~~~~~~~~ za današnja :heart: na uzv ~~~~~~~~~ sladja, marina, tetagogolina ~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
~~~~~~~~ za današnja :heart: na uzv ~~~~~~~~~ sladja, marina, tetagogolina ~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za srdašca~~~~~
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
Svakako je vrijeme za dodatne pretrage!
Popis pretraga imas na temi imunoloske pretrage (nisam sigurna u naziv, s moba sam pa ne mogu dobro pretrazivati).
Osim pretraga za trombofiliju, mi smo napravili hla tipizaciju, kariogram, kompletnu obradu stitnjace (antitijela, hormoni, uzv), histeroskopiju...
Sretno!
Hvala vam cure na potpori.
Cekam doma 14.30 da krenem uffff.
Tetagogolina ja sam narucena u 15:00 ali otici cu ranije najradije bi sad otisla. Grozno mi je muka mi je cijelo jutro i dize mi se zeludac valjda od nervoze
Sretno cure ~~~~~~~~~!!!!!!!
Valjda bude sve u redu.
Žene gdje ste????? Joj kak sam nestrpljiva:-)
Vidjela i čula ❤️
Po uzv sam trudna 6+1
Doktor kaze da je sve u redu.
Presretna i sad sam mirna napokon.
Super!!!!!! Čestitam marinab❤
:-D
Žene moje drage, kod mene se pojavilo i drugo srce!!! Imamo male blizance! :-D
Dr.kaže da je krvaruckanje od nešto slobodne krvi što se nalazi u maternici, da nije opasno, al i dalje mirovanje dok to sve ne iscuri.
a za tebe onda 2x :-D :-D
lijepe vijesti - neka ih je sto vise :pivo:
Joooj pa sreci danaa nema kraja cestitam na duplicima
I ja čestitam tebi na malom srdašcu marina!!!
Cure, čestitam! :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!
Cestitam od srca tri puta :D Prekokrašnooooo!!!!!
Super cure :-D cestitam na :heart:!
Tetagogolina čestitam na ❤❤ sretno do kraja!!!!!
Slađo javi se:-)
Prekrasne vijesti cure! Čestitam na :heart::heart::heart:!
cure čestitam na srcima!!!:-D
tužnice drage veeeeeliki :love2: i da vam se šta prije osmjehne sreća!!!!!!!!!
žužy :love2:
Marinab cestitam od srca,Tetagogolina i tebi jos jednom sve naj naj,rekla sam da su sigurno duplici!!!:-D
cure čestitke :-D
Cure cestitke od srca!! ♡♡♡♡
Aaaa,lijepih vijesti :-D!!! Cure,cestitke,a ostalim zelim neka nastave ovaj niz ~~~~~~~~~~~~~~!!
kika222 :-D cestitam!!!
Cure :klap: za srceka!
Ajme koliko lijepih vijesti! Cestitam svima!
Sto se tice kariograma..nama je dokica opce prakse napisala koliko se sjecam..i meni i muzu..
Ja u subotu idem kod Alebica na folikulometriju..drugi put.. 9.dan
Evo i mene :-) 5+5 :-):-) i imamo srceko :-) neopisiv trenutak kada sam ugledala titraje na ekranu :-) sve je kako treba biti. Cure, cestitke i od mene, a ostalima u postupcima puuuno, najvise srece zelim.
sladja01 čestitam!
Draga Marinab1304, sve razmišljam da li ovo uopće napisati, ali bih ja s ovakvim nalazom ipak bila još malo na oprezu.
iskreno se nadam da se doktor samo malo preračunao - da nije dobro izmjerio jer koliko se sjećam ti si trudna (po transferu) tjedan dana više nego što je on izmjerio a to je u ovoj fazi rane trudnoće rekla bih jako puno. kad imaš sljedeći uzv?
Nadam se iskreno da sve bude ok na kraju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tetagogolina, sladjo čestitam na srčekima, Tatagogolina na blizancima i puno vibrica za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kika222, tvoja je trudnoća onako forumska ekstra vijest ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ako sam koga zaboravila, oprostite
kava :coffee: i rakijca :pivo: ranom zorom, izvolite sve koje želite bar topli napitak, kava (domaća i instant), čaj, mlijeko, vruća čokolada, ajmo bar virtualno kafenisati - ma gdje god bili ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kadauna u to ime živili!!!!!
Slađo čestitam na ❤!!!
Ovo je san svih nas...
Dobro jutro, pa vi ste bas ranoranioci.
Kadauna hvala na :coffee:, kika222 :pivo:zivili , sladjo01 cestitke i tebi na :heart:.
I zene jos jedanom :pivo:da sto cesce nazdravljamo !
jutro. :coffee:
da vas i tu pozdravim.
čestitam svima na lijepim betama i :heart:
Kadauna,hvala na otvorenom šanku,ja ću kavicu :)
Šaljem brdo ~~~~~~~~~~~ svima za što god treba <3
kika222 ~~~~~~~~~~ za 19ti
marinab1304, tetagogolina,sladja01,čestitam na <3kima,~~~~~~~~~~~~ za dosadno školski do kraja
fuksija sretno ~~~~~~~~
mimadz,žao mi je :( , ~~~~~~~~~~ za 1.mj
Tetagogolina, sladjo čestitam na srčekima
Hvala na kafici
Ja u sljedeci petak 14.11 radim transfer u 13 sati, nadam se da ce smrzlic bit ok
Čestitke na veselim vijestima, posebice Kiki222!
Želim vam školske trudnoće... :ghug: