Lili divnoo, obožavam žutu boju. :zaljubljen:
Uživaj u Beču! Ja mislim da ćemo mi ići sad početkom 4. mjeseca. Još smo u planovima, ali sad kad čujem da je sunčan još mi se i više ide haha.
Printable View
Lili divnoo, obožavam žutu boju. :zaljubljen:
Uživaj u Beču! Ja mislim da ćemo mi ići sad početkom 4. mjeseca. Još smo u planovima, ali sad kad čujem da je sunčan još mi se i više ide haha.
Jeee divno je sunčano, svi na ulicama, nema onog vječno prisutnog vjetra :-)
A odličan je i izbor, samo mi nemamo puno vremena, al sam se ispraksala u malo vremena dosta kupit :lool:
Imam žutu torbu pa će mi lijepo ići :-)
Samo vam mašem i javljam da vježbam u pet ujutro, no ništa posebno. Umorna sam kao pas kronično i već 10 dana gledam dobiven napisan program treninga s kbellom. Znam da hoću, ali nikako da krenem. Pohvale vrijednima! :-)
Isla pociriti Vagabonda. Ima nelosih zutih tenisica :)
Prijavljujem trcanje jucer 4.6 km. Planiram sutra opet prije rucko-piknika s frendovima, a u nedjelju idemo za Veneciju na poslovno-privatnih par dana. Veselim se finoj jadranskoj hrani :)
Wow, Palcice u 5 ujutro. To ja zovem celicna volja.
I tak. Instaliram ja World run aplikaciju i mislim pa mogla bih danas otrcati iz fore jednu trku. Po sumi. Koliko mogu pretrcati? 7 km? Mozda 8? I krenem od doma, ispadaju mi slusalice, skoci neki pas na mene. Sve ide nekako nizbrdo. Cak i uzbrdo ide nizbrdo :) To keep long story short - 13,47 km. Naravno, moj plan je bio cca 7 km pa vise nisam znala gdje cu. Nikako da me zgazi auto :)
Sad sam super euforicna, sretna i umorna!
13,47 km :-o Ja sam šokirana i impresionirana.
Toooo Munkice, najjača si :naklon:
Ajme lijepog vremena vani, milina :heart:
Ja ću s dječicom i nekoliko frendica u kazalište na Bullhit, a poslije idemo i na Festival svjetlosti. Jutros smo malo muž i ja s djecom po kvartu košarku igrali,ubacila sam samo 1 koš :lool:
Sutra ću na trail u okolici Zagreba, veselim se prirodi, suncu, druženju, neću forsat nikakve brzine, nastojat ću odradit kao trening.
Veselim se ko malo dite idućoj suboti i 4h brdskog treninga po Medvednici, bit će izazovno i zabavno.:-)
Uživajte u vikendu!
Munkice :sp::lol:kompletan zakon sve zajedno :D
Ja sam juce krenula da trcim pooootpuno umorna, ali sam ok izdrzala, osim sto sam jednom pala. Srecom se nisam povredila uopste. Ko pravi ludaja, samo sam ustala i nastavila da trcim.
Danas decji baseball ceo dan, 9-18h :D
Lili, kod tebe turbo, znaci sve normala :D
jesi prvo pogledala jel te netko vidio?
:)
bio jedan deda na klupi, video me sigurno :D
al ja sam mater cetvoro dece, nemam vise nikakav blam, pa ni da se prospem dok trcim :D
Osim petog dana, rolala sam se danas 2 sata. Baš mi je falilo to, mislim da ću sad ići svaki dan haha. :)
Kli_kli pazi se. :lol:
Hvala, cure!
Kli kli, znas onu da bog cuva djecu i pijance :) meni se cini da se prospem da bi me metlicom skupljali. I ovdje je vrijeme bilo koma. Magla. Bljlj. Jos sam samo 4,5 sata spavala. Netko je bio aktivan nocas, a nismo mm i ja :)
Lili, uzivaj na trailu.
kli kli dobro si se snašla :-)
ajme kad napišeš kako malo sati sna, odmah me glava zaboli, ja se sad već odvikla :-)
ovdje je ko ljeto, danas sam u kratkim rukavima sjedila na kavi, pa ću sutra sigurno u kratkome i bez rukava. Hvala ti.
Bravo, munkice!
Djeca i ja smo u Minneapolisu/St. Paulu do sutra, spavamo u nekom ludom modernom hotelu (a super prihvatljivih cijena). Nasetali smo se na veliko, smijem se Fitbitu jer je zabiljezio 32 minute vjezbanja. Mislim, ok, nateglila sam se stvari. :lool:
Ovako kad dodjemo u veliki grad, bas se vidi da zivimo u manjem gradu gdje se nista ne moze pjesice. Ovo dvoje uopce ne razumiju plocnike i kako se po njima kretati. S obzirom da sam ja gradsko dijete, bas mi je to nekako tuzno.
Dovedi ih u Zg pa cemo ih nauciti .8-)
Kaae neka si se malo odmakla s djecom.od svakodnevice. I da, slažem se sa sirius ajd vi malo dođite u naše krajeve.
Lili cestitam.
joj ginger čitam i razumijem,
od zavisti do nemam volje.
trunem na kutnoj cijeli vikend, nakon užasno stresnog tjedna na poslu,
još u pms-u.
i onda sam pred večer rekla sama sebi sad izlaziš.
uzela svoj rombać, nakon 300 metara i jednog kamenčića zbog kojeg sam skoro izginula,
htjela se vratiti doma, ali ajde rekoh ideš dužim putem
i onda odveslala 7 km, iscijedila se doslovno, sve je bilo mokro na meni,
a bogme sam i 90 posto stresa iscijedila.
tih 7 km nije nešto, radila sam ja puno više,
ali drago mi je što sam se pokrenula.
mene samo zanima, otkud izvučete nergiju radnim danom?
ja samo ko kuhana nogica i jedva se istuširam.
Ja izvučem energiju tako što pogledam svoje slike od prije par godina pa se uvjerim da ću se opet toliko udebljati. :lol: Iako kad se usporedim sa vježbanjem drugih na ovoj temi, ne radim ništa posebno. Kad čujem koliko cure trče, zamislim sebe i jedino što vidim je kako ležim polumrtva na nekoj stazi i dozivam bogove i vragove.
sta cestitamo lili? :)
ja sam danas odvezla najstarijeg na aerodrom u 6 ujutro, onda imali 2 bejzbola i jednu zurku, ali sam u medjuvemenu (izmedju jednog bejzbola i zurke) ubola 8km.
mislila sam da nemam snage, ali telo ponekad bas pozitivno iznenadi!
ja energiju ne moram izvlaciti, ali za pronaci vreme (i kompenzovati za to) se bas moram potruditi :D
e da, posle 13 dana konacno se i ujogila. SVE me boli od nosanja, trcanja, neistezanja i spavanja s decom, ali sam se uredno iznamestala jogom.
Trece mjesto u kategoriji na trailu. 15.3 km
bravo!
ali spajka, ti nam se nista ne hvalis. ti si nasa zvijezda u usponu bravo bravo bravo :sp:
:lol::lol::lol:
bome sam uspinjala se, al znas onu ko visoko leti nistko pada, tako sam i ja.
ja sam se zezala da ionako idem biti samo lijepa, al na zadnjem usponu sam i to izgubila
:lol::lol:
Lili cestitam!
a bome i tebi spajka!
kli kli ti su cudo jedno!
Tash veslas?
poprilicno ste sve vrijedne! bravo!
ova magriz se nista ne hvali, a rastura!
mi smo bili na produzenom obiteljskom vikendu i bilo nam je divno! nasetali smo se lijepo :-)
i najeli, lol
nisam se drzala if-a, obilno smo jeli, al kilaza nekim cudom osla dolje...
uglavnom, jutros sam najavila da se svi mogu ugusiti od nereda i crknuti od gladi, al mater danas vjezba :lool:
trcat nemam kad (a i kisa ce), al bome cu opalit po jillki :-)
Bravo spajka!
I bravo lili, iako ne znam kaj trebam čestitati
a to joj je bio trening.
meni je staza bila teska. ima puno uzbrdo nizbrdo. potom jako puno lisca na stazi, pa trcis pa iskrenes nogu na grani koju nisi vidio.
usjeka je isto bilo i kad krenes u koloni iako bi mogao ici brze ne mozes proci.
i za kraj zeznula sam se jer nisam imala vode. racunala sam 15 km s jednom okrepom mi je dovoljno. e pa frisku figu mi je bilo dovoljno.
ali bio je lijep dan, ja nisam tezila nikakvom rezultatu. jedino tako nesto sam trckarala kod nas u sumi, malo dulja staza ali laksa.
nasa ima uspon jedan tezi na pocetku a poslije je lijepo trcljivo.
a i zadnji kilometri su bas ugodni. OK ima jedna nizbrdica kao i na ovom trailu pred kraj, ali nema ih da lomis noge kao na ovom.
pisem usporedbu jer mi se cini da Lili ide i na ovaj moj seoski trail.
Ginger bravo za odluku, a sad ajd na znojenje :storma:
Lili, čestitke!!!
Spajka, i tebi isto, unatoč tvom nihilističkom stavu :lol:Bravo, bravo!!!
kli, ti si naša kraljica organizacije!
Ja sam cijeli vikend provela doma, odmarajući, tako mi je trebalo tih dva dana mira konačno....
Tashunica, meni je jedina opcija radnim danom rano jutro, tad sam relativno odmorna a to što u 21 jedva držim oči otvorene mi nije bitno jer i tako još uvijek moram s djecom leći da bi zaspali. Nisam ni je skužila najbolje o kojoj aktivnosti se radi kod tebe, romobil?
Ginger, to je stav 8-)
edit: zaboravila prijavit jutrašnjih 7. Ubacila bih neko vježbanje ala Focus ali bojim se skakutanja zbog kičme....
Spajka, Lili - čestitke na trailu, bravo cure.
Ginger, super za stav
Magriz je čudo, to svi znamo.
Prijavak neobično mirnog vikenda jer me muči neki kašalj: otrčala sam trening + utrku za fajterice, sveukupno 10 km. U nedjelju po vinogradu gor-dol.
Danas isto vjerojatno ništa, možda kod doktorice da posluša plućica
bravo cure!!!!
ja sam odradila tri tjedna treninga i bila na produzenom vikendu u budimpesti
puuuno setala, dva sata skakala u trampulinskom parku, malo se brckala u bazenu i tako
bilo je lijepo
ovaj tjedan naizmjence jazz balet i latin mix
sad me kli-kli ovom jogom mami da ubacim pola sata svako toliko, bar na dane kad nije jazz balet jer se tamo puno istezemo
volim duze dane i sta je zatoplilo!
Cure, čestitke i od mene! :heart:
Meni je danas 7. dan, jedva čekam da odem na idući level, ovo mi je sad malo postalo dosadno haha.
Ola curke,
evo me napokon :-) kod mene svašta nešto pa do kompa ni ne stignem. Hvala :kiss :
U petak došla s puta navečer u 21h, u subotu dan za djecu i obitelj (kazalište, festival svjetlosti, navečer kuhanje ručka za obitelj da mogu na trail u ned), u ned ujutro ovaj trail u Rakovom potoku na 15km. Moram priznat baš sam umorna došla s puta, al rekoh neću sad otkazat, to mi je trening, idem na 70%.
Dan je bio divan sunčan,a evo mog opisa pa usporedite s ovim od spajke dolje. :mrgreen:
Staza je bila prekrasna, priroda, šumica, vruće (možda malo i previše), al je bilo puno preskakanja preko potoka, usjeka, jako puno lišća na stazi nizbrdo, posebno je nezgodno jer ne vidiš po čemu gaziš a mene je strah da izvrnem gležanj ili tako nešto sad pred Istru, pa sam pažljivo po lišću a i štedila sam se da mi se organizam oporavi. I da u pravu je spajka, nije bila laka staza, zahtjevan je teren po kojem se gazi.
Ima jedno mjesto na kojem je bilo uzbrdo, al se ide postranično, pa blato e tu je bilo fotografa, a moraš se ono naguzit pa četveronoške da mi se popeo, mislim se, a super da naslikavate baš ovdje :lool:
Dosta je bilo uzbrdio-nizbrdo, al organizator je stvarno odlično označio stazu i priroda je :heart:
I tako ja odradih kao trening, a ipak 3. u kategoriji 35-45, ne znam kako među tim podmlatkom koji se bavi baš brdskim trčanjem, al eto očito mi leže ta brda.
Onda sam na travici na suncu čekala ove moje koji su otišli na dužu stazu 25km, ručak, pa proglašenje. A medalja je predivnog dizajna, skroz drugačija od svih ostalih i sve lijepo napisano datum, mjesto, kategorija, km, visinska razlika, jednog dana kad pogledaš da znaš di si bio, šta si radio ha ha
Tash bravo za pokretanje : klap:
Ginger too za stav!!
ivana s evo i tebe nama :-)
Kjb ajd i ti bi mogla malo primirit kao i ja :mrgreen:
Tash, ne borim se inače s manjkom energije (trenutno malo da jer sam dosta na služb. putovanjima), imam je i viška, no najvažnije mi je dobro si organizirat vrijeme da uspijem ubacit svoje treninge u obit.raspored i dječje i muževe aktivnosti. Vidim tebi se sviđa taj romobil, zašto ne ideš na posao s njim? koliko km imaš do posla?
On je praktičan i ako ti se ne da vraćat s njim lako ga ubaciš u tramvaj ili kako već putuješ.ili otići do dućana po neke namirnice, samo staviš ruksak na leđa i voila :-)
mi ti ponudimo rješenja koliko hoćeš, samo daj neki okvirni raspored i obveze.
Ti imaš veću djecu jel tako? nemaš obvezu razvoženja, čekanja na treninzima ili tako nešto? Hoću reći da ima priliak i može se vježbanje ubacit skoro u svačiji raspored "samo" je stvar volje i organizacije. :-)
Evo ja sam jutros došla s bajkom, najavljivali su kišu pa sam mislila vratit se vlakom, al budući da ništa ne pada falatiBože onda ću i doma bajkom. Baš mi lijepo razbistri glavu.
Draga, žao mi je da se nismo vidjele na ovom trailu, a nećemo ni na tvom seoskom jer ću tu subotu biti u Bukureštu (radna subota neplaćena of course i kad mi netko kaže oni tamo u drž.službi grr..).
Ne odgovara mi datum tog puta nikako jer je to vikend pred Istru za koju treniram već mjesecima, tad bih trebala odmarat kako spada, al šta ću kad moram ići. Odmarat ću u nedjelju :-)
Moja fizioterapeutica veli da su bolje kretnje na romobilu nego na biciklu. Ali treba mijenjati noge. Nogu kojom se odguruješ