Citiraj:
elena.os prvotno napisa
Nisam ni ja ponavljala betu,sve će se vidjet na uzv ;)
Printable View
Citiraj:
elena.os prvotno napisa
Nisam ni ja ponavljala betu,sve će se vidjet na uzv ;)
Bili smo na ICSI u Ivf poliklinici u Zg.
Ja sam dobila 22 ampule Menopura.
Dobila sam 3 jajne stanice, od kojih su se 2 oplodile.
3. dan je bio transfer, jedna mrvica je bila 7stanična, a druga 10stan.
I sad se nadam da će tu ostati narednih 9 mjeseci! :D :D
elena.os cestitam ti od :heart: !
elena.os pa to je najljepši božićni poklon koji si mogla dobiti :D
elena.os čestitke :D :D :D super beta!!!!
Elena :D :D :D :D čestitam
Hvala vam!
Sigurno najljepši božični poklon!
Štrumfice sretno sutra s betom :heart: !
elena.os- :D :D , a i na Odbrojavanju :D
podižem temu!
meni je danas 3. dpt, a kako je dr. rekao betu vaditi 10. dpt, trenutno se najviše bojim kako će to brzo proći i hoću li biti spremna suočiti se sa istinom :oops:
ivice ja sam uvjerena da će tvoja beta biti jako, jako visoka. Ne znam zašto, ali jednostavno imam takav feeling. Nas dvije smo gotovo u isto vrijeme bile u postupku i skoro istovremno smo se javljale na odbrojavanju. Držim fige.
joooj gupi draga, hvala ti :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~da poskakujemo kao što i odbrojavamo zajedno! :D :D
ivica, gupi, evo i mene k vama :love:
vjerovale ili ne mi smo zbilja trudnice :D
u to ime ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart: :heart: :heart:
Da, kako je netko prije govorio mi smo PUPO.Citiraj:
yasmina prvotno napisa
Cure, osjećate li vi kakve bolove. Ja povremeno osjetim nekakvu laganu bol u području maternice, slično kao kada trebam dobiti stvari, a drugo ništa ne osjetim.
gupi, isto kao i ti, povremeno nešto osjetim...čak bi rekla da su to neke vibracije!
ali generalno, osjećam se stvarno ok :P
gupi, isto kao i ti, povremeno nešto osjetim...čak bi rekla da su to neke vibracije!
ali generalno, osjećam se stvarno ok :P
oprostite :oops:
ovaj smajlić je ispravan :)
gupi, yasmina~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
kod mene je isto tak, skoro pa niš ne osjećam, osim tih malih, povremenih boluckanja u trbuhu...inače sam dobre volje, danas malo slabije...i jaaako mi je zima...cirkulacija 0 bodova...
PUPO girls :) samo hrabro do kraja!!
cure molim pomoc danas sam bila na et-u i sada doma odmaram problem mi je sto malo krvarim je li tko zna zašo i ovo mi je prvi embrio transver
Cure pridruzujem se simptomima, dans nam je 3dpt i tu i tamo nas nesto zastrecne, uzasno mi je hladno, cice kao u ratnice xene i jos k tome pojela bi cijelu prsutanu. Uf taj utrogestan!!!! Neznam dali je to dobro ili ne. Mislim da ostali 11 dana do bete cu poooooollllluuuuudjeti!
duga, vibram da je to normalno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
punktirali su ti puno jajnih stanica?
duga56 da li si krvarila na dan transfera? To se može dogoditi ako kateterom ošteti neku kapilaricu. Nakon punkcije i je krvarenje normalno, ipak su to ubodi.
sretno.
Cure ja i dalje imam te slabe bolove (titranja, vibracije), n znam ni sam kako da ih opišem, a cice su mi ogromne, napuhane i bolne. Danas mi je 6dpt.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve nas.:*
Ja sam ti isto krvarila nakon ET.....a sad čekam buhtlicu.....želim ti reći da se ne brineš, može biti da se muckić gnjezdi....a i to što Gupi kaže, možda su neku kapilaricu zahvatili....jel danas ima krvi.....
Gupi sve to je dobro,mislim lako meni sad tu mudrovati, i reći tak je i meni bilo, ali stvarno je.....ta štreckanja, vibre, cicke, sve.....al kažu cure da ne treba na to sve obraćati pažnju, ono može biti t i ne mora, ali teško je ne primjetiti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve vas hrabrice
kad napraviti kućni test?:neutral:
Ja sam ga radila 9 i 10 dpt i bio je pozitivan a 11dpt sam vadila betu ( tak mi je dr rekao)...meni su vratili blastice, mislim da i to ima veze, one se prije implantiraju.....
Hvala cure. krvalila sam malo jucer (na dan et ) ovo mi je druga punkcija koja je bolila jako i kad sam pitala dr. A.
[QUOTE=duga56;1528972]Hvala cure. krvalila sam malo jucer (na dan et ) ovo mi je druga punkcija koja je bolila jako i kad sam pitala dr. A. kaze sve je ok imala sam 3 js a vratili su drugi dan 2 komada za jucer me bilo strah da je sve vec otišlo veliki pozdrav i hvala
šniki, hvala!...moja je mrvica imala 6 stanica kad su mi je vratili...ljubav moja malička:heart:
duga, da sve bude ok ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure kako ste? Duga56 je li prestalo krvarenje?
cure, ništa, 0,60, menga uredno stigla, ko da niš nije bilo...
Ajoj yasmina......zao mi je! :-*
Drzi glavu gore sljedeci put se prima sigurno je!!!!!
Moram te pitat dali si ti imala ovo tzv implantacijsko krvarenje, vidjela sam da si imala bolove i ostale nuspojave od utrogestana.
yasmina žao mi je :love2:
yasmina žao mi je. ja sam danas dobila drugu inekciju poslje et i sada su mi cice nabubrila. nego imam pitanje kako to da neke cure zove biologica a vecinu ne( na vv) što to znaci imaju li one vece šanse od ostalih ????
Yasmina baš mi je žao.:-(:-(
Ja sutra vadim betu, za razliku od prvog postupka kada ju nisam ni dočekala.
gupi51, držaim palčeve za sutra!
prevario te predosjećaj - kod mene nula!
yasmina, nema odustajanja!
Draga ivice-k bila sam zaista uvjerena. Ne znam ni sama zašto, na podforumu Austrija je bilo toliko trudnica da sam jednostavno očekivala da će se tako i nastaviti. Držim fige za tvoje smrzliće.:love2:
Kod mene još jedan dan nade.
ivica_k baš mi je jako žao...
gupi51 nadam se da ćemo sutra ponovo čitati o tvojim simptomima (T)
Jedva čekam da ponovo dođem na ovu temu kao punopravna članica.
Da i meni je to glupo što mi ništa neznamo. dali je bolje imati simptome kakve takve ili je bolje neimati nikakve? gupi javi nam rezultate....