još se ja mislim, koliko smokićaaaaaaa, koliko kikirikija, a ono kuruza :)
Printable View
još se ja mislim, koliko smokićaaaaaaa, koliko kikirikija, a ono kuruza :)
i da ne zaboravim, pozdrav dmi-vidim da švrljaš po forumu
i laku noć svima i mirne snove :love:
super su slikice... :love:
Pozdrav svima !
slikice su super!
Bubinima saljemo puse ozdravilce!
Mi smo jos na moru, veza za net je ovdje koma pa nisam stigla bas sve procitati, izgleda da cemo tu i rodjendan proslaviti pa trazim slasticarnu na Bracu gdje znaju neku postenu tortu napraviti..
na Rodinu festu ne dolazimo jer onda jos necemo biti blizu Zg al zelim svima lijep provod
vrtic nas ne ceka jer ce obojica biti doma sa nonom ili bakom, Bruno do iduce godine a i Teo nadam se cim duze,a ja moram traziti novi posao (pa sam znaci i ja doma jos neko vrijeme) sto uopce nije lose ispalo
Kod Ivonne je bilo super i klinci su uživali, a i mamice su stigle kavu popiti!!! Domaćica je fakat super, čak je i kiflice ispekla, a za gladne je imala i juhu pripremljenu. Ja ne znam kad ta žena sve stigne.
Annie slikice su super. Moram i ja svoje staviti, ali ne stignem...možda večeras. Kaj nije Aro marka iz Metroa?
MNataša može na pp broj mobkača i detalji za današnju proslavu?
Nitica,imaš pravo,fulala sam - marka je grandi :oops:
slikice na sunce!!!
fotke su super i super je bilo..ja nisam stigla na forum jer samo dok sam došla doma, već sam se morala spremati za otić na svadbu! I bilo je genijalno! Baš smo se fino napapali i isplesali, ali sam jutros koma :mrgreen:
jutro svima!
ja na nogama od pol 7, andrei se nije vise spavalo..doslo mi je da ju zatvorim malo da se zlufta na balkon jer smo MM i ja zaruzili sinoc (cak do ponoci, to mi je valjda rekord u zadnjih 2 godine).
i meni je jucer bilo fenomenalno. najbolje je bilo gledati kako svi skupa dobro funkcioniraju..nije bilo guranja, cupanja, otimanja :D
Baš mi je drago da ste se jučer lijepo proveli i ja bih još slikica :)
A mi smo danas cijeli dan bili na Bundeku i bilo je super, naigrali smo se, istrčali, ganjali loptu, i svi smo se osjećali kao da smo klinci opet-bez brige i pameti, ljudi moji, ovako se nisam ispuhala već godinama...
koje zatišje
mi smo bili danas na Jarunu, bilo je prekrasno. Dječica su baš uživala a i mi veliki. Jedino što je moj sin vozio princezu Niku u njenim kolicima i zato sada spava ko' top.
Slavljenica, Lena je bila preslatka, cijelo vrijeme je švrljala okolo, (osim kada je papala svoju tortu)
LJUDI MOJI, SUTRA (ponedjeljak) JE VELIKI DAN, BUCKA NAM POČINJE RADITI !!!!!!!!!!!!!!!!! Prvi put u životu (ako se ne varam)
i zato
BUCKA SRETNO TI BILO (i internetom te ministarstvo obdarilo, pa da odmah možeš zabušavati)
:love: :D
fakat zatišje...
bucka, sretno!!!!! :love: (za ovo prvi put u životu ti baš zavidim...)
lara je danas zaradila svoju prvu masnicu... šupila se u rub plastične kutije za igračke i ima plavu crtu posred obraza... :cry:
Bucka, jeeeee!!!! Sretno,draga!!! :D
Larita, nama kod udaraca jako pomaže margarin- samo natrackaš tam di se udari i nema ni m od masnice!
A malom Matiji (Nitica) želimo prekrasan prvi dan u vrtiću sutra!!!! :D
Cure, pozdrav!
Nisam se nikad javljala na LJETNE...2005 iako sam presretna mama bubice koja danas broji 1 godinicu i 18 dana :heart: .
Iskreno rečeno, nisam ovdje navraćala (sad mi je žao) jer sam mislila da se i ovdje samo raspravlja, a vidim da se vi lijepo družite i ćetate.
Javljam se s radnog mjesta :P (počela raditi 1.9.), a curica je kod kuće s tetom čuvalicom...emocije...emocije...emocije
(Ma, bit će sve ok; mora biti!)
Naravno da će biti sve OK, Perun :) , i dobro nam došla!
I mi u 10 idemo prvi dan u jaslice, javim kako je prošlo!
Bucka, sretno ti bilo na poslu i onak kak ti je Mirta napisala, da bog da te obdarili kompom pa da malo zabušavaš na forumu :*
Dobro jutro...
annie hvala ti, znam da sam negdje pročitala da se s nečim namaže ali se nisam mogla sjetiti s čim :roll:
Perun, dobro nam došla.... matiji i franu sretno prvi dan u jaslicama.... :love:
mi krećemo u slijedeći ponedjeljak... već me hvata nervoza.....
Annie hvala kaj misliš na nas!! :love:Citiraj:
Annie prvotno napisa
Bucka sretno!!!
Mi krećemo za 10 minuta. Cijelo jutro pričamo Matiji kako ide u jednu igraonicu gdje će biti puno djece i gdje će mu biti supač isto ko u subotu kod Ivonne. Javim kak je bilo. Pusa svima
jutro jutro!
Sretno Matiji u jaslicama i sretno bucki na novom radnom mjestu! :D
puse Matiji i Franu i naravo hrabrim mamama. :love:
Perun dobro nam došla - vidim da ćeš biti aktivna u radno vrijeme :D
Bucka, sretan prvi radni dan a svim klincima lijepi i veseli prvi dan u vrtiću. Nama je danas zadnji dan porodiljnog, sutra počinjem raditi. Još uvijek mi nije jasno da je prošla godina dana a kad sam ostala doma mislila sam si koliko ću dugo biti doma.
Idemo sad kod tete a ja jurim za poslom. Od sutra se tipkamo više i to u radno vrijeme ;)
mamama radilicama velika pusa..onima koje tek pocinju i onima koje vec rade :love:
cekamo izvjestaj iz jaslica!
BTW, danas mi je 2.godisnjica braka :D
popodne idemo u Vincek, fuckas dijetu :D
Uh, konacno iscitah sve ove silne stranice koje sam propustila.
Kao prvo, da cestitam rodjendane svima kojima to nisam :love:
Nije me dugo bilo. Prvo sam bila na bolovanju, jer mi je Asja imala onu famoznu trodnevnu groznicu. Temperatura je isla i do 39,5, ali kad se treci dan pojavio osip, odmah mi je bilo lakse, a i pedica je potvrdila da je trodnevna u pitanju. Na bolovanje se nadovezao godisnji, pa smo isli i na more, mozete pogledati slike ovdje
Svima koje su se vratile na posao, razumijem vas, ja sam to vec prosla, a klincima sretni i veseli prvi vrticki dani :love:
Ups, link mi nesto ne radi :oops:
Anivej, klikom na potpis doci cete i do morskih slicica
ivonna, čestitke!!!
btw, gdje ste kupili onog prekrasnog konjića na ljuljanje?? negdje vani?? :?
moji starci su prešli cijeli grad jer su to htjeli kupiti lari za ročkas, ali nigdje nisu našli.... :(
larita, nemam pojma, pitat cu starce ali mislim negdje u Sesvetama
kod nas :shock: :D ajde pls pitaj....
Bok! Evo počela sam i ja ponovo raditi pa se javljam samo nakratko. Leto je bilo kratko i slatko, jedino je Neven prošli tjedan imao onu trodnevnu groznicu. Čestitke svima koji su nam se u međuvremenu pridružili!
Ivonna, sretna ti 2. godišnjica braka! :D
A nama je prvi dan prošao super, tete su nas 'istjerale' nakon 1 sat, a F se nije dao iz igraonice! Sutra idemo odmah čim se probudimo! Evo ga sad spava snom pravednika!
Ivonna SRETNA 2. GODIŠNJICA BRAKA!!
I nama je bilo super u jaslicama. M. se igrao. Čini mi se da mu se teta sviđa, a ona mu je odmah čim ga je vidjela dala nadimak MALI PRINC :heart:.
Bilo je šestero djece i svi su jako slatki. Mislim da će jedino biti malo problema sa jednim malim Lukom koji je malo grub i već je danas ugrizao jednog Leona. Čak je i mog M. gurnuo dva puta. Ali moj dobrica se samo okrenuo i otišao od njega.
Ivonna cestitam godisnjicu braka!!!
Kovke, super sto je tako dobro proslo, a i ostalim jaslicarima zelim da bude tako!
Bucki, naravno, sretan prvi korak ka ministarskoj stolici!
Leki, Asja je divna devojcica!!
A mi bili za vikend na planinarenju, i bilo nam je super. Prvi dan penzionerska staza i 3 i po sata lepog hodanja, a drugi dan veeeliki uspon, na koji sam novija nosila na ledjima u marami!
Tako da je novi prvi put bio na skoro 2000m i mama je ponosna!
Moram da ispricam i jedan novijev biser:
Kad ga pitamo "sta je ovo?" pokazujuci na paradajz i papriku on nam je odgovarao sa "Paaaa" i na jedno i na drugo. Juce mu pokazemo papriku i on kaze uredno "Paaa". Posle toga mu pokazemo paradajz a on nam kaze "njam!"!
Inace, poslednjih mesec dana 50% ishrane mu je paradajz.
:love: svima!
Otišao mi je post prebrzo...Danas smo bili tamo 2 sata, a sutra nakon sat vremena skupa, M. ostaje pola sata sam. Vidjet ćemo kako će to proći.
Super Nitice!
Ma Mali princ je jedno predivno detesce...
:love:Citiraj:
kli_kli prvotno napisa
Ivonna sretna godišnjica :love:
Mucici šaljem jednu malu pupavicu
Kli kli-Noviju daj pusicu u malu pametnu i lijepu glavicu
i mi smo bili jutros u jaslicama i super je prošlo.Emma je bila oduševljena novim igračkama. mene samo malo muči jelovnik, ujutro im daju i čokolino s kravljim mlijekom a ja joj ga još nisam dala pa mislim da bi trebala domaprije probati a nisam još imala namjeru :/
kako vi stojite s tim, jeste im već davali mlijeko i koje?
slike kod ivonne su prekrasne vidim da je bilo veselo a kikači su preslatki i svi su tako narasli!
bucka sretno na poslu i ivonna sretna godišnjica braka!
mi smo par puta davali probati kravlje ali je odbijao, mislim da ćemo tu imati malih problemčića, ali nadam se da će se sve srediti
Evo jedan brzinski pozdrav od mene s posla.
Vidjela sam slikice s kavice, super su!
Bilo vam je jako lijepo. Baš mi je drago!
Mene i MMa je ovaj vikend dotukla viroza. Još uvjek se oporavljamo.
Sva sreća što nije prešlo na Lanu. :)
Kikačima koji su krenuli u jaslice a i njihovim mamama, želim puno sreće, da se što prije prilagodite.
Što se tiče hrane tj. mlijeka, probajte razgovarati s tetama ili ravnateljicom, mislim da će naći nešto drugo u zamjenu.
Kada sam rekla da je L. anemična i da ne bi smjela jesti k. mlijeko, ravnateljica pobrinula da umjesto k. mlijeka jede adaptirano, što je usvakom slučaju bolja opcija.
Perun, dobro nam došla!!! :D
bucki, MN i svima koji tek kreću raditi - sretno!
ivonna, sretna ti 2. godišnjica braka! ah kako ste mladi...
Jesam li ja propustila info o slikicama ili... :?
I da, i svim ostalima jedna veeelika :love:
Sprema li se netko sutra na bazen?