Sve je to ok mi dobijemo jacu stopericu od jednom a one dobiju slabije na vise puta
Iberc ja sam na 9 dnt imala slabu crticu na testu tako da drzim ti fige da i ti svoju ugledas i da se srecemo gore trbusaste
Printable View
Sve je to ok mi dobijemo jacu stopericu od jednom a one dobiju slabije na vise puta
Iberc ja sam na 9 dnt imala slabu crticu na testu tako da drzim ti fige da i ti svoju ugledas i da se srecemo gore trbusaste
J&D - ja do svog postupka nisam čula nikoga da je kod L-a išao na blastice. Sve sam čula 3.dan
Javi kako su ostali embrijići
A i sve ovisi ja sam imala blasticu na 3 dbp i transfer tako da sve ovisi kako se brzo razvijaju
i ja dobila kod L. svoju kćer na čuvanje 2dan..i ona sad želi bracu ili seku ::)))
Ja prijavljujem stopericu veceras, u cetvrtak punkcija :-)
Zbilja se ne sjecam od koliko je ovitrelle ali dr je rekla da ce to biti dovoljno i nisam preispitivala njenu odluku. Ako ce bebica/ bebice ostati ostat ce ako nece nista tu nemoze pomoci mozda sad ivo grubo zvuci ali takvog rszmisljanja sam od prvog dana postupka
i ja tak mislim,da se mi na trepavice postavimo ak je dobar embrij primil se bude
mene danas glava rastura i to onak jako iznad desnog oka,valjda su sinusi jer i šmrcam,kašljem i kišem..u ovom postupku mi niš nejde od ruke osim osmostanične mrvice,joj da se bar primi
Curke ja danas bila na transferu dobila brevactid od 1500 i jedan decapeptil da si dam kasnije tj. Za koji dan! Zasto ako sam ga isto dobila kao stoperici samo u dozi od 10000? I dali on pokazuje laznu trudnocu na testu?
E da i dobila dvije male mrvice u busu!! :)
Daje se da bi se poboljšala šansa da se primi, da tijelo misli da je trudno...
I daje lažan rezultat, jer je to hcg, isti hormon trudnoće. Znači barem 5-7 dana od injekcije nema testića...
A što je s ostalim mrvicama?
E hvala vrci, sta je sa ostalima se jos ne zna tek prekosutra... Lana mi je rekla da ce po njenom biti smrzlica. E sada drzimo fige! Sta je s to om ja vec pitala a tebe nema :(
A što bi bilo? Ne da mi se više. Drugi neuspjeh. Strah me dalje. I zato ne želim previše dolaziti tu i pisati.
Trenutno ne mogu biti optimistična i ljubomorna sam na sve kojima je uspjelo.
Pa je bolje da se ne mučim
Zao mi je vrci... Bas mi je krivo zbogtebe....i rszumijem u potpunosti u kakvom si stanju! znam da te ne mogu utjesiti, ali imas jos smrzlice i to 3 ako se ne varam a meni danas lana rekla da su cak sanse nesto i bolje sa smrzlicima jer je tjelo potpuno odmorno! Ja mislim da bi trebala dajle u borbu sto odlucnije! Jel razmisljas o promjeni klinike vidim skvorc nesto spominjes! Mozda jos bude sta od bete pa nemoj se jos sekirati
Je je ja bila!! Crna ko cigance u cupavim cizmama!
Si i ti bila gore?
Imam 2 smrzlića.
Razmišljala jesam o promjeni, ali opet mislim da je za sad još bolje da me vodi netko tko zna kako reagiram, a i vjerujem mu. Škvorca sam spomenula samo jer tamo sutra idem vaditi betu, nisu mi oni kao tim toliki stručnjaci za mpo
Što ako jednom želim mijenjati kliniku? Luči ima sve one moje papire (od vađenja krvi, potvrda o savjetovanju...) - da li bih to trebala ponovno raditi, ili ga tražiti da mi da za kopiranje? Kako bi to išlo?
Ne ne on ti to mora dati...to je tvoje vlasnistvo, kao npr sto karton kod doktora nosis kod drugog! Znaci moras zatraziti od njega! I ja mislim da bi bila greska mjenjati ga.... Jer da oni kiksaju nebi se razvili emriji a kamoli blastice. A posto smo i ja i muz u jednom djelu medicine... Bili na nekom simpoziju gdje mi je jedan stari austriski doktor rekao da bi on svoju kcer poslao Lani i Lučiju..i nigdje drugdje. I da je Lana jedna od najboljih u Europi! Ti dobijes vrhunski broj embrija tako da ne vidim razloga za mjenjanje klinike! I ja bi se preispitivala, ne znam najlakse je nekom drugom pricati sta bi "kao"bilo ok! Mozda ti jos skvorc donese veliku betu!!
Aa pa mi se onda cesto vidamo gore!! Hihi bas mi je sad drago uh vidim ti si vec svasta prosla! Sta luci kaze oce biti sretno pvaj put... Kad je punkcija?
Da, da.. Stalno se srecemo :-)
U cetvrtak je punkcija, nista mi ovaj put ne govori, valjda zbog zadnjeg puta koji nije dobro zavrsio..
Samo je rekao da ce biti dovoljno stanica i da ne brinem :-)
Kad sam odlazila s Petrove tražila sam svoje papire natrag tj. da mi vrate originale a kopije nek si ostave. Gunđale su, nisu mi htjele dati da si idem iskopirati, one nisu htjele kopirati... ali uspjela sam nekako i to rješiti. Od onda ni nalaz s-grama ili briseva ne dajem original. Sve fino iskopiram i kopije im proslijedim.
Ja sam se sjetila prekasno. Sve sam kopirala osim nalaza onih testa za hiv i hepatitis... Ne znam kako sam to zaboravila
Potvrdu o savjetovanju isto nisam kopirala, ali to mi više ni ne treba
I meni su za baku za stitnjacu jedva dali sa rebra iako smo im samo donjeli na uvid prije operacije! Ali to je kaznjivo i to su vasi osobni dokumenti koje mozete zatraziti u svakom trenutku te ih ljecnici moraju izdati! Pa ne mozes ti ako si operirao srce i teski si tlakas ici u istu narkozu kao i zdrav covjek, a kako to drugo dokazati nego starim nalazima!
Al dobro, neću sad ništa još mijenjati. Nadam se da neće trebati
Joj vrci i ja se od srca nadam.... Jesi se uopce cula sa lucijem
Ne, to ću sutra nakon što vidim betu.
Kod mene je problem što nakon ove menge sigurno opet neću dobiti bez duphića, pa ću zato opet morati k njemu usred ciklusa. Ne može mi samo reći: čekajte iduću mengu pa se čujemo. Zato ga moram ispitati što i kako dalje
Aha nisam znala da imas problema sa ciklusima! Mozda zato nece pa nece!
Bravooo to je taj optimizam.... Tako si mi i izgledala u cekaoni optimisticno:) tebi dobro legao luci ili?
Ma ljubav na prvi pogled :-)
Koja si ti lazljivica, ja bas izgledam kao mrgud :-)
Treba nama svima ovdje optimizma, druge nema, poludjeli bi..
Vrci, sto god odlucila samo nemoj odustati.. Odmori se malo, makni od svega i kad skupis snage, kreni dalje u napad :-)
Sretno :-)
Pozdrav cre, da vam malo mahnem
Evo da vam javim da sam izvadila betu koja je jako razočaravajuća 1,6!!!!!!!!!!!!užas!!!!!!!!!!!!!!
A nije izgledas kao sutljiva optimistica! Joj bas cu tjerat muza da ti drzi fige
Zeljkice strasno mi je zao.... Drzi se i u nove pobjede!
željkice, šaljem zagrljaj...
nisam pohvatala, jel to tebi prvi postupak? I gdje si u postupku?