PS. U 10 sam naručena na uzv, tako da sam u 7 već bila na poslu jutros. Javim se iza 11 s rezultatom.
Printable View
PS. U 10 sam naručena na uzv, tako da sam u 7 već bila na poslu jutros. Javim se iza 11 s rezultatom.
Svima u ovom klubu moj veliki djecak (danas tocno 7 mjeseci star) i ja saljemo ~~~~~~~~~~~~~~~~ :love: i navijamo za sto vise bebica!
Mihaelu prekrasnom dječaku, prekrasnog imena sretnih 7 mjeseci života !
Ja i moj Miko večeras idemo u hladnu avanturu tzv. Noć muzeja. Smrznut će mi se sve rezerve.
Gričanka od kojeg dana se pikaš i jesu to oni tvoji Menopuri ? Kad opet ideš gore na folikulometriju ? Strah me da i meni ne da te Menopure. Zadnji put su me uništili.
Mare41 nikad ne znaš di mišek spava ? Tko zna možda te iznenadi.
kata1 puno ~~~~~~~~~~da se dobro učahuri
Aurora, taca, tikica, tiki ajmo kako bi moj Miko rekao kvalitetne j.s. na sunce
Evo mene s uzv. Dakle, 8.dc endometrij jako tanak (nije precizirao koliko, a ja nisam pitala) ali imam na desno 4 folikula (10,11,12,13 mm) a lijevo mi se teško vidi jajnik jer je jadan skroz negdje gore, pa je rekao da me neće sad gnjavit nego će točno pogledat u ponedjeljak na sljedećem uzv.
Sljedeća kava je 11.2. tako da znate - Mare će tad već imat pozitivan test!!!
Aurora, pa to je sasvim solidno :klap:
I slazem se sa ovom cinjenicom za Mare :-D
Mare, danas cu ti SMS-ati kad cu doc po D :-*
Joj kako je meni ovo sada neobicno. Inace mrzim promjene i sigurno ce mi trebati puno vremena da se naviknem.
Mare4, mogu samo vibrati za plivace koji su tako vrijedni hvale.
AuroraBlu, meni je to skroz ok nalaz za 8.dc, ima endo jos vremena da se podeblja a folikuli su vrlo lijepo uskladeni po velicini.
Mimek, UZV sutra u subotu (9 DC bi se već trebalo nešto vidjeti - osim ciste), i utopli večeras
svoje rezerve (znaš i sama da je odleđivanje JS manje nego više svrsishodno)! :heart:
Kata1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za hrabru mrvu :heart:
Aurora Blu ... nej se zabrinjavati s endom. ... ima vremena za udebljati se :heart:
Koke drage, svima :love:
Gričanka ajde držim ti fige sutra. daj malo oslušni kaj je to s naručivanjem lijekova preko njih odnosno da se više ne može preko primarnog dr.
AuroraBlu bravo za kuglice.
mare41 čekamo tvoju najavu kavice i onda bumo slavili (ja gotova s antibioticima, pa mogu piti)
di nam je vikki ?
Hm...sad bi i meni bio zanimljiv odgovor na ovo filozofsko pitanje.
gričanka, ti na menopurima?? Pa to je skroz ozbiljno!
kata1 bravo za tvoju hrabru mrvicu!
AuroraBlu, prekrasnih li folikula!
Inače dr. može po žutom tijelu otprilike vidjeti kada je puknuo folikul..
Malo mi je kompliciraniji ovaj novi forum. Ali uvijek si govorim - ne kritiziraj prije nego dobro isprobaš.
Moram priznati da sam jučer navečer osjetila djelovanje femare jer u to vrijeme inače ne osjetim jajnike, a sada jesam. To mi se čini ok.
Gričanka, ~~~~~~~~~~~~~~~~ za folikule sutra!!!
Tiki, a kad ćeš ti svoje prebrojati?
Joj, cure, jesam se iznenadila kad sam vidjela novo ruho foruma (i baš se ne snalazim). No, to je ko i s novim mobitelom svaki put, morat ću postat malo češće da se uhodam (ne vidim kako poslati pp :oops:).
Malo sam frustrirana pa se na javljam da ne kvarim dobro raspoloženje i novosezonski MPO-aktivizam i entuzijazam. Trebala sam u postupak u veljači, no danima nisam uspijevala dobiti VV i to mi užasno ide na živce (a bojim se da mi samo treba izgovor za odustati). Na kraju sam se ipak naručila (jedva) na dogovor u ponedjeljak, a ciklus bi trebala dobiti već u čet/petak tako da ću vjerojatno bez lijekova, tj. u prirodnjak, ako i to (što je potpuno svejedno s obzirom na već poznati rezultat). Jako sam pesimistična, uopće ne vjerujem da će kod mene biti ikakve koristi od MPO-a, i zlo mi je od pomisli na čekaonicu i ležanje na gin. stolovima.
Taca, sada fino možeš odahnuti 3-4 tjedna i napunit baterije za Maribor!
Mare, nadam se da će inseminacija biti pun pogodak!
Gričanka, Aurora, tikice, tiki, Mimek, go go go!
Shanti :love2:
Svima :-* i puno čarobnih ~~~~~~~~~~~~ za akciju i dobar ishod :heart:
vikki, bit će sve kako treba :love:
AuroraBlu, u utorak ću znati ima li jedna ili više kuglica.
Folikule smo prevele na hrv kao kuglice?:-) whatever, glavno da su tu,
tiki, čekamo onda do utorka (dobro da femara djeluje)
vikki, samo ti postaj, navrati pa ćemo te podignuti
Mimek, šta nisi vidjela da Aurora najavljuje kavu 11.2.? Naravno, ako većina neće moći-premjestit ćemo
gričanka~~~~ za sutra
Aurora~~~za ponedjeljak
~~ za katinog junaka
taca~~~~za bingo MB
~~~~ za mene
tikica:-*
Shanti:heart:
ina, ne vidiš pp?
meni je sve ok s novim ruhom, al ulažem prigovor na dio s pp, niti se vidi nova poruka, niti vidiš jel otišla niti jel pročitana, a zašto je meni tekst uzani?
p.s. nije tekst uzani, a sad sam saznala da se tekst može uređivati jedino u toku 2 minute nakon prvog slanja
I sve tako sporo radi :(
Meni treba barem dvogodisnji studij da ovo svladam.
Je li moguće dobiti na mail obavijesti o odgovorima na temu kao što je bilo do sada?
vikki, trebaš uključiti tu opciju-rekla bi u postavkama-obavijesti me na mail... ja nemam osjećaj da je sporo, rekla bi nešto o tome ko gunđa na nove stvari, al nemojte me tući-ja možda ipak inkubiram:lol:
Možda za novi forum trebam bolji komp. , a to bi mi bila preskupa investicija. Sporo je, ranije sam vidjela više postova na jenoj stranici, a sada samo dva, još ne znam kako ću se javiti na pp recimo mare41 i to s ovog mjesta, a ne da moram ulaziti negdje drugdje, kad pošaljem ovo što sam napisala, baca me gore umjesto dole. Smajlići su mi iskrivljeni i kad ih koristim, divovski su. Jel' i kod vas tako? Ovo su zapažanja jer za kritiku je još prerano obzirom da dosta stvari još nisam pohvatala.
E, da, kod brzog odgovora baca me dole, a kod naprednog gore :lol:
Mislim da sam ukucala, vidjet ćemo. Hvala, mare!
Tiki, treba se malo naviknuti, meni je najvažnije da sam mailom obaviještena o odgovorima jer ne stignem iščitavati sve.
Koke :kiss:
Moj izvještaj s današnjeg UZVa (namjerno ne pišem današnje folikulometrije, jer folikula nema):
osim ciste nema ništa novog, a poslije 10 klom. i 4 menopura nešto bi se trebalo barem nazirati, ali f.. it, ništa! Ne gušim se u razočaranju, jer sam (kako sam već obznanila) nešto takvo i očekivala, ali reče dr neka još nastavim s menopurom pa ćemo u ponedjeljak vidjeti hoće li se štogod pokrenuti (na onom papiru gdje obično bilježi broj i veličinu folik. meni je utefterio +/- ) Ako tada 11.DC ne bude ničega, a zaista se ne nadam, onda fakat više nemam što tražiti ili očekivati u MPO vodama.
Mimek nisam s dr-om raspravljala o načinu naručivanja lijekova (uvijek imam osjećaj da se ionako predugo zadržim kod njega) ali sam čula razgovor sestara i jedne pikalice iz njihove sobice i izgleda da je točno da će se lijekovi opet naručivati kao prije, ali provjerit ću ti prilikom slijedećeg posjeta. A načula sam i da su neke kokice bile na štoperici na Wu na 3. katu (provjereno) iako sam bila uvjerena da gore više ne pružaju tu uslugu.
Vikki ako se ne mimoiđemo, vidimo se ...
Mare, AuroraBlu, Tikica69, ... ~~~~~~~~~~~~~~~~ za Bingo postupak
Tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za utorak
Taca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se dobro pripremiš za MB
Shanti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bit će sve OK
Kata1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju mrvicu
Ostale koke, želim vam bajkoviti zimski vikend :heart: :heart: :heart:
Gričanka, a kad je ta cista nastala? Nije li ona glavni razlog za neuspjeh? Ona je i pojela sve klomifene i menopure. Ma probaj ti sljedeći mjesec, ili za 2 mjeseca opet, ali da je sve čisto po jajnicima. Prag je u 5.mj. - do tada stigneš probat još jednom.
Ne da mi se po smajliće na drugu stranu, zato :-) svima!!!
A na kućnom compu ne znam ni kako da vibram. To ću vam u pon.s posla.
Eto, sad i to znam. Kad se pritisne dvotočka, minus i zagrada, smajlić se sam napravi :-)
Draga AuroraBlu, čemu? Mislim da je bolje da do Praga pishički i fizički pripremam sebe, MMa i ostale resurse i nikakva druga mogućnost mi ne zamagljuje ovu stvarnost, a osjećam se otprilike kao i Vikki (bez pesimizma,- još uvijek se non-stop smijuljim i raspoloženje je gud)
... naglašeno ...zato jer nekako ovog puta, u toj čekaonici sam bivala izrazito nemirna, nestrpljiva i jedva sam dočekala ostaviti listu i izjuriti van.
A cista je u lijevom jajniku (2,1) cijelo vrijeme, samo uvijek je bio i (nekakav/kakav-takav) folikul, zgodno ili nezgodno položen pokraj nje ili u desnom jajniku koji se eto ulijenio!
A ti, mazi i hrani svoje kuglice :wink: :heart:
Hranim dobro svoje kuglice :-) bez brige.
Ja ti svejedno držim fige za uzv u pon. možda se nešto do tada ipak izlegne...
Smijuljenje je sasvim ok :-)
Vidimo se 11.2.na kavi!
Uh, tako je i meni zadnji put bilo, i osjetila sam olakšanje kad sam čula da je folikul zbrisao i da mogu doma rasterećena, ne moram mirovati ni imati grižnju savjesti ako ne mirujem, ne moram paziti kad ću staviti utriće ni uzalud se nadati i čekati dva tjedna.
Gričanka ~~~~~~~~~~~~ za tvoje praško proljeće :heart: !
Aurora ~~~~~~~~~~~~ super za folikule! pa ti reagiraš ko curetak kakav :dancingfever: !
A bar neka korist od 5 godina uzimanja kontracepcijskih pilula - prištedila sam na potrošnji folikula. :-)
Vikki, Gričanka naslućujem kako je to nakon toliko vremena i razumijem da vam je pun kufer čekaonica i gin.stolova (meni je to još uvijek zabavni dio, jer - znači da je neka akcija čim sam na stolu :-) a bez veze mi je bilo sad kad se ništa nije događalo zbog praznika).
Svejedno vjerujem da ćete, na ovaj ili onaj način, prirodno ili uz pomoć Praga / VV, uspjeti. Možda nije ni loše poslati sve k vragu i malo se odmaknuti...
joj umrla sam od smijeha na vaše reakcije na novi forum... možda nas tehnika pokušava zgaziti, ali mi se ne damo, a to pokazujemo na više polja :wink:
ja mislim da nije u nama problem nego da i oni malo prilagođavaju i popravljaju stvar
gričanka fala ti na info. ne moraš ni pitati jer tko zna za mjesec dana kak će biti... sve ću saznati tada...
vikki, gričanka ja mislim da je sasvim ok da se vas dvije odmorite i ne trošite tamo gdje se ne osjećate dobro... samo vi lagano, ali na kavama i na forumu ste obavezne :*
Aurora sad ispod svakog smajlija ima shortcut tj. kak ga se može pomoću tipke napraviti (mislim). A vibre ja radim copy-paste :oops:
Moram priznati da mi se najviše sviđa nova boja foruma, ne upada u oči kao ona roza, pa ću više postati na poslu :aparatic:
Gdje ste naštimale da dobivate obavijesti o postovima na mail? Ja to ne mogu nać, a išla sam na vrh stranice u postavke i u "tvoj profil".
Gričanka, znači ta tvoja cista je stalno prisutna i ne raste? Ja sam imala prekinut postupak nakon 20 Menopura zbog ciste ali ta je bila 5cm a od folikula ni traga ni glasa . Prije toga sam morala 2 ciklusa piti Cilest zbog ciste na drugom jajniku i dr. me nije ni htio primiti u postupak dok nije otisla. Zato me malo zbunila ta tvoja cista ali ocito se ne radi o istom.
Btw. mislite da uzimanje antibebi u mladim danima utjece na sadasnji odgovor na stimulaciju? Nadam se da ste u pravu jer sam godinama pila one odvratne Diane35 iz raznoraznih razloga. Bila sam ko buhtla.
Tiki_a, kako ti napredujes?Kad ti je UZV?
P.S. Kako da se ne zalim na novi forum kad mi kaze da nemam dozvolu da posaljem post?Kaze da se ulogiram a vec jesam.
A kako si ti AuroraBlu uspjela tako siroko napisati tekst?
Ah, nekako se uvijek ražalostim kad nisu dobre vijesti, žao mi je gričanka, iako i sama za sebe slična događanja solidno prihvačam, pogotovo taj prvi dan, taj prvi zapravo odlično. Da, i meni se dogodilo da je folikul pobjegao i da mi je u tom trenutku bilo drago.
...
Jasno mi je da se forum još sređuje, ali žalosti me što očenaš izmolim prije nego mi se tema otvori. Vjerojatno će tako i ostati. A radije ću dati za postupak nego za novi komp. (i sad mi se ne ide po smajlića, a često govore više od riječi).
Svima PUSA!
Aurira, tvoje obavijesti-My settings-Forum-uredi opcije-primaj e-mail obavijesti
tiki, šteta što tvoj komp slabo guta novu verziju, al nadam se da to neće umanjitit tvoje pojavljivanje tu
AuroraBlu , bravo za folikuliće
Gričanka, žao mi je da nema folikulića, ja kad sam imala ciste moj dr. me nije puštao u postupke nego je svaki mjesec kontrolirao dali su otišle i morala sam piti yasmin kontracepciju vjerojatno za smirivanje jajnika i to je trajalo dva ciklusa a sljedeći nakon toga je bio sa par folikula i 3JS. Neznam šta tebi dr. kaže kakva je to cista
Ahh, dakle, ove Q 10ovke me fakat uvijek najbolje kuže! :wink:
Mimek ni izdaleka nemam namjeru odustati od kafica i žlabranja s vama, dont vori, tako lako me se nećete riješiti!
Taca , da, tako mi je dr rekao da je zapravo uvijek tu samo nije smetala za punkciju folikula (kada ih je bilo). Prilikom jednog odlaska na prvi UZV odustali smo od postupka (kao i u tvom slučaju Kato1) jer je narasla na 4 pa sam je tretirala dabrostonom, smanjila se, ali uvijek je tu. Sad ću baš pitati o kakvoj je cisti riječ i kako da je tretiram- riješila bih se toga prije Praga ... rado bih imala što čišću i urednu situaciju (da ne kažem: mišicu:-P)
Meni je također ljepše ovo novo ruho foruma i čini mi se sasvim OK što se profesionalnosti
tiče, a vremenom ćemo i naučiti u potpunosti se koristiti istim, još samo da pretražnik proradi... ali ovo:...:lol: stvarno domišljato (btw to sam ja radila s citiranjem teksta)Citiraj:
Mimek prvotno napisa
a snađi se druže !!! drugčije ne znam... na mojoj tipki nema takvih znakova, ajde naučite me da se ne sramotim