Jel uvedena turistička vinjeta kroz Sloveniju? Ona od desetak dana kao za Austriju?
Printable View
Jel uvedena turistička vinjeta kroz Sloveniju? Ona od desetak dana kao za Austriju?
nijeCitiraj:
Leeeaaa prvotno napisa
ja sam bila u veljači u Ulmu, C&A nešto jeftiniji od H&m, ali slabiji izbor.
Otkriće mi je KIK, cijene upola niže nego u H&M, doduše lošija kvaliteta, ali jednu sezonu izdrži
imam jednu molbu :) , ako netko ide ovih dana u Graz samo da skicne trudnicku robu kakav je izbor, tj. je li isti kao na online shopu
hvala
Anjiceeeeeee, novosti? :saint:Citiraj:
anjica prvotno napisa
:yes:
Aaaaaaa, čestitam :D :*Citiraj:
anjica prvotno napisa
hvala :love:
jel došla proljetna odjeća za klince?
odavno,Citiraj:
donna prvotno napisa
mi bili prije mjesec dana i nakupovali hrpu proljetnih stvarčica....
jel ima onih tričetvrt tajica i takvih stvarčica?
Prije mjesec dana kada sam bila u Mariboru bilo je. I kratkih rukava...Citiraj:
donna prvotno napisa
Hoće li oni skoro k nama?
Bilo je nekih najava, ali ništa dalje ne čujem.
cure koje idete busom, ajde molim vas napisite gdje bus sve ostavi i koliko dugo
u 9 te ostavljaju redom: Seisberg - Metro - West centar - centar grada, a u pola 1 te pokupe i odfuraju na drugu od tih lokacija (po želji), povratak oko 16 h iz Graza, i još se stane u povratku u Minas
tnx
i jos me zanima gdje je bolji izbor trudnicke robe: u Westu ili Seisbergu
Za trudnice definitivno u Seisbergu.
curke,
jel bio tko skoro u austriji?moram se opremiti za krstitke(sebe, bebu i muza)!
pa me zanima ima li kaj?
:D :D :D
Ima,ima,ima :) Svega!
je li bio netko u H&M u Trstu? kakav je dućan/ponuda?
Trebam hitan info (nije za mene) - za europark u mariboru - može li se doći bez vinjete i koja je točna ruta?
Citiraj:
Maja prvotno napisa
mi bili u subotu!
doslovce ides samo ravno!prek macelja pa ravno i dodjes u Maribor!
Vinjeta nam nije trebala (bar mi tako rekli na granici)
Inace sam se dost razocarala izborom!
za maribor ne treba vinjeta.
bolji izbor je u H&M-u u centru grada, a i C&A je odmah iza ćoška.
Ima li u HM-u Maribor za kupiti grudnjaka za dojenje?
Sori ako je pitanje već postavljeno. :*
ja sam ihtamo kupovala, istina prije dosta vremena.
možda netko ima friškiju informaciju.
Ima kupiti grudnjaka za dojenje, barem je bilo prije nekih pola godine :) .
Hvala, curke! :love:
Jel ovo nesto novo?? Kad sam prosli put bila trudna trudnicke robe (cijeli odjel) je bilo jedino u centru na onom trgu, pored Zare, u ovim ostalim H&m graz skoro pa nista... jel se sto promijenilo?? Ima li sad u Seisbergu cijeli odjel??Citiraj:
Christy prvotno napisa
Idemo nadam se u sub po trudnicku robu i nesto sitno za curku..
I zna li tko kako ce to biti tjedan dana prije uskrsa imaju li oni kakve popuste u to vrijeme?
Txs
Pa i nije bas novo,ja sam svu trudnicku robu tamo uzimala.Za razliku od West-a,u Seisberg-u je dosta veci trudnicki odjel i bolji izbor.
ima u westu trudničke robe.
bila sam prošli tjedan u munchenu u h&m i baš sam zadovoljna kupovinom. mališa je dobio svašta, a i ja sam sebi našla dobrih stvarčica.
hm da, htjela sam napisati ima u seiersbergu trudničke robe :roll:
Znate li možda di je najbolje ići po xxxxxxxxl size robu?
Gdje je najveći izbor takve odjeće?
za eventualni uskrsnji popust nitko nista ne zna?
ja ne znam
Citiraj:
Ninči prvotno napisa
dobro pitanje.
mi bili u subotu u mariboru.isli se opremiti ka jednu svadbu i nase krstitke.
e pa sada!
ja sa svojih 90 kila ne stanem vise u hm 46 a bome ni ono malo 48 sto imaju!
mm treba odjelo 56 a oni najvece 54!
na bb odjelu sve neke plahte u velicinama 52,54, onak nekak presarene i bezvezne!
uglavnom, vratila se sa robicom za Ivu i 2 grudnjaka z adojenje koja su mi bdw -isto premala!
sada sam na djeti (i molim Boga da se ne zeznem radi dojenja ) i nadam se da cu u 20 dana bar nesto skinuti!
:evil:
Anatom, nadam se da će nam netko znati odgovoriti :) Glupo bi mi bilo da tako negdje odem i onda ne kupim ono zbog čega sam otišla :(
anatom, ninči, meni se uvijek čini da westcentru ima velik izbor. ali nisu to moje veličine pa mi se možda samo čini. i inače kad samo gledaš imaš osjećaj da ima svega, a kad tržiš nešto određeno nema.
nadam se da idem u subotu, mogu pogledat ako je netko zainteresiran.
gitulja-javi obavezno!
znam da u seiersbergu sigurno imaju jedan dio sa odjećom u velikim brojevima. frendica često tamo kupuje i nije se nikada žalila da je loš izbor.
Gitulja, pliz pogledaj!!! Hvala puno! :*
Tashunice, hvala i tebi! :*
Iskreno- nemam pojma di je ijedan od ovih shopova, ali ću gledati kad budem trebala ići :oops: Pa ću onda izabrati onaj koji je bliži i u kojem je dobar izbor! :) Tako si nekako ja planiram :mrgreen: