sad sam gledala a ne kužim jel to na sve 30% ili samo na neke proizvode
Printable View
sad sam gledala a ne kužim jel to na sve 30% ili samo na neke proizvode
Ne i za internacional imaš proizvode izdvojene bez poštarine i 30% ,stisni internacional i one zastavice(puno različitih) i otvorit če ti se ikonice na prvoj ti su pelene sa 30 %. meni nisu uzeli poštarinu inače kad sam htijela druge onda ti odma odbiju poštarinu (80$ su mi htijeli uzet)odustala ko iz topa.
Pa i nije mala cijena, doduše oni daju s boosterom, dok ga kod nas nema
Je uopće nisu male cijene,ali ja sam uzela https://intshop.motherease.com/shopd...ack+-+One+Size 280 kn me je došlo dva umetka i cover samo nisam sigurna dali tak cover ide na ove umetke gore,nešto mi nije tu jasno ali vidjet ću kad dobijem kako to funkcionira,pa bi naručila još ovih umetka posebno.Kupila sam inače zato jar mi je ME odličan i zadovoljna sam sa njima ,ali sve druge pelenice imam od tete šivalice sa kojima sam isto prezadovoljna.
Ja sam mislila na wizzard duo easy stuff - aio neklasična poketica jer džep nije skroz ušiven. Ajde kad ih dobiješ javi iskustva
Bozz, a carina?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Iz koje države si na kraju naručila, ja sam gledala iz VB ali nije mi to isto ne odobravaju taj popust isto tako je i naveden Pelenko iz Hr, ili postoji još neki link na interancionalno naručivanje
Iz Kanade ,sa stranece u VB je skuplje mi se čini,obična poketica ME dođe 11-12 funti a on je oko(9.5),neznam još za carinu čekam do sada su mi ju samo jednom drapili a naručivala sam ohohoo toga ,vidjet čemo,ali ovi sa stranice su mi skinuli sa računa onoliko koliko piše znači bez poštarine.
Mali Mimi stisni gore products shop , internacional,i onda ti izbaci posrednike,ali ti stisni onaj crtež sa puno zastavica i onda ti daje ponudu,i kad kupuješ i daješ svoje podatke izabereš zemlju i ima croatia.Znači naručuješ iz Kanade.
Po novome, od kad smo u EU, koliko sam se uspjela informirati, na narudžbe do 150 eura mogu lupiti jedino PDV, a tek preko 150 eura ide i carina
Tako je, anndu, evo, ovdje sve piše.
je al ja mislim da to važi samo za robu kupljenu u EU a ne iz Kanade, Kine i sl
MM, iz EU bi trebali moći uvoziti, tj. naručivati bez ikakvih dodatnih davanja. Ovo se odnosi na ne-EU narudžbe.
Piše u prvom odlomku teksta kojeg sam linkala:
Roba koja ima status robe Zajednice je roba u cijelosti dobivena na carinskom području Zajednice, roba uvezena iz država ili teritorija koji nisu dio carinskog područja Zajednice i puštena u slobodni promet na carinskom području Zajednice, te roba dobivena ili proizvedena u carinskom području Zajednice od prethodno navedenih roba. Takva roba kreće se unutar carinskog područja Europske unije slobodno bez mjera carinskog nadzora, te se prilikom kupnje takve robe putem interneta na istu ne primjenjuju carinski postupci niti se naplaćuju uvozna davanja (carine i porezi).
Ja sam zavrsila fakultet vanjske trgovine, radim godinama kao koordinator nabave za americku korporaciju, i uskprkos tome ne znam sto taj pjesnik zeli reci :lol:
Ili mi je mozak na porodiljnom otisao na ispasu, ili se za onlajn narudzbe iz Jamerike koje su vrijednosti iznad 160kn placa i carina i pdv.
Ispaša :D . Do 150 jura plaća se samo pdv, osnovica je vrijednost pošiljke minus 22 eura. Ona tablica na linku je najbolja, tj. najlakše se skuži.
ma evo došo poštar i ništa naknadno nisam platila,sada proučavam ko malo dijete pelenice.
Već su stigle?!
Je anddu 16 su poslane ,a stigle 28 piše avion shiping,ja sam za sada kvalitetom zadovoljna ioš kad malac dođe da ih isprobamo,sada dolazim u napast da naručim dodatne pelenice uloške(unutra se pelena prikopča drukerima).
A ja mislila da je pelena već na guzi :mrgreen:
Hahaha jos mjesec dana iako bumo prvo tetrice koristili, polako skupljamo i nadopunjujemo stare bracine pelenice.
osip joj je bas tockast... sitni crveni prštići
bili smo opet kod pedice, kaze da nije nista "iznutra" jer unutranji dio nije zahvacen (al ako nam se ponovi temperatura bez simptoma(nije bila prehladjena,ni povracanje, proljev...nista), koju je imala u 2 navrata,cak jednom do 39.5, ici cemo na pretrage
za sad opet ciscenje alkoholom(trebaju popucati sve te tockice) i rivanol, a za dva dana plmicol+beloderm
kaze da negdje grijesim u njezi koze,
uplasila sam se da nije mozda do pp (iako smo probali i sa jednokratnima,pa je bilo isto),sad sam uzela one natur od babylove, dok sve pp ne prodju dezinfekciju i dok potpuno ne nestane osip...tetre iskuhavam na 95, a ostale cu sa malo vise octa i narucit cu opet ono od bambinomio za dezinfekciju,pa duplo ispiranje i proc s peglom, neznam sto bi drugo
Nemoj peglom po modernim platnenim; da ne unistis gumicu.
Ako je osjetljiva, uvijek stavljaj na duplo ispriranje.
Nadam se da ce brzo proci.
Luftaj guzu što više i nisam sigurna za alkohol,ja sam svom sa fiziološkom ispirala i držala guzu na zraku što više jednokratne izbaci skroz.I nikakve vlažne maramice moj je odma od njih dobio toćkice i crvenilo,čista voda pri mjenjanju svake pelene.
penny pokušaj odvrtiti sve pelene jedno pranje bez praška, ili ih najprije potopiti u ocat da vidiš pjene li se - ako se pjene znači da su pokupile puno praška i kamenca, što izaziva osip, i onda na pranje. A u DM-a ti ima dezinfekcijsko sredtvo za nekih 10-ak kuna (malo više ne znam točno) i odlično je, ja ga koristim stalno
Penny, BOZZ, je li vaše to svrbilo? Po opisu mi se čini da su i nas zadesile gljivice, ali ne nalazim nigdje da li to svrbi ili ne.
evo bolje je, neznam jel svrbi... moja se nista ne cese, ima tek 9mj pa mozda jos ne kuzi
pedica nije spominjala gljivice
a vlazne maramice ni ne koristim
nakon kakanja perem pod tusem, a nakon piskenja brisem sa navlazenom krpicom
sad cu bas probat nalit octa da vidim jel se pjene, ponestalo mi alkoholnog (a na otoku sam bez trgovine..) jel mogu sa obicnim jabucnim?
Moja ima 6,5 i itekako se češe :( , tako da vjerojatno tvoju ne svrbi.
i mojem su bile tako crvene sitne točkice ja ne znam jesu to gljivice ili što, sad mu se smanjuje ali nije skroz nestalo i to mi se čini da je došlo nakon što je malo duže bio u mokrom
I nama su bile sitne crvene točkice, a na mjestima kao nekakvi pečati. Sve je prošlo bez pedijatrice, kortića i čega sve ne nakon tri tjedna muke (spasio nas kantarion i nevenova mast). I sad treći zub izbio i opet se malo zacrvenila, za sad ništa strašno (nadam se i da neće opet buknuti)
Kod svakog presvlačenja mazala, što jednim, što drugim - ne skupa naravno. Stvarno nas je spasilo, i sad je opet mažem - možda dva puta dnevno kantarionom, ostalo nevenovom masti. Kako mi se što nađ pod rukom :-P
moguce da nije isti osip...ili je do koze, mojoj je od kantariona i nevenove bilo jos gore, bas se razbuktalo poslije toga, tako da nisam pokusavala opet, al jednom je sveki stavila kantaarion pa nije bilo ni bolje ni gore....
e da... nasla sam alkoholni ocat, zagubio se u spajzi:-)
nije se pjenilo...
Ja bas gledala te pelene koje si preporucila. I danas dobijemo na poklon slicne Grovia sa coverom+ulozak. Bas izgledaju jednostavne za upotebu. Javim dojmove.
E mm sad nece zaboraviti staviti cover. Neki dan nije stavio cover na pp, mali se ispisao total i po sebi i po njemu :lol:Fino su se oboje polagano namakali u pisalini dok mm nije skuzio da je mokro :roll:
javi dojmove, za Groviu sam čula negativne komentare. Lako za tm, ja već dvaput zaboravila cover ali sam odmah čim sam je obukla shvatila jer sam ga vidila pored
Groviu sam i ja gledala,ali sve mi to nekako skupo i još poštarina,tako da sam odlučila ostati na ovim koje imam od šivalice (još sam novih naručila) i ME i obečala da si budem motherice nadopunjavala kako bude financija, svaki mj po maloJedino netko je gore spomenio ove http://pelenko.com/Platnene-pelene/A...-in-red-monkey
još bi samo njih joj kako su slatke,ove imaju isto dobre komentare.
close parent hvalim di stignem:-D
savrsena AIO a mozes ju koristiti i samo kao cover na manje pelene ili samo na prefold ili na tetru slozenu kao prefold
potpisujem penny