Ok, nepotreban mij post :), nije bio poslan na vrijeme ili štoli vec :)
Printable View
Ok, nepotreban mij post :), nije bio poslan na vrijeme ili štoli vec :)
November - mene je moja odmah slala na potpomognutu, rekla je da se ona ne stigne baviti samnom od silnih trudnica koje ima :/ imas srece da te opce slala i na ovo kaj je. Spermiogram svakako neka mm napravi, njemu uputnicu daje njegov doktor...
Sent from my iPhone using Tapatalk
November moje iskustvo je da je prva trudnoća dosla odmah, druga nije ni blizu odmah. I sad s cim ima to veze... ispada da smo prvi put bili ok, a sad nismo :D Ili je sve slučajnost.
Onda ides na ciljane odnose. Ides na uzv i pratite tvoj folikul i imas tad odnose u dogovoru s dr sve dok ne prsne folikul.
A to se isto dokazuje zutim tijelom na jednom od jajnika.
Vrlo bitno je da pukne folikul....jer nekima ili stane rasti ili ne pukne pa nastane cista.
MonaLi - nije me još slala, imam uskoro pregled pa ćemo vidjeti šta će reći, mada je žena skroz ok i vjerujem da će me shvatiti ozbiljno. A tvoja je baš "divna".
Najradije bi sve te pretrage sad išla obaviti privatno pa doći k njoj sa svim nalazima, da imam viška para tako bi i napravila. :/
sarasvati, ma krećem, neda mi se više čekati, želim se uvjeriti da je sve ok, vjerujem da je, imam neki feeling, al opet, nikad se ne zna, a čemu onda čekati ako je nešto što se da odmah riješiti..Godina dana je skoro pa prošla, vrijeme je!
november za hsg ti trebaju brisevi ne stariji od 6 mj.pa da znas.
Ok, hvala.
Vidjeh na ponudi dana, gledala sam neka putovanja pa i sve ostalo usput - popust je na briseve (175 kn su sad) i hormone štitnjače (90 kn), ako kome treba.
Mislim da je Imunomed laboratorij najjeftiniji ako bi netko isao privatno.
Stavljala sam link nedavno.
Zaboravila sam napisati jos za pretragu Toxoplasmu.
To je isto prije planiranja trudnoce pozeljno napraviti.
Radi se u Petrovoj 3.
ili jos bolje TORCH koja se radi u Mirogojskoj 16.
Nemam vam vremena objasnjavati jer sam na poslu pa guglajte.
Nase trudnice su to vec sigurno cekirale.
cure jeste cula da nam je Ives rodila?
19.12., bebacica je pozurila, u inkubatoru je
VUBS nisam cula, lijepo od tebe sto si nam javila. Ives cestitam na bebici. :*
Chicha cestitaaaaaaam!!!
Čestitam, Ives! Nadam se sa je sve dobro.
Sanjka, ja nisam radila te testove koje si spominjala. Ja dam svoju prvu trudnoću radila samo minimalno.
Evo sad posto znate ukratko cu vam napisati iako mislim da bi vam Ives napisala sama kad osjeti da je spremna.
Nije htjela pisat nista da vas ne isprepada prije vremena.
Rodila je hitnim carskim rezom u 32 tt. Prokrvarila je i zavrsila u bolnici. Par dana iza toga je prebacena u Os i tamo dalje cuvala t. Nisu uspjeli puno napravit osim zadrzat Unu [emoji173] par dana u mami da dex odradi barem dio posla sa razvojem pluca. Posteljica je bila vrlo nisko i zato je doslo do krvarenja.
Una je super i super napreduje :)
U inkubatoru je i papa i kaka ko velika.
Kad dobije dovoljnu tezinu ide u topli krevetic onda dalje kako to vec ide.
Iva se oporavlja od CR i sve bu to super [emoji4]
Una je rodena sa 1600g i preslatka je [emoji7]
Sva sam se naježila od sreće pročitavši tvoj post, nivesa. Ives, čestitam!!!
Čestitke Ives!
Čestitke Ives i maloj Uni!
VUBS svaka tebi cast ali ne vidim razlog da ides u Ivesino ime ISTA objavljivati!
Taman i da ste kucne prijateljice! Nije isto kad dijelimo kakve boje koja ima iscjedak i kad se necija najveca moguca intima razvlaci po forumu i to u tude ime!
Ak nitko nista nije znao onda postoji razlog!
Ajme cestitke Ives i malenoj Uni!!
Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
Jagodice, bez uvrede ali cemu napad na VUBS!?
Napisala je samo ono sto je vidjela na drugoj temi, jer kao i sve mi ostale koje znamo Ives barem na ovaj virtualan nacin, stalo joj je i misli na nju.
Cesto puta sam je se i sama sjetila u molitvama, iako ju osobno ne poznajem.
I vjerujem da je mala Una mamin borac i brzo ce one grijati jedna drugu. Ives, dok se ne odlucis javiti saljemo vam ~~~~~~~~~~~~~~ :ghug:
Chicha cestitke na plusicima, zelim da ti sve skolski prodje :)
Mami mozes mene skinut s liste.
Molim te.
Pozdrav curke, nije me odavno bilo. Sretni vam blagdani nadam se da ste se lijepo provele, cestitke na plusicu i sretno ostalima. Meni je m dosla al se skidam s liste na neko vrijeme radi drugih problema. Ives cestitaaam, cure sretno :)
Sanjka kad ces ti u postupak? Ja se nadam oko 20.01. da bih mogla ici na fm.
Ja ne znam za vas curke ali mene stres ubija... rekla sam si da se necu opterecivati ovaj mjesec i sve je bilo super dok nisam vidjela i osjetila plodni iscjedak...e tu je pocela moja psihijatrija u glavi... prvi dan ok ajmo skakutati i nakon toga ja 45min placem,drugi dan vec me nervoza pere jer zbog zadnje bolne m i zbog boli u odredjenoj pozi pretpostavljam da miomi rastu i sad vec moramo bebiti...ali nece ici jer je Mma uhvatila prehlada i ne moze nista...i danas treci dan njemu jos gore i ja se pozdravila sa svime i sad razmisljam da sutra odem kog gin. Vidjeti dali ce me primiti i traziti terapiju koju sam pila da zaustavim rast. A to znaci samo kupnju vremena i mozda malo malo smanjenje mioma i nema nicega 3 mj. Nemam pojma sta da radim. Ali strah od njihovog rasta me bas jedeee... :-(
Pozdravljam vas nakon nekoliko dana! Čestitke Ives:)
Oprosti, jagodice nisam ja prva objavila-citaj malo forum, pa ces vidjeti
ovaj napad nije bio potreban
vrlo ruzno od tebe
ives je s nama dijelila svoju intimu i puno cura zanima kako je
ali, ocito samo tebi to nije ok
ovdje je nasa komunikacija zavrsena-molim te da mi se vise ne obracas
Eto trazim nekaj pametno za napisat al ne nalazim.
Nema potrebe za svadom.
Objavljeno je na roditeljima andela.
Ives bi sama napisala ovdje kad bi osjetila potrebu i zelju.
That is it.
Dalje o tome nemam namjeru razglabat.
Cure su ok i to mi je jedino bitno.
Neka bude i vama. Pa iz respekta nekog prema Ives molim da zavrsite ovu temu.
Joj daj kaj dramatiziras! Znam da te hormoni peru al ipak....napala sam te jer mi nije jasno zakaj si bas ti preuzela ulogu bit glasnogovornica od Ives!
Al oke prenjela si procitano, good for you.
Necu se raspravljati samo radi Ives!
Evo nebum ti se vise obracala, idem se plakati u cosak!
Mami ja bi dole s liste za sad.
Sretno curke! Saljem jagodicaste puse!!
Cure stvarno ne razumijem čemu ova drama??
Ako je ovo razlog da odlazite s liste, oprostite al stvarno je glup.
Ja da sam vidjela prije VUBS da je Ives rodila svakako bih ovdje napisala i stvarno ne vidim ništa loše. Većina nas je dugo tipkala s Ives i s njom iščekivala i od kad je ona odlučila da se ne javlja pitamo se kako je i sjetimo je se.
Stvarno mi nije jasno zašto sve ovo??
E da, i moram priznat da mi je žao što nije ona osjetila potrebu da nam javi, a vjerujem da ste i vi (nivesa i jagodica) znale a niste ništa rekle. Koji je razlog ne znam ali znam da mi je žao.
Budući da ste u kontaktu s njom prenesite joj moje čestitke i najljepše želje.
Mami potpisujem te od rijeci do rijeci, kao da si mi uzela rijeci iz usta.Ne kuzim cemu to skrivanje lijepih novosti, puno nas je tipkalo s njo8m i naravno da nas zanima i da nam je drago cut da je sve uredu i zazelit im srecu
Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
Tu sam (vrlo) nova, tako da se baš i ne osjećam pozvanom ikom pametovati, ali svejedno bih htjela reći da nema potrebe za sukobima. Netko procijeni na jedan način, netko na drugi, ali ne mora nam se svima sve sviđati. Ne znači da će se svijet srušiti. :peace:
ni ja ne razumijem ovo predbacivanje... ja bi jako rado da za mene netko pita... ili javi da je moja srecica stigla na svjetlo dana...
drago mi je da će krenuti novo odbrojavanje...
ja sam jako tužna :cry: , izgubila sam i ovu mrvicu :cry:
znam da sam sretnija od vecine ovdje jer vec imam dvoje žive i zdrave djece no istovremeno prolazim vec šesti gubitak i luda sam od boli...
znam da nije utjeha cure koje niste ugledale plusic u zadnje vrijeme no možda je ovo još gore kad imaš tu mrvicu koju voliš od prvog trenutka i onda ju izgubiš u roku par sati i ostaneš izgubljena u svim propalim maštanjima...