slažem se sonči ... NEKO TO OD GORE VIDI SVE !!!
ovdje neznam stavljat slike ... pa ako neko još želi povezati sliku i moje riječi ima na mom FB
Ako te mogu utješit tijekom svoje rehabilitacije u toplicama upoznala sam puno bakica koje su operirale koljena i kukuve.
Neke sretnem i danas i odlično su "ka nove".
Sretno!
hvala ti ... i ja se nadam da će moja majka bit ko nova ... samo da ovo vrijeme isčekivanja prođe - operacija je u utorak namam snage biti gore u bolnici dok je na stolu ... a ona je bila kad sam ja operirana ... i onda ona za mene kaže da sam hrabra i hvali se samnom po bolnici ... a ja nemam snage biti gore u utorak uff
nemate iste polazne točke, ne opterećuj se time :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ tebi i mami za sutra!
hvala od :heart:
tebat će nam
ja šmrkava, kašljava, sa wc nuspojavama, u krevetu drugi dan
nisam ni mogla u bolnicu ovakva
mamu danas pripremili za operaciju
ide sutra, jedino nezna jel prva ili druga na redu
ja koma ... :roll:
dečki moji su sunčeka , prave kućne pomoćnice su postali ( ljubavi mamine )
odbili mi dječji doplatak jer sam "puno" zaradila 2009 ... kakve veze ima 2009 sa 2010 i sad 2011
sad još i to moram kopat grrr - zanimljivo - referentica je sama tražila od porezne uprave moju poreznu karticu iz 2009 ?!
te financije će me dotuć :(
hugić svima :love2:
Svi držimo fige tvojoj mami - to znaš, jel tak :) ?
Dečki su ti zbilja zlatni, a referentici- kopačici ćeš uputiti: "Grrrr!"
Nije ona tebi ni do koljena, kaj ti je, i ne: neće te niti financije niti išta drugo
dotući!
Pusa veeeeelika!
Ma nije normalna, pa za dječji se gleda prethodna godina. Ti si jača od svega i zato se ne živciraj! ~~~~~~~~~~~~~~~~~ i nadam se da je mama već došla u sobu nakon operacije!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sva sam .... fuj, patetično
moja majka danas operirana, nije mogla primit epiduralnu jer je iskrivljena kralježnica pa je dobila totalnu anestetiju, malo je bilo problema zbog tlaka ali doc kaže da je sad sve pod kontrolom ... normalno se probudila i sad uglavnom spava
idem sutra ju vidjeti makar samo s vrata
današnji dan sam sam cmoljila - užas kako su mi živci ko končići ....
:love2:
~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoju mamu
za vtebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za mamu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sve će biti dobro, sigurna sam :)
držite se žene :heart:
ovo je od neki dan .... iz 24 sata - pa tko želi vidjeti me ( nemojte se prestrašiti izgledam grozno izobličena od kemo)
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...21015971_n.jpg
ma genijalni ste, genijalni:heart:, ajde, ja sam izobličena od obične alergije, a di je kemoterapija od toga...
hvala ti što si ovo stavila, ja nisam čitala 24 sata, baš mi vas je drago vidjeti:love2:
O miš mali, slatki! Dobri dečki tvoji!
Nadam se da je majčica dobro, a i da si ti bolje.
Mislimo na tebe! Puse!
:heart:
Ako se može biti prehrabar, onda si to TI!:heart:
Tvojoj mami želim da joj što prije bude bolje i da ide kući, a tebi...treba li govoriti? :love2:
:love2::love2::love2::love2::love2:
Puno tebi i mamici ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! Super da si stavila članak jer ne kupujem novine, i bravo za hrabrost!
ošišaj se na onu dužinu koju si imala za Božić, ono je genijalno! :heart:
I izbriši si suvišne poruke iz inboxa :mrgreen:
:heart::love2:
Pratim tvoju priču i stvarno si posebna i jako hrabra žena i majka!!! Puno sreće tebi i mami!!! Mislim na tebe i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
majka izašla sa intenzivne i na odjelu je idem sad gore ... joj jedva čekam izljubiti ju
hvala svima što mislite na nas - haaaaaaaaaaaagić
:heart: :heart: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Uplatila bi ali te molim da napišeš koji je račun za uplatu OK.
lipa moja hvala ti od :heart: taman za nadam se zadnju dozu zofrana trebam :love2:
tekući račun 2484008-3234407829
Romana Dubajić
majka je dobro - danas je prohodala nekliko koraka, kaže fizijatrica da je zadovoljna
u utorak ili srijedu ide u stubičke ... neznam kak bum to iskemijala da ju idemo posjetiti
ali ok ..... o tome ću misliti kad dođe do toga
ja još malo da izguram ... dva-tri tjedna pa će valjda prestat gutanje ovih konjskih tableta
i vjerujem dobri nalazi da me čekaju :roll: pun Kmi je nuspojava sad i mengu dobila nakon 3
mjeseca i curim već tjeddan dana ... wc i ja najbolji prijaelji :evil: slabo jedem i to me brine
ali valjda je i želucu pun kufer svega toga
idemo dalje - sutra je novi dan
ljubim vas sveeeeeee :love2:
Marival, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ tebi i tvojoj mami. Toliko si hrabra da ti se svi možemo samo diviti. Izdrži još malo, a onda te čeka život bez bolesti i disanje punim plučima! Zato samo hrabro naprijed!
Bravo za majku, valjda je i ona zmaj, kad je zmaja rodila! :klap:
Ti izdrži još malo pa nas razveseli dobrim vijestima! :love2:
kraljicu majku sam spakirala danas za toplice, sutra je voze ... pm otekla mi ruka od peglanja
kak to mene ljuti 5 stvari opeglam i glupa ruka odma natekne :evil:
ja brojila danas ... još 8 dana gutam tyverb ... sutra ujutro zovem doca kaj dalje
nadam se da je kraj kemo ... drage moje evo već je 3 mjeseca prošlo - kako vrijeme leti !!!
u mislima me sad sve više opsjedaju one myko san gljive :roll: