Amyx čestitamo:-D:-D
Laky:heart:
Printable View
Amyx čestitamo:-D:-D
Laky:heart:
Ružo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu
Evo me, čudan razvoj događaja. Dakle imam brdo folikula, no ako bih primila štopericu danas, samo 2-3 bi bila za punkciju. Na koncu je dr. odlučio za ovakav scenarij:
- danas sam primila 1 gonal
- sutra 1 gonal, 1 cerotid i navečer štoperica
- punkcija u petak
E sada, curke koje imate iskustva s tim lijekovima možete mi možda malo pojasniti. Koliko sam ja skužila, gonali bi trebali malo pogurnuti ove folikule koji su manji da isto sazrijuza punkciju? A cerotid? Da ne puknu prije vremena? I baj d vej, koliko dođe cerotid, moram ga kupiti sama pošto mi ovo ide u prirodni postupak (neće se računati kao 1 od 6)?
Dajte rastite folikulići, majčicu vam vašu ljubim!
eva, pa to je za pola sata, javi odmah da slavimo!
Cure, ode ja po nalaz
Jeeeeeeeeeej, eva~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~...
Joj Vala doista se nadam da taj Alebić zna šta radi!
Ništa od moje trudnće. Beta 1,1.
Eva133 žao mi je........od srca ti želim da čim prije uspiješ
Evo, da i ja dam svoj doprinos ovoj temi...
03.02. je bio et u Petrovoj bez uzv-a, tako da definitivno nije tamo takva praksa.
Vjerojatno ovisi od doktora do doktora...
današnjim čekalicama ß šaljem puuunoooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eva133, žao mi je draga...
odtuguj i kreni dalje...negdje iza ugla te čeka tvoja bebica...
eva, tako mi je žao, čekala sam tvoju betu s toliko nade. Znam kako ti je i riječi tu ne pomažu puno. Dopusti si da odtuguješ, izbaci sve iz sebe, a onda lijepo dalje u boj za svoju bebicu.:love2:
Jesi javila doktoru? Što je rekao, kakvi su daljnji planovi?
eva133 žao mi je...
Dr. Alebića iznimno poštujem, mislim da je kvalitetan doktor i dobar čovjek, a i trudnice na VV su znak da se nešto dobro događa.. I naravno, zadnje što trebam sada usred postupka je da mi netko pljuje po doktoru u kojeg trebam imati povjerenja. Cijela ova priča nam je svima dovoljno teška i psihički i fizički i trebale bismo jedne drugima biti potpora ovdje i podrška.
Potpuno mi je svejedno na kojoj klinici je koja od nas ovdje, iskreno svaka pozitivna beta mi je najveća radost na svijetu, a svaka negativna me užasno rastuži. Moju sreću kada postanem trudnica će upotpuniti vijest da ste to uspjele i vi, svaka pojedina!
ValaMala samo pozitivno i optimistično! Kombinacija Klomifen plus Gonali je česta, jedino što je tebi naknadno uveden Gonal ali imala sam i ja jednom sličnu kombinaciju (isto Gonal naknadno) kod dr. L., uz obrazloženje da još malo nahrani folikule. Cetrotide doduše nisam dobila. Sretno!
Da još dodam, meni se sviđa da se proba izvući maksimum od ciklusa kad je već bila neka stimulacija, netko drugi bi punktirao možda samo ta 2-3 folikula a zašto ne probat dobiti više, nešto inovirati...nisam stručnjak, to je samo moje laičko mišljenje.
Hvala vam cure, tako sam i ja mislila. I još doktor stvarno pazi da ne propadne ni jedan od 6 postupaka bez veze. A gle, igram s kartama koje su mi dane i pokušavam izvući najviše što mogu iz njih...
eva draga žao mi je.svaka od nas odtuguje na svoj način.znam da je teško ali tribamo imati snage i ići dalje.drži se.
Cure hvala vam na utjesi. Bit ću bolje čim dobijem mengu.
Vala krećem u postupak čim dobijem mengu.
eva, baš mi je žao... :-(
vala, najbitnije je da TI imaš povjerenja u svog doktora. bez apsolutnog povjerenja u doktora i smirenosti kad si u njegovim rukama, nema uspjeha.
dodavanje inekcija uz tabletice je klasika, ja sam od 5 ivf-ova 3 imala u toj kombinaciji (doduše drugih lijekova).
mislim da je ksena samo htjela izraziti strah da vodeći ne popucaju, a oni bi trebali biti kvalitetniji od ovih manjih, u pravilu.
p.s. svi moji transferi su bili uzv-navođeni, to je pravilo u cita.
Nadam se da neće popucati, valjda će pomoći taj cerotide sutra. Sad je to igra čekanja i nade... :-)
eva imaš pp
eva133 žao mi je :love2:
ValaMala puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dobre folikule
ValaMala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~
ksena ni meni nije jasno šta si htjela reći???
eva133 draga :love2: - ne može kišiti zauvijek!
ValaMala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za super folikuliće!!!
Cure, hvala vam do neba na podršci. Baš mi treba.
eva123, baš mi je žao :-(.
eva133, zao mi je... :love2:
i ja mogu s liste dolje... beta 0, a i usput i 1 dc... :oops:
budemo vidili kad dalje...
Eva, Zeena, :-(
Potpisujem i dodajem:
Vala, bravo za stav o doktoru, jer ni oni nisu svemogući, kako god mi mislili (tijelo je samo naše i nikad neznaš kako će reagirati).
Eva, žao mi je, ali vidim da si opet "online! pa hrabro naprijed!
Zeena, žao mi je, sad samo odtuguj pa opet u nove pobjede!
Ružo draga, da nas fino iznenadiš!
Svima veliki :kiss:
eva133 i zeena žao mi je:love2:
Vala nemoj se ljutiti ako netko nema u potpunosti pozitivno mišljenje o Alebiću... forum je primjer demokracije i svatko ima pravo reći svoje mišljenje.... ja znam da ti treba utjeha i da te netko ohrabri ali ne možeš biti ljuta kada to tako ne bude
Nisam kod Alebića ali i meni je sada bila povećana doza gonale na 3 dnevno kada su mi u jednom trenu stali i nastavili su nakon toga super.. dobila sam na kraju 6 stanica, od 3 odabrane su se sve 3 oplodile... tako da polako i duboko disati...i ja sam bila u komi kada su stali ali me doc uvjerio da će to sve biti ok...