Evo curke još jedne SD trudnice, sad mi je lanarica poslala sms teta beta joj je 181 :D :D :D :D :D :D jupijaja :heart: :heart: :heart: ( dobila sam dozvolu da vam javim) :lol: :lol:
Printable View
Evo curke još jedne SD trudnice, sad mi je lanarica poslala sms teta beta joj je 181 :D :D :D :D :D :D jupijaja :heart: :heart: :heart: ( dobila sam dozvolu da vam javim) :lol: :lol:
cestitam svima!!!!! :D :D :D :D lanarice!!!!
curke, vama je stvarno krenulo :D :D :D
molim hitno poslati svetoduhovske vibre i na ostale klinike :lol:
:* :* :*
frka za tebe čuvam posebne vibre. To je 23.11 jel tak!!!!!
je, je... al ja sam pesimist do srzi :lol: stvarno bi bilo ravno dobitku na lotu pa se uopce ne nadam...
s lanaricom na odbrojavanje da uveselimo i ostatak :D
snikice, naaaajveca :* tebi i tvojoj bebici!!!
Cure, samo da potvrdim Šnikicinu vijest - 181 !!!! Polako, dalek je put do potpune sreće al ovo je jako dobro..... Pusa svima i javim vam se od doma...Otvaram službeno bolovanje do daljnjega....
Daj odi na odbrojavanje, da malo cure skakuću danas......velika je to stvar
Nove cure dobrodošle!!! Svima želim veeeeeeeeliku betu....cure drage kako sam je logirala na ovaj forum imam osjećaj da ima sve više i više trudnica...baš mi je drago samo nek potraje....nadam se iduće godine da ću i ja biti jedna od njih... :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Lanarica, ovo je sjajna beta! Brojka je obećavajuća! :D
Šniki, čekamo te! :*
Danas sam bila na drugom uzv. Čuli smo malo srce, a naša je mrvica velika četiri mm! Samo neka nastavi tako lijepo rasti. Dr kaže da je sve OK. Moram se javiti u ambulantu za visokorizične trudnoće, od sada sam njihov pacijent.
Danas sam malo odahnula, nadam se da ćemo izdržati do kraja. Pusa svima! :*
:D :D Ej Marchie kako lijepo, :heart: kuca ma baš mi je drago...super...jesi otvorila bolovanje?Ajde Šniki :cekam: lanarice čestitam od srca :D :D :D :D
Ma ja sam na poslu. Dr mi je i na prošlom i na ovom uzv rekao da ako hoću mogu raditi. Posao mi nije naporan, odnosno svoje sam obaveze prilagodila mpo-u pa se nadam da neće biti problema. Lakše mi je ovako, doma sam samo fiksirana na svoj trbuh!
:* :saint:Citiraj:
Marchie37 prvotno napisa
Moja teta beta para nebesa 1212- pa ja ne vjerujem!!!!!!! :D :D :D
Šniki, koji lijepi broj!!! Pa nismo ni sumnjali u tebe! Bravo! :D :D :D
Danas sam bila na drugom uzv. Čuli smo malo srce, a naša je mrvica velika četiri mm! Samo neka nastavi tako lijepo rasti. Dr kaže da je sve OK. Moram se javiti u ambulantu za visokorizične trudnoće, od sada sam njihov pacijent.
Danas sam malo odahnula, nadam se da ćemo izdržati do kraja. Pusa svima! :*[/quote]
Baš mi je drago da si čula srčeko i uživaj,koji ti je to tjedan
Iskreno, ništa mi nije jasno s tim računanjima trudnoće! Zadnju m sam imala 5.10., po tome danas mi je prvi dan sedmoga tjedna. A zapravo, punkciija je bila 15.10., a transfer 19.10. Prvu betu vadila sam 30.10.Citiraj:
romanica prvotno napisa
Šniki, ja sam presretna - teta beta ti je luda skroz..... ma super.... eto lijep dan definitivno...
Ja se zahvaljujem curama koje su vibrale za mene. Prekrasno je imati takvu podršku nepoznatih (ali sličnih) ljudi.... Navijam ja i za Vas .... i nadam se da ćemo se sve jednog dana, naći negdje sa hrpom klinaca i smijat se svemu ovom...
Kakav divan dan za SD, mislim za Nas-počela su :heart: :heart: kucati, bete rastu do neba.........ma samo tako nek se nastavi, treba nam svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za hrabrost i strpljenje
Svima :* :* :* :* :*
Romanica, držim fige za srijedu i za tvoje malo :heart:Citiraj:
romanica prvotno napisa
Šniki draga,ma :* :* super,super...nemaš pojma koliko mi je drago zbog tebe...BRAVO.. :D :D :D :D :D
za malo :heart: :heart: :heart: :heart:Citiraj:
Marchie37 prvotno napisa
:D :D super cure!
pratim vas i veselim s se vama!
~~~~~~~~~~ za romanticu i malo :heart: .
Šniki, :D
:* svim trudnicama ma lijepo vam je krenulo supač!!!!!!!!!!!!!
Poz... novim curkama, i punnnnnoooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
ma ustvari za ono kaj nam treba svima!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :P
Bok ljudi evo imene nakon nekog vremena..u međuvremenu bio je jos jedan ivf.Teta beta opet nula bodova.kaj je,tu je..mislim da cu sad odmorit do iduce godine,dr mi je roeko da dođem u 12mj.na jos jedan prirodnjak,koji namjeravam propustiti pa probat doma hop cup :D I citajuci vel.bete...skuzim drage Sniki i Lanaricu...to sam ja djevojcice skupa smo transfer imale ja iSniki :* i vec smo se tu dopisivale a nismo znale da se znamo... :lol: a nasa draga Lanarica danas kaj sam ti sinoc rekla :gumi: :preskaceuze: :tele: Sniki javi se s novom betom :love:
Draga KIKLA, lijepo te i ovako vidjeti..... ma bude to ok... kažem ti ja, da ćemo se sve mi jednog dana s kikićima družiti.... al ovo je definitivno opaka borba i igra živaca.... ja sam nekako cool ušla u ovo (iako sam rođena nervozna), al nisam ni slutila koliko ova tema otvara emocija....
zato - tu smo sve i bu to super.
Ma draga KIKLA cikla, pa to si ti..............pa sunčece ti presvetlo poljubim, pa ko bi to rekel, nadam se samo da se nismo nekaj koškale prek foruma :lol: :lol: :lol: :lol: ............ti si meni čista piva pozitiva, tako si hrabro podnjela onu nulu da ne znam kaj da ti kažem osim ne odustaj-koji kliše!!!!!
A današnja beta je 1212- leti ko raketa-ludilo :D :D :D
ma nismo se se dragicka koskale nis,,,znas mene ja uvijek vesela.... :lol: nisam ti ja tak cesto tu bila..vec kad sam krenula na ivf tu sam doznala vise nego u bolnici :) ja sam si zabrijala da nosim srecu,,prosli put su bile dvije djevojke s menom u postupku i ostale trudne :D pa sad vas dvije dragicke moje :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: joj kak ja volim ove smajliće.... znaci raste tvoja teta beta :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: samo neka raste............................................. ................................. moramo se nac na kavici... dodem ja u beli zagreb grad...
kaj da radim nula je bila,ali moja je... bum isla ponovo. rekla ja tebi da mi ne moze biti toliko puta negativna koliko ja puta bum probala :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
joj, cure moje, ovaj podforum sv duh je preplodan, same trudnice :D :D cestitam svima!
Kikla, imaš prekrasan stav i super si cura, drago mi je da sam te upoznala prvo live pa onda ovako :? - ajde naleti u zgb pa se javi....
Bude jednom dana beta tolika da buš pala na dupe (op.a. jeste vidjele kako dalmatinka barata sa buš, kaj ecc)
Ejjjjjjjjj draga,znala sam da buš se ti razveselila, e pa ta plodnost će i tebe zahvatiti!!!!!! :zaljubljen: :zaljubljen:Citiraj:
marta26 prvotno napisa
Pa ovdje je pravo veselje , čestitke svim trudnicama!
Ja sam 22.12. naručena na konzultacije kod dr.Baumana pa kad vidim ovo sve čisto me sreća obuzme!
Draga moje nadam se da me primate u svoje društvo! Do sad sam imala 3 prirodna IVF sa dva ET treći bio prazan folikul, planiram svoj prvi stimulirani!
Jel mi može koja reći s obzirom da su mi brisevi rađeni u drugom mjesecu ove godine jel bi trebala nove napraviti ili će mi ih prihvatit (papa je isto drugi mjesec, a hormoni treći mjesec).
Pozdrav!
:heart:
Dobro nam došla draga :D :D :D :D
Da to odmah odgovorim na pitanjce- najbolje ti je napraviti sve ponovo,ne može ti škoditi, ja sam ponavljala iako je dr B rekao da ne treba.....tako da ti razmisli pa napravi po svome.......
Ako su ti hormoni ok mislim da ih isto ne trebaš ponavljati......
Dragi ti treba napraviti ejakulat bekteriološki....i to je to....
Dobro je doći na konzultacije spreman i obaviti već neke stvari unapred.....
Ti do 22.12 stigneš tonu pretraga obaviti
Kikla, super stav, svaka čast! Ali sigurno ćemo i za tebe uskoro skakati! :heart:
Ines31, mislim da šniki ima pravo. Ponovi nalaze za svaki slučaj, nisu baš najsvježiji. Na kraju krajeva zbog sebe, bit ćeš mirnija kad kreneš u cijelu priču. Sretno! :love:
snikice :bouncing: :D :bouncing: :D za betu!!!!
:* svima!!!
Hvala curke na toploj dobrodošlici, najvjerojatnije ću ja to sve napravit.
Daj mi pliz recite za taj ejakulat bakteriološki di se to radi jer do sad nismo morali samo spermogram,a kod njega je sve ok?
Ines, dobrodošla !!!!!!
ejakulat ( bakteriološki) možeš napraviti u svakom gradu, u Zavodu za javno zdravstvo. Ukoliko suprug nema uputnicu (nama se desilo da je M privremeno na radu u drugom gradu) - košta 150 kn.
svim curama zelim sve najbolje :heart: :heart: :heart: :heart:
I još jedan divan dan na sv. Duhu :D :D :D :D :D čestitam cure na srčekima,betama,pozitivnim stavovima
Šniki hvala na odgovorima :*