XCitiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
Ta ti sigurno nije prijateljica. :)
Printable View
XCitiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
Ta ti sigurno nije prijateljica. :)
ne spavam noćima
plačem
mislim o svemu što sam mogla drugačije, a nisam
riječju-tonem, tonem, tonem
onda Emica nešto "kaže" pa se zaboravim na čas
kad Emica zaspi, drndam po mojposao i tako,pokušavam nešto
A možda tonemo jer nam je dosadno. :(
meni definitivno nije dosadno, nego tonem jer sebe stavljam na zadnje mjesto, a do njega tesko stignem.
Je, i meni je ovo upalo u oko. Ta osoba je baš mogla držati usta zatvorena.Citiraj:
Dijana prvotno napisa
Da baš, super prijateljica. Meni su još bolje one tipa, a bilo ih je "ej bila sam jučer na kavi sa xy i molim te sat vremena mi je *rala po tebi i da samo znaš šta je rekla i ovo i ono..." AHA...a sta si ti radila za to vrijeme, slušala i šutila? Ja uvijek kažem, za ogovaranje je potrebno bar dvoje.Citiraj:
chris blue prvotno napisa
MM bi mi "utješno" rekao: sama si si krivaCitiraj:
Marpesia prvotno napisa
taf love
al jedno je dosada, drugo je bezvoljnost
i to bez mene, a dogovor? :evil: Nisam li spomenula da volim Rage Against The Macihine, ako nisam my bed, izvukla si se.Citiraj:
klmama prvotno napisa
Ivice, slažem se sa Anitom-AZ, nije ti baš to trebala reći i ne kužim iz kojeg razloga jest. A što se tiče onih baba: ma kaj te briga, pa ne bariš ih valjda? :mrgreen: :lol:
A kaj ovaj mladi, simpatični i zgodni trener je ovaj sa tvog avatara :lol: :lol:
bed = bad, sorry.
:P vi ste se dogovarale, aja sam ukrala ideju gdje da slavim rođendan
i nisam požalila, svima je bilo mrak, meni ponajviše
jedva čekam reprizu
toliko smompod dojmom da pričamo cijeli tjedan na poslu kako nam je dobro bilo 8)
zagrijavali smo se u Route 66 8)
s ovoliko tipfelera, vidi se da me još nije pustilo :P
jao kako divno :)Citiraj:
klmama prvotno napisa
ja već tri noći ne spavam od bebića kojem je pun nos (a onda on večeg kojem je pun nos bebića), živim od kave, a nagrađujem se za trud s ogromnim količinama slatkog
jučer sam starijem dala d-vitamin, a mački sam dala jesti, poljubila ju u glavu i rekla joj spavaj zlato (mačkin zbunjeni pogled). sve mi se pomiješalo, mogao bi mi netko uredno podvaliti tuđeg muža..
e, da starijem sam gurnula prst u oko dok sam mu prala zube (siroto dijete)...
baš me zanima na šta ću ličiti nakon sve te hrane - koja me održava budnom - vježbanje mi je apstraktni san...
ivy, :lol: :lol: :lol:
ivy :lol: :lol: :lol: ali niti ja nisam ništa bolja: zaboravljam ključeve (rekla sam da ću si kupiti ono kaj smo kao klinci imali, pa smo stavljali ključ oko vrata), zaboravljam mobitel, uredno odem na autobusnu stanicu čekati tramvaj i čudim se zakaj ne dolazi :/ Žrtvovala sam se i pojela djetetu smoki (sad smo na jabukama i ja i ona jer fakat taj smoki je zarazan), ispijanje kave više ne mjerim u šalicama nego u litrama, psu uredno zaboravim dati vode i onda se čudim zakaj skače po meni, pa sad sam te nahranila (sreća da pas nije biljka pa pita, a i te biljke - sirote, već sam ih sve po kući pobila - eno ih sad smežurane i smeđe, ali ih zaboravljam baciti).
klmama: nema isprike za tebe, mogla si nas barem obavijestiti, a i došle bi sa poklonima - neka ti bude žao :mrgreen: 8)
potpisujem elin vezano za klmamu, a za ostalo :lol: :lol: :lol:
:oops:
od srama se nisam javljala
svimbalo, jesi bila ? 8)
Ma ja sam ti u vezi s tim ispala totalno:Citiraj:
klmama prvotno napisa
a) stara-zaboravila :oops:
b) da sam se i sjetila, ne znam koga bih bila našla kao pratnju
c) opsjednuta forumom-jučer tulumarila ovdje, čist se pristojno zabavila 8)
ali to je bilo i roditeljskije-I se bio pridružio tulumu :lol:
Ima li kandidata za sljedeći vikend?
Ili da dižem iz pričuve neku vanforumsku ekipu?
ja ću kad izgubim 10 kila 8)Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
ja sam gladna... :?
Ja jedem... ništa čime bih se smjela pohvaliti :oops:Citiraj:
sorciere prvotno napisa
ivy, ne budi luda, navuci sve crno i gremo!
ja sam onda za izgubiti isto min 10, pa upravo je jabuka početak!
i ja ću jesti :mrgreen: .
idem počistit sve ostatke u frižideru :lol: ... mislim da sam ipak dobila natrag bar kilu od one 3 koje sam izgubila... da mogu nosit još koje hlače :/
a i ne volim kad mi kosti škripe dok hodam... :lol:
a i to šta kažeš...Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
moram se pohvaliti da sam si stavila u raspored svaki dan jedan sat - ili brzog hodanja ili vježbanja doma.za sada samo brzo hodam, što isto tako ne bih uspjela bez zaglušujućeg ritma u slušalicama..koji me usput rečeno tako jaaako vuče upravo na jabuku..ah :zaljubljen:
a i moram imat glasnu muziku jer nekome tak glasno škripe kosti u susjedstvu! :mrgreen:
izgleda da je jedino mačka bila glasnija od mene! :lol: :lol:Citiraj:
ivy prvotno napisa
a, to ne možeš naživjet, mačka je bila tako glasna da su vatrogasce čak zvali i susjedi koji su 4 ulice dalje!! (ajme off-a :oops: )Citiraj:
sorciere prvotno napisa
a ko ti je kriv što si se rješila renate sopek, znaš, vježbe učvršćuju kosti :P
ja mislim da meso učvršćuje kosti :lol: ... tak da ga moram malo natući, zlu ne trebalo... tek sad sam vidjela što znači kad si na granici, pa izgubiš više od onog što treba...
ja sam htjela doći na 56, pa kad sam vidjela kako izgledam s 57 - odlučila sam se vratiti na 60 :mrgreen: .
:shock:Citiraj:
sorciere prvotno napisa
užasna sorci! ajmo s ovog topica, šu!šu!
:mrgreen:
eto na... oću dat podršku na način da kažem da stvari nisu strašne kako izgledaju iz određene perspektive - a ona me tjera... ts,ts,ts... :P :mrgreen:Citiraj:
ivy prvotno napisa
a sad ono važnije:
nema kontroliranog mršavljenja dok je organizam pod stresom. možeš dubit na glavi, i hodat na trepavicama - ali ništa se neće dogoditi...
meni se dogodilo nekontrolirano mršavljenje pod stresom, i da me cure nisu upozorile na to kak izgledam - tko zna dokle bih došla. :/
ne znam koja varijanta je gora... u prvoj se mučiš i trapiš (prošla i taj dio), a u drugoj ne možeš ništa napraviti da to spriječiš. za obje varijante potrebna je kontrola stresa.
o.k. ja sam imala privatni tulum ovaj vikend: išla do Konzuma da bi kupila čips i čokoladne kekse i sve pojela, pritom se raspala u tramvaju, tak da sad imam čvrgu na koljenu i modricu na dupetu :roll: Vjerujem da me Bog kaznio zbog moje proždrivosti, ali me to svejedno nije zaustavilo. Inače, sad sam invalid, tak da je odlazak u Jabuku odgođen. :mrgreen: Nije da biste me i zvale :lol: 8)
eh, da, opet dodatak (budući sam očito stara i zaboravna): cvijeće se i dalje suši jer sam ga opet zaboravila baciti a i zaliti, samo me zanima da li se može samo dezintegrirati - to ću, ako nastavim ovako, vidjeti.Ali ne brinem se, to je znanstveni eksperiment. :mrgreen: Dijete mi se pošoralo po krevetu: legla sam je da ju presvućem jer se ukakila i taman dok sam obrisala kakicu, ona se u luku pošorala i to lijepo po krevetu (nisam znala da curice mogu tak lijepo zapišati metar dalje :? ), prolila sam vodu po podu i mlijeko, mašina mi je bacila kadicu na šampone koji su se rasuli po kupaonici, dijete je tako lijepo izmasakriralo večeru da je pas uživao i jeo sa nje klopicu. Moj život je u kaosu - odlučih prespavati večer zajedno sa njom i nadati se da će ovaj tjedan biti nešto bolji.
elin :lol: Sad si me sjetila kak se moja nećakinja fino po.rala dok joj je moj brat mijenjao pelene. A on se fino izmaknuo, a ono sve po tepihu!
A najbolja mi je bila moja šogorica: pa šta si se izmaknuo (tj. bolje po tebi nego po tepihu :lol: )
elin, Dijana :lol:
elin, naravno da ćemo svi u jabuku (jednog dana...), a onda se tamo lijepo zavuć u kutić i odspavati :)
neee, kad me se već zove ja bi rađe da cugamo na terasi i lagano, penzionerski, ali kao prave iskusnjare, mrdamo glavama :mrgreen:Citiraj:
ivy prvotno napisa
jooooj terasa u jabuci :heart:
danas me MM gleda u autu i veli -Čini mi se da su ti se i uši nekako udebljale
:? :cry:
Ma ivy :love:Citiraj:
ivy prvotno napisa
look at the bright side of life-pa ovo je ustvari smiješno :)
Nego, skupimo se ti, elin, Joe i ja, pa na terasu Jabuke sa po pifcetom u ručici, i da vidiš sreće i veselja, bez obzira na uši ili bilo koji dio tijela-evo ja ću pokazati svima svoj špek oko struka, a ako će ti biti lakše, obući ću i majicu bez rukava, da vidiš točno kakve su to kuglobacačka ruke o kojima lamentirah prije nekoliko stranica...
BTW, od prekjučer sam na nekoj kvazi-dijeti, pa da vidimo...
ma dajte cure :lol:Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
em je mrak, em vas nitko neće gledati, a čisto sumnjam da ćete ostati stajati kad čujete muziku
ja se nisam tako naskakala ne znam otkad, sama činjenica da čuješ stvari koje se nigdje više ne puštaju :heart:
jest da sam par puta morala čučnuti da odmorim :P ali svejedno
i?Citiraj:
ivy prvotno napisa
jesi mu predložila dobre naočale? ;) :mrgreen:
...odem doktoricu pitati jel imam trombozu i kaze mi, prasica jedna, da osim sto imam debele noge, drugih problema s njima nemam. :shock:
I onda se jos potrgala od smijeha, hmph.