Ooooo Snekiiiii kraljice
Znala sam da ces se vratit ;)
Printable View
Ooooo Snekiiiii kraljice
Znala sam da ces se vratit ;)
Sneki, sretno!!! :heart:
Upala sam malo u krivu temu, al zapravo se uklapam po "stara ti majka" problemu.
Postala sam majka s debelih 41. Isto mi prodje kroz glavu kad sam u parku i usporedjujem se, iako je kod nas i u vrticu i u kvartu dosta starija ekipa, koja je premasila lijepe 25-30 godine.
Sneeeekiiii, u go girl <3
Draga Snekice sretno!!! Znala sam da nisi odustala...
LOL :). Naravno. Ali, to ti ide za svaki problem - sad prosuđujem kako na ulici ko gazi, boli li ga kičma... i raznorazne druge stvari. U svakoj životnoj dobi i svakom problemu skeniram ljude u sličnoj kaši i gledam kako se s tim nosi ovaj, a kako onaj. Počelo je sa školom - koliko je ko dobio :).
Sneki, sretno!!!
Mislim.. moja pokojna none me uvijek zvala kad bi koja prošla ulicom, hod, šta biš rekla, jel' ova starija od mene il mlađa... itd. Nismo po tome jedinstveni... svak svakog skenira, ali i briga o drugoj osobi prestane brzo.. kad ti naleti neki tvoj važniji problem.
Snekiiii fige do neba i nazad
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Sve vas ljubim.
Zovem na rendes Q10 na proljeće.
Sneki ljubim i drzim fige.
Dosla sam da napišem-danas je 5 godina od velikog transfera. Taman napunila 45. Rekla doktorici da neću ležati nakon transfera, odmah smo isli ba put, a drugi dan na posao. Trudnoća prosla lako, uz malo strahova, kile osle tjedan dana nakon poroda.
Sad mi je 50, dvoje djece s kojima je ipak sad lakše. Ne osjećam se za 5 banki, furam aktivno 18 sati dnevno. Ponekad mi je bilo žao što nismo stigli imati još dvoje, al pomiri se čovjek s tim.
Na kraju nisam poslala mail, išla sam ispunjavati onu njihovu formu na netu, toliko sam se izgubila s time da bi me na kraju tjeralo da napišem sve kad šta i kako od samog starta - a jbt skoro 9 godina i nekoliko registratora ne mogu popamtiti da me ubijete... I odustala - došla sam do kraja radnog vremena, a program ne pamti gdje sam stala. Mislim si, ionako imam vremena do menge (očekivana M 18.10.) i njihovih odgovora. E sad, danas M kasni već 12 dana, zadnji test (negativni) ispišala sam u subotu i sad čekam pregled kod gina možda četvrtak ili petak. I sad kuki... šta je šta nije nemam pojma i javim vam se kad iiišta saznam.
Sneki, drži se. Znaš da M zna zafkravati u takvim situacijama, nije baš suradljiva u stresu. Možda kad ginić malo pogleda krene.
mare41, :heart: ti si i izgledala uvijek 10 godina mlađa, tako da to odgovara situaciji :)
Sneki, aj pisi, skrati pa nek pitaju
Sneki ma to njima ukratko napisi dijagnoze, broj postupaka prilozi najbitnije nalaze a oni će već tražiti ako im sta treba. Za donaciju je bitnije trenutno stanje nego prošlo. Mail te ne obavezuje ionako na ništa.☺
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Poslala sam im danas, čekam odgovor.
Svratila sam na forum nakon puno vremena i vidim lijepe novosti, Sneki drago mi je za tebe da niste odustali i za Jelenu također -nisam znala da si postala mama!
Po godinama pripadam ovoj grupi, eto za par mjeseci punim 40 god. Udaljila sam se malo od foruma kako nismo bili više u postupcima, pa onda lani onaj spontani iz prirodne trudnoće koji me baš dotukao a sada pokušavamo opet i tako sam jučer sam bila na inseminaciji nakon 10 god (slučajno pošto nam je puknuo folikul u prirodnjaku) no ne nerviram se puno oko toga
Svima veliki pozdrav!
Mali Mimi, sretno!
Je postala sam mama sa svim elementima sreće i iscrpljenosti :)
Sretno MM. :heart:
Sneki, ja ne čujeh ljepših vijesti odavno. Pa sretno!!! :-D
Sve me sram. Bježala sam od ove teme kao vrag od tamjana, a po godini proizvodnje sam tu skoro pune 2 godine. Zato je prekrasno vidjeti neka stara imena i prekrasne vijesti.
Mi smo ostali na naših dvoje; možda ću zvučati nezahvalno, ali nešto što mi je i dan-danas mala rupa na duši. Tako su se zvijezde, grah, whatever posložilo.
Konfuzija, ako ima volje & želje & malo para - GO FOR IT!
Jelena, negdje ćemo već opet naletiti jedan na drugu, i sigurna sam da ti majčinstvo pristaje puno bolje nego nekim curicama! :heart:
Sneki, do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mare, oprosti, ali ti si i s tih deklariranih 5 banki piletina :heart:
BB❤
Sneki od svega srca ti želim punooooooooooo sreće.Samo naprijed:-D:-D:-D:-D:-D
Pozdrav svim mojim dragim curama u klubu 39+.
I ja sam nedavno napunila 45 godina i u srcu je ostala jedna praznina zašto nije bilo još koje djetešce. Ali sad je tako kako je, lagano se mirim s tim i sretna sam što imam svoju Jecku.
Evo me, ima odgovora... trebala bih napraviti opet nalaze između kojih je i histero. I s time mogu u postupak već u siječnju ili veljači. A muž... e to je već druga priča. I danas smo se dotakli teme pa sad u tišini tipkamo svatko na svom mobu
A hebemu....
:heart:
kako ste mi koke moje svratih nakon dugo vremena ,Sretan vam Bozić i sve najbolje u novoj godini,moj misko raste 24.12 naunii tri godine,htjela sam jos ali eto nije bio sudjeno zadovoljna i s ovim :)
evo i mene u čestitarenje, koke naše - neka vam je sretna 2018. godina....... ipak bih izdvojila @Mali Mimi i @Snekicu... da vam se ostvari želja i da nam 2018. budete trbušaste ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
Drage moje curičke
Ne spavam, lezim vec satima i samo ih gledam.
Suze teku, suze radosnice, ne one druge suze. Njih sam valjda sve isplakala u svim prijasnjim neuspjelim postupcima, ali evo nije uzalud.
Tu su, docekala sam ih.
S njima sam se ponovno rodila i ja, ovaj put kao necija majka.
O Boze, toliko sanjani san je java.
Ne odustajte, nikada ne odustajte!
Sa 40+1 sam saznala da su bas mene odabrale za mamu...
:heart:
Ajme sta mi je drago..... Braaaaavo i nek je sa srećom!
Ja stvarno mogu reći da razumijem jer je prije točno 4 mjeseca, a nakon 10 godina, moja mala mrva mene odabrala za majku svoju..
Evo je pajki pored mene, naravno. Uživajte, dao je Bog vrijeme za beskrajnu radost :)
Čestitam novim mamama.
Zene, majke, kraljice, babe..vrijeme je za reunion. Ajmo napasti neku terasu drugi tjedan.
Ajmooooo!
Pratim vas, cure, i ja bih vam se rado pridružila. Krajem idućeg tjedna smo u Zgu zbog ivf-a, možda se i vidimo ako se uspije organizirati neko druženje:-)
Pratim vas cure svih ovih godina, sada u 45-tim., razmisljam da pokusam jos jedanput. Divan suprug pored mene, koji me hrabri i kaze:"da pokušamo, da u 60-tim ne bi žalili".
Upoznali smo se kasno, on 47. ja skoro 45.
Sa prethodnim partnerom dosta pokusaja i ćorak.
Već posložila kockice u glavi i odustala od svega, i onda se desi on.
Ako mislite, bacite se na posao.
I sretno!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cana 73,drago mi je da si javila.Sijećam te s od prije nekih 5-6 godina.
Drago mi je za pozitivne promjene kod tebe,samo naprijed!!
Evo mi smo nakon 10 godina dobili sinčića,upravo je navršio 1.god ..:)
Hej! Imam skoro 39 godina i nakon suprugove dijagnoze azoospermije odjednom se našla u temi potpomognute oplodnje. Čini mi se da je ovaj 39 + klub mjesto za mene :-P
Ne znam kako ste vi bile, ali ja sam pomalo izgubljena u svemu.....
Tina, dobro došla na forum.
Koji su vam planovi za dalje?
Jesi li vidjela ovu temu vezanu uz azoospermiju:
http://forum.roda.hr/threads/83220-q...tistika-quot-2
Sretno!