Hvala cure...:-)
Hay, još nije gotovo, ne odustaj...drzi se..
Bluebella...beta...!!!!!! Vadila si.... bravooooooo...cestitam <3
Printable View
Hvala cure...:-)
Hay, još nije gotovo, ne odustaj...drzi se..
Bluebella...beta...!!!!!! Vadila si.... bravooooooo...cestitam <3
Ja cu u cetvrtak :-)
Bbella, slučajno naletila i baš su me razveselile tvoje novosti :zaljubljen: sretno, školski i `dosadno´ do samog kraja :heart: ljubi svog velkog dečka :-)
Cure, tražim malo utjehe. Danas je 11dana nakon trodnevnog transfera. Test negativan. 9dnt sam navecer imala menstrualne grceve i pocelo nesto kao rozo. Ali doslovno rozo malo na dnevnom ulosku. Traje i sada, grceva vise nema. Mislim da je test vec trebao biti pozitivan, ali taj rozi spotting mi daje neku nadu. Iskustva?
Minna,
Meni se pojavio rozi spotting 6 dpt, mislim pojavljivao mi se stalno, svakih par dana, neku put i prava friska krv.
Test mi je bio poz.6 dpt 5 dnevnih blastica.
Ponovi test....sretno !
Dajes mi nadu....ali vec 11dp3dt mi se cini da bi test debelo trebao pokazat. Ali gledam ful pozitivno, jer u nijednom postupku do sad nisam prokrvarila na utrogestanu niti imala spotting
Koji si test radila???
Nemoj mi se smijat, 2 sam danas napravila...jedan je One step, onaj jeftini s neta ujutro i popodne mini gravignost trakica
Meni taj One step s ebaya nije nista pokazao kad sam 3.put bila T...
Gravignost mini je inace jako pouzdan ! Bar u mom slucaju.
Nije se ni sjena nikakva pojavila? Niti mozda kasnije od navedenog vremena??
Ma ni sjena. Vidjet ćemo sutra...mozda sam u onih 11%kojima pokaze 12dp3dt hehe
Sretnooo
Beta negativna...a krvarenje skroz prestalo :-( ...a baš sam se ponadala
Minna,
Bas mi.je zao !
Sretno dalje u iducim postupcima !
Meni M stigla na velika vrata tako da opet nisam stigla vaditi betu!
Cure sretno dalje i nema odustajanja!!!!
Romeo, kakva je beta?
Cure kojima nije uspjelo drzite nam se!
Cure, evo danasnja beta 13dnt 542, ponavljam u subotu :-*
Hay,
Ooo zao mi je !
Romeo, bravoooooo !!!!!
Kod mene nije bas bajna situacija,sva sam na iglama i iskreno ne znam da imam zivaca za sve.Prosli tjedan na 5+4 vidjela se samo jedna GV i nista vise.Danas dodjem na 6+4 i pojavila se i ZV i GV je narasla,ali plod se ne vidi.Narucena sam za tjedan dana opet i sva sam u strahu da se plod nece pojaviti iako je doktor optimistican i kaze da napreduje iako je i on ocekivao da ce vidjeti plod.
Baš sam danas čitala kako je plod, u toj fazi, otprilike veličine graška pa se na ultrazvuku dešava da se još ne vidi...
Romeo, zelim ti najdosadniju trudnocu na svijetu!!!! :-)
Romeo,cestitam od srca na lijepoj beti!
Tuznicama saljem zagrljaj i snagu za dalje..
Aska ,kad ides opet na UZV?
Iskreno se nadam i vjerujem da ce srce prokucati! Drzi mi se i budi pozitivna!
Za tjedan dana idem opet.
Hvala ti Milasova :*
Kakav uzv ima doktor? Puno ti i o tome ovisi, plod očito napreduje, ipak se pojavila sad ZV.
U tim ranim tjednima i jedan dan puno znaci, tako da nemoj gubiti nadu.
Mnogi doktori ni ne zele prije 7tt naruciti na prvi pregled upravo iz ovakvog razloga, samo sto mi mpo trudnice uvijek nestrpljivo iščekujemo taj prvi pregled.
Sretno....
To je uzv u domu zdravlja tako da ne znam kakav je.
Doktor je rekao isto sto ti..vidjet cemo sve,ionako ja vise ne mogu nista uciniti.
Aska,
Tek sad vidim !
Hm....ne znam sto bi ti pametno rekla....nadam se da ce sve ispasti dobro na kraju. Koji dc ti je bio transfer??
Mislim 18dc je bio transfer.Vjerujem da je implantacija bila 5dnt jer tad sam imala ostre bolove i kap krvi.Iskreno,ne ocekujem vise nista.Pokusavam biti smirena ali ne mogu.Pripremam se i na najgore.
meni je transfer bio 14. dan ciklusa, 5. dana nakon punkcije.
aska, želim ti da sve bude u najboljem redu :heart:
Hvala cure na podrsci :*
Aska probaj se opustiti. Jako ovisi o kvaliteti uzv, a u domovima zdravlja bas i nisu naj. Isto ovisi i o samom dr. koji te pregledava. Meni na 6+3 privatnik ( bolji uzv), vidio jednu GV i početak srčane akcije. Iako sam mu napomenula da je bio transfer dva embrija i da je beta visoka, rekao mi je nažalost drugi se nije primio. 3 dana nakon toga kod mojeg doktora bile su jasno vidljiva oba embrija, svaki u svojoj GV i oba srca su jasno kucala. Tako da, cure su u pravu, rano je još da bi se sve jasno vidjelo.
Hvala vam cure....<3
Danas ponovljana beta 1269...
Aska, vjeruj u svoju mrvicu...nista drugo ti ne preostaje... samo pozitivno<3
Aska,
Potpuno te razumijem ! Ja sam zivce i zivce izgubila u predhodnoj 3.T...zato ne znam sto bi ti pametno rekla....
Drzi se i drzim figeeee da sve ipak bude ok :)))