implantacija draga...nije menga...
Printable View
implantacija draga...nije menga...
A što je to danas gore bilo? Sve prolongiraju...
A ciklus je cijela vječnost.
Cure, držite se, a ja vam držim fige!!!
Bolje mi je da je postupak prekinut na početku,nego da sam išla na punkciju pa prazan folikul,a i u prirodni mi se nekak nejde,mm je tak uvjeren da nam i prirodni može uspjeti i da idemo čim više dok čekamo ljekove,a ja mislim da je to gubljenje vremena,a i već mi je dosta punkcija:roll:...
Pozdrav cure! Ja sam danas dobila lijekove i u postupke sam u 11/12 mjesecu ponovo!
Inače imala sam broj 243.
Došla sam danas u 10 sati samo je jedna ženskica čekala transfer, a jedna AIH!!
Situacija sa lijekovima je grozna, a to sam uspjela razaznati iz razgovora naših sestara. Ne znam što reći. Najrađe bih kad bi se mogla odmah zapisati za lijekove.
Drage moje ja sam jutros bila na folikumetriji, mislila sam da ču u postupak s odleđenim ali me doktorica poslala doma, da dođem slijedeči ciklus da ovaj nije dobar.Nisam je dobro skužila u čemu je problem jer sam ostala u šoku kad mij e rekla da ništa. A ništa za tri tjedna sam opet na S.Duhu pa možda bude više sreče.
jel ima gužve gore??
znači sada dobio lijekove broj 243
lberc je dobila broj 432
ufff
znate što mene zaista zanima, kakva je situacija sa listama čekanja na drugom klinikama?!
malo sam čitala druge postove i nisam baš naišla na čekanje/kašnjenje i da se o tome raspravlja
možda je samo trenutno zapelo ili su općenito svim bolnicama srezali troškove i liste lijekova
mislim da samo SD i Vinogradska imaju čekanje...
Mi smo čekali oko pola godine za lijekove (Vinogradska), iako sam ja u 40-oj, nema prioriteta. Srećom pa je bilo uspješno.
Joj curke baš mi je žao vas koje čekate lijekove....izdržite i budite hrabre...:-)
Bravooooo za moju Modesty....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ev o ih za bockalice :-)
iva mia hvala na orabrenju!
ja sam se čula s jednom curom na VV, ona je s nalazima došla u 4 mjesecu a u 7 već na prvom IVF, i sad je bila na drugom
onda se selimo na VV..
ovo nema smisla!
Cure, na vv nema čekanja.
Ja sam bila u 7.mj na stimuliranom, a u 9.mj na polustimuliranom.
Sada sam na jasminu i početkom 11.mj već krećem u stimulaciju.
Napominjem da dobijem malo js pa tako nema bojazni od hs.
kiara79, mi smo birali poč godine između sd i vv. sad kad o tome mislim razmišljam kako sam već odavno mogla biti na redu, ne znam što misliti.
A,evo ja sam izbjeglica sa vv,i da nema liste čekanja za ljekove,a u stimulirani se je išlo svakih 6 mjeseci,a između prirodni,i nije se trebalo niš naručivati..bar je tak bilo kad sam ja hodala.
uh pa sad sam u šoku.. ja sam mislila onak naivno da se svuda čeka. ne kužim kako to da za vv i petrovu onda ima love za lijekove a za sd nema?
a imam i jedno pitanjce onda.. ibrec, i ostale cure "izbjeglice sa vv" zašto ste mijenjale? ja sam, osobno, super zadovoljna ekipom na sd, divni su mi svi i full im vjerujem i super mi je što su tako organzirani i nema velikih čekanja (mislim recimo folikulometrije stignem obaviti prije posla,a nisam iz zagreba) ali ako se drugdje ne čeka na lijekove po 6+ mj onda dobivam lagano dojam da mi na sd puno vremena gubimo čekajući postupke. a na žalost, ja konkretno, vremena nemam više baš puno..
točno mare,kako se nekad otezalo na VV tako sad rade na SD,gubi se vrijeme bez veze,odugovlači tko zna zašto...
kad sam ja došla na SD situacija je bila potpuno drugačija,u postupke se išlo stalno,lijekove sam čekala 3 tjedna...
ne kužim ni ja kak Petrova i VV imaju lijekove(dobro za petrovu kužim)ali za VV ne,a SD nema..
a da je ekipa super je...al to ne pomaže puno kad nemaju sa čim raditi!
evo cure ja sam na vv u 10mj 4 postupka 2stim i 2 prirodnjaka i idući mj opet prirodnjak
Ja sam otišla zato kaj je dr L otišal u privatnike,pa sam čekala da počne radit preko socijala,pa od toga opet niš i onda sam se jednostavno naručila na sd,mislila sam idemo malo promjenit,probat nekaj drugo...meni je ekipa super i na vv i na sd...važno mi je samo da uspijem,nije važno di.
Javljam vam žene drage da sam jučer dobila mengu a danas reda radi idem vadit betu... Zanima me samo dal moram zvati telefonom i dal će me staviti odmah na listu za lijekove ili moram ići gore???
Kika u istom smo govnu
i ja bi danas trebala ići gore da javim negativnu betu
no tak me boli zbog M da mislim da ću ić neki drugi dan
možeš nazvati iza 12,1 pa pitati
ali ako imaš zamrznute stanice onda ćeš prvo njih morati potrošiti
ahh sada vidim da je to bio AIH
moraš otići gore na dogovor za dalje
Palcice ajde betu na sunce ~~~~
ništa od moje bete - NULA bodova,
tako sam se nadala, imala simptome; napuhnuta, ko da ću dobiti M, cicke ko balončeki....
kika222 baš mi je žao, glavu gore i idemo dalje
sve sam mislila kako ću te sresti
ja sam odmah s nalazom otišla gore i dogovorila prirodni za 12mj
kika222 najbolje ti je da odeš osobno gore, i probaj prvo nazvati telefonom, možda nekaj i obaviš
nadam se da će biti koja pozitivna beta, cure sretno svima
ajoj Palčice, baš sam se za tebe nadala,
a jesu te stavili na listu za dalje
baš nešto nejde svduhu u zadnje vrijeme???? em nema lijekova em rezultata, ajde ekipo mi ste nama sve dajte se pokrenite a vi iz vlade pogledajte kako stvari stvarno stoje i priznajte greške
linalena toliko sam bila potonula i dobro da se nisam rasplakala pred doktoricom
samo mi je rekla da izvadim AMH (jer ne reagiram sa puno JS na stimulaciju)
i naručila sam se za 12mj. za prirodni i ni u peti mi nije bilo da se zapišem na listu za lijekove
to to je tako kak sav jadan ideš negdje na dogovor
draga tebi stretno u Pragu~~~~~~~~~~
ja sam danas dobila i poprilično mi je loše, al ajd bar sam se psihički oporavila od petka
tako da nisam išla danas gore, ići ću u srijedu
cure,i kod mene isto negativna beta..zvala danas gore doktoricu i idem opet na 3 AIH,to bi trebao biti posljednji pa da zavrsim i s njima..
aska baš mi je žao,
glavu gore i idemo dalje
I meni je zao zbog svih vas,ali sta se tu moze..idemo dalje,kao sto kazes!
Palcicazg i Linalena,žao mi je da ni ovaj put nije bio uspješan.:love2:
joj cure, žao mi je, nedajte se i nemojte tonuti iako je teško.
Bok svima pratim Vas neko vrijeme i evo mojih iskustava.Zelim dati svima podršku i nadu da ne odustaju..
MM oligoasthenozoospermia i koristio je Profertil,bioastin,med,cvijetni prah,selen,cink i štošta toga svega bez nekog pomaka na bolje,a za umjetnu ionako kažu da je nije bitno ,samo da ih ima...
nakon 3 neuspješne insiminacije u 9 mj.2011 na SD krenula na svoj prvi IVF na gonalima i decapetilima i imala 6 folikula od toga 5 spremnih za oplodnju..
od tri oplođene 1 se nije baš razvio a ova dva postali bastocite ( tj.super) i 5 dan mi vratili ta dva..danas 12 dan od transfera beta 277 tj. trudnoća
dok sam čekala vađenje bete imala sam strahovite grčeve,nadutost,bolne i natečene cice tek prije dva dana sve splasnulo i osjećaj kao da cu dobiti M..
tako da svi VI koji se nadate ,nemojte gubiti nadu i odustati..
jel ima koja cura gore u četvrtak... ako Bog da, nakon svih odkantavanja, možda i krenemo u četvrtak s pikanjem, ali toliko sam skeptična nakon svega da nemogu opisati... od onog entuzijazma u 4. mjesecu, do ovoga sada... nemogu opisati...vidjet ćemo... pa ako je koja gore, i voljna popit kavu... :-D samo se javite...
linalena,aska,kika,palcica..jako mi je žao cure..:love2:
inana..da napokon kreneš..:klap:
mmare čestitam na lijepoj beti..:-D
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~