaboravila, usredotočila se na cike :klap:, hvala bubi!!!! :kiss:
Jutro.. Ja bi mogla spavati cijeli dan... Spavam od 23 do 9-10. S naravno prekidima zbog nocnog pisanja i popodne otspavam 1-2 sata..a ostalo se izlezavam.. Meni cike narasle dovoljno da su mi grudnjaci mali, pa sam si kupila topice ali i to ce brzo doci malo, zile se kao malo nadziru ali ja sam mrsava pa... E i pitanje, kad maternica bude dovoljno velika da se osjeti da je trbuscic tvrd, jer ja kad stojim dole u predjelu maternice mi bude tvrdo a kad lezim ne.valjda ste skuzile pitanje..
E i ja castim cedevitom od grejpa ili narance, ledenom..
Jutrooo svima... danas svi nesto uranili i odmah o cicama :-)
I ja uranila ... isla socijalcu po doznake kad on na godisnjem, pise mjenja ga taj i taj doktor... kad i on na godisnjem. bas im je super taj dogovor tko kad ide na godisnji....
Evo me u arena centru na kavi, pa idem kupiti novi grudnjak za moje nabujale (.)(.) Rastu ko lude...
Tu sam i ja. Već sam stavila nekoliko gaća na "poslije poroda" hrpu. Stežu me, niske su mi, ne odgovaraju...
Jučer sam shvatila zašto trudnička odjeća ima onu navlaku preko trbuha - meni sve klizi prema dolje, valjda to zadržava :lol: A tek sam u 11.tjednu, što će biti dalje...
ej trudničice!
ajme i ja muku mučim sa sisama,baš neki dan rekla mužu da su mi opet narasle,a on ko i vaši sav sretan :-)
muku mučim i sa gačama,ne znam ni sama kolko sam ih več kupila,imama osječaj da stalno kupujem gače i to svaki put sve veče i veče :lol:
vidim i vi neke loše spavate,tak i ja,uopče mi se u zadnje vrijeme ne spava,pa onda čitam do jedno pol dva,dva i spavam onda do 11,12 s tim da idem jedno tri puta na wc!
ajme meni kaj če biti u ponedjeljak kad predviđaju 38 stupnjeva,moram si neki ratni plan složiti jer ču prošvikati od vručine,a klima mi smeta jer stalno kišem,kolko sam prije obožavala vručine sad mi i nisu tolko drage bar ne ove iznad 30,al to je tak kad si trudan!
cure uživajte mi i mazite bušeke! puse!
meni su izbili prištevi po preponama, rekla mi je kozmetičarka da je to od guranja u gaće koje sam prerasla:facepalm: