Jel neko zvao da vidi kad će biti uplate.Izluđujeme ovo čekanje kad nemamo ni kune,sirotinja :(
Printable View
Jel neko zvao da vidi kad će biti uplate.Izluđujeme ovo čekanje kad nemamo ni kune,sirotinja :(
naknada za porodiljni sjela u PBZ :D :D ...komplikacije za dan dva vjerovatno :D :D
onda ce i ostale tokom dana :D
u rba sjelo
i zaba također.... :cry: ali meni je uplaćeno samo prvih 16dana jer mi od 17.-og teče drugih 6 mjeseci porodiljnog.Zna li možda netko zašto?
ne tugovati, sjest ce i ostatak, mozda cak vec i je ;)
To ti je zato sto se izvrsava po dva rjesenja, jedno je za prvih 6 mjeseci, a drugo za drugih.
Bit ce sve ok :*
Thanks :) !!! hehe znači ako ne sjedne do sutra onda treba uključit alarm hehe ;)
Erste još ništa, :cry:
A zna li neka mama kada bi trebala biti isplata naknade za stanku za dojenje?
Hm.... ja razmišljam možda isto se vratiti prije nego istekne godinu dana. Možeš mi malo reći kakva je procedura traženja stanke za dojenje? Poslodavac, HZZO? Znači, ta dva sata isplaćuje HZZO, a ostalo poslodavac?Citiraj:
Shireen prvotno napisa
Marie26 - imaš PP
vidiš, vidiš, dobro da si rekla, sad znam.Citiraj:
dorica prvotno napisa
inače nemam pojma o tim stvarima jer nikad u životu nisam bila na bolovanju.
srećom na čuvanju trudnoće ću biti tek nešto više od tjedan dana, a onda mi kreće porodiljni :D
pardonček, nešto više od mjesec dana :)
porodiljni inaće sjedene do 18 a komplikacije 20Citiraj:
kata.klik prvotno napisa
samo imam osiječaj da svakim mj. kasne sve više i više :evil:
jedan mj. mi je tek došlo 23
meni još nije došlo na zabu a imam osječaj da zabi zadnjoj sjedne :cekam:
već sam sama sebi dosadna koliko provjeravam na inernetu
haha....ti si friško na komplikacijama - nedavno je, prije cca pola godine, malo više.....sjelo tek zadnji dan u mjesecu.....porodiljni je sjeo na ZABU, i na bankomatu se vidi.....
sjele komplikacije u erste :D :D :D :D
moram promijeniti banku :evil:
erste je danas izuzetak, inače su oni uvijek zadnji (možda jedino ona banka iz Butan-butana bude poslije njih :roll: )Citiraj:
dorica prvotno napisa
Meni se danas komplikacije još u ZABA-i nisu vidjele. :evil:
ni kod mene ništa još :evil:
tako da ništa do ponedjeljka....
NIšta Zaba za komplikacije, čeka se ponedjeljak, ma baš krasno. :roll:
kad mogu očekivati porodiljni,ovaj mjesec nije bio,na bolovanju sam od 15.7 doznake predate do 5.8 ali nisam dobila nikakvo rješenje i neznam jesam li trebala uopće dobiti kakvu obavijest nakon predaje doznaka i ostalih papira na HZZO.
sve je predala zena iz računovodstva njoj sam i doznake predala ,valjda nije nesto uprskala :/
račun mi je u ST banci.kad mogu očekivati prvi porodiljni :? ako je bolovanje od 15.7
lana 83 neznam gdje živiš ali kod nas se doznake predaju do 25 u mjesecu a ako predaš kasnije nije sigurno da ćeš dobiti tu naknadu na vrijeme.u zg je do 5 u mjesecu.tako ako nisi dobila naknadu postoji mogučnost da ćeš tek idući mjesec dobiti.
najbolje da odeš pitati možda nešto i fali
sjele komplikacije u PBZ još sinoć :)
lana83 provjeri na HZZO, jel sve uredu predano...ako si na porodiljnom već je trebalo sjesti....
zar ja jedina još nisam dobila komplikacije :shock: ?
u zabi sam...
Sretna, ja sam danas specijalno izašla van da provjerim stanje na bankomatu (isto Zaba) - ni lipice još na računu :evil:
andream, sretna niti ja još ništa
ma promijenit ću banku
oni to namijerno rade da dobiju kamate :evil:
Al glavno da ratu kredita uzmu redovito... :roll:Citiraj:
dorica prvotno napisa
pa zbog toga mi je i frkaCitiraj:
tinaka prvotno napisa
svaki put kad kasne uzmu mi 20 kn za obavijest o kašnjenju :evil:
Konačno su komplikacije sjele i u Zabi.
Veli, datum uplate: 21.08. (znači, subota).
A tek se od maloprije vide na e-bankingu, ma ...
da, konačno je sjela Zaba... pitam se je li ovo dosadašnji rekord po zaostatku, 24. kolovoza?!! :evil:
Pa Zaba tako radi oduvijek.
Svaka uplata koju dobijete na racun se prvo 2-3 dana obrce, pa tek onda mozete raspolagati svojim novcem :evil:
Zbog toga sam ja i presla u rba, tamo je sve vidljivo u realnom vremenu i u banci i na bankomatima :heart:
sjelo je u zaba :D :D :D
bok
kada sa zavoda za zapošljavanje stiže naknada...zna li netko
bok
kada sa zavoda za zapošljavanje stiže naknada...zna li netko
oko kojeg datuma sjedaju rodiljne naknade
oko18-og
Ovaj mjesec 18.dodje petak,ima li koje šanse da bude uplata ranije i pred vikend ili ćemo je cekati do ponedjeljka 21. :( Šta mislite?
donna, što se tiče komplikacija sigurno će biti iza ponedjeljka 21, ali ako si na porodiljnoj možda i bude u petak 19