bubekice a mene nema nigdje? :-( ja sam ona hrabrica, na zadnjem popisu...;-)
Frćka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za poz testic na iducoj kavi
Printable View
bubekice a mene nema nigdje? :-( ja sam ona hrabrica, na zadnjem popisu...;-)
Frćka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za poz testic na iducoj kavi
jutro cure,
evo kave :coffee: forumske, tople, mirisljave......................... nudim i ostale tople napitke ala caj, mlijeko, kakao, posluzite se.
A za one koje vole ovako rano ujutro nudim i rakijcu :pivo:
Bubekice, lista izgleda mnogo bolje nego jos u rujnu, nadam se da se situacija popravlja iako iskustva cura, slabe stimulacije, malen broj dobivenih jajnih stanica ne ukazuje u takav rasplet.... nazalost, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sto god vam treba cure
Frcka ~~~~~~~~ za danas
Tikki, Ribice, Mona, Sara, Vatrice, Jejja! Hvala vam, vase fige su upalile, lezim nakon transfera obje mrve!:-)
Frćkice draga sretno vam bilo!!!! :heart:
Jeiiiiiiiii :pivo: sta su ti hormoni rasplakah se... Nek se cvrsto i duboko ukopaju i ostanu s tobom 9mj
Frća,bravo za mrvice! A sada ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do lijepe betice!
Hvala curke! Jejja trudnice slatka, samo neka hormoni rade svoje, to je super!!! Da nas sve uhvate pa da uz kavicu uz viceve plačemo!:-)
frćka evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i od mene! sretno!
Frčka,odlično,evo malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se mrve čvrsto prime
Frcka~~~~~~~~~da se cvrsto prime za mamicu
Frćka bravo!!!
Frćka,nek se mrvice jako prime :fige::fige:
kika222,šaljem veliku pusu! :love:
[B] Frcka ~~~~~~~~~da se cvrsto prime!!!!:fige:
Joj koliko vas ima kad treba!!! Hvala vam svima! :-)
Kika222, Jejja,Žužy,Bubi, Lberc, Kjara, Hrki, Tigrice, Mona, Željkice!!! Šaljemo vam puse!:-)
Frcka ~~~~~~~~~~~~ za betu i sljedećih 9.mj. :)
Nažalost i ovaj puta ništa,jučer radila test i 0 bodova.Valjda će biti više sreće drugi put.
Ili je to znak da treba stati na loptu i zadovoljiti se sa jednom srećicom koja upravo sada spava.
Frćka puno sreće!!!!!!!!
[QUOTE=paty;2514472]Nažalost i ovaj puta ništa,jučer radila test i 0 bodova.Valjda će biti više sreće drugi put.
Ili je to znak da treba stati na loptu i zadovoljiti se sa jednom srećicom koja upravo sada spava.
E da totalno te kužim i ja sam počela tako mislilti,ovaj put sam rekla još jednom i stat ću, sad kad je stigla m ipak odlučili smo zvati i vidjet što kažu kad bi mogli još jednom probati:-)
paty žao mi je :love2:
frćka,sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ma znam,neuspjesi nas tjeraju dalje
Frćka bravo :klap: i neka se čvrsto, čvrsto prime :fige: Sretno ti draga Frćka!!
Paty žao mi je.
Frćka sretno! :-D
Sandra, Paty, Kiki30, Sara, Sneki!!! Hvalaaaa! :-) Paty, žao mi je, ali nemoj stat, samo idi dalje, doći će opet tvojih 5 min!:-)
frćka navijamo! paty žao mi je!
paty :love2:
Frćka sretno sad čekamo veeeliku betu!:-)Paty nema odustajanja...samo hrabro naprijed...meni ovaj forum uvijek da snage za nove pobjede!Hvala vam svima cure!:-D
Frćka :fige:
Paty - nema odustajanja :*
Paty :(
Frćka :klap: :klap:
Ima li koji smrzlić?sorry ak si negdje već napisala...
nema jer mi je cista "pojela "stimulaciju pa sam dobila samo 2JS.
Paty odmori..isplači se...i u nove pobjede..ja kažem;jednom će uspjeti i doći naše vrijeme..:taps:
Frćka želim ti svu sreću i neka mrvice ostanu kod mame narednih 9 mj. :peace:
Paty zao mi je, drz se, ~~~~~~za snagu za dalje
Curke koje sutra vade betu~~~~~~~za lijepe brojke
Hvala svima, a sad iščekivanje!:štrika:
Paty :love2:
Frćka i sve druge koje čekate i svima koje vadite betu i svima koji ste u bilo kojoj fazi postupka šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~
Srena kod mene ti nema više plakanja,malo sam ljuta i idemo dalje
.Previše sam toga prošla da bi sad nad ovakvom situacijom plakala jer ja ipak imam 1bebu.Curama hvala na podrški.
I puno sreće kojoj za šta treba(punkcije,transver i naravno pozitivne bete)
Sretno svim čekalicama a tužnicama :love2:
Za martinje serviram vinčeko ali me zezaju smajlići!!!