Richy prvotno napisa
Pozdrav svima!!rado bih se priključila ovoj vašoj temi, jer nažalost i mene čeka ista sudbina:(((U 06.mjesecu sam došla na pregled kod dr. Alebića,a moj muž je tamo bio i kod androloga gdje je dobio nalaze da mu je slaba pokretljivost...tako da mi je dr.Alebić rekao da ćemo najvjerojatnije trebati krenuti na potpomognutu opodnju, jer su šanse da dobijemo dijete prirodnim putem u omjeru 1:1000:(((To mi je bio užasan šok!!Sada smo prije par dana obavili konzultacije sa socijalnom radnicom i psihologinjom, te sam ponovno sa svim nalazima došla kod dr.A, koji je rekao da možemo krenuti u postupak ako smo za to spremni?!Moj suprug i ja žarko želimo imati barem jedno dijete i spremni smo dati sve samo da to i dobijemo, ali ipak nisam mogla odmah reći da taj čas pristajem, jer nisam ni prespavala sve to skupa, nije mi sjelo...tako da mi je rekao da kada budemo spremni, da se javim 1. dan menzesa i naručim se 3. do 5. dan za pregled, pa će mi kao dati neke kontracepcijske tablete, pa kao naredni mjesec iza toga bi išla u postupak!?!Čitala sam ovdje sve vaše probleme i iskustva...iskreno, jako se bojim ( jer sam inače po prirodi plašljiva i bojažljiva ),pa vas molim ako mi itko može dati neke početne upute iz svog iskustva da mi napiše par riječi...Jedina svjetla točka u svemu tome, što mi daje elana da to sve izdržim što me čeka je taj predivni čovjek, dr. Alebić- koji je toliko dobar i drag da ti daje poticaj i snagu da sve to izdržim kako treba!!