Sretan rođendan TATA!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Vedrane i Sretna35 :heart:
Printable View
Sretan rođendan TATA!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Vedrane i Sretna35 :heart:
SRETAN RODENDAN TATA :sing:
A najljepsi pokloncic stize
Sretna :love:
Tata, sretan rođendan :D
A za maleni mirisni poklon milijun vibrica
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :cekam:
samo gledam jel Vedran odlučio :mrgreen:
I ja :mrgreen:Citiraj:
MIJA 32 prvotno napisa
A Sretna se danas ne javlja :? a inače prva kavu kuha...
da, to je znakovito...
bit će da je Vedran ipak odlučio ne čekati do srijede i doći baš za tatin roćkas :)
sretna se ne javlja jer odgovara na masu telefonskih poziva i poruka, naime, kod mene neki slabi grčevi i trudovi + križa rasturaju= nešto se ipak događa
možda dočekamo kavu :coffee: i tortu s taticom i zapjevamo mu happy birthday :sing: , a možda i ne, no i poslije torte još do ponoći stignemo mi obaviti posao
ako ne bi kod Vedrija prošao taj scenario, sutra se javljamo u bolnicu (uptnca nam je v žepu) i ne vraćamo se više u jednom komadu...
hvala svima na čestitkama upućenim našem tatici i na vašoj brizi...bit ćete informirani i mi smo se zajedno s vama veselili svakoj poztivnoj beti napretku trudnoće i dolasku nove bebice
:bye:
Sretna, evo me u isti trenutak na forumu kad si i ti...
~~~~~~~~~~~~~~~~ da Veki i tata danas slave skupa rođendan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sretna od danas/sutra.. ma svejedno kad... ali više ništa neće biti isto .....
i to je ono pravo :love:
Vedran je očito mali zafrkant! Sretno sutra, ako ne već i danas!!!
križa rasturaju !!!! To je to!! :)
:trep:
Bogme se tata fino privalio. Kad god neko dođe Vedranu na rođendan, bit će neki mali poklončić i za tata :mrgreen:
Ne, tata želim ti da se totalno igubiš u blaženstvu svoje neve uloge, isto kao i mama, da i tebe ponesu krila roditeljstva, da sve izgleda moguće i sjajno! Ono, mami je ovo sve svakako zagarantovano kad je mlatne postporođajni koktel hormona "Mum ih the perfect world".
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:love:
Čestitka, drugi put:
No, tata želim ti da se totalno izgubiš u blaženstvu svoje nove uloge, isto kao i mama, da i tebe ponesu krila roditeljstva, da sve izgleda moguće i sjajno!
Ajme tata, koji poklon! :love:
Sretna i Lupko~~~~~~~~~~~~~~~~ za skorasnji susret :heart:
:love:
:D :D :D Ma nek je Vedrić nama živ i zdrav! :heart:
Dolazi tati svom kao najljepši rođendanski poklon na svijetu! :heart: Tata će imati hrpu razloga za slavlje sa društvom :mrgreen:
Želim ti što lakši porod i da ti to bude najljepši dan u životu, i tebi i TM i sretan mu rođendan! Mislim da tvoj Vedran zaslužuje titulu mistera najčekanijeg princa. Kad bi mu sve mi ispekle jednu veeeeliku tortu, ta valjda ne bi stala ni u bolnicu! Ajde sretno! ;)
Sretna, TM i Vekica :* :* :*
Čestitam tati rođendan :) , i nadam se da će doista biti dva rođendana isti dan. :love: A ako Vedran odluči tatu i zeznuti, i doći vam sutra... ma, neće se tata ljutiti. :mrgreen:
Sretna, želim ti lijep i brz porod! :* :heart:
Sretna, danas ili sutra si najsretnija :) , puno pusa šaljem Lupkiću, i za susret :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za zajednicki rodjendan :D :D :D
sretno, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za što bezbolniji i brzi porod i naravno najljepši susret sa sinekom :heart:
tati sretan ročkas (bit će to najljepši poklon koji se može poželjeti)
dečko i hrabra mama :heart: , tati sretan rođendan :tele: , svima ~~~~~~~~
dakle definitivno sutra odlazite pod nadzor lijecnika...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam se sto prije javis i sto prije vratite doma :bye: :cekam:
Ma ko kaže, mlada je noč :mrgreen:Citiraj:
nokia prvotno napisa
Za najljepsi susret :love:
i mi s nestrpljenjem ocekujemo novosti.
veliki :love: mami i tati i najveci :* malom lupku.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lagan porod i najželjeniji dan u životu
Tati sretan rođendan i da Vedran do ponoći dođe ~~~~~~~~~~~~~~~
teško da će doći do ponoći jer se ništa posebno ne dešava
eto ispratili goste sutra je radni dan, nećaci u vrtić, mame i tate na posao, a ja u rodilište po svog princa i najvažnijeg muškarca u životu :zaljubljen:
cure od :heart: hvala svima
ja sam najbolje što mogu biti, srce mi je veselo, hrabro i razigrano, oči vlažne, gledam krevetić, posteljinu, benkice, robice i sve kupljeno svome sinu, samo još njega čekamo
sretna :heart: sretno!
Sretna, samo malo virkam kakva je situacija! Sretno :heart:
Za veselo upoznavanje :love:
Sretno! :heart:
Sretno draga! :heart: :heart: :heart:
Sretno! :love: :heart:
Sretna, sretno ti sutra, da indukcija sutra brzo prođe (kao meni) i da s tobom skačemo sutra svi od sreće... a i lijep je okrugli datum za rođendan ;)
sretno, sretna nasa!
:* :*
Sretno! :heart: