-
re
Drage moje svima veliki zagrljaj u ovo predblagdansko vrijeme.Znam da je puno sjete,ali nadam se da će vam pružiti i puno ljubavi i razumijevanja u okrilju vaše obitelji i vašeg doma.
Roza virim da vidim kako si.,samo hrabro POZITIVNE MISLI PROJECIRAJU POZITIVNA DJELA.
mandy kada dođe knjiga javim ti.
Bzara baš je lijepo čitati kako uveseljavaš druge, to i mene ispunjava.
Bambus,a72, :heart:
choco,tibi,crtica i sve hrabre i drage cure samo glavu gore i ne odustajte od svojih snova i sreće.Ja nisam i danas sam ponovo sretna i ispunjena.
-
samo dobre stvari za sve vas ~~~~~~~~~ :heart:
-
drage moja, evo da vam javim da je moja m ipak dosla. nista, kada zavrsi punovno u akciju. ipak sam se ponadala da mozda nece doći! :cry:
-
ajooojjjjj :(
draga bambus bit će idući put. Mi svi vibramo za tebe :heart:
-
draga, mila bambus baš mi je žao :( , bit će slijedeći mjesec sigurno, drži se , sutra će već biti bolje :* :*
-
:( A što da ti rečem Bambus moja draga!
Možda če ti ovaj savjet djelovat pre otvoren, ali, kad smo mi radili dečke, onda smo negdje pročitali da je jako važno da muškarac "ne troši" sjeme 2-3 tjedna prije pokušaja. Dakle, dalje od muža dok ne krenete u akciju, i njemu zaprijeti da nema igranja pod tušem :mrgreen: :love:
Cure sve vas ljubim, u mene več nervoza lagano krenula zbog pregleda sutra. Sad me strah da možda nije nabio dovoljno kila jer nemam baš neki još ogroman stomak, iako svi govore da je velik i okrugao...joj molim Boga da sam zatvorena i da malceki ima 2 kile :heart:
-
bambus, zao mi je, ali samo hrabro dalje. Dao Bog da sljedeca M ne dodje barem naredne 2 godine :love:
Rozice draga, Spiro ne da ima 2 kile, nego ima min. 2200gr, pazi kaj ti kazem :* :heart:
Jedva cekam da nam sutra doneses sretne vijesti :love:
Meni je jucer umro bivsi svekar (tata od bivseg muza), cijelo popodne do dugo u noc sam bila sa svojim djevojcicama, njihovim tatom, b. svekrvom i ostatkom obitelji :cry:
Srce mi se para, totalno su shrvani, pogotovo baka i teta :(
Muci me sto im ne mogu nikako pomoci, pogotovo sto danas ne mogu biti s njima jer mi nema tko decke cuvati.
Strasno je to.
Pusa svim mamama s ovog topica, pogotovo trbusastima :love: :heart:
-
draga roza tvoj špiro je vec veliki momak, ne boj. vidit ces da ce to sve odlicna! meni je moj ginekolog rekao kako mm mora cuvat sjeme najmanje 2 tjedna, tako da je mm dobro upoznat s tim. :oops:
-
Bambus srećo samo strpljenja i sigurna sam da će bebica brzo doći,nadam se da nisi tužna..evo ti veliki topli :love:
Rozice ne brini za Špiru,sigurno da ima više od 2 kilice!a i ti ultrazvuci nikad nisu 100% točni,na mom zadnjem pregledu bebica je imala 2900 a rodio se taj isti dan sa 3450,tako da ne brini..pusa tebi i malom dečkiću :*
za sve cure drage :*
-
Baš sam se jako rastužila zbog male Leonice :cry:
Samo da vas sve ovako virtualno izgrlim :love: ...........
-
Joj ovo sa malenom Leonom je pretužno :cry: Kad ti dijete umre zaista kao da ti netko srce isčupa. Ovo me sad skroz šokiralo. Samo se nadam da če Bog dati našoj ključić snage da preživi gubitak svoje prekrasne Leonice.
Cure moje htjela sam vam svima zahvaliti na hrabrenju :heart:
Javim vam se sutra odmah iza pregleda, ako Bog da da me ne pošalje u bolnicu radi ne znam ni ja čega.
-
Drage moje usljed svih ovih tuznih vjesti htjela sam vas,danas posebno samo jako :love: ,jace nego ikada prije do sada.
Draga Roza,iskreno se nadam da je sve u redu,i da ces nam se jos puno dana javljati prije nego sto odes u bolnicu.Vjerujem u Spiru,posebno me ohrabrila i neizmjerno obradovala vijest da je mala Ruza kci Leonarde i Zvone Boban teska 1700 i koji gram zdrava stigla na ovaj svjet.Posebno sto je ovako sitna,pa sam mislila da je greska u tekstu ali nije stoji u par novinskih izvjestaja,e pa to puno govori samo za sebe.Zato hrabro draga moja,Spiro je sada vec veliki decko,a i vidis ovako posebne bebe dolaze na svjet da nas upotpune i puno stosta nauce,svakako vam saljem veliku :* ,i cekamo da nam se sutra javite.
-
uf baš neki grozan dan :( , jučer čitam za hrabru mamu Silvanu, danas za Leonicu, ne znam što je gore , umrijeti i biti svjestan da nećeš gledati svoje dijete kako odrasta ili gledati bolesno dijete kako se bori i muči za život, ajme grozno; ponekad se pitam zašto baš tako ? toliko je groznih, zlih ljudi na svijetu, a Bog sebi uzme najbolje i najvrjednije ? :cry:
marsupilami žao mi je i zbog tebe, bez obzira na situaciju on je bio dio tvog života i djeda tvojoj djeci, divno je od tebe što držiš do njih :*
bambus :*
Roza jedva čekam da nam sutra doneseš dobre vijesti, pusa Špireku :*
svima veliki, veliki topli zagrljaj :love:
-
joj drage moje, kako tužan dan danas ovdje!
pretužno mi je zbog malene Leonice! anđelčić maleni! joj Bože, daj snage roditeljima da nastave dalje sa životom!
Rozice moja, od srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnji pregled! odmah nam javi kako nam je Špirek! :love:
svim curama šaljem veliku pusu!
sutra je novi dan...
-
mandy hvala :love:
Sada sam stigla doma i vidjela vijest o maloj Leonici :(
Jos jedan andjeo se pridruzio nasima, pretuzno i prebolno, neka dragi Bog da snage nasoj kljucic i njenoj obitelji :cry:
Pusa svim mamama :*
Nasem Spiri i njegovoj hrabroj mami posebna :* , cekamo dobre vijesti da nas malo "dignu" :heart:
-
:heart: za Špiru i Rozu :*
-
roza~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
mislim na tebe i Špiru!
drage moje ovo što se događa je pre prestrašno.
ovo sa leonicom me dotuklo, ja ne mogu vjerovati, isuse koja tuga i žalost.
a kada se sjtim kako je mene ključić tješila u svezi moga Roka.
ajme drage moje ja Vama skidam kapu i toliko Vam samo dobroga želim iz dubine svog srca. :heart:
-
Roza i Špiro ~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za Rozu i Špira..
:heart:
-
Roza sve je dobro,guraš dalje od min 36 tj :love:
-
Hej cure :love: Hvala vam najljepša. Evo ja se več obukla, krečemo točno za uru i 37 minuta. Mogu vam priznat da sam se UKENJALA od straha!
Javim vam se odmah nakon, vibrajte da se moj Špirek i ja vratimo danas doma 2u1, sretni, zatvoreni i debeli. Ja znam da ja jesam debela, a bilo bi divno da je i on natukao bar do 1800-1900.
:*
-
roza :heart: :D špiro :heart: :heart: :heart: javite se kada dodete kuci :) :* :* :* :* :* :* :heart: :heart: :heart: :) :* :heart:
-
malo vibrica za Rozicu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i njenog malenog Špireka!
jedva čekam da čujem dobro vijesti! :love:
-
nema roze jos! dobro onda jos malo :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :heart: :* :* :* :* :* :* za špira
-
Roza, i dalje virkam na ovaj topić i očekujem dobre vijesti s pregleda :D :D :D :D
-
Špiro i Rozica.. :heart: ...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~...................
javite se čim prije da čujemo lipe vijesti!! :D
-
-
EVO NAS!!! :D :D
Prvo da vas svih izljubim, stvarno ste predivne!!! :*
Ja sam zatvorena, cervix narastao još 4 mm od zadnjeg pregleda i sad je 39mm, što je super! Špirek ima 1800, i prelijep jeeee!!! SNjimila mi je slikicu gdje cucla prst, isti moj Ante, ima i nos na njega! Ctg uredan, i tako da ja sam vam moje cure Over the moon!!! Doma smo i guramo dalje!!!!
Volim vas sve, i hvala vam što "navijate" za nas, još malo i Špirek če nam doći :mrgreen: :love:
Idem izjest nešto jer nisam od doručka, a htjela sam prije objeda vama javit :*
-
JABADABADUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D I još :D :D :D :D :D :preskaceuze: :preskaceuze: :gumi: :gumi: :D :D :D :* :* :* :* :*
-
:D :D :D neka nama našeg Špireka još kod svoje mamice :*
-
:D :D
bravo Špiro!!! samo tako nastavi!!!! :* mami Rozi
ostalim curama :love:
-
draga Rozi sad bih najradije izljubila i tebe i Špireka u bušicu :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: :bouncing: :bouncing:
bravo za Špiru i hrabru mamu :*
-
Ma što da ti kažem, osim: znala sam... :D :D :D
-
Roza super, super super za Špira!!!
A sada jedno pitanjce za tebe ;)
jesi li razgovarala sa dr. o Dexametazonu?
Znaš, to je ona injekcija što pomaže da u slučaju prijevremenog poroda pluća na vrijeme prorade
Ja sam je dobila u zadnjoj trudnoći, i to samo dan prije poroda jer je porod bio iznenada, i jednu rano ujutro na sam dan poroda.
D. nije imala problema sa disanjem, a rođena je na 34+1, sa 2180gr.
-
Hvala cure svima na bodrenju :*
Snješka nismo ovaj put spominjali dexiće jer je ona dosta zadovoljna kako stvari idu, i govori da guramo, pa valjda dok ne vidi neke znakove upozorenja neće me frikirati sa odlaskom u Petrovu. Jedino što ču sad krenut na preglede svako 10 dana, ona ipak želi eliminirat svaku mogučnost da nešto pođe po krivu. Vidjet čemo na sljedečem uzv-u za 10 dana kako ide taj cervix, i ako se ne počme skračivati do 34 tjedna mislim da mi neče davat te injekcije.
Sad kad sam malo došla k sebi (čitaj: najela se preko svake mjere LOL) kako ste mi vi cure moje? oram vam priznat koliko god sretna bila radi Špira, pogledam ovu temu koja je otvorena za malu Leonu i samo mislim o našoj ključić i kako je njoj sada :( Nadam se da če joj njen David biti bar malena utjeha i pomoči joj da se održi. Ta je malena zaista nadahnuče, i sigurna sam da je sada uz Boga i da je nagrađena sva njena patnja ovdje na zemlji. Milena dušica, nije fer da dijeca toliko pate :cry: Srce mi se stislo od tuge...
-
ajme roza draga
tako sam radosna zbog tebe i malog špire :D :D
baš si me razveselila - i ako sam ja bila sigurna da će sve biti ok :oops:
ali kako i sama ti kažeš koja nažalost bolje sve to znaš i poznaješ, jadna ključić i njen muž, baš sam žalosna zbog njih, zbog leonice male, znam o njima sve - još dok je ona bila trudna, ma joj srce mi se lomi na 1000 komada, tako da danas kad sam vidjela vijesti strašno su me pogodile, kako je to nevjerovatno, da netko koga nisi nikada niti upoznao, saživiš s tom osobom.
oprostite na ovom mom baljezganju, ma šta ja znam, ali zbilja sam jako žalosna zbog malene leone, malenog anđela :saint:
ali što je krenulo po zlu, ovih dana kod nje, što se desilo????
ja sam svako malo gledala i bila sam uvjerena kako će miš mali dočekati transplataciju, pa tako je nekako sve stagniralo, mislim te boleštine su je zaobilazile kako ključić kaže!
ma joj, jako mi je žao ključić jako, nadam se da će joj David dati snage, želje i volje za dalje!
-
Roza ma bravo,eto vidiš da je sve kako treba,šaljem vam velikiiii :*
...bila danas kod psihijatra po rezultate onih testova..i čekam ja isprid sobe..btw dodjeljen mi je psihijatar koji radi samo sa ovisnicima..i slušam ja skoro uru vrimena te njihove ovisničke dogodovštvine od kojih mi je slabo došlo..i ostanem ja sama sa jednom curom koja ide u zatvor za dva dana zbog dilanja,i pita ona mene zašto sam tu..tako nerado sam joj odgovorila na to pitanje,izgovorila sam samo tri riječi nakon kojih je umukla i imala je svejedno obraza mi reći nešto što me dovelo do ruba,da mi nije psihijatar otvorio vrata skočila bi joj za vrat i doslovno je zadavila!!što bi vi rekle na ovo:"ma znaš ja ti uopće ne volim djecu,ja sam ti zatrudnila tri puta i svaki put sam napravila abortus"...kako to biće uopće hoda na dvi noge??tako sam ljuta što se nisam snašla i jednostavno joj svašta izgovorila..sram je bilo..ma što sram..trebala se zemlja otvorit i progutat je!
ajme curke nemojte se ljutit al ovo mi je uništilo dan :(
-
AJME VIŠNJA :evil: katastrofa! Mogu zamisliti kako si se osječala. Ali iako če ovo grozno zvučat, takvi ljudi su šljam i ne trebamo uopče očekivat ništa drugo od nekoga tko bi sutra bez imalo grižnje savjesti djetetu od 15-16 godina prodati drogu! Ja sam od svoje dobre frendice nedavno čula izjavu: Da ostanem trudna sigurno bi abortirala bez imalo grižnje savjesti! Na to sam poludila, onda je umukla, valjda je zbrojila 2i2.
Ali zašto si dobila psihijatra koji radi sa ovisnicima? Doduše i ja sam u Dubrovniku išla kod ove koja radi sa svima, i isto sam se tako bezveze osječala u čekaonici, sva sreča nikad nitko nije progovorio ni riječ samnom! I onda uđem na razgovor i doktorica se rasplače, na kraju ja nju morala tješiti da ču ja bit dobro i da nek se ne brine :roll:
Maremama nisam baš u zadnju čitala o Leoni, tako da je ovo stvarno i meni šok. I da dobro kažeš, ovako virtualno se možemo povezati nevjerovatno čvrsto. Gledam samo ovaj naš mali kutak ovdje, proživljavam sve što se događa mojim curama ovdje kao da se događa mojoj rođenoj sestri. Radujem se s njima, plačem s njima. Mm-u nikako nije jasno kako me može toliko dirnut nešto sa "neta" ali eto, kad proživiš neke stvari u životu, počmeš gledat život drugačije, i zbližiš se s ljudima koje možda u životu nikad ne bi srela niti primjetila.
Ne znam kako je kod vas cure, ali meni je nekako najvažnija ta spona koja veže nas ovdje...razumijemo se, i znamo točno kako se svaka od nas osječa. U RL nemam prijateljicu koja može osjetiti što je u mom srcu, jer hvala Bogu niti jedna nije ovo prošla što i mi. Ali baš zbog toga u svim odnosima imam neku rupu, uvijek postoji nešto što nas razlikuje i zbog čega sam ja drugačija...
Uh jes se raspisah! :oops:
-
Roza ma takvi ljudi nisu ni spomena vridni..uvik se iznenadim do kud ljudska glupost može ići,nevjerojatno i gotovo..a psihijatra mi je dodjelila bolnica..nisam ni tražila drugog jer sam mislila da mi neće ni trebat..ali ovaj je duša od čovika i stvarno vidim da mi želi pomoć,i pomaže mi..baš sam se nasmijala kad si rekla ovo za svoju psihijatricu,da si je morala tješit..to sam i ja svome napravila,sad mi ovo bolesno izgleda kad se sitim prvog dana kad me doša posjetit u bolnici,meni je od onih koktela ljekova bilo tako da sam se pred njim smijala i govorila kako mi je baš dobro i da mi on uopće ne treba,rekla sam mu da sam ful ok i da slobodno može otić..sad tek vidim koliko sam nenormalna bila,da ta tri dana u bolnici nisam ni suzu pustila,zato sad sve nadoknađujem :mrgreen: ..
ja jedva čekam ovaj Božić..i da napokon počne nova godina da što prije zaboravim ovu :(
volim vas sve drage moje :heart:
-
roza :D :D za tebe i malenog!!
gledam tvoj ticker i još samo malo i sve je super!!