To je link na login page...
Printable View
ulogirala sam se i stavila tri slike...https://imageshack.com/i/1a01xfj https://imageshack.com/i/f64ytgj jel sad ok?
Lijepo se vidi :-)
Cestitam!
stvarno ??? to je to??? nisam umislila :-D ma sve mi je čudno napravila sam test i nije se odmah pojavila druga crtica, ja se ubedirala mislim si opet nista...i vratim se u kupatilo i ono svijetla jako, koja je sve više tamnila pogotovo kad je 10 min prošlo...ma ja još nevjerujem to hahaha neću vjerovati do utorka kad idem kod ginekologa...hvala vam svima na velikoj podršci :zaljubljen:
hehe vidi se, vidi :)
bravo Daria, cestitam od srca :-D:-*
Oooo krenuloooo :-D Darija čestitam!!!
Imamo duplo odbrojavanje :-D :-D
Sljedeća?
Darija čestitam!!!! Imamo duplo odbrojavanje :) ajd jos jedna nek popiski + da imamo troduplo :)
Darija_os čestitam i tebi od srca!
sa sad izvještaj...kada, kako, koliko puta :mrgreen:, simptomi
Hvala svima od srca...joj jos uvijek nevjerujem i nevjerujem da ću ja sada pisati simptome :-D prije izostanka M totalni PMS simptomi stalno neki grcevi dolje osjećaj ko da ću svaki put procurit i natecene grudi (ne toliko bolne),ali teško mi je bilo namjestiti se prije spavanja...i da na dan kad je trebala doci 2 krvavo roskaste tockice na gacicama,ja mislila dolazi..idući dan ništa na ulosku nego na papiru roskasta kao neka sluz :-\ i evo dva dana poslije ništa - samo imam grcice povremene u stomaku i otecene grudi...što se tiče O mislim da smo pokrili i prije i poslije i taj dan :-D
drage moje, meni je danas tek 8dc, a osjećam da će ovulacija za dan-dva.
već me 3 dana boli trbuh i desni jajnik...a i sluz se počela pojavljivati od jučer!
skroz sam zbunjena jer mi nikada nije bilo tako rano!!! ali se i veselim, znači kreće akcija:D
znači, toliko može o šetati??? sutra ujutro idem kod gin na briseve, pa ću zamoliti da mi pogelda uzv dal je ovulacija blizu:) baš me zanima koliko (ne)poznajem svoje tijelo
žužy, di si ti nestala?
ostatak? simtomi, akcija...? kako napreduje?
Čestitam ti Darija od :heart: jesi li dugo pokušavala, jeli ti prvo dijete? Želim ti ugodnu, školsku trudnoću i sve najbolje...
Darija znala sam :-) cestitam od :heart: :-D :-D :-D
Hvala bogu nismo dugo pokušavali,2mjeseca i evo treća sreća :-) prva mi je trudnoća i zato jos nisam ni svjesna svega, ne mogu jos uvijek vjerovati da je to to <3
lista za 21.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 43 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc +
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
asper ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc +
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Šta reči,sviđa mi se ljepiti ove plusiče pored nickova:-D,samo da ih je više i češče!!
Darija_os,čestitam od srca!:klap:
Hvala Zuzy :-* plusici krasno izgledaju moram priznati :-)
Darija draga :klap:
Čestitam, pa ti si već u "poodmakloj" T, ide ti 6.tjedan!
Draga krojachice hvala ti :-) ma ja sam isto nešto računala preko interneta negdje piše 5 negdje 6,ali mislim da je ipak 5 jer imam duge cikluse-33 dana, a zadnja M bila 15.12...vidjet ćemo u utorak što se ginekolog reći,uh nemogu dočekat taj utorak :-D
Hvala žužy .. Jooj uzasno me trtaaa aaa pa to je vec sutra :lol: :lol:
Bog cure.dugo vas pratim. Ja bih se isto prijavila na listu, meni je 19 dc. ja sam 88 godište mm 82. pokušavamo 3 god. Nismo još bili na pretragama. krećemo od idućeg mjeseca. Može jedno pitanje za one koje znaju. Dali se pretrage kod privatnog ginekologa plaćaju ako sumnjaš na neplodnost i ako toliko dugo čekaš trudnoću ili se moram prebaciti kod ginekologa opće prakse? Ovaj mjesec sam se odjavila od jednog privatnika (mutavog),i prešla kod drugog privtnika gdje se pregled čeka mjesec dana zbog gužve.
Bivši ginić mi je rekao da je moguće da imam endometriozu i da će ona proć sa trudnoćom ali mi nije rekao da može biti uzrok neplodnosti to sam tek nedavno saznala na netu. nisam mogla vjerovati da može bit tako nestručan, od tada više nisam išla k njemu ima godina i pol.
Želim svim curama što prije jedan plusić na testu ,isto kao i sebi :-D
darija i asper..iako vas nisam imala priliku upoznati za vrijeme svog ičšećivanja +...od srca vam čestitam na plusićima!
juhu....ide dvostruko odbrojavanje :))
Čestitam :)
Sara 29.,dobro nam došla!
Žao mi je što tako dugo pokušavate bez uspjeha...vrijeme je zbilja za korak dalje i neke pretrage,podržavam tvoju odluku:love:
Kaj se tiče privatnog ginekologa,bilo kakav odlazak k njemu se naplačuje,tako i pretrage...jedino što se sve kreče malo brže nego da sve obavljaš kod primarnog gin.
Čudi me da tak dugo čekaš na termin kod privatnika...pa tolko se čeka kod "običnog" ginića :-o
Primarni (socijalni) gin. ti je potreban zbog uputnica,privatnik ne može izdavat up.,ako kojim slučajem bude potrebe za odlazak specijalisti,za to će ti trebati socijalac.
Tako da nebi bilo loše da potražiš kod kojeg si soc. ako dugo nisi bila.
S kakvim pretragama krečeš?
Evo,bubi je bila brža:-)
Meni vec par dana maybe pokazuje paprat a 3 dana me rastura s desne strane, prosla nije jer nema temp, ali traje dugooooo...jel zna netko zakaj?
brza, al ne tak detaljna ;-)
KrisZg ,neznam zakaj te rastura tak dugo...možda ti slijedi neka žestoka ovulacija :storma: Ti samo pokrivaj.
A ja mislim da mi je ovo valjda prvi mj. od kad revno pratim a da pojma nemam kad mi je i dal je opče bila O:?:
Temp. mi je čudna,cice-nula bodova...danas me tu i tam nekaj štrecne,al sve u svemu ništ.Nismo niti bili vrijedni,jednom čak,prekjučer...
Valjda zato jer nam predstoji odlazak na VV..
žužy sve pokriveno, znas kaj ja mislim, vidi koliko nas ima s pomaknutim ciklusima, ovulacijama...sve se nekaj cudimo od proslog mjeseca, to je ovo vrijeme pazi kaj ti kazem:-P Meni jucer i prekjucer EW danas nikaj iako cervix tak da ga nemrem ni dohvatiti, a danas me tako presjeklo na cesti da sam jedva do doma dosla, svakakvu bol sam osjetila ali takvu nisam nikada, odozdola kao cijela maternica da se stisla, mislila sam da ce explodirati:cry:
Brze ste Hvala vam :-) . Nemam još socijalnog ginekologa, donedavno sam mislila da on ni ne postoji :oops: samo privatnici. JOš ništa ne znam, kakve se pretrage rade, krenut ćemo sa tom endometriozom ako bude to u pitanju ići ću na laparoskopiju . Koliko sam shvatila mogu biti i kod socijalnog i kod privatnika istovremeno?? Ili samo pretrage daljnje obavljam kod socijalnog uz uputnicu privatnika.
mozes biti istovremeno kod socijalnog i privatnika, tj. pozeljno je da imas socijalnog zbog prava na uputnice za pretrage. privatnih ti napise preporuku, socijalac izdaje uputnicu i pretragu obavljas gdje se vec koja obavlja - neke mozes i kod socijalca (uzv, brisevi, papa test i sl). gdje zivis?
onda nemam preporuku za ginica...
Raspitat ću se ja hvala ti :-)
Sara...na početku želim ti veliki plusić uskoro :)
Evo da ti na svom primjeru i ja nešto napišem....do želje za bebicom, redovite preglede, papu i briseve radila sam kod socijalnog, kao i uzv u prvih nekoliko ciklusa dok nismo ustanovili da su oni anovulatorni. a osim toga napravili smo i spermiogram koji je prvi puta bio nešto lošiji. tada je u priču ušla i potreba za stimulacijom ovulacije klomifenima pa sam po preporuci cura koje su imale iskustva otišla kod privatnika na konzultacije i tamo ostala (ili u tom slučaju možeš kod svoj socijalnog tražiti uputnicu za mpo). moj socijalni ginkač je smatrao da za mpo još nisam jer kao nije prošla ona godina dana.
obzriom da je za priču uz praćenje ovulacije i stimulacije klomifenima potrebno znatno manje novaca nego za ivf, fet i ostale postupke...ja sam ostala kod tog privatnika i kod njega sada vodim svoju trudnoću (jednostavno kada stekneš povjerenje u nekoga teško se odvojiti), ali i dalje socijalnog ginkača posjećujem kad trebam briseve, urinokulturu, uputnice za praćenje hormona štitnjače, recepte i sl.
Least 123 Hvala na svom iskustvu i hvala na plusiću. Ti sad uživaš, Čestitam na trudnoći :)
Znači da ostanem kod svog privatnika, ali kada trebam na pretrage, po uputnice itd kod socijalne.
Dali ti je to prvo dijete? Jesi zatrudnila prirodno ili?
Ako si zadovoljna s privatnikom ostani. ne znam na kojem području živiš, ali svakako i kod privatnika nije loše ispitati koja im je uža specijalnost (primjerice za neke privatnike se tično zna da su odlični po pitanju mpo voda...).
Socijalnog kao što su ti cure rekle svakako nađi, s time da ja bih na tvom mjestu onda gledala da biram nekog tko mi je dostupan za primjerice nazvati telefonom da ti pripremi neku uputnicu, pošalje recept...da ne čekaš samo za to.
Je ovo je prva bebica...zatrudnila sam u 5 ciklusu s klomifenima. E sad jel to prirodno ili ne...
sve je to prirodno :-)
samo je ovo malo potpomognuto ;-)