anđeo kada ideš na pregled?
Printable View
anđeo kada ideš na pregled?
u uto u 18 sati i jedva čekam....još ne vjerujem da sam trudna,ali me mučnina podsjeti :mrgreen: ali ako redovno jedem mi je ok
lijepo ako možeš spavati popodne,ja tek onda dođem doma kuhat ručak :-)
To su ti "cari" nas koji smo bez posla, sta mozemo u krevet kad ocemo :-/
i ja sam bila do mj dana prije,ali me lova naterala da idem radit
Ja san radila dok se nisan udala a onda su me skartali jer cu ka ono otic na porodiljni, a to sta san ja izgleda tek 10mj nakon pira trudna nema veze :-/
JoMI čestitam :-)
Sretno cure, neka bude što više sretnih plusića!
Vidim da je Anđeo trudna.... :-) Draga, sretno!
jutro! mary, mravak kaj ima?
lista za 21.08.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
anđeo26012013 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42 dc +
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
[/QUOTE]
sushi kod mene danas 1dc :oklagija: ne ide nam i ne ide......
Mravak a j.....mu misa..bas ju treba :oklagija:
Pomazite!!! Recite mi jel normalno da me stomak boli kao da cu svaki sekund dobit...ovo je meni prva T pa me svega strah a ne mogu docekat 10ti za pregled da mi potvrdi... I sise su mi se toliko povecale i tvrde su ka kamen, i piskim svako 15min
kazu da je normalan osjecaj kao da ces dobiti svaki tren. Zar ti nije tako od pocetka, odnosno od dana ocekivane menge?
Ma i 2-3 dana prije ocekivane M.. Al sad otkad su plusici tu strah me :-/
JoMi ovo je odbrojavanje...mi nismo trudnice. kazu da je normalno, dovoljno ti je malo prosvrljati po drugim temama ovdje ;)
ako ti je potrebna potvrda T, mozes izvaditi betu i rijesiti se dileme u sat-dva.
sretno!
mravak a bas steta, ona tridesetka je jutros izgledala bas lijepo okruglo... pisem te sutra, ne daj se :)
Mary i Siskica Kako je kod vas cure?
a šta je tu je.... lijepo je vidjeti plusić kod anđea.... kada bi nam svaki mjesec bilo tko lijep vrh liste bilo bi odlično !
Mravak - žao mi je. HuG
Ja danas bila na konzultacijama - drugi postupak će biti u siječnju - a do tada kućna radinost! Sredina mi je ciklusa a mi na moru.... Sve znate ;-)
hvala cure....mravak tvoj potpis mi se čist ok čini za prirodnu trudnoću,a vidi mene ja očekivala za 6mj konzultacije za potpomognutu
Nestrpljiva Anka sredina ciklusa a ti online ??? :lol: na posao :lol:
I uzivajte kao mladenci :kiss:
Jutrooo, kavica!
Hihi - a uz sve danas nam je godisnjica braka - No 4. Bit će veselo 0:)
anka,pa nek vam je sretna i plodna! :alexis::rock:
I posluhni ljubilicu,odma of line!
mravak,:love:
lista za 22.08.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
anđeo26012013 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 43 dc +
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
anka sretno i veselo! :)
Anka danas znaci 4.puta :lol:
Evo meni se upravo u tram upucava dedek od nekih 70 god :lol: dodje mi da se zapitam s cime mu dajem krila !! O boze dragi
anđeo mi smo se čuvali samo 4mj. od začeća kada sam rodila jer je bio carski rez....i to nam je bio živi smijeh, koristit kondome....tako da se 2 god. ne čuvamo i ne ide nam...uglavnom još sam jedan-dva ciklusa s vama pa krećem u postupak IVF.... ne želimo više čekat, već sam ispucala 4 prirodna IVF-a za drugog bebača i ništa........vrijeme prolazi a htjeli bi još jednu bebu jer veće sreće od dijete u životu nema...barem nama.... ... .... vama svaka čast..dobro ste vi odradili prošli ciklus... bebač je tu :zaljubljen:
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mravak neka ti uspije :fige:
Mravak Bas mi zao sto si jos kratko s nama, ali drzim ti :fige: za IVF...i da uspijete!
Ima li sto novo kod ljubicica, nitko se ne javlja..
kod mene spoting, opet :-(:roll: znači za dva tri dana stiže i M :roll:
aaaa šiškice draga.... :love2:
mravak želim ti svu sreću ovoga svijeta u postupku :kiss:
svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~
Kod mene bolne cice, napuhana sam ful...i jucer me ful boljela glava i bila mi muka..al to mi je bilo zbog glavobolje..ne nadam se ni cemu.
a kod mene ovulacija - sluz, bolni jajnici, a muž na moru! dolazi tek u nedjelju...grrrrrrrrrrrr
Vucice i kod mene jucer glavobolja i to cijeli dan, suha usta i mucnina, katastrofa. Jajnici nesto kuhaju, posebno desni. Danas je puuno bolje ali osjecam glavu. Mislim da postajem pravi meteoropat.
inace, isla jutros kod svoje ginicke zicati up za hormone, nisam dobila ali sam dobila preporuku za homeopata da pokusam. Mislim da cu i pokusati. Navodno postoje neke masaze za donji dio ledja i trbuh radi bolje prokrvljenosti. Takodjer, mozda me ta homeopatica posalje i osteopatu. Uglavnom, kaze mi dr da je pomogla mnogim njenim pacijenticama koje nisu imale menstruaciju po par mjeseci, odnosno, procurile bi uz dufice. Mislim da nemam sta izgubiti ako probam
Ima li netko iskustva s homeopatijom ili akupunkturom? Navodno su za akupunkturu preduvjet prohodni jajovodi
meni jučer bio 14ti dan, a danas na papiru i gačicama ovako nešto poput 3 i 4 slike
http://earthunityinnature.blogspot.c...le-day-17.html
hm pitanje...sperma od sinoć nije baš iscurila, ali nebi imala ovakvu strukturu? to je egg white??
Da vam se pohvalim..Bila san jutros u ginekologa...maternica i jajnici sve ok, nema nikakvog krvarenja, vidi se mala tockica u maternici sta on pretpostavlja da je plod, vadio mi je betu, 2304 je, reka je da je to stvarno visoko za T i da san trudna 5 tjedana,,ja pre happy a vama drage zelim sve najbolje i da sta prije ugledate svoje plusice :-) :-*
A je li možda rekla gdje možeš na masažu abdomena? Na netu ima puno o tome, ali ja nisam uspjela nači nikoga tko to radi kod nas, a
da nije baš neki jogi.
ja sam si skinula ovaj DVD
http://www.naturalfertilityshop.com/...sage-p/sfm.htm
pa se pomalo masiram i stavljam ricinus na trbuh. Problem je što se masirati smiješ samo u periodu od prestanka
M pa do O, to mi dođe u vrh glave 7 dana u mjesecu.
Nije da sam u to položila sve nade, ali mislim da u cijeloj priči ne može naškoditi.
Što se tiće akupunkture, i to sam probala, u vrijeme kad smo išli na klomifenske ciljane i nitko mi nije rekao da je
uvjet prohodnost jajovoda.
Vidim da ti je dr. dosta sklona alternativi, što se baš i ne sreće tako često. Meni su za alternativu uglavnom, govorili da
neka probam, ali ne samo nju. Sorry, neznam tvoju povijest, ako si jako mlada i kratko pokušavate onda je to vjerojatno ok.