Nisam sigurna u tu info
Mm je potpisivao i kod transfera sa svijezim embrijem i za fet,da se i on slaze s tim,a za fet je potpisao odmah treci dan ciklusa,kad smo dosli na dogovor
Printable View
koliko potpisivanja, ja imam dva papira ovjeriti u javnog bilježnika,jedan je za pristanak na MPO a drugi će bit nakon punkcije da se muž slaže sa mojom odlukom o vraćanju embrija...jer on zbog posla neće bit pri transferu prisutan,sad me zanima jel postoji povrat toga novca?
Vaki, papirologiju mozete rijesiti unaprijed, tako smo mi jer muza nije bilo taj ciklus kad je bio FET.
Klara, pisi HZZO za povrat, sluzbeno ga nema, ali ako nas puno pritisne, tko zna... Koliko znam, samo je jedna ovjera kod JB (pristanak na MPO).
Joj ja u petak trebam dobiti, ali od ponedjeljka vucem neki cudni iscjedak pa sve nesto cudno, par kapi krvi pa nista i tako vec 2 dana, valjda neka nervoza pred ovo sve opet ispocetka.
Btw. tocno prije 3 god smo krenuli u zadnji postupak iz kojeg smo dobili svoju srecicu... zezamo se da mi ocito uvijek tempiramo da beba dodje u 12. mjesecu;-)
Hvaĺa vam cure i moj muz putuje iduci tjedan pa da znamo kak to ide da rijesimo dok je tu!
Cure zna li koja gdje se mogu raditi markeri na hiv i hep, jel može negdje u Slavoniji il smoosuđeni na Zg, jel istina da Petrova naručuje?
Da Petrova naručuje več neko vrijeme!!
Petrova naručuje, ali i prima bez naručivanja ako kažete da idete u postupak brzo ;-)
hehe muljaža na sve strane :mrgreen: pitat ću sutra svoju doc, možda se može negdje u Slavoniji, da ne moram za dva dana nazad u Zg :lol:
Inače, markere možete vaditi i u Zavodu za javno zdravstvo "Andrija Štampar" bez ikakvog naručivanja, ako imate prigovor savjesti zbog muljaže :mrgreen:
Da, samo je bitno da ginićka tebi, odnosno opća praksa tm-u, napiše medicinska biokemija na uputnicu (pitajte točno što treba pisati za Andriju Štampara), a ne transfuzijska medicina (Petrova).
Lijepo dođete i izvadite (od pola 8 rade), nalazi su gotovi kad vam kažu na šalteru (dobijete broj za provjeriti), mislim da smo mi cca 2 tjedna čekali.
kika,sretno!!!
U osijeku se mogu radit markeri, nalazi za 3 dana ako se nevaram
bugaboo sretno!
i pozdrav curama iz cekaone :lol:
Žene drage vraćene dvije savršene blastice, tri morule smrznute!!!! Poludit ću od radosti:):)
Pozdrav Lberc i bubek:)
Sent from my iPhone using Tapatalk
odlicno, odlicno!!!!!!
[QUOTE=kika222;2594708]Žene drage vraćene dvije savršene blastice, tri morule smrznute!!!! Poludit ću od radosti:):)
Pozdrav Lberc i bubek:)
Kako ovo ohrabruje:) neka ti je sreca do kraja...
Kika :-D super!!!!
bugaboo ja se ponadala da ti nije implatacijski iscjedak a ono stvari,sigurno ćemo idući tjedan koji dan biti skupa gore :)
Kika,pa ovo je savršeno,da vidiš kad buš za devet mjeseci gurala dupla kolica!
bugaboo i kod mene tako nešto brljavi ovih dana,skužim smeđe poslije brisanja a danas nema ničega.Čak me trbuh bolio kao pred mengu,cice me ne bole,nema prišteva..nezz
što se događa..čak kaže mm da sam izrazito dobrevolje,tj da ne grizem kao inače :mrgreen:
nego,kada da zovem na VV ako dobijem za vikend? u pon?
Kika ~~~~~~~~~~~~~
Bubekica...hvala na pozz...Kika...danas nam je sretan dan...to tako mora biti :-). Vidimo se n09.-og na betici :-). Puse svima
Joj lberc nitko sretniji od mene:)
Bubek,Slavonika, bugaboo, klara31, mpsuncem :kiss:
Hvala vam žene!!! Sretno vam svima!!!
Kika222, htjela si blastice pa eto ti odmah dvije! :-D Ovo je baš obečavajuće...
Da se i ja javim....s transfera jucer , sinoć opet zavrsila na Hitnoj u Merkuru ...hiperstimulacija ...lezim..danas mi je puno bolje i blastica se drži...nadam se sutra doma:-((((
Ninchi sretno ti bilo!!!!
Bubekice, kako je prošao tvoj pohod na brdo danas?
Ninchi, držim :fige: da se brzo oporavis od hipera i da beta bude do neba!!!!!!!!!
Od danas sam pikalica! Danas je grozna guzva na brdu, cekala sam "samo" 5 sati...ali sve za malu strucu.
uh , znaći veselo je gore :)
sretno cure!
nadam se da vam se pridružujem skoro, ova moja menga sve nešto bi nebi , nikako da krene , a ja na iglama
još kad bi me stavili u postupak ... ah
Stigla sam doma...sve je ok puno vam hvala curke na lijepim željama :-). Nisam ni ja znala da se moze dogoditi. Pila sam samo klomifen...prva punkcija...mirovala sam skroz...u čet transfer i tokom dana bolovi i temp . Lijevi jajnik povećan tri puta. Dr Alebic je danas rekao da se to rijetko dogodi. Sreća , na vrijeme se javila u bolnicu. Inače nakon klomifena punkcija 5 j.s., jedna blastica vraćena.
ninchi bitno da je sad sve ok, hiperstimulacije na tako mali broj folikula su zbilja rijetke.