Sve je rečeno..... :love2:
Printable View
:love2:snekice
Snekice, jako mi je žao zbog tebe!:love2:
Cure, hvala vam! Glava je gore, nema se vremena tugovati! To smo još jučer odradili (i malo jutros - moram priznati), sad već okrećem novu stranicu. Krenule su šparuge, pa će Uskrs, ljeto, more, sunce i godišnji, i taman kad se umorim od ljeta dolazi novi postupak! U nedjelju jedan đir s motorom i s MM i svi sretni i zadovoljni! Još da nas i vrijeme posluži...
Sad uzimam mali predah od svega pa i od vas (uz povremeno škicanje) da se ne naljutite! Javim ako šta bude novoga!
Pusa svima
:heart:
Snekice baš mi je žao :love2:!!!
Doći će i naše vrijeme...kvragu jednom mora biti plus, samo hrabro dalje.
Snekica draga:love2: - drži se!!!
Uzmi si ti oduška, jer čovjek jednostavno nekada treba stati na loptu! I ja sam pauzirala evo skoro godinu dana, i milsim ako sada ne uspijem da opet uzmem ili veću pauzu, ili čak da odustanem...nekad mi se čini da mi nije suđeno eoditi, i nema smisla potrošiti život na nešto što nikada nećeš dobiti:-(.
Sorry ako sam koga bacila u bedaru, ali mi je danas opet jedan od tih "crnih" dana....:cry:
Snekica drži se i znam da ćeš uskoro krenuti dalje u nove pobjede!
Charlie baš ti hvala što si me utješila, da barem bude tri!
I ne, nisam vadila E2 pristao je da nastavimo. Reci mi zašto se vadi i zašto je bitno da nije iznad 50?
snekica i hop baš mi je žao :-(
Snekica zao mi je :love2:
Tomislava, vidim da je i današnja beta prekrasna:klap:! Od srce ti čestitam i želim da i dalje ide sve po školski!
Snekice žao mi je. Bila sam uvjerena da si trudnica.
odbrojavam do menge pa odmah u novi postupak, opet neki prirodnjak kaze dr da probamo a ja sam za! samo da ne stojim u mjestu! jos je rano za puni stimulirani a ne da mi se gubiti vrijeme a i bolje se osjecam kad se nesto dogadja. a joj. danas prestala s utricima nadam se vjestici sto prije...!
Snekica, hop, aslan :love2:
kriistiina, čekamo rezultate 6 hrabrih cura i za sada ~~~~~~~~~ I još dodatne~~~~~~~~za tvoju betu! Javi svakako ako ćeš za sve znati.
ja sam ta koja ne odustaje i dok god možete izdržati ne odustajte -isplati se
malo kolektivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima u postpcima
Snekice, žao mi je, ali sam sigurna da će tvoj vedri i optimistični duh nadvladati sve ove prepreke. Sretno:)
Snekice baš mi je žao :love2: ...ali znam da si ti prava hrabrica i da krećeš u nove pobjede čim napuniš baterije :*
Svima šaljem malo kolektivnih vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kriistiina meni su nakon ET rekli da uzmem normabel po potrebi za opuštanje ako osjetim grčenje maternice, znači očito spada u dozvoljenu terapiju.
Modesty4 iskreno ne znam zašto je njihova granica baš 50, ali znam da povišeni estradiol na početku stimulacije može značiti loš odgovor na stimulaciju, ima i topic na tu temu Estradiol i IVF ako se ne varam... Vjerujem da dr. zna zašto ga nisi morala vaditi, ipak te pogledao na UZ, sretno!!!
:o Šta nije Normabel lijek za smirenje, tipa Apaurin, Praksiten i sl?
Bok cure! Zabrinuta sam, pa se nadam da mi možete pomoći. 6.03. Sam imala zadnju menstruaciju, 18.03. punkciju i 22.03. ET dvije morule. 11dnt sam vadila betu iznosila je 260,60- sto je super, no vadila sam još dvije bete 14 dnt 729,10 i 16nt 1334,10! Brine me sto se ne dupla svaka dva dana. Pročitala sa da se zna duplati svakih 48-72 sata. Jel ima netko iskustva sa time jel može biti sve on? Hvala vam
snekice :love2:
Normabel opušta mišiće, zato je idealan za prije transfera, kao i poslije i redovito se daje trudnicama osobito na početku trudnoće. ;-)
Cure, nažalost ništa ni od ovog postupka. Temperatura je opet drastično pala, testići su minus, a mengu osjećam kao da ću dobiti već danas. Nemojte mi reći da čekam betu, naravno da ću ići vaditi, no neke stvari jednostavno znaš, a ja znam da u meni ne živi moje dijete. Srce mi je slomljeno, no kako je netko ranije napisao, neću odustati nikada.
Imamo dogovoreno sljedeću srijedu kod dr. Reša u Ljubljani i idemo odmah dalje. Ljubim vas sve i hvala na podršci, predivne ste
ValaMala, sve si zapravo već sama rekla i sve znaš. Ja se ipak nadam da te osjećaj i testovi varaju i želim ti od srca da te beta ipak iznenadi.
A ako se to i ne desi, znaš i sama da glavu treba dići gore, naravno da nikad nećeš odustati! Dobro je što već imaš pripremljen plan za dalje.
Sretno ti bilo!
valamala, saljem ti puno,puno zagrljaja, i da, nikada ne smijemo odustati... nikada!!!!!!!!
svima :heart:
valamala ,ipak je rano za test!
ipak su ti embrijoni vraceni drugi dan ,a test si po mom radila prerano ...
meni je beta 15 dan bila 220 ,pa sad malo razmisli ... kod mene su vracena dva treci dan i sigurno je bila kasna implatacija ,a nisam se dala iskusenju da napravim test.
ja mislim ako ne dobijes do ponedjeljka da ipak ima nesto ! zato nemoj vise do bete praviti testove i pokusaj se opustiti
Magnoli, mislim da sam pročitala kod doc. Radončića vezano za "duplanje bete", da zbog tog izraza pacijentice smatraju da se bata mora uduplati, a sasvim urednim smatra se i nalaz s duplanjem od 60 posto,
možeš, kako bi bila potpuno sigurna, postaviti mu pitanje na www.zdravljeizivot.com,
no mislim da je duplanje bete kod tebe sasvim uredu
smj čestitam na poz. beti
još jedna trudnica sa VV-a:-D :-D :-D
smj HURA!!! ČESTITAM :-D :-D :-D :-D Sjajna beta, sjajna!!!!
smj, čestitam! Zaista krasna beta!
smj čestitam od srca, super beta:-)
Drage moje supatnice, svima jos jednom hvala za podrsku, zbilja, ali zbilja su mi znacili Vasi odgovori i razmjene misljenja.
Mare mi je rekLa da Vam se javim i na odbrojavanje (samo sam na Nakon transfera bila).
Jako sam sad samo isprepadana.
Prvo sam jako zeljela barem jos jednom u zivotu pozitivnu betu, i sad kad se desila, sad sam sva u strahu hocu li uspjeti do kraja...
Inace, ovo je VV beba, a danas je bila prva beta 17dpo i 15 dnt velicine 619 necega....
Prva trocifrena beta u mom zivotu.
Svima Vam zelim isto, i da se vise radujete, a manje plasite od mene...
smj, evo i ovdje cestitam od srca i znm kako se osjecas! naravno da ce sve biti u najboljem redu. jeli to smedkasto prestalo ?
smj, čestitke:-D:-D:-D
šaljem ti ~~~~~~~~~~~~ da do kraja bude sve ok!!!
smj cestitam draga!!!!! jako sam sretna zbog svake od nas kad doceka svoju betu!!!!!