nijeCitiraj:
Leeeaaa prvotno napisa
Printable View
nijeCitiraj:
Leeeaaa prvotno napisa
ja sam bila u veljači u Ulmu, C&A nešto jeftiniji od H&m, ali slabiji izbor.
Otkriće mi je KIK, cijene upola niže nego u H&M, doduše lošija kvaliteta, ali jednu sezonu izdrži
imam jednu molbu :) , ako netko ide ovih dana u Graz samo da skicne trudnicku robu kakav je izbor, tj. je li isti kao na online shopu
hvala
Anjiceeeeeee, novosti? :saint:Citiraj:
anjica prvotno napisa
:yes:
Aaaaaaa, čestitam :D :*Citiraj:
anjica prvotno napisa
hvala :love:
jel došla proljetna odjeća za klince?
odavno,Citiraj:
donna prvotno napisa
mi bili prije mjesec dana i nakupovali hrpu proljetnih stvarčica....
jel ima onih tričetvrt tajica i takvih stvarčica?
Prije mjesec dana kada sam bila u Mariboru bilo je. I kratkih rukava...Citiraj:
donna prvotno napisa
Hoće li oni skoro k nama?
Bilo je nekih najava, ali ništa dalje ne čujem.
cure koje idete busom, ajde molim vas napisite gdje bus sve ostavi i koliko dugo
u 9 te ostavljaju redom: Seisberg - Metro - West centar - centar grada, a u pola 1 te pokupe i odfuraju na drugu od tih lokacija (po želji), povratak oko 16 h iz Graza, i još se stane u povratku u Minas
tnx
i jos me zanima gdje je bolji izbor trudnicke robe: u Westu ili Seisbergu
Za trudnice definitivno u Seisbergu.
curke,
jel bio tko skoro u austriji?moram se opremiti za krstitke(sebe, bebu i muza)!
pa me zanima ima li kaj?
:D :D :D
Ima,ima,ima :) Svega!
je li bio netko u H&M u Trstu? kakav je dućan/ponuda?
Trebam hitan info (nije za mene) - za europark u mariboru - može li se doći bez vinjete i koja je točna ruta?
Citiraj:
Maja prvotno napisa
mi bili u subotu!
doslovce ides samo ravno!prek macelja pa ravno i dodjes u Maribor!
Vinjeta nam nije trebala (bar mi tako rekli na granici)
Inace sam se dost razocarala izborom!
za maribor ne treba vinjeta.
bolji izbor je u H&M-u u centru grada, a i C&A je odmah iza ćoška.
Ima li u HM-u Maribor za kupiti grudnjaka za dojenje?
Sori ako je pitanje već postavljeno. :*
ja sam ihtamo kupovala, istina prije dosta vremena.
možda netko ima friškiju informaciju.
Ima kupiti grudnjaka za dojenje, barem je bilo prije nekih pola godine :) .
Hvala, curke! :love:
Jel ovo nesto novo?? Kad sam prosli put bila trudna trudnicke robe (cijeli odjel) je bilo jedino u centru na onom trgu, pored Zare, u ovim ostalim H&m graz skoro pa nista... jel se sto promijenilo?? Ima li sad u Seisbergu cijeli odjel??Citiraj:
Christy prvotno napisa
Idemo nadam se u sub po trudnicku robu i nesto sitno za curku..
I zna li tko kako ce to biti tjedan dana prije uskrsa imaju li oni kakve popuste u to vrijeme?
Txs
Pa i nije bas novo,ja sam svu trudnicku robu tamo uzimala.Za razliku od West-a,u Seisberg-u je dosta veci trudnicki odjel i bolji izbor.
ima u westu trudničke robe.
bila sam prošli tjedan u munchenu u h&m i baš sam zadovoljna kupovinom. mališa je dobio svašta, a i ja sam sebi našla dobrih stvarčica.
hm da, htjela sam napisati ima u seiersbergu trudničke robe :roll:
Znate li možda di je najbolje ići po xxxxxxxxl size robu?
Gdje je najveći izbor takve odjeće?
za eventualni uskrsnji popust nitko nista ne zna?
ja ne znam
Citiraj:
Ninči prvotno napisa
dobro pitanje.
mi bili u subotu u mariboru.isli se opremiti ka jednu svadbu i nase krstitke.
e pa sada!
ja sa svojih 90 kila ne stanem vise u hm 46 a bome ni ono malo 48 sto imaju!
mm treba odjelo 56 a oni najvece 54!
na bb odjelu sve neke plahte u velicinama 52,54, onak nekak presarene i bezvezne!
uglavnom, vratila se sa robicom za Ivu i 2 grudnjaka z adojenje koja su mi bdw -isto premala!
sada sam na djeti (i molim Boga da se ne zeznem radi dojenja ) i nadam se da cu u 20 dana bar nesto skinuti!
:evil:
Anatom, nadam se da će nam netko znati odgovoriti :) Glupo bi mi bilo da tako negdje odem i onda ne kupim ono zbog čega sam otišla :(
anatom, ninči, meni se uvijek čini da westcentru ima velik izbor. ali nisu to moje veličine pa mi se možda samo čini. i inače kad samo gledaš imaš osjećaj da ima svega, a kad tržiš nešto određeno nema.
nadam se da idem u subotu, mogu pogledat ako je netko zainteresiran.
gitulja-javi obavezno!
znam da u seiersbergu sigurno imaju jedan dio sa odjećom u velikim brojevima. frendica često tamo kupuje i nije se nikada žalila da je loš izbor.
Gitulja, pliz pogledaj!!! Hvala puno! :*
Tashunice, hvala i tebi! :*
Iskreno- nemam pojma di je ijedan od ovih shopova, ali ću gledati kad budem trebala ići :oops: Pa ću onda izabrati onaj koji je bliži i u kojem je dobar izbor! :) Tako si nekako ja planiram :mrgreen:
Ponukana forumskim preporukama (hvala Christy i Tashunica!), jučer sam pohodila H&M Seiersberg zbog i poradi nabavke trudničke robe. Zadovoljna sam izborom, palo je nešto hlača, majica, košulja, gaćova, grudnjaka za trudnoću i dojenje, trenirka ... sve u svemu, dobar ulov!
Što se tiče brojeva, na trudničkom odjelu sam vidjela povremenu 46-icu, gornji dijelovi su najviše XL. Niti MM nije bio zadovoljan veličinama na muškom odjelu jer je pomalo "nestandardne" građe, zeznu ga široka ramena, pa je našao samo dvije XXL košulje koje mu odgovaraju (od cijele ponude). :/