:naklon: 8) :* :lol:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
dolazi Jerko jucer za stol pri kraju rucka i navali na lubenicu.
ja: Jerko, zasto si uzeo desert, daj pojedi prvo nesto...
J: paaa... pa sto je na stolu, ponudeno je! :mrgreen:
Printable View
:naklon: 8) :* :lol:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
dolazi Jerko jucer za stol pri kraju rucka i navali na lubenicu.
ja: Jerko, zasto si uzeo desert, daj pojedi prvo nesto...
J: paaa... pa sto je na stolu, ponudeno je! :mrgreen:
Prošle noći je Matija imao svoj show koji nam tako s vremena na vreme priređuje - probudi se u gluvo doba (ovog puta u 2:30) i traži da se igra. Igra traje dok mu ne dosadi a ja za to vreme pokušavam da knjavam u boravku.
Ovog puta se igra odužila, svašta mu je nešto trebalo, pa mu se i piškilo i bio je gladan i žedan i...Ja nekako izdržala do 4h a onda sam izjavila da idem da spavam i da on kad mu se prispava legne na dvosed u boravku.
Budim se za posao u 6h a moj sinak spava u kindaču. Kad se probudio pitam ga kako je ušao
- Ubacio me tata
- Nije. Ni tata nema pojma kako si uspeo da uđeš
- E pa onda to nije vaš problem :P
Nakon ručka od doslovno dva komadića tjestenine, AA izjavljuje da mu se kaka. Na WC-u se ipak samo popiškio i filozofira: "Nisam ništa jeo pa ne mogu ni kakati."
Ja: Ali pojeo si malo tjestenine.
AA: :roll: Tjestenina ti ima puno vode pa mi se od nje piški, a ne kaka.
Karlo: Mama, ti moraš ići kod doktora na ispiranje ušiju! Zvao sam te deset puta, a ti ništa ne čuješ!
:oops:
Karlo je napravio nekakvu glupost i tata mu objašnjava zašto se to ne smije, bla, bla...Vidim da ga mali ni ne sluša, smijulji se, gleda okolo, počeo ga i provocirati.
MM se već iznervirao: Karlo, to nije smiješno! Prestani se smijati!
Karlo: Ma, ne smijem se ja tebi.
MM: A kome se onda smiješ?
Karlo: Sjetio sam se onog vica, znaš onaj, kad jedna teta dođe po dijete u vrtić i pita čiku pred vrtićem da li on čeka dijete, a on kaže ne, da mu je to od piva. A ti si mislio da se ja tebi smijem? :roll: Ma, neee.
:lol: :lol:
:lol: :lol:Citiraj:
bundevica prvotno napisa
Andrej priča nešto, a MM mu kaže: ma ti si, Andrej, lukav ko lisica!
Andrej: Da, ja sam lukav ko... ko Odisej!
Spremali smo se na rođendan kod frendice i AA me prvi put u životu vidio u cipelama s petom. Izlazimo iz kuće, a on komentira: "Mama ima ženske cipele, kupljene u ženskom dućanu zato što je mama žena."
Idući dan dolazi do mene (bez cipela :mrgreen: ) i veli: "Jučer je mama bila žena, danas više nije!"
Vidi ti njega!? :shock: Lukavac jedan pametni :love:Citiraj:
tanja_b prvotno napisa
Zaboravi li za tren na brojeve dok sluša Odiseju?
:lol:Citiraj:
mommy_plesačica prvotno napisa
a ovo su vec intelektualne baze :shock: mis mali :love:Citiraj:
Andrej: Da, ja sam lukav ko... ko Odisej!
mommy_plesačica je napisala/o:
"Jučer je mama bila žena, danas više nije!"
Tako meni moji sinovi kažu kad se ponekog jutra odvažim i našminkam se za posao: ''A zašto se ti šminkaš? Pa nisi ti teta, ti si MAMA!''
A pre neki dan su bili zapanjeni činjenicom da tata rasprema sto od ručka: ''Šta radiš to :shock: ??? Pa nisi ti mama, čoveče!!!''
Još se cerekam...
Pričamo AA i spomenem da je tata (MM) nešto radio dok je bio mlad. AA, zamišljeno: "Kad je bio mlad... Znači prije nego mu je otpala sva kosa."
:lol: :mrgreen:Citiraj:
U zadnje vrijeme Lovras je opsjednut sekama. Očekuje da mu odmah rodim bebu seku. :)
Danas ujutro, spremam se za posao, obučem neku haljinu (nije uska, ali u stvari je :mrgreen: ), izlazim iz kupaone, on doleprša do mene, pogleda mi trbuh, nježno ga primi i vragoljastim glasićem kaže:
"Maaamaaa, vidi malu slatku buuušiiicuuuuu!" I stisne se uz mene.
Ja mu govorim: "Ljubavi, to je samo moja buša, malo se napuhala. Nije ti unutra beba seka!!"
On: "A kako nije? Pa rekla si da će biti kad ti buša naraste!!!" :mrgreen:
(gad dem it. a nadala sam se da se vide rezultati tjelovježbe :mrgreen: )
Lovras :lol:
Mamma san :lol:
:lol: :lol:Citiraj:
I Lovras je za puknut od smijeha :lol: :lol:
Mejra: "Znas mama kada te babo zagrlio. Ja sam mu rekla odmakni se to je moja mama. A on mi je reko ne! to je MOJA mama. Znas on se zezno. On nezna da ti nisi njegova mama"
Citiraj:
bundevica prvotno napisa
:lol:
ja nastavljam noću jesti slatko i noćas sam pojela nekoliko V čokoladica ŽC
V je to skužila i kaže mi:
- znaš ja ću na neke čokolade napisati Vanja, da ih probam tako zaštititi od tebe
Vanja, samo hrabro, ni zrna žita neprijatelju :mrgreen: :mrgreen:
Da ne bi bilo: Nije Vaso zapalio žito! :mrgreen:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Odvaaaljujem na Vanju!
:lol:
ali oprezna je....da ih prooobam zaštititi........
Arpi nekad koristi strašno starmale izraze od kojih ja odvaljujem.
U zadnje vrijeme je to u ovom stilu:
Pokušavam ga nagovoriti na popodnevni spavanac i mirno ležim kraj njega. Odjednom osjetim da me gricnuo za rame. Fol šokirana pitam što to radi - odgovor: "Nanosim ti bol." :roll: Ili me npr. pokušava ugristi dok je bijesan, ja ga držim na sigurnoj udaljenosti, a on će očajno: "Ali ja ti želim nanositi bol!"
pravo juulovski :lol: :lol: :lol:Citiraj:
vanja :lol:
Kuži se, ha? :mrgreen: Njemu je to najčešće korišteni glagol, a rečenica "Zato što želim" odgovor na sva moja pitanja koja počinju sa zašto.Citiraj:
zhabica prvotno napisa
Baš :lol:Citiraj:
zhabica prvotno napisa
Leona nam se prehladila, imala je sinoć i temperaturu, pa danas nije išla u vrtić i tata ju je čuvao preko dana jer radi noćnu.
Dođem ja doma s posla, a on umire od smijeha i ispriča mi ovo:
Cijeli dan ga je žicala da joj dohvati ovo i ono, što inače baš ne radi, ali budući je bolesnjikava, tatica joj je u svemu udovoljavao ;)
I tako on njoj po pedeseti put donese čašu vode, ona popije i zamišljeno držeći čašu u ruci veli: Znaš, tata, sad kužim - zaista je loše biti sluga! Cijeli dan radiš nešto za druge i ništa za sebe! :lol:
Joj, kad će ovi moji to da shvate :lol:
Doduše, Matija je pre par večeri bio na pragu iste spoznaje kad je 'pomagao' stricu da očisti neku ribu pa ga je ovaj slao kod strine po sitnice. Na kraju je izjavio kako je to težak posao i kako ga 'sve zivo boli'.
Ali je Leona bolja jer nije njena guza stradala a ipak je primetila da nije fer mlatiti ljude za gluposti po vasceli dan
:heart: za pametnicu
:naklon: i :klap: za Vanju i Leonu
Filip: Ajde, mama, rodi nam još i seku!
Ja: Ne bi, hvala.
Filip: Onda ću ja reći tati da nam rodi seku.
Ja: Samo mame rađaju.
Filip: A zašto mi tata ne može roditi seku?
Karlo: Pa šta ti je? Ne može tata roditi kad on nema velike sike. To bi dijete umrlo od gladi.
:mrgreen:
Filip: Sike? :roll: hmmmmm Što ja volim sike. Sve sike volim! I lijeve i desne!
:love:
aaaaaaaaaaaaa :heart: :zaljubljen: famozni su!Citiraj:
bundevica prvotno napisa
leona :heart:
Markovi uleti curicama
Đe si mala !
Alo ljepotice dođi !
Mala, dođi ovamo !
Ajme što si lijepa !
Moj komentar :shock: :shock: :shock: :roll:
I svaki put mu upali ................. :roll:
:lol: sarmer mali :heart: :love:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
U nedjelju smo bili u Kopačkom ritu. Sjedimo u restoranu i pričamo o pticama, dok nebom kruže čaplje i kormorani. Dečki su na terasi pronašli i lastavičja gnijezda, koja su ih duuugoo zabavljala.
Odjednom Karlo:Čuj, čuj!
Mi svi: :?
Ja: Ništa ne čujem. Šta trebam čuti?
Karlo: Nisi čula moju pticu? Pustio sam goluba iz guzice!
:oops: Zemljo, otvori se!
A ja naivno očekivala mili pjev neke rijetke, ugrožene ptičice. :mrgreen:
na moru smo i V zapela za vodeni tobogan, ogromni napuhani i dolje je mali bazen
piše za djecu od 6-14 godina, ali ona je tako zapela da smo slagali da ima 6
i spusti se ona 1x, pljusne ko daska u vodu
ajde spusti se još 2x, ali jedva nekako, više radi prijatelja s kojim je bila nego zbog gušta, i neće više
i izvadimo je, hvalimo kako je super bila hrabra, pitamo hoće li opet, kaže ona: hoću, hoću
pitam: hoćemo sutra?
a ona: mislim da bi bilo bolje kad budem imala 7 godina, ili zapravo još bolje, kad budem imala 8 :mrgreen:
a ja joj kažem da mi je žao da je nisam slikala na toboganu
kaže ona : ma nema veze, možeš me slikati POKRAJ tobogana
:lol: hrabra je, al još je pametnija :love:
Kupila im baba papuče još jesenas. Bile im velike i uredno sam ih krila dok ih nisu otkrili nekomm prilikom i apsolutno se oduševili njima. Ja sam iskreno protiv papuča kod tako male (i brze i trapave i bezglave) dece ali ko mene pa pita :roll:
Elem, potrči Boris malopre od komšinice, saplete se i padne. I krene mm:
-Pa jesmo rekli da ne nosite te papuče?
- Pa rekli smo :cry:
- Da vas ne vidim više u njima, jasno?
- Jasno :cry:
(penju se kod mene, ja ih čekam na terasi)
- Mamaaaa, pao sam :cry:
- Čula sam
- Tata kaže da neće da nas vidi u paučama :cry:
- Neću ni ja da vas vidim u njima. Napolju samo u sandalama
- A unutra?
- Ako baš hoćete onda mogu da budu za unutra. I nemoj da sam videla da je neko izašao napolje u njima, opasno ću se naljutiti
- A ja nemoj da sam ih video u hodniku! Opasno ću se i ja naljutiti. A ako ih ne vidim onda ćemo se baš lepo igrati. Jasno?!
Bila moja mama kod nas i jedemo ručak, ona, mali, ja.
Hoće ona, ko prava baka, svog unuka dobro uhraniti, pa mu objašnjava kak će bit veliki ako bude puno papao.
On će na to njoj: I imat ću dlake na velikom pišulincu!
:shock:
Zemljo, otvori se :oops:
Krenulo ga je, pa tako svakom tko mu tupi kak će bit veliki ako puno papa, nabraja: pa ću bit veliki i pit ću pivu, pa ću pit kokakolu, najnovije mu je kak će pit jakiju (nitko živ od nas ne pije rakiju) :roll: :lol:
Honey, da mi je bilo vidjet bakinu facu :lol:
Gleda Leona nekidan gimnastičare na Olimpijadi. Upravo je jedan izvodio vježbe na parteru i nije se dobro dočekao nakon nekog kompliciranog trostrukog salta, ili tak nečeg. Leona suosjećajno zaklima glavom i kaže: Hm..da...ovo ni ja ne bi mogla bolje! :lol:
Nisam ni ja vidjela, iznenada sam spazila neku mrvicu na podu :lol:Citiraj:
kloklo prvotno napisa
Od 6. tjedna moram uglavnom mirovati i ležati i naš Lukica ( 3.god. prije 4 dana ) zna da mama čuva bebu. Jednom prilikom dok smo zajedno gledali crtiće, pokušam ga nagovoriti da legne, ne bi li malo zaspao ( a i ja sa njim, naravno ) , a on će meni : ''Pa ne moram ja roditi bebu! '' :lol: